Nordic Green Energy / Kraft & Kultur, LASKUTUS

Cheers2

TODELLA SEKAVA LASKUTUSKÄYTÄNTÖ! Laskuja jäänyt saamatta, mennyt ilman ainoatakaan muistutusta perintäään. Perinnästä yli 20 € kulut per kerta! Kun laskut maksettu perintään tulee ilmoitus, että nyt onkin jo maksettu liikaa ja takaisinmaksusta peritään 10 € kulut...

Vaihtoivat tilinumeron sitten edellisen ja viimeisen laskun välissä. Se infottiin huomaamattomasti laskulla . Tästä syystä vanhalle tilille maksettu lasku palauti omalle tilille ja yritys ei lähettänyt itse muistutusta vaan tuli 8,29 euron laskusta OK-Perinnältä lasku yhteensä 29,30 e.

En voi suositella kenellekään tätä firmaa, varokaa!!!

Kaikissa laskuissa lukee Kraft & Kultur, mutta nykyisin yrityksen nimi on Nordic Green Energy. Piti päästä irti talousepäselvyyksiin liittyvistä uutisista. Tämäkin kertoo minulle jo jonkin verran yrityksen etiikasta...

13

1162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vuosien kokemus

      Outoa. Olin aikaisemmin vuosia K&K:n asiakas, eikä minkäänlaisia ongelmia. Asiakaspalvelu erittäin ystävällistä jne.

    • Jeremias 17

      Vuosien kokemus minullakin. Ei mitään negatiivista sanomista tästä yhtiöstä. Yhtiön pörssisähkösopimus tuo säästöjä sähkölaskuun.

    • Ei Kannata

      Meillä on ollut myös vastaavanlaisia kokemuksia kun aloittajalla. Vaihdamme sopimuksen toiseen määräaikaisen sopimuksen päätyttyä.

    • Loppuu vedätys.

      Joo samaa huomattu,ei pelaa rehdin paperein,joulukkussa lupasivat hinnan ja tammikuussa suuremp hinta johtuen alvin noususta ,eivätpä kertoneet että et saa siihen hintaan mitä nyt luulet saavasi,kaksi kiinteistöä on tuossa yhtiössä,asiakas palvelu melkolailla aiantuntematonta.

      Kaikenlaisia lupailuja oli,no kohta ovat kahta sopimusta vähempänä miedän puolelta.

      • Alv ei firmasta kii

        No mulla on ainakin monesta firmasta prikulleen samat hintakokemukset: joulukuussa on annettu hinta X ja tammikuussa se alvillinen hinta onki prikulleen sama, paitsi alv on tietysti 24%. Sähkön hinta on siis prikulleen sama, mut alv noussut pykälän ja sehän on taas ihan Arkadianmäeltä lähtöisin oleva homma..

        Mitä ihmeellistä tässä nyt sitten on?


    • vaihtaja1

      Sain eilen yli puolen vuoden laskun Nordic Green Energyltä, rahassa noin 500, aiempi lasku - tai lähinnä ilmoitus tuli kesällä Kraft & Kulturilta että ovat veloittaneet liikaa ja palauttavat... Nyt oli kuitenkin vain veloitettu, eikä mitään vanhoja hyvityksiä. Menee vaihtoon ja tietenkin selvitykseen.

    • edukassähkö

      aika jännä. Meillä sopimus heidän kanssaan jo useita vuosia. Aivan alussa joitain laskutusepäselvyyksiä, mutta hoitivat hommat tosi hyvin. Nyt jo pitkään kaikki toiminut niin kuin pitääkin, ei valittamista.

    • Ymmärrys hoi..

      Kerrassaan mielenkiintoista, että valtion veronkorotus heitetään jonku yksittäisen firman syyksi!? Kyllähän fakta on se, että jokaisella firmalla tuo alv on muuttunut 24%:iin vuodenvaihteessa, eikä se siltikään tarkota sitä, että itse sähkön hinta olisi muuttunut miksikään, ainoastaan vero noussut. Jos taas itse sähkönhintaan tulee muutoksia, niin siitä tulee ilmoittaa asiakkaalle kuukautta etukäteen. Joulukuussa on siis ollut vielä käytössä alv 23% jokaisella firmalla ja jokainen firma on ilmoittanut hinnastonsa sen mukaisesti.

      Huomaskohan alottaja, että myös ruuan hinnan alv nousi vuodenvaihteessa? Tuostakaan ei erikseen kaupat ilmotelleet, vaan tammikuussa ilmestyi hyllynreunoihin lappuja, joissa kerrottiin hintojen olevan vielä entisen alv:n mukaisia ja että niitä uusitaan uuden veron mukaiseksi sitä tahtia kuin keretään. Kassalla tuo uusi alv oli kuitenkin jo käytössä.

    • perinnän kulta-aikaa

      Suomessahan ei ole mikään pakko lähetellä karhukirjeitä. Tietysti se alkuperäinen lasku toki pitäisi toimittaa asiakkaalle.

      Turku Energia on aikaisemmin lähettänyt karhun jossa on ollu eräpäivä yllättävänkin kauas, mutta nyt ovat siirtyneet siihen tyyliin että jos lasku viivästyy niin seuraava yhteydenotto tulee aika äkkiä Lindorffilta.

    • harmistunut1

      Meillä myös paljon sekavuutta laskutuksessa, ja ei siis perinnästä johtuvia.

      Älyboksiin vaihdon jälkeen todellisiksi sähkönkäyttöluvuiksi merkitty lukuja jotka eivät vastaa siirtoyhtiön ilmoittamia lukuja, päivämäärät epäselvästi merkattu ja osaa aiemmista tasauslaskuista ei huomioitu tasauslaskuissa.

      Nyt vaihdettu toiseen yhtiöön. Olisin tarkkana tämän yhtiön kanssa!

      • Tarkka markka

        Meillä kävi sama juttu kun luvut eivät täsmänneet yö/päivä sähkön osalta verkkoyhtiön kanssa. Soittelin asiakaspalveluun ja kertoivat että eri yö/päivä sähköajat mitä verkkoyhtiöllä. Ei mitään negatiivista sanottavaa kyllä yhtiöstä muutakuin että jos laskut saisi sähköpostiin olisi kiva :)


    • kipinämikko

      edullinen ja toimii hyvin, ei valittamista. Laskut sähköpostin kautta, ei mitään sekavuutta!

    • Jurki

      Edelleen puuttuu ns. "Omat sivut". Vaikea seurata, paitsi jos nostat sähköpostitse kaikki tulleet laskut.
      Esim. Vantaan Energialle pystyy maksaa lasku suoraan Omalta sivulta...

      Vaihtoon...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe