Upofloor myi sekundaa !

Varoittaja.

Varokaa ostamasta Upofloorin parkettia, jota suositellaan lattialämmityksellä varustettuihin lattioihin.
Parketin pitäisi kestää normaalissa käytössä vähintään 20-30 vuotta, mutta Upofoorin parketti alkaa mennä pilalle jo alle 10- vuodessa.

Kun reklamoin täysin pilalle menneistä harittavista ja liimauksistaan pettänyttä parkettia, niin sieltä vastattiin, että sähkölämmityksellä varustetuissa huoneissa on liian kuiva sisäilma, joka pilaa parketit! Miknkään muun valmistajan lattiat eivät ole tietääkseni pilaantuneet sisäilman takia.

Yrittipä paikalla käynyt Upofloorin "asiantuntija" vierittää syytä vain alle kuukauden käytössä olleeseen ilmalämpöpumppuun, vaikka lattiat olivat pilalla jo ennen sen asentamista.

Lisäksi tämä "asiantuntija" vetosi hetkelliseen kosteusarvoon, joka oli alle ohjearvojen! Hetkellisellä arvolla ei tietenkään ole mitään merkitystä.
Arvot voivat todistettavasti muuttua muutamassa tunnissa puoleen ja toiseen huoneistossa.

Kaikesta huomasi, että valmistaja ei halua vastata heikkolaatuisesta tuotteestaan, vaan etsii syyllistä kehittämällä kaikkea mahdollista ja epäoleellista syytä parkettien pilaantumiseen.

8

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parketin vaihtaja..

      ihme homma. Itse olen vaihtanut upofloorin parketteja takuuseen vaikka vika on selvästi johtunut kosteudesta/kuivuudesta tai kieroista pohjista. Minkä niminen edustaja sinulla kävi katsomassa sitä lattiaa ja missä päin suomea?

    • tyytyväinen upoflooriiin

      Jaahas. Itselläni on täsmälleen päinvastaiset kokemukset.

      Korjasivat narisevan parketin omaan piikkiinsä vaikka ei ollut mitenkään yksiselitteistä että vika edes oli itse tuotteessa eikä asennuksessa! LIsäksi kun soitin tehtaalle ja kysyin että mitä vois tehdä kun lattia narisee niin seuraavalla viikolla puhelun jälkeen oli tekninen tarkastaja paikalla vaikka asutaan 500km tehtaalta!

      Mielestäni Upofloor hoiti reklamaation erittäin tyylikkäästi ja joskus erehdyn uudelleen rakentamaan niin otan varmasti heidän parketin ihan sen takia että takuu tarkoittaa heille muutakin kuin toimitusrekan perävalot!

      Onnittelut vaan upof:lle. Nykyaikana (valitettavan) harvoin tulee tilannetta missä pääsee yllättymään positiivisesti yrityksen palveluasenteesta ja halusta saattaa asiat kondikseen.

    • suttasekundaa

      ikäviä kokemuksia on täälläkin upofloorin tuotteesta ja heidän asiakaspalvelusta.

      Meillä hiukan vastaava tilanne ja taistelu jatkuu. Meillä syytettiin alusmateriaalia, lattian epätasaisuutta, liiallista huoneilman kuivuutta, väärää säilytystä ja ties mitä. Kaikki on ihan tuulesta temmattuja syytteitä vailla näyttöä. Tavarantarkastajan lausuntokaan ei puolla mitään noista. Taistelu jatkuu. Ei kannata antaa periksi. Kuluttajasuojaan yhteys ja sitä kautta homma lähtee eteneen.

      Upofloorin edustaja sanoi että heidän tuotteissaan ei voi olla virhettä. Se on vissiin tuo upofloor keksinyt ensimmäisenä maailmassa virheettömän tuotantoketjun joka tuottaa vain ainoastaa virheettömiä tuotteita :D

    • hittovieköön

      Nykyäänhän siinä laudan pohjassa lukee valmistusmaa Sweden

      • eiihannäin

        Onko Ruotsista tullut uusi Hongkong?

        Eli sutta ja sekundaa halvalla?


    • Kärsijä

      Meillä sama taistelu alle 5v vuotias Smoked matt parketti lohkeillut jo aivan kelvottomaan kuntoon. Valmistaja pakoilee vastuuta. Ihan höpö hommaa sisäilma ei saisi lämmetä yli 22 asteen. Kuitenkin Nimen omaan ostaessa suosittelivat K-Raudassa kyseistä parkettia vaikka kerroin, että huoneistossa on takka ja lattialämmitys. Kukahan osaisi kertoa miten takalla lämmitetään niin, että lämpötila pysyy vakiona huoneistossa ja ei mene yli 22asteen. Kun käyttää lattialämmitystä selkeästi se vaikuttaa vielä takan käyttöä enemmän parkettiin. Osassa huoneistoa (käyttämättömiä huoneita) on lämpötila ollut alhaalla ja ongelmat ovat aivan vastaavat kuin enemmän lämmitetyissä tiloissa. Aika luikureita ovat! Upofloorin tarkastaja oli selkeästi kiertänyt muitakin ongelmakohteita. Heti oli omistajasta riippuvia syitä esittää pitkä lista mutta ilmoitti isoon ääneen, että missään nimessä ei syynä voi olla valmistusvirhe.

    • seonsimppelii

      Minkä tahansa lattiatuotteen tulee kestää normaaleja asuinolosuhteita eli ilman kosteus 30-90% ja lämpötila 0-30'C, jollei niin kyseessä on viallinen tuote ja valmistaja joutuu korvaamaan vanhan uuteen.

    • joskustekisimieli

      Upofloor ei myy parkettia, joten kyseessä on jonkinlainen vinyylilevy, jonka asennusta itsekin välttäisin.

      Korkkilattiatkaan eivät enää ole sitä itseään eli korkkia vaan muovitettua skuraa - eivät edes ole nähneet korkkia laminaattien välistä.

      Näin meitä vain huijataan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      982
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      660
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      634
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe