DTM

takakonttimies

Olin viettämässä kavereitten kanssa perjantai-iltaa normaaliin tapaan. Pohjiksi kiskottiin lava kaljaa per nuppi. Sitten lähdettiin keskustaan. Bongasin taksin ikkunasta "DTM" lyhenteen. Autourheilun ystävänä halusin mennä DTM-ajoon. Kaverini eivät jostain syystä lämmenneet ajatukselle. Naureskelivat vain. Niinpä menin DTM:ään yksin.

Viimeinen muistikuva on DTM:n baaritiskiltä, jossa komeita miehiä parveili ympärilläni tusinan verran. Sitten meni filmi poikki.

Aamulla heräsin jonkun karvaisen äijän vierestä alastomana. Ja persettäni särki kamalasti ja siitä reiästä tuli valkovuotoa. Suussanikin oli paskan maku. Karvainen äijä vain myhäili tyytyväisenä vieressäni.

Menin vessaan kuselle. Penikseni oli kovettuneen paskakerroksen päällystämä. Vilkaisin itseäni peiliin ja naamassakin oli ruskeita viiruja.

Puin nopeasti päälle ja lähdin nopeasti ulos kauheassa morkkiksessa. Laahustin synkkänä, kunnes yhtäkkiä sain kaveriltani viestin: "Ei kerta homoks tee".

Viesti piristi synkän mieleni ja iloisesti kirmasin kotiin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Persesärkykään ei enää tuntunut.

0

819

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

    Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
    Maailman menoa
    114
    4638
   2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

    No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
    Suomalaiset julkkikset
    20
    1705
   3. Ei mutta nallukkani

    Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
    Ikävä
    202
    1067
   4. Suutuitko mulle mies

    Nyt lopullisesti?
    Ikävä
    71
    928
   5. Mikä johti siihen että

    Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
    Ikävä
    63
    906
   6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

    vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
    Maailman menoa
    355
    817
   7. En ole varma siitä, nainen

    Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
    Ikävä
    64
    759
   8. Ikuinen hiljaisuus

    On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
    Tunteet
    150
    750
   9. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

    Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
    Kotimaiset julkkisjuorut
    30
    749
   Aihe