Tosimiehiä Perhossa!

alasatakunta89

Nyt on aika pistää keräys pystyyn että saadaan tosimiesten sakot maksettua! mä ainakin osallistun heti satasella! Vaikka en asu lähelläkään Perhoa! Viherpiiperöiden ei kannata vastata mitenkään...

36

874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihree809453

      juu kannatan. kyl mäkin vihreitten työttömyyrahalla eli sadalla eurolla osallistun

      • vassuvihersucks

        juu eiku tilinumeroo vaan näkyviin. ni saadaan tuettua tosimiehiä. eikä mitään vihervasemmistoja!


    • Juuuuuuu,.-

      Äiti pyyhki aamulla pyllyt ja suupielet ja pisti "miehet" susijahtiin.

    • tumpeloita

      Kyllä olivat aika tumpeloita jättivät raadot poliisien löyrettäväksi iliman raatoja olisi ollu vaikea näyttää kaatoja todeksi

    • Anssi ja veli

      Perhosta ovat, niin mekin.

    • rahallinen lahja

      Pohjois-Karjala osallistuu keräykseen.

    • sus siunakkoon

      Perhon "metsästäjät" näyttivät ketkä ovat tosimiehiä. Jopa kunnan johtomieskin mukana salakaadossa.Toivottavasti työpaikka menee, lakihan on Perhossakin käsittääkseni sama kuin muuallakin Suomessa.
      70 luvulla Kokkolassa oli Perholainen työkaveri, kertoi hieman häpeilleenkin kuinka olivat ampuneet pienoiskivärillä hirven johonkin suolle. Toivottavasti maksavat teoistaan kunnon korvaukset, ei pahitteeksi vaikka istuisivat pari vuotta telkien takana.
      Toki näitä sankareita Perhon kaltaisessa kunnassa, niinkuin Halsuallakin nostetaan jalustalle urotöistään.
      Jos susi nappaa metsästskoiran, eikö se ole reilu peli.
      Nämä pellepuvuissaan,maastoautoissa, aseistus viimeisen päälle metsästäjät, kait se on oikeus tappaa, jos tappajat kintereillä.
      Hyvä virkavalta, villiälänttä ei pitäisi enää olla, mutta ikävä kyllä näin vieläkin on.

      • kuinkahan1

        tiedoksesi vain että kyllä nämä miehet nostetaan jalustalle ihan koko suomessa


      • emmää
        kuinkahan1 kirjoitti:

        tiedoksesi vain että kyllä nämä miehet nostetaan jalustalle ihan koko suomessa

        Vai jalustalle.Susitilanteeseen en ota kantaa ,mutta olihan nämä lahtiveljet uskomattoman ylimielisiä ja typeriä kun tällaisella revohkalla lähtivät teurasjahtiin.Luultiin vissiin että ollaan kaiken yläpuolella eikä kukaan hiisku mitään,höh ei tommosia salakaatoja nuin tehdä.Vanhaan perhon malliin yksin ja kaikessa hiljaisuudessa niin ettei muija ja muksutkaan tiedä.Joutivat tosissaan jäädäkin kiinni suuressa typeryydessään.Harmittaa vaan oikeitten metsästäjien vuoksi.


      • Pojista miehiä
        kuinkahan1 kirjoitti:

        tiedoksesi vain että kyllä nämä miehet nostetaan jalustalle ihan koko suomessa

        Hahahahahh, vai vielä jalustalle, kyllähän se on niin ,että joka jamppa nostetaan vuoronperään hepin päälle Vaasan vankilassa ; )


    • PunahilkkaKokkola

      Jo valmiiksi sairas mieli, sitten vielä joukossa tyhmyys tiivistyy. Miehisyydestä todella kaukana ja metsästyksestäkin, kun moottorikelkoilla ja autoilla juoksutetaan eläin henkihieveriin. Säälittävää ja yli ymmärryksen menevää touhua tuollainen aikuisilta miehiltä. Jotain on täytynyt puuttua jo lapsuudesta lähtien adsianosaisilta.

      Ajallaan kaikki tulee vastattavaksi. Tässä ajassa tai ainakin myöhemmin.

      • MÖTTÖSHEIKKI

        Toden totta nämä juntti lestaatit onkin niitä joka paikan vastustajia joku täällä niistä kirjoitti hyvä että tuli julki ovat todella kajehtivat toisiaan puhuvat paskoo
        naapureistaan sekaantuvta toisten normaali ihmisten asioihin pienestä pitäen opetetaan ketkuilu
        Lestaatit on ketkua sakkia


    • pää pensaaseen

      Keskipohjanmaan toimittaja yritti haastattelua Perhon kunnan johtajalta, häipyi kunnantalolta kun pieru saharaan.Kännykkä kiinni, ei tavoitettavissa.
      Siellähän niitä " tosimiehiä" riittää.

    • bebeebebebb

      Kansalaiskeräys rikoksen tekijöille. Kai keräätte rahaa seuraavaksi skineille ja pedofiileille! Sairasta sakkia! Huomaa että on jäänny koulut käymättä ja syystäkin!!!

    • Perus jätkä

      On tosi ikäväksi mennyt suomen petopolitikaa,kun laki pitää ottaa omaan käteen.Kaikkihan johtuu petojen siirtoistutuksista joita tutkijatkaan eivät myönnä,liikkuvat ns. harmalla aluella kuten urheiliolla oli tapana sanoa.Eivät virnomaiset ole tiedottaneet rehellisesti mihin eläintarhoista siiretään ylimääräiset petojen jälkeläiset.Viittaa nämä sudet joita on jo ympäri suomea liian kesyiltä,koska niillä ei tunnu olevan ihmis pelkoa juuri lainkaan.viime vuonna susi kävi Pyhäjärvellä metsäkone kuskin päälle samoin muita tapauksia useita Suomen selän aluella.Nämä asiathan alkaa olla perustuslakia rikkovia asiaoita maaseudun ihmisten kannalta maaseudun lapset ovat eriarvoisessa asemaassa petojen takia,paljoko kunnilla menee koulukyyteihin budjeteissan petojen takia ja mistä palveluista ne rahat on pois,samoin maaseudun elinkeinot joutuu tekemään tämän takia ylimääräistä työtä joka lisää heidän kustannuksiaan.Petopoliitikka on maaseudun ihmisten kannalta Rasistista ja Syrjivää toimintaa samoin ihmiarvoa alentavaa.Tämä petoasia pitäisi saada eduskunta käsittelyyn mahdolliseman pian,muuten peto asiat menevät todella hallitsemattomiksi vuosien vitkuttelun jälkeen.Kannaatta näin talvella liikkua luonnossa ja pitää kamerat ja kännykät mukana ja seurata Rkt:län liikkeitä jos Siirtoistutuksia tekevät kuvata autojen ja helikoptereiden liikkeitä samoin moottorikelkkojen saadan fakta tietoa asiosta.

      • mörkö

        Ota nyt viimeinkin perusjätkä se diapamasi äläkä lue sitä sutta ja punahilkkaa,


      • rtyghn90ki
        mörkö kirjoitti:

        Ota nyt viimeinkin perusjätkä se diapamasi äläkä lue sitä sutta ja punahilkkaa,

        4 2
        28.1.2013 14:50
        0
        Sulje
        Tapaus parinvuoden takaa:
        Pantasusi oli hukassa eikä lähettänyt signaaleja vuorokauteen niin jo kierteli rktl.n vuokraamat pien lentokoneet aluetta ristiin rastiin ja hirvimiehiä jopa haukuttiin suoraan pantasuden salakaadosta. No oho parin vuorokauden jälkeen panta alkoi taas pelaamaan mutta eipä tullut kukaan signaalin perässä juoksija anteeksi pyytämään paikallisilta hirviporukoilta turhasta syyttelystä.
        Seuraavalla viikolla katos marjareissulleen eräs vanhempi rouva ja huolestuneet omaiset ilmoittivat viranomaisille. "Oletteko soittaneet?, Oletteko kierrelleet metsätiet?, Noo jos ei muutamaan päivään kuulu niin ottakaa uudestaan yhteyttä kyllä ne eksyneet yleensä tien kotiin löytää"
        Ja niin ihmeeltä kun nämäkin kuullostaa jutut ovat täyttä totta pirkanmaalla!
        Että kumman henki on arvokkain suden vai ihmisen?


    • Tostavaan

      Äitis on siirtoistutettu !
      Suret on tullu riistan perään , ei nekään pelekällä marjalla mehtiä kierrä .

    • Tostavaan

      Nimetön kertoo jossakin joskus nähneensä jonkun tuntemattoman joka on kenties jossainpäin tuonut jotain kenties risteymiä jotka on mahollisesti ....

      Äläkää ny viihtikö juoruilla peitellä konkreettista rikosta !

    • ygful

      hyvä perhonMIEHET!

      • perustelut

        Perusteleppas mielipiteesi, kun niin kehut perhon miehiä. Ei tuo riitä,että swanot vain,hyvä perhonMiehet. Oletko raukkis,jos et uskalla perustella?


      • petoeläimille tilaa

        Taidat olla sokea,kun et huomaa todellista. Paljonko hirvet liikenteessä aiheuttavat kuolemia ja vammautumisia. Ja paljonko sudet ovat aiheuttaneet. Taitaa sinulla mennä tilastot sekaisin. Tai muuten pää pimeytyä susikeskusteluissa. Et vaan huomaa todellista ongelmaa. HIRVET.. Käyn keskustelua aiheesta. Kyllä metsiin susia ja karhuja mahtuu Kokkola-Suomi-24 Petoeläimille tilaa.


    • Tostavaan
    • Äänestäkää oikein

      Kun säätiö ostaa istuvalta ministeriltä asunnon kovaan ylihintaan, niin kukaan ei nähnyt siinä mitään kummallista. Ministeri teki kämpällä 170.000 euron tilin. Mitään väärää ei ole tapahtunut, mitään ei tarvitse tutkia, unohtakaa asia ja turpa kiinni.

      Mutta kun miesporukak ampuu pari EU:n palvomaa sutta... Sitten on piru irti valtakunnassa ja asiaa pengotaan parinkymmenen poliisin voimin. Miehet on päivätolkulla kuulusteluissa ja uhataan vähintään 4kk ehdottomalla vankeustuomiolla.

      Onko jukoliste tässä maassa enää asiat oikealla mallilla?

    • tvfiny

      hyvä perhonMIEHET kun uskallatte tehdä tekoja, joita lapsenne kiittävät! Olette esikuvia muille suomen MIEHILLE! Siinä sulle piiperö perusteluja!

    • tfi,7

      Toivottavasti Sauli pyytää PerhonMIEHET linnanjuhliin! Ovat sen ansainneet!

    • Urhoollisuusmitali

      Tottakai, ansioituneet sankarit ja tosimiehet aina palkitaan, juhlat pidetään tänä vuonna Vaasassa.

      • kalteri

        Vaasan lääninvankilassa ilmeisesti.


    • Tostavaan

      Milloha loppuu perholaisten paskanjauhanta koirasusista .
      Nyt kalliilla DNA tutkimuksella todennettu rosvosakin teurastamat eläinparat
      villisusiksi . Tul lissää hintaa rosmosakille EHE EHE

    • geeniperimä kuntoon

      Sudet ovat villejä mutta nämä Perhon porukat taitavat sukuperimältään olla vähän rajoittuneempia. Tätä se teettää kun tuohon Perhonjokilaakson geeniperimään ei ole tullut uutta verta. Alkaa ns. näivettyä tuo ajatusmailma ja pienetä piirit. Kun tuvan ja navetan väliä 5 sukupolvea kulkee niin johan siinä alkavat naapurin kissatkin näyttää ilveksiltä.

    • Jo vain

      Omituisia otuksia, "sudet" pyörii nurkissa kuin ennen pystykorvat.

      PS. Taitaa Oulun yliopiston tutkimukset kuulua sarjaan missä Upsalan Yliooisto tutki, että kumpi on turvallisempi pipo vai kypärä.....tiputtivat molemmat 50m korkeudelta ja pipohan se ehjänä pysyi.....niin onhan se turvallisempi . :-)

    • geeniperimä kuntoon

      Oulun yliopiston tutkijat on sentään nähneet yhtä ja toista toisin kun Perhon geeniperimältään rajoittuneet. Totena toitotetaan koirasusista ja eläintarhojen päästämistä susista. Samaan sarjaa kuuluvat muualla sadun menninkäisistä ja haltijoista. Toiset osaavat erottaa todellisuuden ja sadut keskenään. Perholaisilla on hämärtynyt todellisuuden ja kuvitelmien suhde. Näin se käy kun geeniperimä alkaa populaation samaistuessa köyhtyä.

    • Toistelenvaan

      Valheessa elämisen mahdollistaa vankka usko .

      Kiinni jäänny keksii selityksen ja toiset on uskovinaan ku itekkii tarviivat niitä
      uskomattomia selityksiä omiin kiinni jäämisiin .
      Näis susi juttuissa oli valheella kuiteski lyhyet jäljet ku ei muu suomi suostunukka
      uskomaan tarinoita vaarallisista lehemiä raatelevista elinkeinoa uhkaavista
      villipedoista . Näin pihattojen aikakaudella ei lehemätkään enää käyskentele
      kedoillaan et siihenki on turha vedota .

      Ei olleet sankariainesta salakaatajat , luuseri porukkaa jokkei eres suksilla
      pysty mehtään mennä . Tierän Mä

    • kguxxxkckckcc

      Sehän se on vihervasemmiston hommaa tämä susien tappaminen. Suden pääasiallinen ravinto on hirvi, joka syö joka päivä metsänomistajien taimikoissa mäntyjä ja lehtipuita. Kasvutappiot hirvistä ovat kymmeniä miljoonia euroja vuodessa. Nyt nämä valopäät menevät tappamaan susia aiheuttaen kansantaloudelle vahinkoa.

      Yhtään ainutta sutta ja karhua ei saa ampua ennen kuin hirvi saadaan hävitettyä 1000-5000 yksilöön Suomessa. Susi ja karhu ovat hyötyeläimiä, pitäisi se jo ymmärtää.

      • ei hyvältä näytä

        Samaa mieltä oli myös nimimerkki susi salkunhoitajana, Kokkola suomi 24 keskustelussa, susiaiheiset mielipiteet. Olen samaa mieltä susi ja karhu ovat hyötyeläimiä,eivät tapa huvikseen ja metsänomistajillekin hyyötyä petoeläimistä. Säästyy taimokot.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe