Fuengirola -> Hotels Las Palmeras

menossa2

Onko jollain kokemusta hotelli Las Palmeras joka sijaitsee Fuengirolassa?

35

6912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kolme * miinus

      Hotellin sijainti on erinomainen, se on Fuengirolan keskustan vieressä rantakadulla. Vieressä oleva yöelämä-alue saattaa tosin häiritä yörauhaa, jos ikkunat ovat sille puolelle. Hotelli on vanha eikä sitä muistaakseni ole ikinä remontoitu, joten tunnelma voi olla vähän retro.

      • Anonyymi

        ...


    • Lanza-amiga

      Olemme asuneet muutamia kertoja Las Palmerasissa, pisin jakso 3 viikkoa. Tosin viimeimeisestä kerrasta on jo ehkä kolme vuotta. Sen sijainti on todellakin loistava. Vieressä meri - huvivenesatama ja uimarannat, rantaravintolat, kaunis vanha kaupunki, keskusta, bussiasema. Lähellä "nälkäkatu" ja sen ihanat pikku ravintolat.

      Myös hotellin ravintolan ruoka oli monipuolista ja hyvää. Sen huonona puolena on se, ettei siellä ole alhaalla olevan sijainnin takia ikkunoita, joten päivävalo ja näköalat puuttuvat.

      Meillä on ollut aina huone ylhäällä rauhallisella puolella ja kaunis merinäköala. Hotelli oli kaikenkaikkiaan hyväkuntoinen ja siisti. Aulassa on väljät, mukavat oleskelutilat sohvaryhmineen ja huonekokokin on iso, samoin vuoteet.

      Ihan hotellin kulmilla, itse asiassa sen vastapäätä olivat Fuengirolan pisimpään (klo 7) auki olevat baarit, mutta itse en ole kokenut siitä mitään haittaa.
      Lähimmät katukahvilat ovat myös heti nurkan takana rantakadulla.

      • Kiluni

        Löytyisikö keltään tuoreempia kokemuksia?


    • Kapteenitar

      Olin viime kesänä ja kaikki edellä mainittu pitää edelleen paikkansa. Allasalue rauhallinen, hotellin sijainti hyvä ja aamiainen loistava. Otin puolihoidon, mutta se oli virhe. Illallisella kävin vain kaksi kertaa siellä ja se ei ollut hyvä. Lisäksi kaikki hyvät ravintolat ovat lähellä.

    • Kiluni

      Kiitos Kapteenitar. Ensimmäistä kertaa menossa Aurinkorannikolle,joten paikka ei ole ennestään tuttu.
      Lomailemme juhannusviikon Las Palmerasissa,kaikki hyvät vinkit otetaan ilolla vastaan.

      • churro9

        Tammikuussa olin Las Palmeraksessa kolme viikkoa. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla rantakadulla lyhyen matkan päässä juna- ja linja-autoasemalta, mistä käsin voi lähteä muualle Espanjaan retkille. Itse pidän puolihoidosta. Aamiainen monipuolinen ja runsas. Illallisella luulisi jokaiselle löytyvän jotain. On keitto, runsas salaattipöytä, pari kolme erilaista lämmintä ruokaa. Jälkiruokapöytä mahtava kakkuineen, vanukkaineen ja hedelmineen. Juomat eivät kuulu hintaan. Ikä näkyy hotellissa, mutta sijainti hyvä. Suosittelen käyntiä eläintarhassa. Mielenkiintoinen kokemus. Jos haluaa Gibraltarille, niin voi ostaa paikallisesta matkatoimistosta retken 12-15 euroa. Bussi hakee hotellin läheltä ja tuo samaan paikkaan.


    • FugeFan

      Kohtuullisen rauhallista seutua on ja aamianen on kattava sekä laadukas. Viikonloppuisin ja juhlapäivinä ympäristössä on liikkeellä bileporukoita, ei niinkään tavallisina arki-iltoina, vaikkakin lomalaiset tietty juhlivat silloinkin. Yleisesti ottaen alue ja hotelli ovat enemmän aikuisten/nuorten aikuisten suosiossa. Ihan tosi nuoret käyvät jossain muualla.

      Fuengirolaanhan on myös helppo muuttaa pysyvästi. Paljon hyvän hintaisia vuokra-asuntoja tarjolla ja hotelleistakin saa neuvoteltua pidempiä diilejä. Ovatpa jotkut ostaneet ihan omia asuntojakin tuolta. Jos ulkomaille muutto kiinnostaa, niin kannattaa lukea tämä: Voiko KELA:n tukia saada ulkomaille: http://www.asumaanulkomaille.fi/muutto-ulkomaille/sosiaaliturva-ja-ulkomaille-muutto/

    • Emme_mene_uudelleen

      Hotelli oli aivan tavallinen kivikasa. Aamiainen huono,muutkin palvelut mm. respan väki naama norsun vitttulla jne.

    • Fugekävijä

      Olin tammi-helnikuussa useamman viikon Palmeraksessa enkä voi missään tapauksessa suositella, paitsi puolikuuroille ja bilettäjille. Hotelli sijaitsee vastapäätä järkyttävää baari-pub-bilekeskittymää, joiden meteli on etenkin viikonloppuisin aivan hillitöntä jatkuen aamukuuteen ja ylikin. Parittomat huonenumerot ovat bilekuppiloita vastapäätä. Lisäksi huoneiden välinen äänieristys on täysin olematonta, kuin pahviseiniä eli kaikki keskusteluäänetkin kuuluvat läpi seinien. Vaihdoin huonetta kaksi kertaa metelien takia ja viimeinen oli myös sietämätön, sillä seinän takana oli brittien yksityisomistuksessa oleva huoneisto, jossa olivat kovaäänisiä kuin olisivat omakotitalossa. Huoneet sen sijaan olivat siistejä ja kaikki toimi sekä puolihoitopaketin buffet ruoat olivat runsaita ja hyvää keskitasoa. Illallisen sijasta kävin aina lounaalla, toki useamman viikon jälkeen kaipasi jo muutakin.

    • Kiluni

      Emme ole bilettäjiä,joten toivottavasti emme saa paritonta huonenumeroa. Olisikohan sähköpostiviestistä hotelliin mitään hyötyä?
      Saavumme hotelliin la-su yönä n.klo 01.00,löytyykö lähistöltä avoinna olevaa kauppaa/tai jotakin josta saisi ostettua vettä ja jotain pientä syötävää?

      • irma9

        Hotellia vastapäätä pari kebab-paikkaa avoinna yöllä. Ehkä sieltä saisitte ruokaa ja juomaa.


    • mnnmmn

      Säälin sinua kun olet valinnut Palmeras hotlan sillä juurikin meteli kuuluu,aamiainen huono ja henkilökunta ala-arvoisia.

    • Kiluni

      No hotellia ei pysty enää vaihtamaan,joten tällä mennään.
      En vietä aikaani hotellissa muuta kuin käyn aamiaisella,aamu-uinnilla altaassa ja tietysti nukkumassa,eli ei niin suurta merkitystä minkälaista henkilökunta on,mutta se jos ei pysty metelin takia nukkumaan on huonompi juttu.
      Täytyy vaan sitten kysyä huoneen vaihtoa jos huono tuuri käy huoneen sijainnin kanssa.
      Luin jostakin,että hotelli on savuton,eikö muka silloin saa polttaa parvekkeella?

      • irma9

        Hotellin siivoojilla tuhkakuppeja, joten ilmeisesti parvekkeella tupakointi sallittu. Aamiainen on mielestäni hyvä ja monipuolinen. Itselläni ei kotona koskaan ole sellaista valikoimaa, ehkä toisilla on. Itse olen tavannut hotellissa vain ystävällistä henkilökuntaa. Paljon ihmisiä käy vuodesta toiseen kyseisessä hotellissa, joten kertonee sekin jotain. Mutta kuten tiedämme, mielipiteitä on monenlaisia. Hyvillä mielin matkaan.


    • Kiluni

      Loma on nyt vietetty ja ei mitään negatiivista sanottavaa hotellista.
      Sijainti aivan loistava,aamupala monipuolinen. Huoneen saimme kuudennesta kerroksesta ja rauhallisemmalta puolelta,parvekenäkymät olivat parkkipaikalle,mutta meri ja uima-allaskin näkyivät.
      Meteli kadulla oli kyllä melkoinen kun saavuttiin la-su yönä,mutta arki kun koitti oli ihan rauhallista.
      Miinuksena oli omasta mielestä se,että allasalue aukeni vasta kymmeneltä,me olemme aamuihmisiä,joten aamuiset uinnit jäi väliin.
      Fuengirola oli paikkana sellanen ,josta tykkäsin,pitkä rantakatu,paljon ravintoloita ja helppo lähteä julkisilla katselemaan muita kohteita.
      Varmasti Espanjan Aurinkorannikkolle menen vielä uudestaan.

      • irma9

        Kiva kuulla, että olit tyytyväinen hotelliin ja lomaasi. Itse taas syksymällä lähdössä samaan hotelliin. Itselläni vain hyviä kokeuksia siitä.


    • fugenhotelli

      Kun miettii hinta/laatu -suhdetta, niin sehän on erinomainen-2hh 350€/vko sisältäen puolihoidon, eipä siinä enää viitsi paljon valittaa:) Toki sesongin ulkopuolinen hinta. Meteliä oli viikonloppuna, mutta ei muulloin. Ja viikonloppuna myös hotellin muista asukkaista kuului meteliä. Yksi yö meni huonosti nukkuen, mutta kannattaa laittaa korvatulpat. Allas ei lämmitetty, naapurissa PYR olis sekin..

    • persum

      On huonokuntoinen ,homeiset kosteus vaurioituneet huoneet,ei ole 4 tähden hotelli.
      Vatsatautia hotelissa kaikilla asukkailla,ilmastoinnista tulee pahaa hajua.
      En suosittele.

      • persum

        Ja vielä diskon meteli haittaa nukkumista öisin,aamu kuuteen saakka.


    • Menossa

      Olisiko ihsn uusia kokemuksia Las Palmeras hotellista ?

    • suomikiroilualomalla

      Kaikenlaisiin betonihelvetteihin sitä lomailemaan mennään. Miksi? Betonista toiseen. Eikö tule mitään muuta vaihtoehtoa edes mieleen.

    • kerta_riitti

      Hirveä hotla.

    • Ritva9

      Juuri eilen tulimme takaisin Suomeen. Hintaansa nähden hyvä hotelli ja paras sijainti. Toki yöllä meteliä kadulta jos asuu alakerroksissa sopivalla kohdalla. Ei siis vanhuksille. Aamiainen oli hyvä. Henkilökunta kohteliasta. Jos kaikesta valittaa niin varmaan jotain voisi löytyä. En ihmettele, että niin monet suomalaiset muuttavat Fuengirolaaan. Olisipa itselleni mahdollista. Niin paljon mukavia asioita automatkan päällä ja tietenkin se lämpö

    • Anonyymi

      Matka lähenee... mietimme saako parvekkeella tupakoida?

      • Anonyymi

        Alkuvuodesta olimme hotellissa. Siivoojalta sai tuhkakupin, joten parveketupakointi lienee sallittua.


    • Anonyymi

      Opera blue on outo paikka Carvajalin alueella Fuengirolassa. Huijaavat suomalaisia, jotka ovat yleensä "sinisilmäisiä".
      Meillä piti olla parvekkeellinen huone. Olivat laittaneet osittain maanalaiseen huoneeseen. Sain varaamastani huoneesta talteenottamani internet kuvan perusteella huoneen vaihdettua. Sitten antoivat väärän ovikoodin. Kesti 2 tuntia ennen kuin korjasivat asian.
      Parvekkeen ovi ei mennyt lukkoon. Kesti 2 päivää ennen kuin korjasivat sen.
      Pyysin yhden yön hintaa kompensaationa 2 lomapäivän pilaantumisesta kahden valvotun yön takia. Eivät suostuneet mihinkään kompensaatioon.
      Otin yhteyttä huoneen välittäneeseen Booking.comiin. He arvioivat kahden menetetyn lomapäivän hinnaksi 25 eur, jonka lupasivat hyvitykseksi.

      Outo paikka Opera Blue muutenkin. Respaa ei ole eikä ketään virkailijaa ole koskaan paikalla vaikka ilmoittavat netissä, että virkailija ottaa vastaan ja respa on auki tietyn ajan päivästä.
      Hampaaton on Booking.com, jos jokin asia ei toimi niin kuin heidän sivulla kerrotaan.

    • Anonyymi

      Menettelee hotelli ja ainoastaan hyvän sijaintinsa vuoksi.

      • Anonyymi

        ...


    • Anonyymi

      Älä ihmeessä mee,haisevat homeiset huoneet,uimaallas alue rapistunut maalit hilseilee,diskot kadun toisella puolen jytke kuuluu aamu kuuteen.
      Ruokahygeniä huono,kaikki siellä olleet saivat ruokamyrkytyksen,olimme lomalla vuosi sitten,tjäreborg hyvitti meille matkasta 100e,kun kerroimme asiasta.

      • Anonyymi

        Epäonnea Loveholidayksen kanssa. Kun menimme sovittuna aikana majoittumaan niin hotelli ei hyväksynyt varaustamme. Vaikka Loveholidays välitti varauksemme ja peri maksut 7 yöltä kuukautta aiemmin. Turhaan meni nekin rahat. Teimme hotellilla Las Palmeraksen sivuilta suoraan uuden varauksen samoille päiville ja maksoimme toisen kerran. Se varaus oli ok. Hotelli oli hintansa väärti.


    • Anonyymi

      Käyty ennen 2021 remonttia. Neljä tähteä annettu 1970-luvulla joita ei oltu tarkistettu iän myötä alaspäin. Koko hotelli lähes 50 vuotta vanha ja kulunut. Edes käytävän kokolattiamattoja ei oltu vaihdettu. Hotellilla ollut neljä isoa kerrostalotornia joista kolme myyty asunnoiksi. Niissä oli lasitetetut parvekkeet ja ilmastointilaitteet ulkoseinässä. Vaatekaappeihin oli laitettu keittosyvennys. Tästä viimeisestä rakennuksesta oli myös jo osa myyty asunnoiksi. Uima-altaalle tuli illalla lokit peseytymään ja ulostivat altaaseen jonne meni asukkaat aamulla uimaan. Neljän korkean hotellin keskellä ollut parkkialue oli vuokrattu autojen maahantuojalle ja siinä käytössä. Kannattaa mennä esim. Pierre & Vacancies jos Fuengirolaan haluaa. Uudemmat hotellit varteenotettavampia vaihtoehtoja. Ennen matkan varausta kannattaa tarkistaa hotellin rakennusvuosi tai viimeisin tehty perusparannus.

      • Anonyymi

        Miksi kirjoitat tilanteesta ennen jo suoritettua remonttia?


    • Anonyymi

      Remonttia ei ole ilmeisesti tehty vielä eikä luultavasti ehkä tehdäkään. Ainakaan Tjareborgin ja booking.com sivujen valokuvien mukaan.

      • Anonyymi

        No olishan se pitänyt arvata


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe