Zabreg ja naisluistelijoiden pikkuhousut

Ihasteleva katsoja

Kun katselee jäätanssia ja naisluistelijoita, tulee mieleen että lyhyistä hamosista päätelleen halutaan näyttää tyttöjen alapäätä ja pikkuhousuja. Ehdotan pikkareista luopumista kokonaan, eli torttu peittelemättä tarjolle ja häpykarvoituskin esiin, ei poslareita. Saisi laji entistä enemmän ainakin mieskatsojia. Ovat viehättäviä nytkin mutta alapään alastomuus terävöittäisi.

21

504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Friidu vm. 1947

      Niin, joo..., mutta näin naiskatsojan mielestä miehet saisivat olla täysin alasti, se olisi lystiä kun olisivat munat mutkalla kireissä kurvissa. Kannatan tällä ehdolla.

    • Antiikkia ihaileva

      Jäätanssi alastomana vastaisi sitten antiikin olympialaisten perinteitä, joka olisi arvokasta ja kaunista urheilua, kannatan myös. Mutta jää alustana, eikö palele ja etenkin naiset saisivat virtsatietulehduksia ja miehille vääntövahinkoja. Eiköhän alastonurheilu pitäisi toteuttaa ainakin aluksi miesten ja naisten välisinä paineina lämpömatoilla?

    • lapäihin ihastunut b

      Tänään tosiaan katsoin TV1 naisten jäätanssia, ja kyllä muutamalla oli niin kapea pikkuhousukaistale että se painui häpyhuulien väliin, että olisi tosiaan sama vaik ei olis pikkareita lainkaan, olisi tyylikästä seurata kenellä olis tytöistä muhkempi Billu, eli rako irvallaan...

    • Nuorukainen 18v

      Kyllä ovat ihania katsella ja pelkästään kuvitella mitä on ohuen kankaankaistaleen alla! Ihanuus.

    • Paheksuva katsoja

      Totta se on että luistelijatytöt haluavat esitellä pyllyjänsä, pussyjansa, haaroväliä, niin on pienet kaistaleet hävyn peittona, ja sanon tämän naisena kun hävettää, oikeuin keikailevat ja pyllistelevät katsojiin ja kameroihin. Se on kuin rantapallossa missä kilpaillaan mahdollimman pienillä bikineillä. Se laji on aivan avoimesti niin seksististä kuin olla voi, naisluistelu niukkoine asusteineen miltei yhtä roisia kun näytetään vähintään irstaasti viivaa. Ihan hävettää heidän puolestaan, eivät pyllyt ja hävyt ole julkista katsottavaa.

    • Ihmettelijärouva

      Eiiväthän ne tytöt suunnittele eivätkä valitse tai tee itselleen niitä niukkoja asuja, ne on muita ihmisiä, ehkä jopa pervessejä. Mikä olisi sitten oikea luistelupukuasu? Ehkä pitkät alushousut ja tuppihame ettei vain vilahda peitetty pylly eikä pillu.

    • Sotilaskotisisar 54v

      Onhan se hävytöntä, tai itse asiassa juuri hävyllistä! näytellä haaroväliään oikein levittelemällä, eikö säännöt voisi kieltää moista pornoilua? Kapea kangasvyö vain siinä hävyn päällä, tai oikeastaan naru usein uponneena vakoon, voi aikoja voi tapoja ja sekö muka urheilua? Mitä tulee pojille ja miehille mieleen? No v...tu!

    • Ukkokahtelija 56v

      Äläkäätten muuta sanokko! Voi taivas, pittääkö viejä viimenenki ilo mieskahtojalta? Mie kahon sitä rantapalloo, naisvoimistelluu, naispainonnostoo, naisluistelluu ja uintii nii mielellää ko näkkee kuin naisvärkit pullistellee pienkankaa alla, eli hävyt. Voi kuvitella loput. Siell se on.

    • Himo ktselija 23v

      Olen katsellut kilpailuja nauhalta ja ihastellut naisten ja tyttöjen haarukoita, kyllä on torttu tyrkyllä monella niin kapean nauhan alla että heikottaa.

    • Billu boy 34v

      Juuri noissa pienissä asusteissa piilee naisurheilun katsottavuus. Kihelmöivää on katsoa vaikka naisten pituus-, korkeus-, seiväshyppyä ja komiloikkaa juuri haarukkavälin näkemisten takia, ei monet miehet muuten seuraisikaan. Billut tosiaan esiin!

    • Ihastelija minäkin

      Nuorten naisten pitäisi urheilla ilman pikkareita, niin olisi tosiaan katselijoita, ja etenkin hypyissä olisi raot irvallaan.

    • Face sitting man 34v

      Ja kun niitä pääsisi nuolemaan tai että ne tulisivat istumaan naamalle, niin taivas aukeisi!

    • Nuolkaa huulianne!

      Kaikkea sitä keskustellaan!

    • Bikinityttö minäkin

      Taas kun tulee kesä ja naisten rantapalloa, niin voitte, uroot, kuolata naisten ja heidän kireiden pöksyjensä takia, jotka pullottavat niin ihanasti teitä varten! Pöh!

    • Himo boy 17v

      Taas upeita perseitä jäätanssissa! Jalkovälit naisilla pullottavat ja houkuttavat. Voi kun pääsisi lipasemaan!

    • treeni1

      No ettepä te paljoa tiedä että siin ihon ja puvun välissä on jotain muutakin joka sen kriittisenalueen peittää kuin se puku,suosittelen katselemaan senalan urheilutarvikkeita kun nyt netin omistatte,saatatte yllättyä että alapäästä ei varmasti vilahda yhtään mitään,on meinaan ihan sitäaluetta varten kehitetty suojakin olemassa!

    • naisluistelija

      Sinä sohvaperuna! Aivossasi ovat yhtä sileät, kuin biljardipallo. Luuletko että juuri sua varten luistelijoilla on lyhyitä hameita? Luuletko että pitkissä hameissa on turvallista luistella, tehdä hyppyjä, piruetteja, nostoja suin muita juttuja? Sammuta jo telkkari, laita kaljapullo pöydälle ja lähde itse liikkeelle! Ehkä viisastut vähäsen :D

    • pehvasoruna

      hyvä idis, näin teen

    • stringit1

      Taitoluistelun lajisäännöissä on muuten stringit erikseen kielletty, harmi.

      • Anonyymi

        Kyllä nuo pakaroiden väliin uppoavat ja pilluun kiilautuvat kaistaleet vastaavat katselukokemukseltaan täysin stringejä. Hetken kun pyllyn törröttelyä katselee, niin jäykkänä pystyssä on kalu uljaasti.


    • Anonyymi

      Onko noita naisten pöksyjä jossain myynnissä käytettyinä? Ei tarvii olla pestyinä, hoidan sen ite.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3284
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      411
      2909
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2789
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2162
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      1990
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1337
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      77
      1181
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1030
    Aihe