Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

lastenhoitaja/hki/espoo/vantaa/ (kirkkonummi)

lastenhoitaja16v

HEi!
helsinki/espoo/vantaa/kirkkonummi
olen 16,5 vuotias tyttö helsingistä joka kaipaisi pientä lisätienestiä jolla on asenne ja käytöstavat kohdallaan . olen päihteetön ja savuton,vastuullinen sekä sosiaalinen. omaan taidon päästä lapsen tasolle ja ymmärtämään lasta tilanteessa kuin tilanteessa. osaan toimia myös jos tulee yllättäviä tilanteita esim.lapsi sairastuu samoin ensiapu onnistuu. eläinten kanssa tulen myös toimeen. Kokemusta löytyy tällä hetkellä 0-14vuotiasta lapsista. Olen ollut työharjoittelussa päiväködissa,eka- ja tokaluokassa. Kokemusta löytyy myös tällä hetkellä 3vuotiaasta veljen pojasta ja 2vuotiaasta serkunpojasta.Olen lapsi rakas sekä vastuuntuntoinen. Tulen myös eläinten kanssa hyvin toimeen. Osaan olla erilaisten lasten kanssa. Olen myös ollut aikaisemmin lastenhoitajana nelilapsiselle perheelle. olen myös ollut yhden kerran yöhoitamassa 3kk vanhaa lasta joten yösyötöt yms,sujuu hyvin ja hänen veljeään joka on 6vuotta. Olen hyvä keksimään erilaisia aktiviteetteja.osaan hoitaa myös pienet kotityöt sekä ruuanlaiton.myös lasten hakeminen tarhasta onnistuu jos tarvis. myös jos tarve esim. puistoiluun yms. niin sekin onnistuu helposti. tulen toimeen myös erilaisten eläinten kanssa eli jos perheestäsi sellaisia löytyy se on vain plussaa.osaan myös auttaa läksyissä yms. joten jos lapsesi tarvitsee niissä apua niin autan mielelläni.Samoin jos naapurustosta löytyy monta lasta niin voin iltapäivisin jotain kerhoa pitää jos löytyy tilat:) esim.kokkikerho/askartelukerho/leikkikerho,yms. puhun sujuvasti suomea ja englantia. palkkatoive: 5€/tunti matkakulut, Yöstä voidaan sopia könttäsumma. Kesälomalla voin toimia myös kokopäivähoitajana esim. muutaman päivän viikossa.suosituspapereita löytyy.
Lisäkysymyksia saa esittää
[email protected]

7

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ulla Taalasmaa

      Ensinäkin, opettele kirjoittamaan!
      Toiseksi, kukaan ei anna lapsiaan toisen LAPSEN vastuulle!

    • lastenhoitaja16v

      ööh,ei sillä kirjotusasulla oo väliä jos on kumminkin sitä mitä kirjoittaa,samoin jos on vastuullinen,ja jokainen osaa itse päättää antaako lapsensa yli 18vuotiaalle joka voi olla ei vastuullinen vai sellaiselle joka on 16v ja vastuullisempi

      • tervevaansullekin

        No kuulehan pikkupissis, on sillä kirjoitusasulla paljonkin merkitystä! Et todellakaan tule saamaan koskaan minkään valtakunnan työtä, jos et hallitse suomen kieltä edes auttavasti! Ilmoituksesi on todella sekava, ja täynnä aivan alkeellisiä virheitä!

        Kukaan ei sitäpaitsi ole väittänyt kahdeksantoistavuotiaan olevan aikuinen. Juridisesti 18v kyllä on aikuinen, mutta vastuullisuudeltaan ja henkisyydeltään ei todellakaan ole vielä aikuinen. Kuitenkin, jos olet vastuussa alaikäisistä lapsista, tulee sinun itsesi olla lain mukaan täysikäinen. Jos teet virheen, siitä vastaa loppupelissä se, joka on sinusta vastuussa!


    • Haloo putkiaivot

      Missäköhän laissa mainitaan että 16-vuotias ei olisi pätevä hoitamaan alaikäisiä?
      Minä olen ainakin alaikäisenä hoitanut lapsia ja jättäisin kyllä omat lapseni pätevälle hoitajalle, 16-vuotias osaa mielestäni olla jo vastuuntuntoinen. (Tietysti on myös poikkeuksia)

      • tinttaliira3

        Minusta on hienoa, että olet noin oma-aloitteinen, reipas nuori nainen. Älä lannistu ikävistä kirjoituksista, kirjoitusvirheistä yms. Olet varmasti hyvä ja vastuuntuntoinen hoitaja. Eikä sitä kokemusta kerry kuin tekemällä ja oppimalla. Toivotan sinulle hyvää kevättä ja toivottavasti löydät lastenhoitotöitä! Itse en niitä valitettavasti voi tarjota. Eksyin palstalle, koska oma tyttöni on samanikäinen ja etsii myös lastenhoitoalan töitä. Tsemppiä sinulle!


    • pk-sijainen

      Yks juttu: Päiväkodista et ainakaan voi hakea kenenkään lasta, koska olet alaikäinen. Päiväkodeillä sääntönä, että lapsen hakijan on oltava täysi-ikäinen.

    • lastenhoitaja16v

      kiitos kannustavista viesteistä,koitan olla oma aloitteinen juuri siksi että kaipaan kokemusta ja haluan autaa:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe