Etsitään pelaajia

futista

Etsitään pelaajia harrastesarjaan Helsingissä. Pelit pelataan pienellä kentällä 7vs7.

Tällä hetkellä joukkueessa pelaavat ovat kaikki ainakin joskus jalkapalloa pelanneet, osalla on välissä useampien vuosien tauko. Nykyisten pelaajien ikähaarukka on n. 20-30-v. Sinun pelaajataustalla ei ole niin väliä, kunhan et juokse palloa karkuun ja olet edes pihapeleihin osallistunut.

Lisätietoja: kenka.lentaa(ät)hotmail.fi

4

179

  Vastaukset

  • TKT-Naisten edustusjoukkue etsii pelaajia kaudelle 2013-2014

   Tulevana talvena pelaamme futsalin ykköstä sekä reenamme myös jalkapalloa. Kesällä 2013 pelaamme Naisten kolmos-divarissa tähtäimessä nousu kakkos-divariin. Harjoittelemme talvella 2-3krt viikossa Pirkkahallissa ja Ahvenisjärven kuplassa ja kesällä 2013 noin 3-4krt viikossa Raholan nurmikentällä, Pirkkahallin nurmikentällä ja Kaupin tekonurmikentällä.

   http://www.tampereenkisatoverit.fi/jalkapallojaosto/joukkueet/naiset/

   http://www.tampereenkisatoverit.fi/jalkapallojaosto/joukkueet/naiset/yhteystiedot/

   • Hei sinä jotain palloon liittynyttä joukkuelajia harrastanut naishenkilö, joka haluaisit aloittaa vastaavan harrastuksen uudelleen! Joukkueemme (äkillisen äitiysbuumin seurauksena) kaipaisi uusia tovereita. Jos jalkapallo kiinnostaa niin allekirjoittaneeseen yhteys Saa myöskin jakaa tietoa eteenpäin jos tiedät jonkun jota voisi kiinnostaa.


   • lemondropgirl kirjoitti:

    Hei sinä jotain palloon liittynyttä joukkuelajia harrastanut naishenkilö, joka haluaisit aloittaa vastaavan harrastuksen uudelleen! Joukkueemme (äkillisen äitiysbuumin seurauksena) kaipaisi uusia tovereita. Jos jalkapallo kiinnostaa niin allekirjoittaneeseen yhteys Saa myöskin jakaa tietoa eteenpäin jos tiedät jonkun jota voisi kiinnostaa.

    Hei. Mulla ei ole sun s-postiosoitetta, mutta laitoin sulle kaverikutsun ja kirjoitin siihen


  • Lahden kortteliliigan mimmiliigassa pelaava joukkue etsii aiemmalla pelikokemuksella varustettua naisfutaria. Vaikka otamme matsit tosissamme, ei homma ole liian totista, vaan päätarkoitus on pitää hauskaa aikuisten harrastejalkapallon merkeissä. Yhteydenotot: t.tammi78(ät)gmail.com.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   146
   4458
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1163
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   206
   648