Mätäpaise(ko?) alapäässä

rypäleitä perseessä

Elikkäs, minulla on kipeä patti alapäässä. Ei varsinaisesti häpyhuulessa, mutta siinä rajalla kuitenkin ja se on erittäin hankaavassa paikassa tehden oloni epämukavammaksi ja se vaikeuttaa kävelyä, istumista ja seisomista. Eli toisin sanoen elämääni. Minulla on ennenkin ollut kerran (vain noin kaksi kuukautta sitten) vastaavanlainen pahkura lähes samassa paikassa (ei aivan yhtä epämukavassa paikassa). Silloin se puhkesi itsestään viikon sisällä ja tiputti verta päivän ajan. En tiedä tuliko siitä paljoa mätää, mutta jos tuli niin se sekoittui vereen enkä siksi sitä niin huomannut. En halua näyttää nykyistä paisettani lääkärille joten odottelen vielä pari päivää sen puhkeamista. Onko veren vuotaminen puhkeamistilanteessa normaalia? Onko se edes mätäpaise vai voiko se olla esimerkiksi jonkin bakteerin aiheuttama? En usko, että kyse on mistään sukupuolitaudista, koska olen vasta kuusitoista enkä ole ollut sukupuoliyhteydessä.

9

2213

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • dsdfdfds

   Finni?

  • Ei kiva.

   Googletapa bartholinin rauhasen tulehdus. Rauhanen on juuri siinä peräaukon-häpyhuulen lopun tienoilla ja kun se tulehtuu, niin siitä voi kehittyä melkoinen patti joka on kipeä. Huonosti jos käy niin olo voi romahtaa ihan parissa tunnissa (minulle nousi ihan parissa tunnissa korkea kuume, olo meni todella huonoksi ja kipeäksi). Antibiootit sain heti mutta eivät auttaneet vaan kolmantena päivänä vietiin jo keskussairaalaan jossa patti puhkaistiin. Koko oli lähempänä kananmunaa.

  • Mami 11

   Pojallani oli vastaava. Sai antibioottikuurin Kefexin 750 mg, ja patti puhkes seuraavana päivänä antibiootin aloituksesta. Mätää tuli aikas paljon ja koko kylpyhuone haisi aivan järkyttävän pahalle. Poika suihkutteli paisetta ja puristeli tyhjäksi - ja suihkutteli. Söi antibiootti kuurin loppuun, kuten kuuluukin ja vaiva parani eikä uusinut. Tapahtui noin vuosi sitten.

  • Nolous hiiteen!

   Ihan vaan rohkeasti lääkäriin. Edellisten kirjoittajien vastauksista jo näet, että kannattaa hoitaa, hoitamaton tulehdus voi olla vaarallinen. Tuollaiset jutut ovat hoitajille ja lääkäreille ihan arkipäivää. Siinä ei ole mitään hävettävää.

  • Anonyymi

   Onko tullut uudelleen? Mulla on peniksen juuressa nyt kananmunan kokoinen märkäpesäke ja todella kipeä. Noloa olisi mennä lääkäriin, tämä on uusiutunut jo lääkekuureista huolimatta. Puristellen sitä iltaisin kun tv:tä katson. Pyyheliina alla ja nyt tulee märkää joka haisee oksettavalle. Yritän omin konstein tällä kertaa.

   • Anonyymi

    Hieman ihmetyttää miten mies on löytänyt tänne naistentautien palstalle kommentoimaan ja vieläpä melkein seitsemän vuotta vanhaan ketjuun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hieman ihmetyttää miten mies on löytänyt tänne naistentautien palstalle kommentoimaan ja vieläpä melkein seitsemän vuotta vanhaan ketjuun.

    Eräs pimahtanut isoisä tässäkin palaa vanhoille aloitusoksennuksilleen. Lievä pervessiytensä näkyy kasvavan vuosi vuodelta. Täyttää piakkoin muuten 80v.
    ' onnenkantamoinen oy


  • Anonyymi

   Ihan rohkeasti vaan lääkäriin, o vat jo kaikki paiseet nähneet ja niitä puhkoneet. Sama onko mies vai nainen vai sukupuoleton, kun sama vaiva on. Onnea paiseille.

  • Anonyymi

   Tuli muuten vielä mieleen, että voihan se toki tyräkin olla. Lääkäri tutkii varmasti ennenkuin asettaa diagnoosin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   354
   3426
  2. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   60
   3121
  3. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3114
  4. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   138
   1497
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   63
   1149
  6. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   98
   1138
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   69
   1007
  8. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   892
  Aihe