Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mp-kauppaa s-postilla

ensimmäinen yhteys

Olen tuossa huomannut lähinnä nettimoton myyntilmoituksissa, kun myyjä laittaa että ostaja soittaa, tai on voittaja tai peräti, että jos et soita, siirry seuraavaan ilmoitukseen, luuleeko ne tosiaan, että kauppa tulee varmemmin kun soitetaan, minä olen myynyt ja ostanut monta mp:tä ja autoa pelkän s-postin kautta ja sitten vihonviimeisenä on soiteltu jos on tarvis. Tuollainen jos uhkailu karkoittaa viimeisetkin ostajat vekeen.

12

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turina pete

      Totta turiset, muutenkin myynti tökkii.

    • keva4

      No nuo ilmoituksen kannattaa jättää omaan arvoonsa,myyjä ilmeiseti vain kokeilee josko menisi mopo kovaan hintaan kaupaksi, nyt alkaa tippuilemaan kohta edukkaita
      vaihtareita myyntiin , messuista se alkaa kevään odotus, ainaskaan customeista ei nettimotossa näytä olevan mitään järkevää hankintaa tarjolla, no eiköhän niitä tipahtele kevään tultua,senverran hiipuvaa tuntuu harrastus olevan.

      • jddddddddddddd

        Näin on ja yksi ärsyttävä malli joillain on, että nyt halvalla, keväällä hinta nousee, niin kun on muutenkin jo ylihintainen.


    • rek.kilpi

      Myös nuo joissa kuvat otettu siten että rek.kilpi jää ilmeisen tahallisesti piiloon kierrän itse kaukaa , joissain vm. kun tuo voi kertoa pyörän historiasta jotakin.
      Rehti myyjä ei kyllä siten "jemmaile" kilpeä,kertoo kyllä jtkn myyjästä,tai ainaskin asenteesta toimia.

      • kkajdurunfnjfjdm

        Vasta oli nettimotossa selvästi huijari tai muu pipipää, joka laittoi väärän numeron ilmoitukseen ja rekkaria kysyttäessä ei halunnut antaa, kun lähetin viestin netissä.


    • ....................

      Ehkä tässä on sukupolvien välinen kuilu, toisaalta monet vanhemmatkin kaupantekijät käyttävät sähköpostia.

      Mutta puhelinsoitossa on parikin juttua:

      - Puhelinsoitto on paljon henkilökohtaisempi, koska puhelimessa kuultu tarina on usein todenmukaisempi kuin sähköpostiviesti koska aikaa sanojen kaunisteluun ei ole
      - Itse jos myyn jotain, pyydän ostajaa soittamaan sinä päivänä kun on tulossa ja ennen lähtöä. Paljon on näitä "ostajia" jotka jättävät tulematta ilman mitään perumista. Jos on sovittu näyttö vaikkapa lauantaina 14.00, eikä puhelin ole soinut ennen 13.00, voi todennäköisesti olettaa ettei ostaja ole tulossa.

      Mutta siinä olet oikeassa, että tuollainen uhkailu pelottelee asiallisetkin ostajat. Voi olla että myyjä yrittää vierittää jotain moraalista ostopakkoa vain siksi että ollaan puhuttu puhelimessa.
      Toisaalta jos itse olen myymässä, joskus ärsyttää joidenkin pakonomainen tarve päästä höpöttelemään puhelimessa. Mukava siinä kaupan kassajonossa kakaroiden rääkyessä taustalla, alkaa vastailemaan niihin yksinkertaisimpiin kysymyksiin, mihin vastaus löytyisi jos soittelija olisi lukenut ilmoituksen kokonaan.
      Ja sitten nämä hoonosoomi-tyypit. Kun myyt ei-ajokuntoista projektia, hoonosoomi-tyypit katsovat vain hinnan ja luulevat soittelevansa ehjästä pyörästä.

    • Elvis oli kala

      Totta kai tuote on keväällä kalliimpi, koska talvisäilytys, huollot ja puunaukset maksaa.
      Jos mopo jätetään syksyllä puun alle ja keväällä sieltä noudetaan, niin sitten ei ole oikein perusteita hinnannostolle.

    • ihana sika

      Nämä rivokieleiset myyjät on kanssa yksi ihmiskuvatus, kun joku tarjoaa s-postilla jonkin hinnan, vaikka se on pyyntihintaa alhaisempi, niin myyjä on heti haistattelemessa rivouksia, asiallisille ostajaehdokkaille.. Olisivat tollot edes kiitollisia, että joku edes jotain tarjoaa, heidän mielestään, Euroopanparhaista mopoista. kuitenin hyvin usein, varsinkin tallaisina aikoina, nämä pellet joutuu myymään sen pyörän paljon alle oman ylihinnan, jooooss saa myytyyäää ollenkaaaann.

      • Olen joutunut

        yksityisenä myyjänä käännyttämään sinunlaisiasi kuningasostattelijoita takaisin kotiin kun eivät ole osanneet käyttäytyä asiallisesti. Samoin jos puhelimessa ensimmäinen kysymys pyörää näkemättä on että mikä on tiukka hinta niin olen jollekin sanonut että taitaa olla sinulle liian kallis.


      • pohjoinen poika
        Olen joutunut kirjoitti:

        yksityisenä myyjänä käännyttämään sinunlaisiasi kuningasostattelijoita takaisin kotiin kun eivät ole osanneet käyttäytyä asiallisesti. Samoin jos puhelimessa ensimmäinen kysymys pyörää näkemättä on että mikä on tiukka hinta niin olen jollekin sanonut että taitaa olla sinulle liian kallis.

        kuules juippi, en ole ostamassa, vaan selailin nettimoton ilmoituksia, mutta minulla on pyöränmyynnistä, asiallisesta sellaisesta paljonkin kokemusta 40 vuoden takaa.


    • en käsitä

      Itseänikin ihmetyttää tuo suoranainen "vittuilu" yksityisten myyjien kohdalla,joskus jopa jo myynti-ilmoituksessa on sellanen ote että älä osta minulta.
      Jos joku yksityinen liike olisi samalla asenteella liikkellä niin aika äkkiä olisi konkurssi.
      Tosin Jyväskylässä erä vanhan liikkeen tunnusmerkkejä oli tälläinen palvelu.(ennen kilpailua)

      Kuitenkin kun olisi tarkoitus tehdä kauppaa.

    • kkjsdhdfgdfhhdhh

      Vaikka on jo kevet pitkällä, niin moni hikoilee, kun mopo ei menekkään kaupaksi, vaikka aiemmin on hehkuttanut, että kun kevät tulee, hinta nousee ja ole nopea ja syö hitaat. Hinta-ale noin 50%, niin ehkä sitten joku voi jo kysellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe