Mp-kauppaa s-postilla

ensimmäinen yhteys

Olen tuossa huomannut lähinnä nettimoton myyntilmoituksissa, kun myyjä laittaa että ostaja soittaa, tai on voittaja tai peräti, että jos et soita, siirry seuraavaan ilmoitukseen, luuleeko ne tosiaan, että kauppa tulee varmemmin kun soitetaan, minä olen myynyt ja ostanut monta mp:tä ja autoa pelkän s-postin kautta ja sitten vihonviimeisenä on soiteltu jos on tarvis. Tuollainen jos uhkailu karkoittaa viimeisetkin ostajat vekeen.

12

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turina pete

      Totta turiset, muutenkin myynti tökkii.

    • keva4

      No nuo ilmoituksen kannattaa jättää omaan arvoonsa,myyjä ilmeiseti vain kokeilee josko menisi mopo kovaan hintaan kaupaksi, nyt alkaa tippuilemaan kohta edukkaita
      vaihtareita myyntiin , messuista se alkaa kevään odotus, ainaskaan customeista ei nettimotossa näytä olevan mitään järkevää hankintaa tarjolla, no eiköhän niitä tipahtele kevään tultua,senverran hiipuvaa tuntuu harrastus olevan.

      • jddddddddddddd

        Näin on ja yksi ärsyttävä malli joillain on, että nyt halvalla, keväällä hinta nousee, niin kun on muutenkin jo ylihintainen.


    • rek.kilpi

      Myös nuo joissa kuvat otettu siten että rek.kilpi jää ilmeisen tahallisesti piiloon kierrän itse kaukaa , joissain vm. kun tuo voi kertoa pyörän historiasta jotakin.
      Rehti myyjä ei kyllä siten "jemmaile" kilpeä,kertoo kyllä jtkn myyjästä,tai ainaskin asenteesta toimia.

      • kkajdurunfnjfjdm

        Vasta oli nettimotossa selvästi huijari tai muu pipipää, joka laittoi väärän numeron ilmoitukseen ja rekkaria kysyttäessä ei halunnut antaa, kun lähetin viestin netissä.


    • ....................

      Ehkä tässä on sukupolvien välinen kuilu, toisaalta monet vanhemmatkin kaupantekijät käyttävät sähköpostia.

      Mutta puhelinsoitossa on parikin juttua:

      - Puhelinsoitto on paljon henkilökohtaisempi, koska puhelimessa kuultu tarina on usein todenmukaisempi kuin sähköpostiviesti koska aikaa sanojen kaunisteluun ei ole
      - Itse jos myyn jotain, pyydän ostajaa soittamaan sinä päivänä kun on tulossa ja ennen lähtöä. Paljon on näitä "ostajia" jotka jättävät tulematta ilman mitään perumista. Jos on sovittu näyttö vaikkapa lauantaina 14.00, eikä puhelin ole soinut ennen 13.00, voi todennäköisesti olettaa ettei ostaja ole tulossa.

      Mutta siinä olet oikeassa, että tuollainen uhkailu pelottelee asiallisetkin ostajat. Voi olla että myyjä yrittää vierittää jotain moraalista ostopakkoa vain siksi että ollaan puhuttu puhelimessa.
      Toisaalta jos itse olen myymässä, joskus ärsyttää joidenkin pakonomainen tarve päästä höpöttelemään puhelimessa. Mukava siinä kaupan kassajonossa kakaroiden rääkyessä taustalla, alkaa vastailemaan niihin yksinkertaisimpiin kysymyksiin, mihin vastaus löytyisi jos soittelija olisi lukenut ilmoituksen kokonaan.
      Ja sitten nämä hoonosoomi-tyypit. Kun myyt ei-ajokuntoista projektia, hoonosoomi-tyypit katsovat vain hinnan ja luulevat soittelevansa ehjästä pyörästä.

    • Elvis oli kala

      Totta kai tuote on keväällä kalliimpi, koska talvisäilytys, huollot ja puunaukset maksaa.
      Jos mopo jätetään syksyllä puun alle ja keväällä sieltä noudetaan, niin sitten ei ole oikein perusteita hinnannostolle.

    • ihana sika

      Nämä rivokieleiset myyjät on kanssa yksi ihmiskuvatus, kun joku tarjoaa s-postilla jonkin hinnan, vaikka se on pyyntihintaa alhaisempi, niin myyjä on heti haistattelemessa rivouksia, asiallisille ostajaehdokkaille.. Olisivat tollot edes kiitollisia, että joku edes jotain tarjoaa, heidän mielestään, Euroopanparhaista mopoista. kuitenin hyvin usein, varsinkin tallaisina aikoina, nämä pellet joutuu myymään sen pyörän paljon alle oman ylihinnan, jooooss saa myytyyäää ollenkaaaann.

      • Olen joutunut

        yksityisenä myyjänä käännyttämään sinunlaisiasi kuningasostattelijoita takaisin kotiin kun eivät ole osanneet käyttäytyä asiallisesti. Samoin jos puhelimessa ensimmäinen kysymys pyörää näkemättä on että mikä on tiukka hinta niin olen jollekin sanonut että taitaa olla sinulle liian kallis.


      • pohjoinen poika
        Olen joutunut kirjoitti:

        yksityisenä myyjänä käännyttämään sinunlaisiasi kuningasostattelijoita takaisin kotiin kun eivät ole osanneet käyttäytyä asiallisesti. Samoin jos puhelimessa ensimmäinen kysymys pyörää näkemättä on että mikä on tiukka hinta niin olen jollekin sanonut että taitaa olla sinulle liian kallis.

        kuules juippi, en ole ostamassa, vaan selailin nettimoton ilmoituksia, mutta minulla on pyöränmyynnistä, asiallisesta sellaisesta paljonkin kokemusta 40 vuoden takaa.


    • en käsitä

      Itseänikin ihmetyttää tuo suoranainen "vittuilu" yksityisten myyjien kohdalla,joskus jopa jo myynti-ilmoituksessa on sellanen ote että älä osta minulta.
      Jos joku yksityinen liike olisi samalla asenteella liikkellä niin aika äkkiä olisi konkurssi.
      Tosin Jyväskylässä erä vanhan liikkeen tunnusmerkkejä oli tälläinen palvelu.(ennen kilpailua)

      Kuitenkin kun olisi tarkoitus tehdä kauppaa.

    • kkjsdhdfgdfhhdhh

      Vaikka on jo kevet pitkällä, niin moni hikoilee, kun mopo ei menekkään kaupaksi, vaikka aiemmin on hehkuttanut, että kun kevät tulee, hinta nousee ja ole nopea ja syö hitaat. Hinta-ale noin 50%, niin ehkä sitten joku voi jo kysellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe