kandeeko viedä mätsäriin, kun on pissasakko?

pinsku-95

eikö vähän kaikki kääpiökoirat ole kovia merkkailemaan? kandeeko viedä meidän pinseriä ollenkaan mätsäriin kun siellä kerta sakotetaan pissaamisesta joku 30 euroa?

6

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hullua!

      Ennen mätsärit olivat kiva tapa harjoitella koiran kanssa tulevia näyttelyitä varten, eivät näköjään ole sitä enää. Nykyisin mätsäreissä on käytäntönä sakottaa koirien vahinkopissaamisesta tosiaan jopa 30 euroa.

      Ajatellaanpa että koira pissaa kahdet pissat ja ilmoittautuminen mätsäriin on sen 10 euroa. Pissasakko on siis sen 30 euroa kpl, niin reissun hinnaksi tulee 70 EUROA!

      Viralliseen näyttelyyn meno tulee halvemmaksi kun ilmomaksut on sen reilu 30 euroa jos ilmoaa tarpeeksi ajoissa, eikä niissä ole olemassakaan mitään naurettavaa pissasta sakottamista kun jokaiselle koiralle se vahinko voi käydä. HUH HUH mitä meininkiä.

    • Virtsanlemahdus

      Omapa on vikanne. Ette koskaan välittäneet siivota paikkoja, katsoa minne koira kuseksii ja opettaa uroksianne olemaan merkkailematta jokaisen ulokkeen kohdalla. Siten metsä vastaa kun sinne huudetaan.

      • Turpa kiinni

        " Omapa on vikanne. Ette koskaan välittäneet siivota paikkoja, katsoa minne koira kuseksii ja opettaa uroksianne olemaan merkkailematta jokaisen ulokkeen kohdalla. Siten metsä vastaa kun sinne huudetaan. "

        Tässäpä taas oikein järjen ääni puhumassa.mitäpä jos haistaisit vaikka paskan? :P


    • kallista lystiä on

      Vastaus kuulluu että voit viedä koirasi harrastuksiin mutta kallista lystiä on jos sattuu kusemaan tai paskomaan, eli millään kympillä et enää mätsärireissusta selviä.tulee halvemmaksi viralliset näyttelyt

    • pissapoliisina

      Joillakin pikkukoirilla tosiaan tapana merkata kaikki mahdolliset paikat,järjestäjillä kuluu tuhottomasti aikaa jälkien siivoamiseen.Omistaja kyllä yleensä tietää koiransa huonoista tavoista,joten en itse edes veisi holtittomasti merkkailevaa koiraa sisänäyttelyihin.Ihan jo sen takia ,että sotkun siivoaminen on kurja juttu,ja itsehän siihen ei omistajista yleensä ketään osallistu.
      Hyvin sisäsiistiksi opettetu koira,yleensä osaa olla siisti halleissakin.Mutta nämä kyläreissullakin merkkailijat,tuskin pidättäytyvät merkkailusta hallitiloissa,joissa paljon muitakin koiria läsnä.
      Vaatii siis omistajalta koiran opettamista olemaan merkkailematta sisällä,tai maksaa koiransa jäkien siivoamisesta.
      Vahinkoja ei tosiaankaan satu "jokaiselle" koiralle,koiranhan voi pissatella jo ennen sisälle menoa ,niin koira kestää tunteja pissailematta sisällä hallissa.

    • Ei koiran kuulu missään sisätiloissa pissiä, itselläni on kaksi kääpiöpinseriä eikä kumpikaan ole ikinä merkannut sisällä. Meidänkin hallilla on pissasakko, 5€. Ja hyvä niin koska mattoja verottaa eniten kaikki lirauttelijat joten on vain reilua että ovat mukana maksamassa uutta mattoa kun on sellaisen aika.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe