Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Älä tuhlaa aikaasi lomaosake-esittelyihin!

Taksissa istunut

Gran Canarialla, San Agustinissa, pariskunta jakaa raaputettavia "voittokuponkeja", jokainen arpa VARMASTI voittaa. Palkinto on haettava ILMAISELLA taksilla kymmenien kilometrien päästä ja siihen sisältyy 90 min pituinen esittely, jonka ei pitänyt olla viikko-osakkeen esittely. Arpalipussa luki "CANARY PROMOTION" ja "Euro Travel".

Näin kerrottiin, ilmainen taksi vei kohteeseen ja meille tehtiin kysely ennen esittelykierrosta. Mies sai voittamansa T-paidan ja minä jäin odottamaan innoissani omaa palkintoa, jonka piti VARMASTI olla jokin seuraavista: I-pad, digitaalinen kamera, viikko hotellissa tai 500e käteen. Vaikka meillä on viikko-osake, niin palkinnon toivossa oltaisiin kuunneltu 1,5 t lomaosakeasiaa. Tiedä, vaikka oltaisiin opittu jotain uutta!

Esikyselyn jälkeen kyselyn tehnyt nainen kävi jossain ja tuli sanomaan, että valitettavasti emme voi mennä 90 min esittelykierrokselle, koska meillä on Holiday Club - viikko-osake Suomessa. JA sen vuoksi he eivät voi myöskään antaa VARMASTI lupaamaansa palkintoa minulle! Taksin he tosin kustansivat takasin, mutta huijaustahan se koko homma oli kuten arvata saattoikin.

Jäin jälkeenpäin miettimään, että onko tosiaan HC suojannut asiakkaansa näin hyvin, että ei voi osallistua esittelyyn eikä saada palkintoa vai oliko koko juttu esittelijän keksintö?

Tietäänkö joku asiasta enemmän?

5

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katso peiliin

      Kuka huijasi ja ketä.
      Yritit huijata Holiday Clubia.

      • näintäälläTänään.

        - Eipäs !

        Alkuperäinen kirjoittaja on oikeassa, häntä pyydettiin "Canary Promotion / Euro Travel" -esittelelyyn, ei siis nimenomaan loma-osake esittelyyn.

        Kun ei ole pyydetty loma-osake esittelyyn tulee palkinto saada.

        Eli kyseessä on asiakkaan tietoinen erehdyttäminen, kyllä jokainen tietää mikä on promootiotapahtuman ja loma-osake esittelyn ero.


        Minulle tehtiin ihan vastaava temppu Gran Canarialla.

        Älkää menkö näihin vanhoinen ansoihin, please.


    • adiosAmigos1

      Hyvin näkee näistä plussista ja miinuksista, että enin osa tätä palstaa seuraavista on loma-osakekauppiaita tms sisäänheittäjiä.

    • korpikansa

      Lotto voitto syntyä suomeen,ainakin varkaille,voi voi kun suomen kansa on todella tyhmää,pöhlöjä,tai vähäjärkisiä.vuodesta ja vuodesta toiseen mennään samaan kusetukseen,varsinkin naiset jos on supliikki mies myymässä lomaosakkeita,kuvittelevat kai että suhde jatkuu vielä lomaosakkeen myynnin jälkeenkin.vai mistä johtuu nämä vuosikymmenten lomaosakkeiden ostajien itkut.kertokaa mistä muusta jos tiedätte.Lomaosake kauppiaatkin mieluiten omalla nimellä kertokaa .Ei vaiskaan eihän rosvokaan jätä nimeään ryöstöpaikkaan.

      • omalomaOnParas

        Kyllä, ja näistä kommenttien saamista miinuksista näkee, että loma-osakekauppiata vähän "kuumottaa" tämä lama, mikä alalle on tullut.

        Kun joku avaa täällä vähän nuotteja sille, että omalomailu kannattaa, on heti satsina kommentissa -------------------miiinuksia X määrä !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe