Kokemuksia Oulun kattoliikkeestä?

Peltikattoihminen

Sattuisikohan kenelläkään olemaan kokemusta tai tietoa Oulun kattoliikkeestä. Saimme heiltä edullisen kattoremonttitarjouksen, ja kysyttäessä asiantuntevalta vaikuttavaa selostusta, mutta kokemuksia ei tunnu tästä liikkeestä löytyvän miltään keskustelupalstalta... Tosin liekö se vain hyvä merkki, /kun ihmiset eivät ole tulleet firmasta valittamaankaan? :D

Mutta olisihan se silti aina mukavampi hyväksyä tarjous, jos kuulisi edes jonkun hyvän kokemuksen. :)

13

1471

Vastaukset

 • No hei sinne,
  Kattotutka on aivan kaamee. Pellit asennetaan vasaralla ja jälki on jotain elämä suurempaa.

  • niin no pellit kuuluu asentaakin vasaralla ja nuijalla hyvinkin pitkälti.


 • Meillä myös erittäin huonoja kokemuksia tuosta firmasta. En voi suositella kenellekkään.

 • Samat on meillä kokemukset kuin nimimerkillä Kuasinennnn. Hommat tosiaankin jätetään tuossa firmassa kesken milloin milläkin verukkeella ja hommat tehdään juosten kusten eikä niitä tulla korjaamaan lupauksista huolimatta. Täälläkin harmittaa isolla veellä.

 • oulun kattoliike ja kattokaasinen. molemmista kuullu että tekijät on mitä sattuu, niin voiko olettaa että tekee laatua.

  • Laatu huonoa ja eivät pidä sovituista asioista kiinni ollenkaan.


 • Oulun Kattoliike Ky:n toiminta on todella ala-arvoista, enkä voi suositella sitä kenellläkkän. Aikatauluja ei noudateta, käynneistä ei sovita, työ tehdään huonosti, virheitä ei korjata ja takuusta ei pidetä kiinnin.

  • Meillä aivan samat kokemuksen Oulun kattoliikkeestä, kuin Oulussa pettynyt. Toiminta kaikenpuolin ala-arvoista.


 • Kaikki firmat muuttuu huonoiksi kun tulee maksunaika.Pitäis kerätä sitä RAHAA ennakkoon.

  • Oulun Kattoliike Ky:stä ei ole mitään kokemusta. Kattotutka Oy on ylivoimaisesti paras konesaumakattoja urakoiva kattoliike Oulussa ja ympäristössä. Konesaumattun katon monet yksityiskohdat tehdäänkin käsityönä, jossa tarvitaan tarkoitukseen soveltuvaa peltivasaraa ja muitakin käsityökaluja. Aidossa konesaumatussa katossa näkyy tekijän käden jälki ja pitääkin näkyä. Tulin tälle keskustelusivulle sen vuoksi, kun tuossa alussa moitittiin Kattotutkaa. Olen teettänyt heillä kymmeniä suuria ja vaikeita kohteita. Eikä koskaan ole ollut mitään moitittavaa. Lumijoen kirkon katto on paras esimerkki heidän osaamisestaan. Hoitavat kaikki jälkityöt viimeisen päälle. Oulun Kattoliikeellä näyttää olevan mainos perintäsivuilla?


 • Kattotutka/omakatto

  Kokemuksesta voin sanoa että kattotutka on lestafirma.Ajattelevat että niillä oikeus kusettaa asiakkaita ja työntekijöitä.
  Omakatto nimellä pyörittävät omakotitalojen kattoremontteja mitä toinen lestafirma smarttia myy.
  Siinä tulee jo välistä vetäjiä monta jotka tonnitolkulla hamuaa rahaa välistä viikon työstä.
  Työntekijöille sitten paskapalkkoja maksavat eikä asentajat edes oikeasti tiedä mitä niille maksetaan kun tilanteen mukaan mitä sattuu urakoita annetaan.
  Ei kannattais kenenkään tuohon firmaan sekaantua jos haluaa nukkua yönsä rauhassa.

  • Onko vieläkin tosiaan noin?


 • Todella surkea, Mainostaa osaavana itseään kuitenkin tekijät on haravoitu halvimmasta päästä, Sokevan porukkaa, Paras vaihtoehto kattoremontteihin on kysellä omalta kylältä kirvesmiehiä, Silloin ainakin saat tekijän aina kiinni, Näitä maailman miehiä et tavoita enää ikinä mitä kattofirmat käyttävät.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  119
  1648
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  55
  1431
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  704
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  627