Aihe

TALOYHTIÖSSÄ TAPAHTUU OSA 2

TALOVARAUS

Laura ja Minna saapuivat hissillä kuutoskerrokseen. Laura tunsi alapäänsä kuumassa kosteikossa kiihotuksen tunteen katsellessaan Minnaa.
Minna avasi hissin oven ja Laura aseteli Minnan perässä ulos hissi korista.
-Etkö ota salkkuasi mukaan? Minna kysyi Lauralta.
-Ai niin...Siis salkku. Laura käänytyi kannoillan ja palasi hissiin, jonka nurkkaan oli unohtanut suuren kantikkaan isännöitsijän nahka salkun.
-Kivat kipsukoposut sulla. Minna kommentoi rennolla ja varsin välittömällä tyylillä Lauran talvisaappaita.
-Joo, mä tilasin nää yhdestä nettikaupasta ja ovat kyllä olleet ihan hintansa väärtit.
Naiset kävelevät kohti Minnan asuntoa ja Lauran mieleen tulee jälleen laulun sanat.
-"huone sataviis saavu sinne siis"
-Mitä, sanoitko jotain tärkeää? Minna kysyy hieman uteliaana.
Ei, ei se ollut mitään. Tai siis no, pelkkää ajatuksen virtaa. meinaa tässä isännöitsijän ammatissa mennä välillä nämä taloyhtiöt sekaisin. Laura selittää pää Minnan tuoksusta sekaisin.
Viimein asunnon numero 105 ovi aukeaa kolahtaen ja narahtaen. saranoita täytyy ilmeisesti säätää ja oven kahva vaihtaa uuteen. Minna pahoittelee muuttotouhuissa särkynyttä ovea ja kertoo, että hänen kotivakuutus kenties voisi korvata aiheutuneet vahingot. Laura kaivaa salkustaan talon kansion esiin ja samalla kaikkien tärkeiden papereiden joukosta putoaa valokuva minnan jalkojen juureen.
Valokuva on otettu edelliskesänä Pariisissa ja esittää Lauraa ja hänen nykyistä tyttöystäväänsä Sofiaa. Naiset suutelevat kuvassa toisiaan, Pariisin Riemukaari on heidän takanaan ja kuvan sisällöstö ei voi mitenkaan muutoinkaan erehtyä.
-Oi. anteeksi. Laura noukkii kuvan lattialta Minnan raidallisten villasukkie vierestä. Samalla Laura näkee kuinka Minna heiluttee varpaitaan iloisesti.
-Oli varmaan ihana matka. Minna tokaisee ja kysyy vielä, että kävivätkö naiset katsomassa maailman kauneinta hymyä? Monoliisaa esittävää taulua.
Minna hymyilee hyväksyvästi ja kivi putoaa Lauran sydämeltä hänen ajattellessa, että mitä tästä olisi seuranut, jos asiakas olisi ollut joku kirkkoskovainen heteronormatiivinen kansalainen.
-Niin, tämä ovi. Minulla on jotain pikku työkaluja mukana, mutta nyt tarvitaan varmaankin meidän huoltotiimin osaaja paikalle.
Laura soittaa Huoltotiimin remonttiryhmään ja kertoo ovi ongelman laadun ja laajuuden.
-Okei. Sä oot siis ihan tässä lähellä. no hyvä, niin voisit tulla vilkaisemaan. Joo, nähdään moi!
Laura kertoo Minnalle ilouutinsen, että huoltotiimin henkilä saapuu kohta ja voi korjata oven.
Huoltotiimin ainoa nainen Jutta kaartaa Kukkolanpolulle neonkeltaisella pakettiautolla. Paku on itseasiassa vanha ambulanssi, jonka sinivilkkujen paikalle on vaihdettu huoltotiimin keltaiset vilkut ja ambulanssi teksti korvattu hätäpäivystys tekstillä.
Hauskaa Jutan "hälyytys autossa on se, että takapaksista löytyy yhä edellen paarit ja happimaski. Erikois tapauksia varten autosta löytyy myös punainen pääkallo logoilla koristeltu työkalupakki, jonka eroottisesta sisällösä Jutan lisäksi tietää ainoastaan Laura.
Tätä erikois pakkia naiset käyttävät Lauran isännöintikohteiden pannuhuoneissa tai lämmön jakokeskuksissa.
Edellisen kerran näin tapahtui, kun Lauralle soitettin, että as oy Puolukkapuskan lämmitysjärjestelmä kaipaisi säätöä.
No, Laura soittikin samantien Jutalle ja sopi treffit kattilahuoneeseen.
Jutta raudoitti Lauran käsistä ja jaloista pöhiseviin lämöputkiin, jonka jälkeen puki itsellee Ja lauralle kahdella silmänreijällä varustetun kaasunaamarin. Sitten Jutta riisui työhaalarin, jonka alta paljatui tyköistuvat mustat nahkavaatteet. Jalkoihin Jutta vaihtoi platform pohjaiset nahkasaappaat, ja käsiin hän vesi pitkävartiset kumisormikkaan. Lauran kaasunaamarista lähtevän letkun Jutta työnti avonaisesta nahkapöksyjen vetoketjusta sisään.
-Nuuski siitä isännöitsiä mun kiimasta tuokusa, niin mä leivon sun tyttöjä. Letkua pitkin Lauran maskiin virtaa ilmaa jutan kuumalta kukkulalta. Jutta tuntee hävyssään Lauran hengityksen kiihtyvän kun hän avaa haara-asennossa seisovan Lauran nappipaiden ja edelleen punaiset rintaliivit. Jutta käsittelee Lauran kummankin nännin perusteellisesti ja sitten alkaa leipomaan Lauran vasenta tissiä. Oiken käden Jutta sujauttaa Lauran avonaisiin farkkuihin ja alkaa hellästi sormettamaan kumisormikkaallaan Lauraa.
Lauran rimpuilun aiheuttamama kolina kantautuu lämöputkia pitkin koko patteriverkkoon, mutta se ei haittaa, sillä kattilahuoneen ovi on takalukossa eikä kukaan voi takkaanottaen tietää minkälaista säätöä lämpökatilaan tehdään.
Lauran kuumat öljyt valuvat kumiosormikasta pitkin, kun jutta leipoo Lauraa alati kiihtyvän hengityksen tahtiin. Lopulta Lauran jokainen lihas supistaa samanaikaisesti ja Laura laukeaa orgasmii yhtä arvaamattoman nopeasti, kuin ylipaine venttiili laukeaa höyrykattilassa.
Jutta avaa hissin oven kävelee Minnan asunnon ovelle.

0

1888

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    201
    15907
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    333
    5657