The Sands by kata thani,UUSI hotelli

Ensi kertaa!!

Onko kellään vielä kokemuksia kyseisestä hotellista?? Nang Thong-rannalla,millanen paikka on asustaa?? Onko ranta kuinka vilkas?? Löytyykö läheltä "autioita" rantoja?? Mites ne kuuluisat Khao Lakin markkinat,löytyykö niitä läheltä ja koska??

PS. ja kaikkea hyödyllistä tietoo saa laittaa =)

13

1398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jou/

      Eilen käveleskelin rantaa pitkin Bang Niangilta Nang tongin puolelle. Tukikohdaksi otin Joyn rantakuppilan. Siittä noin 15 min kävely niin hotelli Sands. Kävin katsastaan allasalueen ja pikaisesti muutenkin. Siistiltä tyylikkäältä vaikutti. Allasalueen ja rannan välinen iso alue nurmella jossa aurinkotuoleja varjoineen. Hotelli Nang Tongin toiseksi pohjoisin rantahotelli. Bang Niagilla markkinat ma-ke-la.

    • kohtamenossa
      • Sanna Raipe Helminen

        Tarvitaanko hotellissa adapteria, niinkuin Finnmatkojen sivustoilla sanotaan? Kysyin asiakaspalvelusta, mutta eivät olleet ihan varmoja. Olemme olleet viisi kertaa Thaimaassa emmekä ole missään hotellissa adapteria tarvinneet.

        Onko kukaan ollut halvimmissa huoneissa eli sands roomissa? Oliko ihan ok?


    • hjjhjjjhj

      Hotelli oli hyvä lähellä kauppoja ja ruoka paikkoja. Palvelu oli hyvää vaikka henkilö kunta oli nuorta. Ainoa miinus oli asuttiin alakerroksessa ylhäältä kuului kun vessa vedettiin ja kun se täyttyi ääni oli kuin kosken pauhu ja ilmastointi oli jotenkin aika äänekäs ei haitannut . Ranta tuoleja oli riittävästi . Aamupala oli hyvä ja runsas. Ranta oli hyvä ja siisti hyvä uida. Elikkä rauhallinen paikka viettää lomaa.Ei tarvinnut adapteria.

    • terveusiäperseestä

      Anteetks vaan jo etukäteen,meikäläisestä näytti rannalta päin kattotuna tuo hotelli lähinnä isolta keskitys leiriltä kun kävelin siitä päivittäin ohi.Johtui varmuvmaan siitä kun on aidattu kirkkaalla läpinäkyvällä Pleksillä ja tuo massiivinen betonikorotus jonka päälle tuo piha alue on jatkettu kaiken komeuden kruunasi nuo rosteri pylväät sekä portti ja verkkoaita rannan puolella vielä kun pihalta ei näy rantaan päin kuin muutama palmu niin ei tuossa kompleksissa ainakaan silmä lepää,en muuten ollut ainut joka tuon asian huomio kaikki kenen kanssa asiasta puhuin oli samaa mieltä.

    • sielläollut

      Totta, että alue on varmasti viihtyisämpi sitten kun esim. palmut ja muut istutukset kasvavat vähän isommiksi. Iltavalaistuksessa hotellialue on jo nyt upea...

    • Matkaa suunnitteleva

      Millaisia kokemuksia teillä on hotelli sands by katathanista? Onko lähellä rantaravintoloita, rantahierojia yms? Millainen hintataso ja tuntuuko hotelli liian isolta? Hotellilta on ilmeisesti kävelymatka keskustaan? Kiinnostaisi tämä mutta epäilyttää hotellin koko, yli 300 huonetta. Olisin kiitollinen kaikista asiallisista vastauksista. Ruokapaikkavinkitkin ovat tervetulleita.

      Thaimaassa on tullut käytyä ennenkin, mutta ei Khao Lakissa. Lienee hyvä vaihtoehto leppoisalle lomalle. Phuketiin en enää mene.

      • tokaa kertaa

        Voin suositella... viime helmikuussa oltiin,ja kaikki toimi mahtavasti vaikka oli ollu auki vasta n.3 kuukautta... Rannalle ku menee ni lähtee oikealle kävelee ni kyllä niitä rantakuppilota löytyy,varaa valita!! perus thairuoka oli 100-200B ja puolen tunnin selkähieronta tais olla 300B?!?... JOYn baaria suosittelen,hotellita n15min päässä... hotellilta ku lähti keskustaan ni pieni mutka katua pitkin ennenkuin pääsee pääkadulle,ku on lomalla ni ei ole kiire ja pieni kävely ei haittaa... siinähän niitä ravintoloita on vieri vierekkäin,löytyy heti mistä valita... en tainnut juuri 2viikon aika käydä samassa mestassa syömässä ni vinkkejä ei oo... Khao lakissa ei stressi paina ei kiire... ja käykää heti vieressä olevassa musiikkibaarissa Happy Snapperissa,elävää musaa ja ilosta meininkii ja hyvää palvelua... itse lähen huomenna Khao lakiin... JIPPIII


    • The Sands

      Ollaan menossa 19.2.2014. Onko kellään tuoreita kokemuksia?

    • Khao lak

      Onko uusia kokemuksia tästä hotellista? Onko parempi vaihtoehto kuin Briza beach resort (huone suoraan altaalle)?

    • lomamielessä

      Kuulisin mielelläni uusia kokemuksia ko. hotellista. Olen miettinyt ensi talvelle reissua tuonne perheen kanssa.

      • Vinxvinx

        Tai katso booking.com tai hotels.com. Niistä ne arvostelut löytyy. Saa myös jonkinlaisen kuvan minkä maalaisia hotellissa asustaa.


    • Haaveke

      The Sands on hyvä valinta Khao Lakissa. Sijainti rannalla, lyhyt matka keskustan palveluihin ja hotellin hyvä palvelutarjonta. Suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe