Hotelli Tortuga Beach Salilla

No stress

Onko minkälaisia kokemuksia ko. paikasta? Ollaan menossa maaliskuussa pariksi viikoksi. Minkälaisia viinejä mahtaa olla hotellissa tarjolla? Olut?

16

2924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tortuga Beach

      Eikö kukaan ole käynyt em. hotellissa??

    • Kauas pois

      Täälläkin ollaan maaliskuulla parikisi viikoksi lähdössä ko. hotelliin ja kovasti kiinnostaisi kuulla tuntemuksia. Esim. hotellin span hinta-laatusuhde?

    • prepaid

      Täälläkin ollaan lähdössä ko hotelliin ja olisi tosiaan kiva kuulla kokemuksia siellä olleilta. Itseäni myös kiinnostaa onko saarella hankittavissa puhelimeen ja nettiin prepaid liittymiä? Onko kellään kokemuksia?

    • ++++++

      On varmaankin sit niin hieno paikka ettei sanat riitä kertomaan kun kukaan ei kommentoi......

      • --------------------

        ön se niiiin hieno paikka että en mene enään,viinit kauheita ja olut on samaa kuin meillä ykköskalja. Ei mitään tekemistä siinähän on teille kaksiviikkonen.En viitsi olla edes vahingoniloinen niiin tylsä paikka se on:(


      • ++++++
        -------------------- kirjoitti:

        ön se niiiin hieno paikka että en mene enään,viinit kauheita ja olut on samaa kuin meillä ykköskalja. Ei mitään tekemistä siinähän on teille kaksiviikkonen.En viitsi olla edes vahingoniloinen niiin tylsä paikka se on:(

        Pilsneri on hyvää ja eipä sitä rantalomalla paljon tekemistä kaipaakkaan, toimintalomat on sitten erikseen :)


    • Uudelleenkin menen

      Oikein kiva hotelli lepolomalle. Juomia sieltä hotellista saa cavasta konjakkiin all inclusiveen kuuluvana ja olutkin oikein hyvää. Rantahotellin illallinen kannattaa varaya heti mennessä, jotta sopii syömään. Muuten ruokailutiloja oli useampi ja erilaisia. Santa Mariassa on erilaista, rauhallista, keskeneräistä, ei ylenmäärin rahaa paikallisill, joten rentoa asennetta mukaan. Toivottavasti alue jääkin No stress vyöhykkeeksi. Mukaan kannattaa ottaa myös euron lantteja tai pikkuseteleitä taksiin ja matkamuistoihin. Itsekin sinne suuntaan viikoksi maaliskuussa auringosta ja lämmöstä nauttimaan. Mukavia lepopäiviä.

    • tike2013

      Moikka! Oltiin tammikuun puolivälissä viikko tortuga beachissa. Meidän piti alunperin mennä toiseen hotelliin, joka ei sitten kerennyt valmistua, joten meidät majoitettiin tuonne. Meillä olaivan rannassa iso villa huvila omalla uima-altaalla. Ihan viihtyisä ja siisti, ja lapset viihtyivät tuossa altaassa tosi hyvin. siinä rannassa on tosiaan se ruokapaikka, O`grill tai joku, jonne kannattaa mennä todellakin hyvissä ajoin, ennenkuin ruokailu alkaa niin ei joudu sitten ruokaa odottamaan tolkuttoman kauan. Me tehtiin muutamana päivänä niin, että pyydettiin hampparit ja ranskikset foliion sinne omalla asunnolle ja syötiin takapihan terassilla rauhassa.

      Ruoka oli ihan hyvää, ei mitään älyttömän gurmeeta, mutta perus sapuskaa jolla hengissä pysyy =) Monenmoista kalaa ja kanaa oli tarjolla, lihaakin...

      Olut näytti miehelleni maistuvan ihan hyvin, joten oletettavasti on ihan juomakelpoista, viiniä hän otti ruoan kanssa, ja valitettavasti itse en juo kumpaakaan niin en osaa sanoa tarkemmin niistä. Koko saarelta ei sitten saa siideriä, yksi brittibaari, jonka omistaja on huippu mukava, on siellä santamariassa, mutta hänkään ei ollut saanut aikoihin siideriä sinne, baarin nimi on Tam tam, jos alkaa tortugan bisset tympiä, niin maistelkaapa tuolla =)

      Hotelli on ihan jees nimenomaan löhölomaan, mitään tekemistä siellä ei ole...ymmärsin että teillä ei ole lapsia mukana, joten aikuiseen makuun varmaan enemmän tuo hotelli. Se yksi ainoa leikkihuone meni kiinni jo klo 17 joten koko muu ilta olikin sitten syömään menon odottelua ja huoneessa puuhastelua. Toivottavasti saatte kaksi viikkoa kulumaan mukavasti ;)

      Hotelli alue on siisti ja kaunis, ihan vehreä ja turvallinen,,,niitä vartioita on joka paikassa ja ihan koko ajan. Kaikki siinä ympärillä on kesken, kaikki rakennukset on puolivalmiita ja missään ei ole oikein mitään....käveltiin lähistöllä niin ne viereisten keskeneräisten häkkyröiden vartijat tuli häätämään aika nopeasti pois.

      Kap Verde on ihan kiva paikka kiireettömään lomailuun, mutta perusturvallinen kanaria on meille ensi talvena se kohde. Nyt haluttiin jotain muuta, ja sitä saatiin =)

      Mukavaa matkaa teille!

      • ..jos mä nään lunta

        Moi tike 2013 ja kiitos sinulle kommenteistasi!

        Me ollaan menossa aikuisporukalla eli leikkipaikoista ei niin väliä, viihtyisä hotellihuone riittää ;) Pääasia meidän porukan lomalla on juuri relata, maata auringossa, syödä hyvin ja retkeillä (ts. etsiä mukavia rantoja auringon ottoon ja snorklaukseen) ihan omaan tahtiin.

        Hotellin tason haluamme olevan kuitenkin hyvän ja että palvelut pelaa ja ilmeisesti näin tässä hotellissa onkin.

        Ihana ajatella että pian on edessä kaksiviikkoinen todellinen löhöloma ilman aikatauluja, suorittamista ja .............lunta :)


      • Kauas pois

        Kiitokset tike2013!

        Kysyisin vielä, kävitkö spassa missään hoidoissa/hieronnoissa? Oliko juttua kenkään kanssa, kuka olisi span palveluja käyttänyt?


      • Salilta saapunut
        Kauas pois kirjoitti:

        Kiitokset tike2013!

        Kysyisin vielä, kävitkö spassa missään hoidoissa/hieronnoissa? Oliko juttua kenkään kanssa, kuka olisi span palveluja käyttänyt?

        Aikaa kulunut tuosta kysymyksestä, mutta jos jollekin toiselle on hyötyä: kylpylässä on sauna (suomalainen, ihan ok) ja turkkilainen höyrysauna, 3 erilaista suihkua ja sellainen jalkasuihku jossa kävellään kivien/soran päällä sekä rentoutumishuone. Rentoutumishuoneessa sai teetä ja mehua. Maksoi 10€/tunti/ hlö. Ei mikään hirveän ihmeellinen, siellä ei ollut poreallasta esim. Hoitoja emme ottaneet, mutta olivat kalliin puoleisia.

        Pyyhekortin saadakseen piti respaan antaa luottokorttinsa numero (tai käteistä) pantiksi pyyhkeistä. Kortit sai vaihdettua altaalla pyyhkeisin ja lopuksi taas korttiin ja kortit sitten takaisin respaan. Kun tällaisen "tilin" oli kortilla avannut respaan, niin veloittivat huonetta kylpylässä.


    • tike2013

      Moikka vielä! Tosiaan Se kylpylä jäi kokonaan välistä, kun oli vahdittava noita pinnalla pysyviä päitä aktiivisesti =)

      Hotellin taso on kyllä hyvä, ja palvelu toimii, hirmuisen ystävälläistä henkilökuntaa.
      Itseasiassa meillä oli lento rutkasti myöhässä ja päivä oli ollut tosi pitkä, ja oltiin hotellillä joskus puoli kahden aikaan suomenaikaa. Siellä taitaa olla kello kolme tuntia vähemmän kuin täällä, joten illallisruokailu oli juuri menossa, ja henkilökunta tuli heti sanomaan että laukut alas ja menkää heti syömään, kirjaudutaan hotelliin vasta sen jälkeen...sitten odottelimme golfkärryillä laukkukyytiä sinne alas villalle, niin yksi mies tuli juttelemaan ja kyselemään että onkos joku ropleema ;). hän hätyytteli heti jonkun kärrykuskin paikalle, saattoi meidät sinne alas ja kertoi matkalla kaikkien ravintoloiden aukioloajat, sijainnit ja näytti huoneessa miten kaikki vempaimet toimii. Lähtiessään kertoi olevansa hotellin johtaja, jätti käyntikorttinsa ja käski soitella heti jos yhtään mitään ongelmia on :)

      Pari kertaa viikon aikana ne soitteli respasta huoneeseen ja kysyivät että onkos kaikki hyvin.

      Tuosta spasta en ikävä kyllä osaa sanoa nyt mitään...se meni jotenkin "ohi" meillä kun oltiin lähinnä altailla ja rannalla touhuamassa.

      Meinasimme vuokrata auton, ja suosittelenkin teille aikuisporukalla että käykää ihmeessä ajelemassa saarella...löytyy varmaan kivoja rantoja ja muuta.

      Hotellin kohdalla ei oikein pysty uimaan, kun merenpinnan taso on monta metriä alempana kun se ranta....siinä on sellainen kunnon rinne sinne alas rantaan. Santa Mariassa on pitkä ja upea hiekkaranta, ja nyt siellä oli paljon ihmisiä uimassa päivittäin....

      Se tuuli voi muuten olla vähän petollinen, vaikka lämpöasteita olisi kuinka, tuuli viilentää niin mukavasti, ettei huomaa ihon palavan- ennenkuin illalla suihkussa.
      Joten kertoimet kohdilleen, kylmä juoma rantatuolin viereen ja relataan =)

    • M.D.

      Tortuga Beachistä kaipailisin vielä lisätietoja siellä käyneiltä:
      - Onko rannalla mitään aktiviteetteja, jotka kuuluvat All inclusiveen (kajakkeja, polkuveneitä tms)?
      - Onko koko ranta uimakelvoton vai onko siinä kivien joukossa kohtia, joista pääsee veteen (siis hotellin lähistöllä)?
      - Miten juomat, tehdäänkö drinkit tuoreista raaka-aineista vai onko tyyli enemmän "valmiita esanssisekoituksia muovimukissa"? Eli saako esim. tuoreesta mintusta tehtyä Mojitoa?
      - Olen lukenut Trip Advisorista negatiivisia kommentteja ruokien vaihtelevuudesta. Onko tosiaan niin, että rantagrillissä tai italialaisessa Aquassa olisi sama parin kolmen vaihtoehdon menu koko viikon, vai onko siellä vaihtelua?
      Kiitos kommenteista jo etukäteen!

      • tikevielä

        Moi vielä, koitan muistella tuota tammikuun matkaa, korjatkoon joku, jos puhun ohi suuni. Ranta hotellin kohdalla on kyllä aika kehno, hieno "kävelytie" menee rannassa, jota pitkin kävelimmekin niin pitkälle, kunnes se yhtäkkiä loppui ja tuli jotain keskeneräistä vastaan. Olisiko jotain lainelautoja ollut jossain siinä lähellä? Mielestäni ei ainakaan polkuveneitä tai muita. Se tuuli on aika hurja siinä kohden.
        Rannassa on isoja kiviä, jotka on kuluneet sileiksi ha kolosissa pyörii pikkukiviä aaltojen mukana, niutä lähinnä keräiltiin. Meidän 8vrk reissun aikaan siinä ei kyllä pystynyt uimaan. Suosit t elen santamarian upeaa hiekkarantaa, siellä on kaikenlaista vvesiaktiviteettiakin.
        Juomat saa pääosin ihan lasisista laseista ja drinkit drinkkilaseista. Ainakin ne mitä minä join, oli ihan tuoreesta kamasta, tuoretta mintunlehteä ja viinaksia he sekoittelivat. Uskoisin että on hyviä ne ainekset.
        Ruokalista oli ainakkn o'grillissä ja toisessa al L asbaarissa koko viikon hyvin samankaltainen. Se iso buffa oli monipuolisempi. Sen pääbuffan vieressä on pianobaari jossa on varmasti "hienoimmat" drinksut tarjolla.
        Hotellialue on siis kiva, mutta aktiviteetit ja puuhat pitää etsiä itse.


      • M.D.
        tikevielä kirjoitti:

        Moi vielä, koitan muistella tuota tammikuun matkaa, korjatkoon joku, jos puhun ohi suuni. Ranta hotellin kohdalla on kyllä aika kehno, hieno "kävelytie" menee rannassa, jota pitkin kävelimmekin niin pitkälle, kunnes se yhtäkkiä loppui ja tuli jotain keskeneräistä vastaan. Olisiko jotain lainelautoja ollut jossain siinä lähellä? Mielestäni ei ainakaan polkuveneitä tai muita. Se tuuli on aika hurja siinä kohden.
        Rannassa on isoja kiviä, jotka on kuluneet sileiksi ha kolosissa pyörii pikkukiviä aaltojen mukana, niutä lähinnä keräiltiin. Meidän 8vrk reissun aikaan siinä ei kyllä pystynyt uimaan. Suosit t elen santamarian upeaa hiekkarantaa, siellä on kaikenlaista vvesiaktiviteettiakin.
        Juomat saa pääosin ihan lasisista laseista ja drinkit drinkkilaseista. Ainakin ne mitä minä join, oli ihan tuoreesta kamasta, tuoretta mintunlehteä ja viinaksia he sekoittelivat. Uskoisin että on hyviä ne ainekset.
        Ruokalista oli ainakkn o'grillissä ja toisessa al L asbaarissa koko viikon hyvin samankaltainen. Se iso buffa oli monipuolisempi. Sen pääbuffan vieressä on pianobaari jossa on varmasti "hienoimmat" drinksut tarjolla.
        Hotellialue on siis kiva, mutta aktiviteetit ja puuhat pitää etsiä itse.

        Kiitos hyödyllisistä vastauksista! Aina vaan on vaikeampi päättää, kannattaako "sijoittaa" 500 euroa ylimääräistä Riuun verrattuna, jotta saa Ala carte ravintoloita ja tilavamman huoneiston.


    • The Cat

      Pari viikkoa takana rantaelämää Tortuga Beachin rantatuolissa ja hyvin viihdyttiin.
      Ranta tosiaan omalla kohdalla ei ole paras mahdollinen, aallokkoa (kuten joka paikassa muuallakin), kivikkoa ja kuulemma myös merisiilejä.
      Santa Mariaan pikkuhiljaa kävellen kolmesta vartista tuntiin, riippuen vähän reitistä menikö tietä vai mukailtua "rantareittiä". Rannalla hiekkaa oli paljon ja se oli löysää -> raskasta kävellä. Toiseen suuntaan kävellen ja toiseen taksilla, niin ei rasitu;)
      Kävimme joka ilta jossain kolmesta a la carte ravintoloista syömässä. Jokaisessa on valittavana useampi menu (alku-, pääruoka, jälkkäri). Menut pysyivät samoina koko kahden viikon ajan. Lounaalla kävimme usein rantaravintolassa, jossa oli myös pöytiintarjoilu. Hotellin aamupalaa pitää kyllä kehua, leipäpuoli oli maukas ja valikoima runsas, samaten hedelmät olivat maukkaita ja vaihtoehtoja löytyi.
      Ensimmäisellä viikolla oli varmaankin Brittien lomaviikko, lapsiperheitä oli aika paljon mutta toisella viikolla lapsia ei ollut juuri lainkaan.
      Puntisali oli ihan OK, samoin henkilökunnan vetämät vesijumpat ja jumpat olivat ihan OK.
      Ja lopuksi vinkki tottuneille all inclusive matkailijoille; tänne ei kannata tuota kotoa niitä Karibian all inclusive hotelleissa käytettäviä termosmukeja. Täällä kaikki juomat tarjoillaan hotellin laseista....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      360
      2071
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1222
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe