MOPOAUTOT

ghettoboymiska

Nyt riitti. Olen kyllästynyt tähän "Mopoautot on perseestä" paskaan mikä pyörii ylilaudalla nykyään. Mopoautot ovat paljon parempia kuin luulette. Paljon, paljon parempia.

Tiedän kyllä mistä selitän. Minä itse hankin aidon mopoauton Ruotsista 80000 kruunulla (se tekee suurinpiirtein 8000€) ja olen ajellut sillä nyt kaksi vuotta. Pystyn jo kevyesti viemään viivalta kevarit viritetyllä mopoautollani.

Kiinalaisilla autotehtailla käytetään runsaasti aikaa jokaiseen mopoautoon ja ne ovat laadukkaita vehkeitä. Virittäjäni käytti sata tuntia autoni virittämiseen ja se on kaupungin kovin.

Mopoautoissa on kolme kertaa enemmän tehoja kuin mopoissa ja ne ovat myös kolme kertaa turvallisempia. Mistä tahansa mopo lähtee nopeasti liikkeelle, mopoautolla pystyy lähtemään nopeammin. Olen melko varma että mopoautollani pystyy helposti viemään täysin viritetyn PV:n ensimmäisellä sadalla metrillä.

Oletteko koskaan miettinyt miksi mopopojat vittuilevat enemmän kevarijätkille kuin mautoilijoille? Aivan oikein, he pelkäävät ja kunnioittavat mopoautoilijoita ja heidän selvästi tehokkaampia ajoneuvojaan. Jopa meidän kaupungin ABC:n pihassa, kevareilla ajelijat haastavat mopoautoilijoita ensin, koska heidän ajotaintojaan ja kiihtyvyyttään kunnioitetaan.

Mitä yritän siis sanoa? Mopoautot ovat siis maailman parhaita alle 18-vuotiaiden kulkuneuvoja, ja siten kaipaavat enemmän kunnioitusta.

MAUTOT TARVITSEE ENEMMÄN KUNNIOITUSTA

30

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghettoboymiska

      siis suomi24 palstalla unohdin etten oo ylilaudalla enää :D

      • kkwudvzu

        on alaikänen löytäny laudalta hauskan pastan vai?


      • keksisin vielä muutakin
        kkwudvzu kirjoitti:

        on alaikänen löytäny laudalta hauskan pastan vai?

        H.lvetin tyhmää ostaa 8000e mopoauto kun sillä hinnalla saa puoliuuden OIKEANauton joka kulkee kaksi kertaa nopeammin. Ja toisekseen h.lvetin tyhmää virittäminen kun ei tarvitse kun kerran kärähtää ni saa kustantaa melkeimpä sen mopoauton hinnan ja lykkääntyy ajokorttikin ja lähtee semopokorttikin.. Ja peruskoululaiset tulee hyvin ilmankin mitään ajo neuvoa toimeen kun ei olekaan kuin se muutama km koululle tai kiskalle, surullista kun nykyään ei uskalleta kulkea metriäkään ilman ajoneuvoa.. Lisäksi se riittää jo ihan hyvin että aikuiset joilla on jo oikea auto saastuttaa tarpeeksi niin vieläkö pitää sekin aloittaa entistäkin aiemmin? Niihin bensa kuluihinhan ne viimeiset rahatkin menee vaikka olisi tarjolla ilmainenkin kyyti kouluun tai kauppaan minne menetkin. Tiedätkö ei tee ihmisestä yhtään coolimpaa jos omistaa muovilaatikon joka kulkee edes 50km/h vaan kakaran jonka vanhemmilla on varaa ostaa 10 tonnin laatikko ja jonka vanhemmat eivät viitsi patistaa kävelemään sitä km matkaa koululle.


    • Perseestä ovat.

      Juuri tuo osoittaa miksi mopoautot ovat perseestä. Liian nopeita ja helposti viritettäviä laitteita aivan liian kypsymättömille ja kokemattomille kuskeille. Jo tuo asenne, että viivalta pitää lähteä nopeimmin osoittaa tämän. '

      Väität mopoautoa turvallisemmaksi. Ehkä näin on mitä tulee kyydissä oleviin, mutta oletko koskaan miettinyt eroa siinä, että törmääkö jalankulkijaan mopolla vai mopoautolla? Aivan, mopolla jalankulkija saattaa vaikka nyrjäyttää nilkkansa, mutta mopoautolla saa jo vahinkoa aikaan. Eikä se muovikoppero hirveästi kyllä lohduta oikeassa kolarissa, kun eipä oikea autokaan kaikkine turvavarusteineen läheskään aina riitä. Ja mopoautoonhan ei tarvitse juuri turvavöitä kummempia varusteita asentaa eli kyllä siinä oikeasti voi käydä tosi huonosti kolarissa.

    • ghettoboymiska

      vittu homot ootte vaan katelliisii kun teil ei oo mopoautoo

    • Vittumikäurpo

      Sanattomaks vetää...
      Kiinnostais tietää, että millaset vanhemmat päästää tollasen idiootin mauton rattiin.
      Mä olen käsittänyt, että mopoautot ei oo mitään ralliautoja. Oota muutama vuosi ja ryhdy sitten ralliautoilijaks.

      ''Oletteko koskaan miettinyt miksi mopopojat vittuilevat enemmän kevarijätkille kuin mautoilijoille?''
      Siksi, koska tollasille sun kaltaset mautorallijojat ei kestä kuulla pahaa sanaa siitä omasta ihanasta viritetystä mautostaan. Sieltä tulis varmaan ton sun alotusviestin kaltasta sönkötystä vittujen ja perkeleitten säestämänä.

    • minävainentykkää

      Pakko kyllä kommentoida! Mopoautot on ihan turhia ja teillä autojen hidasteina... En ees ymmärrä miten joku voi ajaa pahvilaatikolla jossa on renkaat :-D

    • haglabagla

      Mopoautot pitäis laskea kääpiöautoiks ja niitä varten tulis myös suorittaa moottoripyöräkortti.

    • Not funny.

      Hyvä vitsi AP.

    • 125cc

      1. Laitteesi on mukavan laiton. Saako sillä paljonkin naisia (lue 13v. tyttöjä)?

      2. Totta kai viet tappiin viritetyn PV:n LYHYELLÄ matkalla, koska PV-kuskin täytyy vaihtaa vaihteita.

      3. Oletko varma, että kevarikuskit haastavat vain siksi, että teillä on "ajotaitoja"? Mitä jos se onkin vittuilua?

      4. Mitäs kevareita vastaan olet oikein ajellut?

      5. Onko sulla oikein hovivirittäjä? Paljonko olet saanut huipuiksi tälle "kunnioitusta vaativalle laitteellesi"?

      6. Noin yleisesti, tunnut olevan aika ylimielinen. Sinua ei pitäisi päästää liikenteeseen.

    • ghetto

      Ei stna! Miska on kyllä kova jätkä :DDD:D:D:DD

    • 121211

      Kyllä sinä vielä joudut jonkun mopoautoihin kyllästyneen OIKEAN autoilijan tuuppaamaksi tuolla asenteella.

      On järjenköyhyyttä ostaa 8000:n euron mopoauto, kun vastaavalla rahalla saa jo vallan mainion oikeankin auton, joka kulkee ja kiihtyy huomattavasti nopeammin kuin mikään muovitötterö, joka ei ylipäänsä saisi kulkea kuin 45km/h. Lisäksi oikea henkilöauto on aivan älyttömän paljon turvallisempi vaihtoehto.

      • kaakao99

        Juu mun isä osti 4000 paketti auton ja on iha hyvä et


    • 800 eteck

      Hankkikaa kelkat ja olkaa hiljaa, kelkkaa saa ajaa kaikki 15 vuotta täyttäneet ilman mitään korttia jäällä, ja jos haluaa ajaa reiteille, niin siihen vaaditaan t- kortti, joka on taas miljoona kertaa halvempi kuin mopo kortti.
      8000 eurolla saa helposti 2010 vuosimallia olevan ski doo summitin
      800 etec summitissa on n. 170 hv ja kulkee vakiona n.160 km/h, pienelle virittämisellä helposti 190km/h

      • gelgga

        onko etecissä muka noin paljon O.o anyway kelkat on kuninkaita!


    • paskatmautot

      ''Mopoautoissa on kolme kertaa enemmän tehoja kuin mopoissa ja ne ovat myös kolme kertaa turvallisempia.'' et sitten paskempaa vitsiä keksinny? -.- mopoautoissa voi olla tehoja mutta ne ovat ETUVETOJA JA AUTOMAATTEJA VITU DAIJU.. ja otappas ihan huvikses täystehosen kotkan kanssa viivat nii jäät ku tikku paskaan... ja 3 kertaa turvallisempia ? et oo vi*tu tosissa ?! mopolla voi sentään saada vielä vauhista takasi pystyy jos se meinaa kaatuu mutta koitappa pasgakipolla nii se on pillunpäreinä katollaa jossai penkassa.. Jos olisit ollu ees pikkusen viisas nii olisit ostannu vaikka jonku corsa ja kuristannu sille et se menee 45...

    • joku hauska

      Kunnioittavat sitä, että joku tyyppi menee 45 km vauhtii pesukoneella?

    • skobatyttö....

      jaa-a! Ootkos koskaan miettiny asiaa autoilijan näkökannalta? Kun edessä vetää pahvilaatiiko pyörilla 45km/h, ohi et voi lähteä kun typpi ei osaa edes ohitusaluella ajaa reunassa, takana on parin kilsan jono.... ja siis bussipysäkille meneminen ja autojen ohi päästäminenhän ei siis tule kysymykseenkään, niin kyllä siinä autoilijalta menee hermot! Ja sitte tulee kolareita!
      Mautolla et voi ajaa jalkakäytävällä joten missä ikänä liikutkin, OLET AINA TOISTEN JALOISSA!!!!

      Itse ajan skoballa, vältän ajotiellä ajoa, ja jos sitte joudun ajamaan ajotiellä niin ajan koko ajan mahdollisimman reunassa, niin että ohi pääsee helpolla ja menen heti seuraavalle bussipysäkille (kun vaan mahdollista) ja päästän takana olevat autot ohi.

      toivottavasti mautoista tulisi laittomia tai edes niin että niitä voisi ajaa vain autokortin ajaneet täysi-ikäiset! Onhan siinä toisaalta hyviäkin puolia, kuten se että voi ajaa talvellakin, mutta muuten aivan vastuuttomia..... Ja haitat on suurempia kuin hyödyt

      Ja tiedän mistä puhun, sillä itselle mauto olisi kätevä kun 18 km koulumatka ja todella huono julkinenliikenne ei ole hyvä yhdistelmä talvella. Kun talvella menen bussilla, yhteensä koulumatkaan yhteen suuntaan menee 1,5 tuntia josta reilu 0,5 tuntia seison ulkona! Päivässä matkoihin menee siis reilu 3 tuntia! Mopolla menee vain puolisen tuntia!!!!! Mikä ajan säästö, siis jos kuljen mopolla/skoballa!

      • lifemocker

        sä et osaa ajaa sillä kotterollas kun ei ole kokemusta eikä harjoitusta, etkä oikein tunne liikennesääntöjäkään kun autojen seassa sohlaat.

        mopoautoille pitäisi olla ihan samanlainen autokoulu kun autoillekkin, sillä eihän nuo pennut muuten siellä näytä pärjäävän!

        lisäksi olisi hyvä kieltää mopoautoilla ajelu yli 40 alueella, kun ne ovat juurikin tien tukkona, kuten sanoitkin


    • lifemocker

      mitäpä järkeä on laittaa 8000e johonkin vehkeeseen millä ajat 2 vuotta ja joka kulkee 40-50km/h?

      kuitenkin sä hankit sitten moottoripyörän tai auton kun täytät 18

    • ruumisarkkurattailla

      1. 8000€ kohtuu hyvä auto tai 5-8 uutta mopoa riippuu merkistä.
      2. mopoauto on turhin keksintö mitä tieliikenteestä löytyy.
      3. kuka Helvetin IDIOOTTI virittää mopoautoa?
      4. kuka sanoo mopoautoa turvalliseksi?
      5. MOPOAUTO. JA TURVALLISUUS ei sovi edes samaan lauseeseen (huom. ei myöskään tässä yhteydessä.)
      6. mitä tapahtuu kolarissa mautolla ja mitä tapahtuu mopolla? mopon kyytistä lentää, mutta riippuen ajovarustuksesta ei tuu kuin pari naarmua. kun taas mautolla oot pahemmassa kunnossa siinä muovi romussa kuin autoon tömännyt pyöräiliä. (siis kun verrataan mopo ja auton kolaria mopoauto ja auton kolaria.) Ps. olen itse kolaroinut mopolla ja nähnyt kolaroidun mopoauton, että tiedän mistä puhun.
      7. johtopäätös tästä kaikesta on se, että MOPOAUTO pitäisi KIELTÄÄ LAILLA (tai mopoauton ostajalle pitäisi myydä vakio rarusteena ruumisarkku)

    • Mopoautotovatkuraa

      Aja suoho se romu, tientukkoja vaan.

    • jorehoitaa

      mopoautolla saa pilua

    • Heimopäällikkö puhuu

      Pitäs melkeen tehä nettivinkki, niitä mopoja ja mopoautoja kun ei nyt vaan saa virittää.

      Ja muuten, pieni standardikuosissa olvea kauppakassini (ihan oikea auto siis) jättää kaiken maailman bemarit ja mersut viivalle, mutta kiihdytyskisat ovat liikenteen vaarantamista, joten jätän väliin. Älkää tekään suotta revitelkö, ei sinne seuraaviin valoihin ole niin kova kiire päästä odottamaan.

      Toivottavasti ette tapa ketään pelleilyllänne. Tai korkeintaan itsenne.

    • jaska1112

      Minä itse hankin alkuvuodesta 2015 aidon auton (Nissan Primera vm. 2006) ja maksoi vieläpä allle 8000 euroa. Ja mopoautoko muka turvallinen? Sehän on ihan muovia koko rakkine, kerran tölväisee niin jo menee murusiksi :D

    • Asdasdjdldll

      Mautot on yleensä kalliimpiakin kun normiautot, mopon saa 1,5 tonnilla.

    • tetete

      Mopoautot on perseestä

    • 3452345234

      8000 euroa mopoautosta? Ajat sillä ihan mitä vain päin ja olet kuollut kakara :D
      Ja mitä tehoihin tulee.. Hommaa oikea auto. Ehkä mautosi jättää kevarin, mutta ei vaikkapa Maseratia. Tai edes Volvoa.

    • Yepsayeps

      Salaa kuitenkin ootte naamioinu tavallisen auton mopoksi=D

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2904
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      411
      2798
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2237
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      1984
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      9
      1821
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1775
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1592
    Aihe