Acer Iconia B1

win8fan

Markantalosta tuota ainakin saisi hintaan 169 € Tekisiköhän tuolla mitään vai olisko viisasta katsoa vaikka Nexus 7 , Ei ole oikein noista tableteista kokemusta mutta joku pitäisi sohvapottuiluun ostaa.

65

2709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse ostin viikko sitten tämän Nexus 7 mallin ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Tämä on riittävän nopea ja kokoinen. Itseasiassa kirjoitan tätä juurikin sillä.

    • Tuohon hintaluokkaan varmasti hyvä tabletti.

      • 5230,. (500)

        jep olis loisto peli muksuille js miksei aikusille satunnaiseen tarpeeseen,akku nyt ei ole tehokkaimmasta päästä mutta ei se kotona paljoa haittaa
        http://acerbilder.com/www/bilder/3. Tablet\Acer Giordano B1/Giordano-07_Gapps_WPPhd.jpg


      • Out of memory
        5230,. (500) kirjoitti:

        jep olis loisto peli muksuille js miksei aikusille satunnaiseen tarpeeseen,akku nyt ei ole tehokkaimmasta päästä mutta ei se kotona paljoa haittaa
        http://acerbilder.com/www/bilder/3. Tablet\Acer Giordano B1/Giordano-07_Gapps_WPPhd.jpg

        512MB keskusmuistilla ei kuitenkaan mennä kuuhun.


    • Tuo keskusmuistin vähäinen määrä on tosiaan huonompi asia.

    • 5230,. (500)

      jep 512mb on liian vähän..

    • On tuo niin halpa että käyn ostamssa. Tähän asti olen opiskellut androidia huawei u8800 prolla. Nyt voisi kokeilla vähän parempaa, tuo huihai oli niin surkea että sitä ei voinnut puhelimena käyttää mutta minikokoisena "tablettina" se menetteli vaikka vähän väliä itseään resetoikin. Kerron tuosta acerista lisää kunhan saan näppeihini.

    • Nyt on sitten puoli päivää räplätty aaceria. Pikkasen lelumaiseltahan tämä vaikuttaa, varsinkin nappulat, äänen ja virta, ovat melkosen huteria.
      Näyttö on suoraan katsottuna ihan mukiinmenevä. Kirkkauttakin riittää ainankin sisätiloissa.
      Suorituskyvyssä ainakaan omasta mielestä ei ole pahemmin moittimista, pikkasen lämpenee alareunasta.
      Liukas on kuin mikä, jonkilainen silikoni-suoja olisi poikaa. Kevyt kylläkin käsitellä
      Kyllä tämä ekasta tabletista menee, jos kyllästyy niin vahinko ei ole iso.

    • Pyöriikö siinä kuinka hyvin esimerkiksi pelit ja sovellukset? Entä onko se muutenkin "rivakka".

      • angry bird spacea ja fruit ninjaa kokeilin, ihan hyvin toimii, ainkin nuo.
        You tube videot pyörii pätkimättä samatenkuin suomalaisten telkkukanavien netti-videot joka on omalta kannalta tärkeää.
        Muuten ihan kiva laite mutta laatuvaikutelma ei varmaan ole samaa mitä esim. nexus 7 joka ei sekään varmaan applen tasolle pääse. Halvalla voi saata hyvää muttei laatua.


    • Nyt pikkasen kokeneempana, eli kolmen päivän räpläämisen jälkeen.
      Tämä on hintasekseen aivan loistava laite, mitään jumimista, mitä oletin ei ole ollut kuulonkaan,
      Rasvatahroja saa kylläkin pyyhkiä parin tunnin välein, no tuo oli ounasteltavissa.
      Akku kestää 10 tuntia sekalaista käyttöä
      Navikin toimii ihan kiitettävästi, löytäs jostain sopivan telineen niin voisi kokeilla autossa.

    • samsung
    • 5230,. (500)

      varmaan muuten hyvä tuo ainolin quad core mutta onko siinä bluetooth ominaisuutta saattasin jopa tilata jos olis,,monesta ainolin tableteista se puuttuu paitsi fire,fire2 mitä tiedän

    • samsung

      tarviiko siihe bluetoothii jos jakaa omasta kännykästä internetin tuohon tablettiin niin tarviiko tabletis olla bluetoothi?

    • 5230,. (500)

      en tarkoita wifi juttuja vaan että voi siirtää tiedostoja laitteeseen/laitteesta
      toki ilman bluetoothiakin pystyy olemaan mutta joskus sitäkin kaipaa,nykyisessä tabletissani galaxy tab 2 7.0 on bluetooth jota olen tarvinnu aika paljon,..kuten kuvien/videoiden ja musiikin siirtelyssä kännyköistä(omista ja tuttujen) tabiin ja siitä youtube kanavalleni ja driveen pilveen,-käyttöä on siis bluetoothille

    • samsung
    • Ja bluetoothia voi jo monessa Android laitteessa käyttää nettiyhteyden jakoon. Esim SGS3 mallista voi jakaa 3G yhteyden bluetoothin avulla Nexus7 malliin ja tämän ansiosta akku kestää Samsungissa pidempään.

    • samsung
    • Itse en ostaisi tuota. Kun laittaa 50 euroa lisää niin saa jo huomattavasti paremman Nexus 7 wifi mallin.

    • samsung

      tuossa on iisompi näyttö, parempi suoritin ja 3g ja kamerat , hdmi noilta osin parempi:) minusta ainakin

    • Suoritin ei ole paljon tehokkaampi 2-ydin vs 4. Lisäksi tuon päivitystuki voi olla aika lyhyt. Nexus7 se on noin 2-vuotta jos vertaa edellisiin Nexus malleihin. Mutta muuten se on parempi.

    • samsung

      mut on tuossa vähän parempi suoritin ja tuossa on hvä päivitystuki pitkä ainakin lukee niin

    • Luulen että tuo Ainol on hintasekseen erittäin hyvä laite, rehellisesti sanottuna olisi kumminkin pitänyt ostaa joku noista anolin malleista.
      Näyttö noissa ainakin juutupe videoitten perusteella vaikuttaisi hyvältä, eikä tehoissakaan varmaan ole moittimista.
      Kaikki nämä tabletithan tulee jostain kiinan tehtaasta joten jollei nimeä tuijota niin liekkö tuolla niin hirmuista väliä ostaako jonkun ainolin vai samsungin ja maksaa pikkuisen enempi siitä merkistä.
      Montaa vuottahan nämä ei tule kestämään teki näitten kanssa mitä hyvänsä, halvassa vahinko on vain pienempi.

    • sellore

      http://www.focalprice.com/7 dual core tablets/ca-013001004.html?Currency=EUR tuo olisi aika hyvä kauppa mistä kannattaa varmaa katsoa tabletteja halpaakin ja suomen kiielikin niis;)

    • Winnerx
    • Hintaansa nähde vaikuttaa ihan hyvältä tabletilta. Tosin jos sen tilaa tuolta niin takuuhommat voivat olla hankalia.

    • Surkea on Wlan kuuluvuus. Tarvitse torpasta poistua kun yhteys katoaa. Toista se on puhelimella, Noksu C6-01, saa käppäillä rantasaunalle , n. 50 m, ja viellä wlan näyttää erinomaista yhteyttä, tablet menettänyt aikoja sitten kentän.

    • Tuo wlan kuuluvuus on tosiaan aika huono asia. Itse käytän entistä Android puhelintani wlan tukiasemana Nexus 7 laitteelle ja olisi ikävää jos Nexus ei saisi wlan yhteyttä jos menee kauemmaksi tukiasemasta.

    • samahomma

      meillä yllätti tuo paljon parjattu "Bluebiit Big Chocolate Android 4.0 Wifi" wlan kuuluvuudellaan ,kantavuus reilu 100metriä mikä piti käydä naapurilta varmistamassa ,muutenkin toimiva peli mutta netin selailu läppäriin tottuneena tuntuu tuskallisen hitaalta ainakin näillä tavallisilla selaimilla.

    • iippo9

      Mulla on iphone 4s siinä pystyy luomaan oman yhteyspisteen. Acer löytää ja yhdistyy sen kautta mut ei mene nettiin. Aceria eikä iphonea voi parittaa bluethoot pariksi. Miksi näin??? Tietääkö joku viisas???

    • yllättävän hjyvä

      Ostin tänään tämän acerin iconian. Todella tyytyväinen mutta tämä näyttö, voiko tämän kääntää vaakasuuntaan kuten kalliimmissa leluissa? Tai niissähän on asennon tunnistus..

      • Voi. Yläreunan pyyhkäisy alas,.sieltä valitset Auto rotation. Sitten kannattaa käy asetus-valikossa katsomassa tietoja laitteessa, siellä päivityksiä jotka parantaa käyttö-kokemusta. Tämä on hintasekseen oikeasti hyvä laite kunhan metkut oppii :)


    • PPAP2

      joo... elämä on. tuolla rahalla saa jo ihan muuta ja jääkin vielä käydä jädellä. B1 on vihoviimeinen kusetus tablet laitteiden ihmeellisessä , kommerverkkisessä maailmassa' .....

      • ei kusetettu

        mielestäni b1 on tällä hetkellä hinta/laatusuhteeltaan paras tabletti.

        Jos olet muuta mieltä, voinet perustella mielipiteesi.


    • PPAP2

      jos tarkoitat hintaluokassaan, niin julkenen olla erimieltä. toisilta valmistajilta löytyy täsmälleen samoilla spekseillä laadukkaammin valmistettuja tuotteita.

      hintaluokan ulkopuolella ehdottomasti paras hinta/laatusuhteeltaan on nexus7.

      • Halvalla ei hyvää saa mutta "parhaan" saa kuten Seat mainnostaa.
        n. kk omistaneena ei ole pahemmin moittimista k.o laitteesta. heti alkuunsa tosin jumitti johon ei meinannut edes rautakanki auttaa mutta klemmari sitten pelasti. Heti virtanapin yläpuolella on pieni reikä josta laitteen voi resetoista, tähän ei siis 10 sek. virratpois-napin painallus auta.
        Satsun "kiinanihmeessa" harvemmin on GPS joka tästä löytyy, joku päivä teippaan koe-lautaan ja testaan, kartat off-line tilaan jo latasin.
        Pikku miinuksia on tietysti 512 Mt ram, sitä saa jatkuvasti tarkkailla, onneksi Playsta löytyy työkaluja senkin resetoimiseen.
        Summasummarun jos halpa ei kelpaa niin ihmeessä kannattaa liikeesä käytä kokkeilemassa," hongkong" laite harvemmin tätä mahdollistaa.


      • en tiedä

        saman hintaisia kuin lukuisat kiinanihmeet, joita en kävisi vertaamaan merkkituotteeseen.

        Niissä kun nuo huollot, takuut ja päivitykset ovat sitä sun tätä.


    • Päivitykset hoituvat varmaan ihan hyvin kun kyseessä on "merkkilaite". Jos kyseessä olisi esimerkiksi Denfer tabletti niin silloin asia voi olla eri.

      • PPAP2

        tarkoitus ei ole mitenkään olla yli mollaava :) ymmärrän , ettei kaikille ole mahdollista pistää rahaa kiinni tablettien kaltaisiin leluihin ylenpalttisesti ja siinä mielessä B1 kaltaiset laitteet ovat toki ok juttu.

        B1 on mielestäni media- alusta, eikä mielestäni yhtään sen erinomaisempi kuin toisien valmistajien vastaavilla spekseillä ja samalla hinnalla myytävät tuotteet. pikemminkin päinvastoin. vai merkitseekö pelkästään se että firma nimeltä Acer on saanut pukattua halpis droidin markkinoille...?


      • kerro vielä,
        PPAP2 kirjoitti:

        tarkoitus ei ole mitenkään olla yli mollaava :) ymmärrän , ettei kaikille ole mahdollista pistää rahaa kiinni tablettien kaltaisiin leluihin ylenpalttisesti ja siinä mielessä B1 kaltaiset laitteet ovat toki ok juttu.

        B1 on mielestäni media- alusta, eikä mielestäni yhtään sen erinomaisempi kuin toisien valmistajien vastaavilla spekseillä ja samalla hinnalla myytävät tuotteet. pikemminkin päinvastoin. vai merkitseekö pelkästään se että firma nimeltä Acer on saanut pukattua halpis droidin markkinoille...?

        mitkä on ne hintaluokan paremmat vaihtoehdot?


      • acer
        kerro vielä, kirjoitti:

        mitkä on ne hintaluokan paremmat vaihtoehdot?

        tosi hyvä laite tämä acerin lconia nopea netti ja salmannopea käynistys

        hyvä ostos


      • CertoRidiamo
        acer kirjoitti:

        tosi hyvä laite tämä acerin lconia nopea netti ja salmannopea käynistys

        hyvä ostos

        mistä ostit ja mitä maksoi ?


      • CertoRidiamo kirjoitti:

        mistä ostit ja mitä maksoi ?

        Halvimillaan saa n 119€, olikohan citymarketissa. Hyvä laitehan tämä on ollut, siis jos hintaa ajattelee, Tottakai seuravava laite on itselläkin laadukkampi mutta kun en ollut varma onko tabletille käyttöä niin en kallimpaa kehannut ostaa. Tämä lähtee siskon lapsenlapselle harjoittelu alustaksi.


      • antroit
        win8fan kirjoitti:

        Halvimillaan saa n 119€, olikohan citymarketissa. Hyvä laitehan tämä on ollut, siis jos hintaa ajattelee, Tottakai seuravava laite on itselläkin laadukkampi mutta kun en ollut varma onko tabletille käyttöä niin en kallimpaa kehannut ostaa. Tämä lähtee siskon lapsenlapselle harjoittelu alustaksi.

        Onko joku saanut spotifyn tai shazaan asennettua tähän? Itselläni eivät asennu ja tuntuu todella oudolta.


      • iconia fani!
        antroit kirjoitti:

        Onko joku saanut spotifyn tai shazaan asennettua tähän? Itselläni eivät asennu ja tuntuu todella oudolta.

        Itse olen kyllä saanut ne ladattua siihen! :)
        Kävin tänään hakemassa tämän iconian... Ei mitään vikoja!!! :)
        En ole löytänyt etsimälläkään vikoja (paitsi hinta :D)
        Olen pelaillut ja surffaillut ja kaikki toiminut... Itse maksoin siitä 159e ja kuoret niin 186euroa! Suosittelen!! Gigantista hain...
        Olettehan sen RAM:in kanssa muistanut sen oikean puoleisimman napin alakulmassa? Ja vedä ohjelma oikealle niin se sammuttaa sen ohjelman. Tosi hyvin pelit pyörii jne.


      • PPAP2
        iconia fani! kirjoitti:

        Itse olen kyllä saanut ne ladattua siihen! :)
        Kävin tänään hakemassa tämän iconian... Ei mitään vikoja!!! :)
        En ole löytänyt etsimälläkään vikoja (paitsi hinta :D)
        Olen pelaillut ja surffaillut ja kaikki toiminut... Itse maksoin siitä 159e ja kuoret niin 186euroa! Suosittelen!! Gigantista hain...
        Olettehan sen RAM:in kanssa muistanut sen oikean puoleisimman napin alakulmassa? Ja vedä ohjelma oikealle niin se sammuttaa sen ohjelman. Tosi hyvin pelit pyörii jne.

        elikä sinua kusetettiin. noh, ei se mitään, kerrankos tuota... muuten hyviä uutisia, nimittäin verkkokauppa.com myy B1 torstaina hintaan 99,90 jöyröä .tosin 400 kpl rajoitettu erä.


    • Ja Expertillä näytti olevan 129.90 euron hintaan eli ei paha tuosta tabletista!

    • jomppe6

      Gigantissa 99€ 500kpl erä.

    • Mun acer iconia b1 meni jumiin aamulla (musta ruutu) Laite ilmeisesti päällä mutta mitään ei tapahdu. Eilen illalla valitti low memoryä äkkiä apua mitä teen sen kanssa

    • Ei auttanut!

      • Heti virtanäppäimen yläpuolella on pieni reikä, paina siitä sopivalla esineellä, esim. klemmarilla tai neulalla. Itselle tuli sama jumi mutta aikani laitetta vääneltyäni hokaisin tuon ja aceri heräsi henkiin. Tämän jälkeen ei ole jumitellut.


      • jee jee
        win8fan kirjoitti:

        Heti virtanäppäimen yläpuolella on pieni reikä, paina siitä sopivalla esineellä, esim. klemmarilla tai neulalla. Itselle tuli sama jumi mutta aikani laitetta vääneltyäni hokaisin tuon ja aceri heräsi henkiin. Tämän jälkeen ei ole jumitellut.

        Mullakin oli jumi ja hard rest ei kiinnostanut (eikä edes toiminut, kun kokeilin), koska en olis halunnut menettää kaikkea tietoa laitteesta. Mutta tämä mainitsemasi kikka toimi. KIITOS KAUNIS! Taas tabletti pelittää!!! JEEJ EE


    • Utelias16

      Kannattaako ostaa tuo kyseinen acer iconia bi-a717
      ??

      • slate7

        Itse ostaisin ennemmin hp slate7 tuo b7 on aika onneton


    • Tuohon hintaan voisi harkita.

      http://blog.androidsuomi.fi/2013/04/arvostelussa-acer-iconia-b1-tabletti-satasella-laatua/

      Mutta tämä kannattaa ottaa huomioon

      "Laite on hyvä 99 euron laitteeksi, mutta se ei kuitenkaan vastaa tai korvaa hieman kalliimpia ja ylempään luokkaan sijoittuvia tabletteja, esim Nexus 7:ää. Vanha totuus on että, sitä saa mistä on valmis maksamaan, tässä tapauksessa erittäin onnistuneen 99 euron tabletin, mutta sulavuutta ja täysin ongelmatonta käyttöä hakevat kannattavat suunnata katseensa hieman hintavampaan Nexus 7:ään. En myöskään suosittele, että laitteesta lähtee maksamaan kovin paljoa yli satasta. Jos raha kuitenkin polttaa sen verran taskussa, että on valmis maksamaan enemmän kuin 100€, kannattaa odottaa lähiaikoina myyntiin tulevaa HP Slate 7:ää, joka n. 160€ hinnallaan tarjoaa jo metallirunkoa ja 1.6 GHz prosessoria."

    • 5230,. (500)

      Juu onhan tuo ihan kelpo peli 99e tabletiksi. Outoa tuo tahmaisuus sitli on kun itse tilasin kiinasta Ainol novo 7 firen ja minkäänlaista tahmaisuutta ei ole havaittavissa. Tosin tuossa on 1gt muistia joten se saattaa vaikuttaa jonkinverran. Molemmissa on A9 pohjainen 1,2gh suoritin (alunperin 1,5gh mutta laskettu liian lämpenemisen takia).

      tuossa yksi kommentti samalta sivulta,tahmaisuus tabletissa olis kylläniitä kaikkein ärsyttävimpiä ominaisuuksia ja sen takia kannattaakin sijoittaa heti hiukan enemmän että sitä tabia viittii pitää ja siitä olis iloa pitemmän aikaa..yksi syy ettei oma tab 2 7.0 ole vielä joutanu hävikkiin on sen sulavuus(kosketusnäyttö,sovellukset ym.) vaikka tehot jääkin monelle niin on sitä sen verran siinä(1ghz dual,1gb RAM)ettei juuri tahmaa niin paljoa missään etä alkais veetuttaan kunnolla,nythän alkaa olla jo hyviäkin laitteita alle kahen sadan kuten tuo slate7,..sa nähä millon tässä tulee markkinoille semmonen must have tabletti mikä iskee niin että on pakko saada(olisko tuleva nexus?),nuo samsungin uudet laitteet note 8 sun muut on vähän turhan ylihinnoiteltuja

      • PPAP2

        tuohon tahmaamiseen täytyy den verran todeta , että kun olen vierestä seurannut tuuttavieni ostoksia (siis juuri AINOL) ja vaikka joissakin niistä on "vain" 512 Mb muistia, niin ei ne siltikään tahmaa. olisikohan tuossa kyse komponettien laadusta....?


    • Tahmaisuus voi ilmetä esimerkiksi selaimella nettisivuja. ( Joissa kuvia ym).

      Ja myös sovellusten määrä voi vaikuttaa jos ne jää taustalle päälle.

    • ainol novo spark

      olisiko tämä tabletti hyvä valinta http://www.tabletvarasto.fi/Ainol_Novo_Spark/p2181202_9846571.aspx
      Halpa ja todella hyvä näyttö kilpailee jopa ipadin kanssa mutta en ole varma onko luotettava merkki ja toimiiko hyvin ja voiko jakaa tuoho iphonesta 3g yhteyden ja yms voisiko joku antaa vastauksen kiitos :)?

    • MPC lehden testin mukaan siinä on erittäin tarkka näytön, jossa värit toistuvat hyvin.

      Mutta miinuksena on aika himmeä näyttö ja akunkesto.

    • ainol novo spark

      ton kuvauksenhan mukaan tuossa olisi 10 000 mha akku jonka pitäisi kestää hyvin mutta olisiko toi hyvä tuohon hinttaa vai mitä muuta suositteisit ?

      • PPAP2

        harkintaan voisi ottaa noin niinkuin yleisemmällä tasolla esmes Acer Iconia A-1 ja/tai Asus MeMoPad HD 7


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3284
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      411
      2909
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2789
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2162
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      1990
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1337
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      77
      1181
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1030
    Aihe