C´mon kennel kokemuksia?

trunttatuutti

Olen harkinnut dogin ottamista jo jonkin aikaa. Aiemmin moinen otus kotoa löytyikin ja siitä asti on mieli tehnyt toista. Nyt alkaisi olla sellainen tilanne että doggipentu olisi enemmän kuin tervetullut. Siksi kyselenkin että onko kokemuksia C´mon kennelistä? Katselin jalostustietojärjestelmää ja ilmeisesti koiria on paljon sijoituksessa? Ja ilmeisesti kodinvaihtajia löytyy myös melko reilusti? Eli kaikenlaiset kokemukset kiinnostaa.

14

3340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiikerix1

      Kyllä on ihan parhaimmistoa, kaikilla meillä on mielipiteemme mutta minun käsitykseni on tämä. Vaikka en kysyisin kasvattajan kanssa ole ikinä ollut tekemisissä. Kannattaa aina soittaa suoraa kasvattajalle ja kertoa itsestäsi. Saat silloin rakennettua oman mielipiteen hänestä.

      Hän on kasvattanut koiria jo vuosia, totta kai sinne joukkoon mahtuu kodinvaihtajia, lisäksi osa ulkomaan tuonneista tulee hieman vanhempana joten sekoittuu helposti kodinvaihtajan kanssa.

    • trunttatuutti

      Katselinpa vaan noita kotisivuja ja kovasti miellyttivät silmää nuo dogit. Mutta fb:n doggifoorumista on ilmennyt että paljon on kodinvaihtajia, syytä vain olen ihmetellyt. Onko vika koirissa vai väärissä kodeissa vai missä? Siksi kokemuksia toivoisin että miten muilla on hommat hoituneet tämän kasvattajan kanssa.

    • Minäpävaan.

      Ota ihmeessä yhteyttä kasvattajaan, niin saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tämä on todellakin VÄÄRÄ kanava etsiä tietoa kasvattajasta. Soita, mene kylään, tapaa koirat ja kasvattaja. Näin saat parhaan kuvan kys. henkilöstä.

      • hgcreaerwqrtdkuhgölo

        Täähän on just hyvä paikka kysellä kokemuksia kasvattajista. Mistäs sitten löytäisi niitä muita joltain tietyltä kasvattajalta pennun ostaneita? Jostain doggifoorumilta jossa saat gaggaa silmillesi, kysyitpä mitä tahansa kenestä tahansa? Kukaan ei mitään osaa paitsi ne omasta mielestään kaiken tietävät doggi-ihmiset (ei nyt ehkä ihan kaikki mut riitaisaa porukkaa tuntuvat olevan kun foorumeita seuraa).


    • etsivä löytää

      Tuntuu olevan pentueita paljon ja kodinvaihtajia :O

    • no niin

      Kauhea määrä pentuieta, taitaa olla rahsampo mielessä ja koiranetistä katsoen ei kovinkaan menestyneitä. Mihhin on kadonnut jenkkiilinjan menestys? Kodinvaihtajia, koska lunoteet..hmm..

      • trunttatuutti

        Itse olen ymmärtänyt että kasvattaja nimenomaan panostaa koirien luonteeseen joten minkälaisia ongelmia niillä sitten on? Vähän arvelinkin että täällä ei "saisi" kysellä mutta otinpa sen riskin.


      • diipadaapa3
        trunttatuutti kirjoitti:

        Itse olen ymmärtänyt että kasvattaja nimenomaan panostaa koirien luonteeseen joten minkälaisia ongelmia niillä sitten on? Vähän arvelinkin että täällä ei "saisi" kysellä mutta otinpa sen riskin.

        Itsellä pelkästään hyvää sanottavaa kyseisetä kasvattajasta, ja tuo "rahasampo" kommentti oli todella asiaton, hän käyttää todella paljon rahaa nimenomaan tuontikoiriin ja tuontispermaan eli ei "astuta naapurin sessen kanssa" vaan tutkii sukuja ja linjoja huolellisesti, koirilla siistit ja hyvät tilat ja koirien hoito ollut aina moitteetonta, luonne ongelmista en ole hänen kasvateissaan kuullutkaan?? itselläni tällä hetkellä 2 koiraa kyseisestä kennelistä ja ollut kaksi aikaisemmin, kokemusta jo 20 vuoden takaa, kannattaa ottaa selvää, soittaa tai laittaa meiliä ja muodostaa se oma mielipide ihmisestä ja hänen koiristaan, .


    • Pennunomistaja

      Täällä kanssa ei ole mitään muuta, kuin hyvää sanottavaa kyseisestä kasvattajasta! Itselleni tuli lauantaina pentu just tuolta ja oli tosi asialliset oltavat pennuilla ja emolla. Kasvattajakin on mitä mukavin henkilö :) Koirien luonteista ei myöskään pahaa sanottavaa, esitteli muitakin kasvattejaan. Jos doggia harkitsee niin C'mon kennelistä suosittelen ottamaan! :)

    • tyytyväinen

      Meillä ollut kaksi doggia kyseisestä paikasta. Toinen oli oma ja toinen sijoituksessa. Molempien koirien kanssa tehtiin paljon yhteistyötä. Kasvattaja neuvoi, aina sai soittaa, tuli käymään, käytti näyttelyissä, pyysi kylään jne. Ja meidän koirat kyllä menestyivätkin ihan kivasti. Mitään sairauksia tai muuta ei ollut kummankaan doggin kanssa. Eli suosittelen todella lämpimästi!

    • daada1

      Erittäin laadukas paikka, mulla kans sieltä koiria. Suosittelen lämpimästi.

    • Herra J

      Mulla on menossa toinen doggi kyseiseltä kasvattajalta ja pelkkää hvyää sanottavaa :) Jos kolmannen dogin vielä otan, niin ehdottomasti häneltä. Aina on ollut auttavainen, jos on ollut huolenaiheita. Silloin tällöin käymmekin moikkaamassa koiran kanssa häntä, sillä hän mielellään myös näkee kasvattejaan.

    • Anonyymi

      Tänään, jouluaattoaamuna mun pitkä - aikainenYstävä sekä paras mahdollinen reissu kaveri jouduttiin nukuttamaan, pysyvästi.
      Huomattiin aikaisin (7-8) että kaikki ei ole hyvin. Siitä lääkäriin, vatsalaukun kiertymä. Ja jouluaattona ei kukaan täällä leikkaa, sekä Turbolla myös sydämen sivuääniä, sekä jo lääkärissä erittäin heikossa kunnossa. Niin oli pakko tehdä ratkaisu. Syyttäkää minua jos sellainen olo, tein kaiken mahdollisen Turbon kanssa, /hyväksi. Nyt hänellä Boostin kanssa aikaa leikkiä. 😢
      Pasi Rönkkö

      • Anonyymi

        Kyseessä siis cmon kennel Quality Control, Aka Turbo
        Perhe on surun murtama..
        Pasi Rönkkö


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe