Euro1Supply valvontakamera paketti

H Armi

Tilasin Euro1Supply -nettikaupasta valvontakamerapaketin. Hinnaksi ilmoitettiin 263,41 e. Maksoin myyjän Checkout Finland Oy:n tilille etukäteen postikuluineen 273,41 e.

Nettisivulla ilmoitetaan arvioiduksi toimitusajaksi 15 TYÖpäivää. Ilmeisesti TYÖpäivä tarkoittaa hongkongissa/kiinassa jotain muuta kuin Suomessa kun tilaus kesti 2 kuukautta. Tavara saapui vasta kun kyselin toimituksen perään sähköpostitse.

Tämä oli ensimmäinen pettymys.

Toinen oli kun tavarasta joutuikin maksamaan tullimaksun 65,74 e. Eli laitteen lopullinen hinta olikin 339,7 e. Tullin kanssa asiointi sujui kuitenkin nopeasti ja helposti nettipankissa.

No, mitä minä sain?

Sain kolmannen pettymyksen.

Paketista paljastui Swann Blue Alert -merkkinen laite (tuoteväärennös?). Laite oli yllättävän pieni ja kevyt, kolmenkympin lasten lelun oloinen. Kamerat olivat kuitenkin jämäkät, 12 voltilla toimivat.

Neljäs pettymys tulee laitteen toimintasäteestä joka onkin 5 - 8 metriä luvatun 100 metrin sijaan! Toimintasäde on 5 m jos on lastulevyseinä välissä, 8 m ilman mitään estettä ja tähän vaikuttaa sekin millä puolella laitetta itse olet. Eli nettisivulla mainittu kantama 100 m on valetta.

Lisää pettymyksiä tulee valvontakamerapaketin laadusta:
Johtoliittimet jäävät vinoon eivätkä kytkeydy suoraan. Kamera n:o 1 ei toimi. Muuntajista yksi kuumenee huolestuttavan paljon. Työstöjälki on karkeaa, esim. antennin kierre oli jäänyt viimeistelemättä. Livekuvassa on häiriöitä ihan kuin 80-luvun epäselvissä kotivideoissa. Kamerat eivät toimineet -5 asteen pakkasessa. Kamerat eivät lähetä signaalia ulkoa sisälle jos välissä on esim. kolminkertainen ikkuna. Kuvassa on jokin ihme häiriö joka on välillä pois ja palaa sitten takaisin. Muuten kuvan laatu olisi kelvollinen. Takuuta laitteelle luvataan 1 vuosi mutta enpä jaksa kärhämöidä asiassa. Varsinkin kun pienen googlettelun jälkeen vaikuttaa siltä, että joutuu itse maksamaan viallisen laitteen palautuksesta.

Positiivista on 20 sivuinen käyttöohje, mikä on selkeä.
Lisäksi laitetta oppii käyttämään nopeasti. Liiketunnistin toimii ja on säädettävissä skaalalla 1-100. Ja tietenkin pitää sekin sanoa, että toimiihan laite kolmellakin kameralla vaikka ei olekaan sellainen kuin nettisivulla annetaan ymmärtää.

Petyin saamastani tuotteesta enkä suosittele ostamaan tätä laitetta. Varsinkin tuon ulkokäytön epäonnistuminen harmittaa eniten kun juuri sitä varten hankin laitteen. Tuolle n. 340 eurolle löytyy jokaiselta varmasti muutakin järkevää käyttöä.

2

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rakentaja.

      pidetään mielessä, olin juuri hankkimassa itsekin järjestelmiä.

    • pettynyt asiakas

      Tilasin samasta paikasta 1.10.2012 GSM hälytinjärjestelmän (tuli viiden viikon päästä) joka hajosi viikon jälkeen. Myyjää oli lähes mahdotonta tavoittaa, meileihin ei tule koskaan mitään vastausta. Kun siinä onnistuin ja sain LUVAN palautukselle, ja lähetin sen postilla marraskuussa suomen "service centeriin". Pakettia ei noudettu ja se tuli takaisin minulle. Lähetin uudelleen ja myyjä kuittasi saaneensa sen 3.2.2013. Tämän jälkeen ei sitten ole mitään kuulunutkaan. Puoli vuotta on mennyt tähän pelleilyyn.

      Tänään lähtee sitten rikosilmoitus. Älkää ihmiset ostako tuolta yhtään mitään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6193
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      35
      3761
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      1462
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      33
      1370
    Aihe