Tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu

Hintatietoja! tulevana kesänä pitäs hoitaa tiilikattomme pesu, saiskos urakoitsijat hintoja! Kohde pääkaupunkiseudulla, 230m2, katon jyrkkyys alle 1/3, pesu, sammalmyrkky ja suoja-aine. Lisäksi haluaisin tietää ovatko työntekijät teidän omia vai käytättekös alihankintaa sekä mitä suoja-ainetta katossa käytätte? lisäoptiona vois laittaa mitäs maksaa jos katto pestäs ja maalattas mustaksi ja mikä on käyttämänne maali.

82

18458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taatusti puhdasta

      Pelkkä pesu 50€/m2, ja sitten nuo mahdolliset muut hoidot samanverran, eli kyllä taisi mennä alle torihintojen. Mutta työvoima on kotimaista, ei ketään virulaisia rosvoja.
      Vakuutukset on tietenkin kunnossa. Ja laatutakuu tulee myös. Soittele rohkeasti vaan, vastaamme 24h/vrk.

    • Tiilikaton pesu

      Eikös asialliseen kysymykseen saa täällä yhtään asiallista vastausta?
      Vai käyttävätkös kaikki katourakoitsijat nykyisin Virolaisia alihankkijoita
      kun eivät uskalla vastata. Luulis täältä pääkaupunkiseudulta sentään muutama rehellinen yrittäjäkin löytyvän? Ei ihme jos Irlantilaiset valtaavat alaa jos näin hiljaista on sivustoilla joita yrittäjät selvästikkin lukevat !!

      • Minäkin soitan

        Saithan tuossa jo naurettavan edullisen tarjouksen, käy kiinni luuriin.


      • Anonyymi
        Minäkin soitan kirjoitti:

        Saithan tuossa jo naurettavan edullisen tarjouksen, käy kiinni luuriin.

        Kyllä on halpaa työn hinta Suomessa.Pyytäkää työmiehet vaikka 1000/tunnilta.Tupakkaa poltteleen ja omaa kännykkää räpläämään salakahveeta juomaan samaan aikaan työpaikoilla .Työn antajan piikkiin.Ihmekkö tuo jos Suomalaisen työn hinta on pilvissä.Eläkeläisenkin rahat 1000e/kk tilaa palveluitanne.Vai kuka kerää poskettomat voitot???Työmiehet ajaa Mersuillaan ja 80sm ovi aukko alkaa olla kulkemiseen liian pieni.


    • Tiilikaton pesu

      Tiilikaton pesu sammalmyrkky A-clean suoja-aine HydroBlock
      Tiilikaton pesu sammalmyrkky A-Clean maalaus 2-kertaan Isonit

      Käyttämämme aineet on kaikki Tanskalaisen Iso Paint Nordic A/S:n huipputuotteita jotka on kehitetty tiili ja mineriittikatoille.

      Hinnat saat täyttämällä tarjouspyyntökaavakkeen nettisivuillamme!
      Suomalaiset tekijät ja referenssikuvia löytyy samaisilta sivuilta.

      www.helpberg.fi

    • Tiilikaton pesu

      Kiitos asiallisesta viestistä, käyn laittamassa tarjouksen.
      Löytyykös täältä muita Suomalaisia tekijöitä / edelleenkin niitä hintoja?

      • ammattimiehiä

        Miksi niiden pitää olla suomalaisia tekijöitä ? Itse olen remontoittanut taloani virolaisilla kavereilla ja joka kerta homma on pelittänyt niin kuin on sovittu ja jälki ollut hyvää. Kaverit tekevät koko aika töitä eivätkä ole koko ajan tupakkatauolla tai muuten rokulipäivällä niinkuin suomalaiset duunarit. Ei tämä ole kansallisuuskysymys. Ihan turha mollata ulkomaalaisia. Joka kansallisuuteen mahtuu hyviä ja huonoja tyyppejä.


      • ugheliugh
        ammattimiehiä kirjoitti:

        Miksi niiden pitää olla suomalaisia tekijöitä ? Itse olen remontoittanut taloani virolaisilla kavereilla ja joka kerta homma on pelittänyt niin kuin on sovittu ja jälki ollut hyvää. Kaverit tekevät koko aika töitä eivätkä ole koko ajan tupakkatauolla tai muuten rokulipäivällä niinkuin suomalaiset duunarit. Ei tämä ole kansallisuuskysymys. Ihan turha mollata ulkomaalaisia. Joka kansallisuuteen mahtuu hyviä ja huonoja tyyppejä.

        Mulla vain yksi kokemus virolaisita, mutta sen perusteella on etu jos työntekijät on virolaisia. Kohteliaita ja tarkkoja työssä.


      • vakuutuksettomat!!
        ugheliugh kirjoitti:

        Mulla vain yksi kokemus virolaisita, mutta sen perusteella on etu jos työntekijät on virolaisia. Kohteliaita ja tarkkoja työssä.

        Meilläkin on taloyhtiössä kokemusta virolaisista katonpesijöistä, kohteliaita kavereita mutta kolhittuaan taloyhtiön asukkaan autoa selvisi että pojjiilla ei ollutkaan vakuutusta ja katosivat kuin pie.u saharaan. Kun yritimme tavoitella heitä viikkoja puhelimella saimme selville että eivät teekkään hommaa loppuun vaan sanoivat että korjauttakaas te autonne itse ja korvauksena saatte osittain pestyt katot ! No niin tai näin niin siihen loppui luotto naapurin poikiin.


    • maalattu on

      Meillä maksoi tuo tiilikaton maalaus viime kesänä 263m2 katolle 23€/m2
      Hintahaitari neljältä kysyttynä 21-28€/m2 verolla.

      • Hanskki

        Hinnat kuulostaa järkeviltä ja menee samoihin https://kodinplaza.fi/ kanssa. Suojakäsittely on tietenkin halvempaa kuin tiilikaton maalauttaminen. Kuitenkin kirjoittajan kohteessa puhutaan useista tuhansista euroista suomalaisella työvoimalla teetettynä.


    • www.kattokruunu-oy.f

      www.kattokruunu-oy.fi

    • Tiilikaton pesu

      Mitäs aineita herra kruunu oikein käyttää suoja-aineena tai jos maalaamme katon?
      Meinaattekos ihan itse tulla Oulusta asti tänne pääkaupunkiseudulle vai käytättekös jotakin Virolaisia alihankkijoita?

      • www.kattikruunu-oy.f

        No kyllä me käytämme virulaisia huipputaitavia sudentekijöitä, suomalaiset ammattimiehet sitten korjaavat kaiken.


    • www.kattokruunu-oy.f

      Terve.Teemme vuosittain n 25 katon pinnoitusta kesäkaudella.Emme käytä virolaisia alihankkijoita.Ei käytetä ns värittömiä suoja-aineita.Katon saa aina alkuperäisen värisenä.

      YT:Kattokruunu-oy/Harri Haapakangas p.040 553 9892

    • Tiilikaton pesu

      Herra kruun et edelleenkään vastannut mitä aineita käytätte ja tulettekos itse sieltä Oulusta tekemään tänne pääkaupunkiseudulle vai käytättekös alihankkijoita?
      Onkos se teidän touhu noin salaista vai miksikös yksinkertaiseen kysymykseen ei saa vastausta? En todellakaan sikaa säkissä ostaisi!

    • Pesuriman

      Kannattaa kysyä tarjous tiilien vaihdollekin! Tiilen hinta 0,65 c/kpl eli sun katolle 9,5 kpl/m2 = 6,175 €/m2. Säästä harjatiilet ja päätypellit ja erikoisosat ja vaihda uusiin.
      Tarjous vaihtotyölle ilman jätemaksuja eli saadaan heitellä sun lavalle ja itse toimitat jätteet pois. Ja vaihdetaan vain suorat tiilet. Leikattavat tiilet 5 €/kpl. Vaihtotyö maksaa n. riippuen miten korkea ja monimuotoinen katto on kyseessä niin. n. 3500 €. http://www.taloon.com/kattotiili-aura/AT-0101/dp?openGroup=6148 tuossa linkki tiilen hinnalle. Eli yhteensä 21,40 /m2, kannattaa varmaan miettiä.....

    • Tiilikaton pesu

      Elikäs herra pesuriman purkaa 230m2 katolta vanhat tiilit, reunapellit, harjatiivisteet ja kiikuttaa vanhat tiilit meidän hankkimaan jätelavaan 10m päähän talosta sekä latoo uudet tiilit ja edellämainitut elementit katolle takaisin hintaan 3500€ sis alv 24% ??? Talo on siis pienessä rinteessä ja talon edessä on 70cm korkea kivimuuri istutuksia = jätelavaa ei saa 10m lähemmäksi taloa vaan pitää jättää autopaikalle. Talo on aumakatto ja leikattavaa on arviolta 120kpl= leikkaus 600€ sis alv24% Teet siis kattomme uusista tiilistä yms... hintaan 4100€ sis alv 24% ???

      Onkos teillä omat työntekijät vai käytättekö alihankkijoita / ulkomaalaisia tekijöitä?
      Mikäli hinta on tuo 4100€ sis alv 24% alkoi kiinnostamaan!

    • www.kattokruunu-oy.f

      Terve.Käytämme mineriitti ja tiilikatoille seuraavia tuotteita.Sikagard-715W( sammaltuhoaine) ja Katto-airistoa (maalaus).

      Voitte halutessanne soittaa tuotteiden valmistajille.
      -Oy sika finland AB,Espoo. p. 358 9 511 431 ( sammaltuhoaine)
      -Geveko Oy.Parainen.p. 020 749 8770 ( Kattomaali)

      Emme käytä alihankkijoita.

      Voimme tulla Oulusta myös sinne.

      Arviokäynti voidaan suorittaa huhti toukokuun vaihteessa.
      230m2 x 25€ on 5750€ sis.alv.24%

      YT:Kattokruunu-oy

    • Tiilikaton pesu

      Kiitoksia herra kruunu, hintataso näköjään kipuaa pilviin kun joudutte operoimaan Oulusta tänne pääkaupunkiseudulle. Pääkaupunkiseudun firmoilta saa
      pesun, myrkyn ja maalauksen hintaan 21€/m2 sis alv 24%

      • pidä hyvänäs

        Siis virulaisten ammattitaidottomien häslääjien nyhräämänä. No kelvannee sinulle. Oletkin niin saita.


    • Tiilikaton pesu

      Kyllä tuo 21€/m2 sis alv 24% on ihan Suomalaisten ja pääkaupunkiseudulla toimivien yritysten omilla Suomalaisilla tekijöillä tehty hinta tuon kokoiselle katolle. Jos olisin kelpuuttanut esim keskisuomesta operoivan tekijän virolaisella alihankkijalla tehdyn työn olisin saanut työn hintaan 18€/m2, tosin firman taustoja hiukan tutkiessa ei tiennyt tilaankos leipomotuotteita, autonkorjausta,
      tietotekniikkaa vai kodinsiivousta. Kannattaa siis aina katsoa firman taustat ja selvittää kuka työn oikeasti tekee ennen kun tilaa.

    • Tiilikaton pesu

      Eikös herra PESURIMAN homma kiinnostakkaan tuohon laskemaani teidän hintaan ? On se helppoa täällä huudella hintoja mutta sitten kun joku jotakin kysyy tuleekin hiljaista ! Onkos tuo laskemani hinta teidän hinnoittelun perusteilla oikea vai montakos tonnia siihen vielä pitää laittaa että homman teette avaimet käteen periaatteela ? Luulis homman kiinnostavan kun hinnatkin laitoit tänne ? Kilpaileva tarjous tiilien vaihdolle on tällä hetkellä 6700€ joten tuo laskemasi hintaa alkoi kiinnostamaan ! Tosin nykyaikaiset tiilit ovat kuulemma todella hauraita näihin vanhoihin kestäviin Partekkeihin verrattuna???

    • ou harvakatto öy

      Me virupoika teke sen kolme kerta ja aina sama raha, maksa vaan eturaha me teke se joku kerta, halpa hyvä on, siis kolme kerta kuusi tonni, tila heti me teke se.

    • kiinnostusta olis.

      Olikos tuo pesuriman joku hujjari kun ei sulle vastaa mitään?
      Meitä kiinnostas myös tuohon hintaan uudet tiilet katolle!
      Tää mesta on selvästikkin täynnä suuta soittavia hujjareita kun ensin kerrotaan hintoja ja sit kun jotakin kiinnostaa tulee hiljasta.

    • maalia pintaan

      meitin 190m2 kattoon olis maksanut uuet tiilit ja reunapellit rapiat 8000€, valitsimme pesun ja maalauksen tulevaksi suveksi hintaan 3800€ sisältäen verot.

      • harja kouraan

        Ihan turhaan maksoit maalauksesta, siitä ei ole mitään hyötyä tiilikatolla, pesu riittää tarpeeksi usein.


      • harja hanuriin.
        harja kouraan kirjoitti:

        Ihan turhaan maksoit maalauksesta, siitä ei ole mitään hyötyä tiilikatolla, pesu riittää tarpeeksi usein.

        Tiilikaton maalauksesto on hyötyä jos haluaa uuden veroisen tiilikaton puoleen hintaan. Pelkällä pesulla siitä tulee vettä itseensä imevä haalistunut tiilikatto!
        Alkuperäinen maalipinta rapautuu tiilistä 20-vuodessa pihamaalle ja tiilin runkoväri jää vain jäljelle. Jokainenhan tietenkin valitsee itse miltä katto näyttää, toisilla sammaloitunut kaatopaikka ja toisilla uuden veroinen hieno tiilikatto! Elämä on.


      • punainenpilvi

        moro maalia pintaan

        190 m2 katon tiilet ja reunapellit maksavat n. 2500 €. Työ tietysti erikseen. Purku ja uusien asennus on tosi helppoa jos ei ole liikuntavammainen tai patalaiska. Muuten, aluskate samalla vaihtoon!


    • Tiilikatonpesu

      Tiilikatonpesuaikoja voi varata vuoden 2013 keväälle nyt jo!
      Ota yhteyttä nettisivujemme kautta http://www.kattopesu.com/

      Yhteydenotto kohdasta löytyy kaavake jonka voit lähettää niin olemme sinuun yhteydessä tai klikkaamalla tätä linkkiä pääset suoraan yhteydenottolomakkeeseen http://www.kattopesu.com/yhteydenotto.htm

      Kaikki työntekijämme ovat Suomalaisia ja koulutettuja.

      100% tyytyväisyystakuu!

    • Kunnar pässi

      Kyllä se sade huuhtoo. Ajelkaa joskus Norjassa niin näette miten komeita kattoja siellä on jos ruoho kasvaa liikaa niin pässi vaan katolle ja sillä selvä.

    • pjapavoinyhtiö

      Terve,

      Hintamme on 19 eur / m2, täysin suomalaisella työvoimalla tehtynä. Yrityksemme koostuu suomalaisista palomiehistä. Periaatteemme on tehdä työ erinomaisesti, tai olla tekemättä ollenkaan. Työskentelemme pk-seudulla.

      käsittely:
      REWANET MEGA ARDOCOLOR
      http://www.procoatpaints.fi/

      Yrityksemme palveluista saat kotitalousvähennyksen. Hinta sisältää työn, aineet, vakuutukset sekä alv:n.

      Palkonen & Pojat avoin yhtiö.
      [email protected]

      • Reilu perjaate

        TEILLÄ ON TUNTI HINTA PESULLE NOIN 150e per mies :)

        Osaatte kyl pytää...

        T:ammattilainen katon pesijä


    • Ammattilainen!

      Millonkas palomiehistä on tullut katon maalareita?
      Kuuluukos nykyisin palomieskursseihin myös maalarin tutkinto?
      Tosin on kai se auton asentajakin ns: kattoammattilainen kun saa painepesurin käyntiin! Oikein hävettää näin ammattilaisena lukee näitten kaiken maailman katto kojjareitten juttuja! Kannattas edes pikkasen valehdella koska muutenhan kuraatte koko maalareitten alan päästämällä kattoja maalaamaan kavereita jotka ovat saaneet koulutuksen vesiruiskuihin eikä TODELLAKAAN mihinkään maaliruiskuihin! voe voe voe!

    • euroam2 on kusetusta

      Itse teetin tuntityönä ja hintaa tuli vajaa 9 €/neliö, hinta sisältää työn, maalit, verot ja nosturivuokran. Pesu harjaamalla, litkuilla ja painepesurilla, maalaushomma pensselillä, koska ruiskulla en antanut hommaa tehdä.

    • Kumma juttu

      Kuka hemmetin urpo täältä Suomi24 foorumilta tulee pyytämään tarjouksia.
      Soitteleppa ite liikkeisiin tai käy paikan päällä, saat kuule vähän eritahtii vastauksia.

      Helevetin laiskaa porukkaa. varmaan pitää tarjous pyytää pellon kääntämisestäkin ja perseen pyyhkimisestä.

    • mummohp

      Mutta itse osaa sentään akkansa hakata.

    • kato netistä
      • OIKKONEN

        Pintamestarin kaverit kävi ja lopputulos oli aika surkee, eli kantsii pyytää tarjous arviokäynnin jälkeen niin tietää ketä tulee ja mitä maksaa!

        Meillä kävi virolaiset ja lopputulos erittäin surkea! EN SUOSITTELE PINTAMESTARIT


    • Leena & mikko

      Me tilasimme katon pesu Pintamestareilta... myjvät kyllä hyvin sen keikan, mutta lopputulos oli mikä oli...

      Katon pesun uusimme seuravava vuona toiselta firmalta, joka oli puolet halvempi ja paljon luotettavampi...eikä tullut virolaisia tekee huonolla tuloksella!

    • Kotikatto

      Meillä kävi yritys nimeltä Kattopatrol, olimme lopputulokseen tyytyväisiä.
      Suomalaisia kavereita oli.

    • KattoK

      Ei teillä kellään ole tullut mieleen, ostat Kärcherin Keskiseltä 159€ ja peset sen itse, ei maksa mitään. Homeenestoainetta saa jokaisesta maali- ja rautakaupasta. Ammattipesurit rääsäävät kuran pitkin seiniä ja portaikkoja, saat putsata maata saman ajan, kun pesussa kestää. Pistä alle sim. Pressu, pysyy puhtaampana. No "ammattilaiset eivät suojaa mitään. Ei tämä työtä kummempaa ole. Katto on talon tärkein elementti, ei sinne kannata päästää ihan ketä vain ja jos teet itse, säästyy 24% arvonlisäverokin.

    • Ovimies

      Vertailkaa hintoja! Nykyisin käy yritykset ovelta ovelle myymässä ja tulee helpolla maksettua ylihintaa. Meillä kävi niin ja harmittaa oma tyhmyys. Olisimme saaneet saman palvelun 5 € neliöltä halvemmalla jos olisimme kilpailuttaneet työn ja vielä kokeneemmalta yritykseltä.

    • kojjareita kaik

      Samaan miinaan mentiin täälläkin kun hätäpäissään tuli tilattua hyvin myyjältä perusteltu työ! Päätös työstä piti tehdä heti ja aikas päällekäyvällä asenteella sitä hojjettiin. Samalta tieltä saivat myytyä 2-tiilikatonpesua lisää ja yksi naapuri kun ei ottanut vaan tajusikin kysellä muualtakin sai meitä muita 4€/m2 halvemmalla ja lopputuloskin näytää paree kun meitin. Noh näin jälkikäteen ei voe kahtoa kun peiliin.

    • vertaa vaan

      Uudet tiilet maksaa kympin neliö. Verratkaa siihen. Tiilen käyttöikä ei paljon lyhene vaikka ei pese. Tietysti on esteettinenkin puoli.

    • Pesiä

      Nyt alkaa kevät ja kesä. Tässä katonhoitopaketin hintalaskuri.
      Ei tarvitse soitella ja kysellä kun tällä pääsee helposti alkuun.
      Näet nopesti mitä sinulle tuli maksamaan esim tiilikaton pesu ja suojaus. Katso palvelua os. http://www.pientalohuolto.fi/varaus/

    • Penaali__

      Tarkkana kanssaihmiset! Ainakin Espoossa kiertelee tämmönen "yrittäjä" kuin Johnny Collins, joka suorittaa katon pesuja ja sammaleen poistoa ja hintakin vaivaiset 3000€/150m2.

      • salaista.tietoa

        Niin mitä sitten? Olisi hyvä jos saisi jotain tietoa.


    • Anonyymi

      Top-pinnoitus

    • Anonyymi

      Laskurilla näet m2 hinnat ja voit valita hoitopaketin katollesi (minilaskuri etusivulla), kun pyydät tarjouksen lomakkeella ja täytät vaadittavat tiedot, niin pystyn antamaan tarkan laskelman.
      Emme anna puhelimessa tarkempia tietoja, ainoastaan sähköpostilla. [email protected]. Tiedustelut Ark. klo. 09-17. la 10-14. GSM. 040 8718 023 www.kattohelp.fi

    • Anonyymi

      Talokuntoon.fi todella törkeet hinnat!!

    • Anonyymi

      "Talokuntoon.fi todella törkeet hinnat!!" Meneppä itse sinne katolle!
      Esim. Tiilikaton pesu ja suojaus. Ensin peset katon, laitat sammalmyrkyn(odottelua vähintää 1 vk) , taas jälleen peset katon, annat kuivua (odottelua) Tiilikaton suojaus,. Tipuitko kärryiltä, eli teet samat neljöt 4 kertaan. Revi siittä, eli tee itse jos työstä ei mitään maksaa saisi.

    • Anonyymi

      (odottelua vähintää 1 vk) Korjaus ei vk, vaan vrk,

    • Anonyymi

      Muistakaa että painepesurilla husaamisen jälkeen tiilien alkupeärinen maali on tipitiessään ja katto on maalattava.

      Ei siis missään tapauksessa pesua ja sammalkäsittelyä ilman maalausta.

      Se lateksi mitä tiilissä on (ihan alunperinkin) suojaa tiilta kosteudelta. Kattotiili jos pääse imemään vettä syksyllä niin pakkasen tullessa se sitten halkea tai rapautuu. Muutama vuosi tätä ja pääsee aivan varmasti uusimaan koko katon.

      Sammaleen pois siis vain mekaanisesta ja/tai myrkyllä mutta ei painepesua jos ei maalausta.

      • Anonyymi

        "Muistakaa että painepesurilla husaamisen jälkeen tiilien alkupeärinen maali on tipitiessään ja katto on maalattava. " Ei se nyt ihan noin ole, ihme rölli vauhdissa. Ennen painepesua pitää muistaa esipesu, niin jo lähtee sammal pois pesurilla pienemmälläkin paineella. On toki tapauksia jossa tiili on jo tiensä päässä, toinen on, että ollaan tehty itse aiemmin ja tuhottu pinta. Pitää tilata ammattilainen paikalle. Kannataa kysyä. www.kattohelp.fi


      • Anonyymi

        Minulla on ollut tiilikatto 35 vuotta. Vielä ei ole ollut pakkasrapautumista havaittavissa. Katsellaan.


    • Anonyymi

      Silmät pyöreänä katselin Restakodin hinnoittelua pinnoittamisella, 30€ per neliö hinnat alkaen. Uudet tiilet maksavat alle 10 euroa per neliö katolle nostettuna!!!

      200 neliömetrin katolta kaiken järjen mukaan tiilet heittelee kolme miestä ensin puolessa päivässä alas ja levittää uudet tiilet nipuissa toisen puolikkaan aikana, siihen päälle yksi päivä tiilien levitystä... tuntihintana vaikka 50€ tunti ja jätekuluja päälle vielä yläkanttiin 1000 euroa, niin silti hinnaksi jäisi 5000€ ELI TUHAT EUROA HALVEMPI KUIN PINNOITUS

      MISTÄ TUO HINTA ALKAEN ELI HALVIMMILLAAN VOI OLLA 30 euroa per neliö???

      • Anonyymi

        Lesta uskonto


      • Anonyymi

        Samoja ryöstö hintoja seuraa talokuntoon.fi! Älkää hurahtako restakotiin ja talokuntoon.fi!


      • Anonyymi

        Jåtit töistä pois aluskatteen uusinnan. Se pitää tehdä koska vanha on niin haurastunut että ei pelitä enää kymmenien vuosien jälkeen. Siis ruoteet pois, katteen vaihto ja ruoteet takaisin. Aikaa kuluu siihenkin. Muuten olet oikeassa että 30 €/m² on törkeä hinta.


      • Anonyymi

        Talokuntoon.fi hipoo samoja hintoja ku resta koti!! Järki käteen ihmiset! Kallista paskaa...


    • Kyllä hyvää jälkeä voi saada halvemmallakin. En ole suuri yritys, mutta teen työni hyvin alusta loppuun kerralla ja olen myös suhteellisen edullinen.

      Tiili, pelti- ja huopakaton pesu, sammalmyrkytys, pintakäsittely (suojaus) tai maalaus.
      Toiminta-alueet Uusimaa, Pirkanmaa ja koko Suomi.
      Monelle jo varmaan tuttu, pyydä tarjous. Hyvää vuotta 2020.

      WWW.KATTOHELP.FI

      • Anonyymi

        Suosittelen helppiä todellakin. Talokuntoon.fi surkea, kokemusta on ja huonoa!!


    • Anonyymi

      Olet provo?
      Oisit vielä lisännyt hormiturvatarkastuksen ja hormien kurastamisen.
      Vakavasti;älkää missään nimessä antako pestä tiilikattojanne kovalla paineella!

      • Anonyymi

        Mistäköhän mahdat puhua? " älkää missään nimessä antako pestä tiilikattojanne kovalla paineella!" Tää on varmaan ammattilainen, joka kaik ties. Ei pidä paikkaansa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Höpöhöpö puhetta. Onko lipputanko vihreä?

      • Anonyymi

        Olli-Pekka Paavola Oy on myös hyvä katon maalari, hän teki meidänkin katon käsittelyt, oli ilo seurata heidän kurinalaista työskentelyä. Saivat pojat vielä torttua kyytipojaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olli-Pekka Paavola Oy on myös hyvä katon maalari, hän teki meidänkin katon käsittelyt, oli ilo seurata heidän kurinalaista työskentelyä. Saivat pojat vielä torttua kyytipojaksi.

        Hyvä jos vaimon torttu kelpaa.


    • Anonyymi

      Kattotyöt ovat tulossa lähiaikoina luvanvaraisiksi töiksi ja sertifiointi vaaditaan kaikissa vesikattojen puhdistus, korjaus ja kunnostus töissä.

      Tämä siitä syystä että alalla on havaittu yleistyneeksi tavaksi tehdä töitä ilman vakuutuksia ja vaadittavaa koulutusta mikä taas on johtanut siihen että työn laatu on romahtanut.

      Toinen huolestuttava piirre on että näitä halpafirmoja ajetaan jatkuvalla syötöllä konkurssiin ennen takuuajan loppumista eli käytännössä asiakas joutuu maksumieheksi.

      • Anonyymi

        Siinä on taas kartellimeininkiä. Isot firmat päättävät miten ja kuka Suomessa saa tehdä hommia. Eikö ole vittumaista olla Suomalainen suomessa?


      • Anonyymi

        Mistä saa asiasta tietoa? ja mistä tämä tieto? kukaan ei tiedä asiasta mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä on taas kartellimeininkiä. Isot firmat päättävät miten ja kuka Suomessa saa tehdä hommia. Eikö ole vittumaista olla Suomalainen suomessa?

        Älä usko ihan kaikkea huuhaata jota täällä on!


      • Anonyymi

        Tälläisestä toiminnasta käy esimerkkinä vuonna 2020 toiminut Ylöjärveläinen Pmty oy. Talven jälkeen on paljastunut työn heikko laatu. Takuun perään on turha kysellä sillä tämäkin oli niitä yhden kesän firmoja.Se käy ilmi jo protestilistan velkojien määrästä. Samaan osoitteeseen jossa Pmty toimi on ilmestynyt PT pesu ja pinnoitus. Tämä elinkeinnonharjoittaja toimi Pmty.ssä työnjohtajana ja ainakin meidän kohteessa hän suoritti katon esikäsittelyn sekä maalauksen. Tuskinpa tämän tyypin työn laatu uuden yrityksen myötä paranee ja luultavasti vuonna 2022 hänen toiminta jatkuu taas puhtaan firman merkeissä.


      • Anonyymi

        Hauskaa huumoria. Näitä lisää!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Edullinen vaihtoehto pientaloille, tarjoaa myös muitakin palveluja ja osaamista. http://kattohelp.fi

    • Anonyymi

      Tarvitsin apua tiilikaton pesun hankinnan kanssa ja löysin apua kodinplaza.fi/ palvelusta!

    • Anonyymi

      UUSIMAA, KYMENLAAKSO, PÄIJÄT-HÄME, ETELÄ-KARJALA. MYÖS MUU ETELÄ-SUOMI.
      http://kattohelp.fi

    • Anonyymi

      Itä-Suomen kattopinnoitus Oy (Etelä-Karjala, Etelä-savo, Kymenlaakso)
      [email protected]

    • Anonyymi

      Kaikki kattotyöt muuttuvat luvanvaraisiksi ja tarvitaan ammattilupa. Eli itse saat pestä, mutta ulkopuolisilta vaaditaan ammatilupakirja. Näin olen kuullut. Näin sen pitikin mennä, ja kiitos kuuluu?

    • Anonyymi
      UUSI

      Itä-Suomen Kattopinnoitus

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      424
      4714
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2349
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1750
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      326
      1467
    6. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1161
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      81
      1141
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1105
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1025
    Aihe