Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hämmentynyt uhri

pienempi3

Jäin auton alle suojatiellä viime elokuussa. Olin ylittämässä katua kun ensimmäinen auto pysähtyi suojatielle, mutta samaan suuntaan menevä auto ei, jonka seurauksena hän ajoi minua päin n. 30-40 km/h.
Minulla murtui 11- rintanikama, selkäydinpussi sai vaurion ja polvesta repesi reisilihaksen kiinnittäjä, polvilumpio meni sijoiltaan ja joku takakiila(?) murtui.

Tapahtumasta on nyt tosiaan puolivuotta ja kivut eivät ole muuttuneet paremmiksi vaan jopa pahentuneet. Lääkärit ei tiedä mitä tehdä vaan siirtävät töihinpaluuta jatkuvasti. Lokakuussa piti olla jo täysin työkykyinen, mutta en voi tällä hetkellä edes haaveilla töihin paluusta.
Lääkkeitä lisäillään ja "katsellaan mitä tapahtuu" näyttää olevan lääkäreiden ajatuksena. Lokakuun jälkeen piti olla selkä täysin kunnossa, mutta nikama on mennyt lisää kasaan ja on tällä hetkellä 6mm kasassa. Kävely eikä istuminen onnistu pitkiä aikoja kerrallaan, sillä selkä alkaa vihlomaan, puristamaan ja painamaan jolloin hengitys vaikeutuu ja polvi vihloo.

Tällä hetkellä jokainen lääkäri antaa eri diagnosoinnin ja jatkotoimenpiteet. Osa haluaa tähystysleikata polven osa taas ei. Toiset haluavat selkääkin sörkkiä ja toiset ei missään nimessä.

Onko jollain muulla kokemuksia edes jollain tavalla samantyylisistä tilanteista tai vammoista? Kuinka kauan pitää odottaa ennen kun voi leikata ja kannattaako leikata? Ja kumpi kannattaa leikata ensin, Polvi vai selkä?

4

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oo><oO

      Käy traumaortopedin ja/tai selkäortopedin vastaanotolla. Älä kysy täällä mitään.

    • kaisa18

      Pehmytkudosvammat,repeytymiset ja venymiset ei parane puolessa vuodessa.Mieti ikäänkuin joustava lanka joka venytetään äärimilleen ja säikeitä katkeaa,sama meganismi äkillisissä traumoissa,kuitenkin jäntrrt ja solut uudistuu.nikamien madaltumat vaikuttaa hermoihin myös.Katotta tuolta selkäosiosta.Muuten anna aikaa itsellesi.

    • hopeso2222222222

      Toivottavasti sait ajajan kiinni ja ammuit siltä polvilumpiot sekä heitit laatikossa hänet mereen.

    • Onni onnettomuudessa

      Ole iloinen ettet kuollut . Mieheni kuoli suojatiellä auton töytäisyyn vain 29 vuotiaana ,aamulla työhön mennessään.
      Toivottavasti saat itsesi kuntoon ja voit jatkaa elämääsi ilman ikäviä vaivoja . Onnettomuus voi aiheuttaa myös trauman , joka on hyvä purkaa häiritsemästä elämääsi . Kyllä kaikki järjestyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe