Halvat lennot Malagaan, mutta mistä?

help help

Jatkuvasti näkee mainoksia, mutta kun laitat esim. helmikuun loppupuolulle lähdön ja paluun parin viikon päähän, kyllä hinnat päätä huimaa, nimenomaan suoria lentoja.
Kukahan osaisi neuvoa, mistä niitä halpoja lentoja saa, kyllä mielestäni 2hengeltä kun pyydetään tonnin pintaan, ei ole halpoja, vai?

30

4309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reis-sari

      Kun haet matkaa se vaatii pitkäjännitteisyyttä ja maksuväline käden ulottuvilla. Sitten kun mielestäsi tuntien ja päivien jälkeen näet sopivan iske heti kiinni, siellä on muitakin menossa !
      Hinnat vaihtuvat päivittäin jopa tunneittain ?!

      • pakettimatkaparas

        Huomannut saman ongelman erityisesti Norwegian . Erittäin halpoja menolippuja alle sadan euron , mutta kun takaisinkin pitäisi tulla. Paluulento yhdeltä hengeltä saattaa olla 600- 700 euroa.


      • Anonyymi

        Halvat lennot - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd
        Aviasales on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Aviasales hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


    • SXCVBNM

      Vinkki, vink. Nettimatkatoimistoissa lennot majoitus ovat usein huomattavasti halvempia kuin pelkät lennot samaan kohteeseen ja takaisin. En tiedä miksi näin on, mutta totea itse. Majoituksen käyttämättä jättäminen ei aiheudu ongelmaa paluulennon suhteen.

      • help help

        Juu, näinhän se on hotelli lennot on suhteessa edullisia, mutta kun ei ole myynnissä kuin aurinkomatkoilla vasta maaliskuun puolella, ovat lopettaanet matkatoimistot näköjään helmikuun matkat myös kyprokselle, ei ole kai väkeä tarpeeksi.


      • viaggiatore
        help help kirjoitti:

        Juu, näinhän se on hotelli lennot on suhteessa edullisia, mutta kun ei ole myynnissä kuin aurinkomatkoilla vasta maaliskuun puolella, ovat lopettaanet matkatoimistot näköjään helmikuun matkat myös kyprokselle, ei ole kai väkeä tarpeeksi.

        www.ebookers.fi

        valitse lento hotelli

        vai haluatko vain Aurinkomatkoilla?


      • malagaa

      • matkatoimistollakin
        viaggiatore kirjoitti:

        www.ebookers.fi

        valitse lento hotelli

        vai haluatko vain Aurinkomatkoilla?

        Hakuun ei ole mitään yhtä ja oikeaa hakua. Kohteesta, ajankohdasta, jne.jne riippuen voi joskus matkatoimiston matkakin olla halvin. Pidemmältä reissulta (tulo pv avoin) pelkkä paluulento voi olla kalliimpi kuin meno-paluu ! Niin hullulle kuin kuullostaakin. Intasta poistulo oli halvempi AM äkkilähdön meno-paluuna kuin pelkkä paluu. Joten mitään yhtä ja oikeaa ei lentomatkojen tilaamisessa ole ja tosiaan tilaus kannattaa tehdä heti kun mielestään sopivan löytää (kiwi.com, skyskanner, jopa momondo joskus halpa). Varooko lentoyhtiöt myymästä lentoja "liian" halvalla ? Viimeisimmällä paluulennollamme todella paljon tyhjiä jakkaroita


    • 0587

      Travellink? Skyscanner?

    • Halvatlennot
    • masak1

      Jos on pakko olla suorat lennot, niin silloin moniin kohteisiin on vaikea superhalpoja lentoja löytää. Kuten tuossa aiemmin ehdotettiin, niin kannattaa käytää netin hakukoneita, ne kun vertailee kerralla valtavan määrän eri lentoyhtiöitä. Esimerkiksi momondosta katoin, että yhdellä välilaskulla aika helposti löytää menopaluun noin 200 eruolla:

      http://www.momondo.fi/lento/hel/agp/lennot-helsinki-malaga.html

      Jos tosi ajoissa pääsee varaamaan, niin saattaa saada joskus suoriakin noin 200 egellä, mutta silloin pitää kyllä varata melko hyvissä ajoin etukäteen.

    • viisi kertaa käyty

      Ryanair Tampereelta. Tietenkin.

    • 8+14
    • 20+19

      Ja nuo vähän päälle 600 hintaiset lento majoituspaketit on laskettu finnairin suorien lentojen kanssa

    • Reissu Lassi

      Helmikuu Malagassa ja 600e hengeltä "haisee" kalliilta.
      Meneppäs vaikka suoraan SAS:n sivuille.
      Lyhyt välilasku Tukholmassa, Oslossa tai Kööpenhaminassa.
      Lneto löytyy helposti 2-300 eurolla. Jos 2 henkeä Helmikuussa
      reissussa, niin Booking.com:ista löydät 4-5 tähden hotellin
      helposti 4-700 eurolla

      EI paketit ole aina halvimpia, joskus saattaa olla.

      Finnairilla ja SAS:lla ei ole piilorahastusta. 23kg saa laittaa ruumaan ja
      käsimatkatavaran kanssa ei nipoteta.
      Norskilla ,ryanilla ja monella muulla maksat joka laukusta, samoin käsitavara
      mitataan ja punnitaan viimeisen päälle..muutakin

    • ökölkök

      Just viikko sitten varattiin Hki-Malaga lennot turskayhtiöltä meno 49e ja paluu 116e. Mut seuraavana päivänä hinnat oli jo 82e. Sitten seurailin hintojen kehitystä, niin hinnat pomppi saman illan aikana useita kymppejä. Eli kannattaa roikkua netissä.

    • Norwegian air on halpa. Kannattaa tosin varata lennot noin 3kk etukäteen niin saa hyvällä hinnalla, joskin viimeeksi kun palasin Espanjasta niin ostin lennon kahta päivää aiemmin ja sain suoran silloinkin 160 eurolla.

    • Lila190

      Norweiganilta aina halvimmat lennot saatu! Täytyy olla ajoissa varaamassa : ) Nyt varattu Alicanteen lennot, jotka maksoivat yhteensä 2 hengeltä 369€ ja 2 laukkua sisältyy mennen tullen. Istumapaikoista en maksa erikseen ( joulukuussa lähtö maaliskuussa takaisin

    • nuriasol

      Varasin Norwegianin edestakaiset suorat lennot Malagaan ajalle 15.1-18-19.1-18 , 1 laukku ruumaan: 188€ yhteensä 2 henkilöltä.Hotelli Bookingin kautta 160€.Ei mielestäni paha hinta.Lennot pitää varata ajoissa,mielelellään 4-5 kk ennen.Sen jälkeen hinnat alkaa pikkuhiljaa nousta.Tänään varattuna 472€ laukut.

      • Antres

        Norski 28.1-7.2 Malagahkimalaga 70 ekee 2019


    • halvat.hinnat

      Omat lentoni Norwegianilla. Tulin joulukuun alussa ja lähden ensi toukokuun lopussa. Meno-paluu alle 180 egee ja takaisin tullessa on ruumaan menevä matkatavara, muuten kertomani hinta olisi n.30 egee halvempi. Matkat tilattiin n. kaksi kuukautta ennen lähtöä.
      Kallein lentoni on ollut KLM Alicantesta Hkiin, n. 200 euroa. Lento oli huhtikuussa tiistaipäivänä, joka oli halvin viikonpäivä. Kannatti viipyä kaksi yötä halvassa hostellissa niin tuli reippaast halvemmaksi kuin lähteä sunnuntaina. Ruumaan meni kaksi matkalaukkua. 9 tuntia kylläkin piti viettää Amstetdamissa, välilasku. Matkan tilasin niin ikään pari kuukautta ennen lähtöä.

    • Surkeita

      tippuu seuraavaksi kun on konkurssikypsä eikä rahaa huoltoihin.
      Finski on paras ja luotettavin.
      Ei kannata senttejä ja euroja laskea!!

    • Cardius

      Olisi ihana lähteäMalagaan,katsoin Espanjan tv:stä, 22 ja aikainen kevät,olen käynyt vuosia Malagassa ja Torremolinoksessa,talvi täällä Finlandiassa vie mehut ,lumi,jää ,pakkanen ja pohjoistuuli,nyt on ollut jo 1,5kk talvea,ihan liian kauan.

      • DianaPalmer

        Maksoin marras-joulukuussa finskille edestakaisesta suorasta lennosta Malaga-HKI-Malaga 170,-


    • Aurinkolomaa

      Lennettiin mieheni kanssa 9.2 tänne Tampereelta. Maksoi 500 meno paluu. On vain viikon loma siis yhteensä. Minusta kelpohinta

    • Vaimoni kanssa lennetään Malagaan Noerwedian lennoilla, todennut ne halvimmiksi, ja suorat lennot n 4.½ h menee aikaa ilmassa. Esim. viimeksi tultiin jokunen viikko sitten, ja hintaa ei tullut kuin nimeksi, 155 € hujakoilla yhteensä Helsinki-vantaan kentälle.
      https://www.travellink.fi/lentoyhtiot/DY/norwegian-air-shuttle/?mktportal=google&gclid=EAIaIQobChMIx62j9eP34AIVxoGyCh3OvQWmEAAYASAAEgJk1fD_BwE

      Kun ei matkalaukkuja, ja alle 10 kg ne käsimatkatavarat, ei tule lisämaksua, jos muutaman kympin maksaa enemmän saa 20 kg olla matkatavaraa. Kakkaukahvit sai matkalla tuohon hintaan. Oikeastaan ei muuta ole tarviskaan runsaan 4 tunnin istumiseen. Joutuu netistä hakemaan, yleensä viikko / pari aikaisemmin halvathinnat.

      Meillä on oma asunto Fuengirolassa, niin emme tarvitse matkatavaraa mukaan juurikaan, kun kaikki on paikan päällä, mitä ei ole se ostetaan lähimarketista. esim ruokapuoli siellä on ainakin neljänneksen halvempaa.

    • Anonyymi

      Tuonnehan lentävät Finnair, Norwegian ja SAS. Riippuu enemmän ajankohdasta kuin lentohtiöstä, miten pääse halvimmalla. Jos hinnalla on enmmän väliä, niin kannattaa vain aloittaaa katselemaan riittävän ajoissa.
      http://www.euroopanlentokentat.fi/malagan-lentokentta/

    • Anonyymi

      Tuonnehan lentävät Finnair, Norwegian ja SAS. Riippuu enemmän ajankohdasta kuin lentohtiöstä, miten pääse halvimmalla. Jos hinnalla on enmmän väliä, niin kannattaa vain aloittaaa katselemaan riittävän ajoissa.
      http://www.euroopanlentokentat.fi/malagan-lentokentta/

    • Anonyymi

      Tuonnehan lentävät Finnair, Norwegian ja SAS. Riippuu enemmän ajankohdasta kuin lentohtiöstä, miten pääse halvimmalla. Jos hinnalla on enmmän väliä, niin kannattaa vain aloittaaa katselemaan riittävän ajoissa.
      http://www.euroopanlentokentat.fi/malagan-lentokentta/

    • Anonyymi

      Tuonnehan lentävät Finnair, Norwegian ja SAS. Riippuu enemmän ajankohdasta kuin lentohtiöstä, miten pääse halvimmalla. Jos hinnalla on enmmän väliä, niin kannattaa vain aloittaaa katselemaan riittävän ajoissa. http://www.euroopanlentokentat.fi/malagan-lentokentta/

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3498
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      188
      1587
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1297
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1172
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      835
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      50
      793
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe