Blokattu

mitä järkeä?

Profiilini katselijat luulee, että olen joku häirikkö, kun minulla on muutama blokkaus. Todellisuudessa on saanut blokkauksia joiltakin joille en ole vastannut..
Idioottimainen ominaisuus, joka voi antaa ko profiilin ihmisestä aivan väärän kuvan.

19

901

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käsittämätöntä

      Todellakin ihan ihmeellinen tuo blokkaustoiminta,koska myöskään en ole mitään tehnyt ja saanut yhden. Minkä takia? Erinomaisesti keksitty uusi tapa syrjiä ja kiusata toisia?

    • hölmöä touhua

      @suomi24 : ottakaa blokkausnappi pois hakutulosten selauksesta ja profiileista itsestäänkin ja jättäkää se vain saapuneiden viestien lukuun. Blokkausten lukumäärää ei ole tarpeen näyttää muille kuin kenties blokatulle itselleen. Hänen pitäisi myös saada tietää, ketkä ovat hänet blokanneet.

      • nappeja otsassa

        No näkyyhän blokkausten määrä Plus- käyttäjälle. Et voi ottaa sitä mitenkään pois. Kysymys on siitä, että sinun profiilin katselija voi saada sinusta väärän kuvan blokkaus määrän perusteella, kun hän ei tiedä miksi sinua on blokattu.
        Hölmö ominaisuus, joka voi vähentää intoa ottaa yhteyttä sinuun. Joku voi tehdä blokkaus määrästä johtopäätöksen, että olet joku idioottityyppi johon ei kannata ottaa yhteyttä.


    • 19+16

      Mulla on plussa-ominaisuus ja en mä niistä blokkauksista välitä, lähinnä tulee itelle se mieleen että ne on katkerien ihmisten kostoja. En mä sen takia jätä kenellekkään kirjoittamatta. Eikä ne tilastot mua muutenkaan hirveästi kiinnosta, ne on täysin turhia, mitä se kenellekkään kuuluu monta kertaa joku on kirjautunut, varsinkin kun ne kirjautumiskerrat näyttää ihan mitä sattuu, itelläkin tulee joskus uusi kirjautuminen vaikka olen käynyt vain sähköpostit katsomassa ja kun palannut treffipuolelle, on tullut uusi kirjautuminen.

      • onkohan laillista

        kyllä näiden käyttäjän henkilökohtaiseen käyttäytymiseen liittyvien tilastojen pitäisi olla käyttäjän itsensä valittavissa mitä tilastoja haluaa itsestään näyttää.

        en ole vielä yhtään viestiä/ flirttiä saatikka kuvaani kenellekkään lähettänyt vanhassa enkä tässä uudistetussa treffi palvelussa ja siitäkin huolimatta minulla näkyy olevan 1 blokkaus..olisi kyllä tuohon blokkaus tilastoinnin oikeuden mukaisuuteen vedottava ominaisuus että saisi tietää kuka on blokkaaja...taitaa olla että joku on tunnistanut minut ja ei halua näkyä minun hakukriteerian mukaan näkyviin tulevissa profiileissa.


    • Henk.kohtaista

      Blokkaajat olisi hyvä tietää, koska silloin osaisi välttää vierailuja heidän profiileissaan. Itseni on blokattu muutaman kerran luultavasti vain siksi, että pärstä tai profiilin teksti ei ole miellyttänyt vierailijaa.
      Jos blokkauksen pitää ylipäätään jollekin näkyä, niin ainoastaan käyttäjälle itselleen ja siten, että hän näkee myös sen kuka tai ketkä ovat hänet blokanneet. Kysehän on varsin henkilökohtaisesta asiasta, joten miksi sen pitäisi kenellekään muulle näkyä?

    • ihmetellyt?

      Itse en edes tiennyt koko blokkaus hommasta että mikä se on kunnes joku tyyppi alkoi kirjottamaan että skypeä tai meseä ja vastasin jotenki että ei oo , sit tuli tylysti että kannattis hankkia, minä vain että ei ole tarvetta, nii yhtäkkiä tuli että jaa no sitpä tuli tarve blokata sut? olin että mitä ihmettä sekin meinaa ja aloin googlettamaan, on kyllä todella ihmeellistä. ja minulla on 2 blokkausta o.O

      • Ap.

        Mitä o.o tarkoittaa?


    • Hei,
      uuden treffiprofiilin blokkausominaisuus on perua vanhan palvelun torjumisominaisuudesta. Tilastojen näkyminen muille treffikäyttäjille on herättänyt paljon keskustelua ja etusivun Tilastot-laatikon tulevaisuutta pohditaan parasta aikaa tuotekehitystiimissä.

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

      • kata2000

        Toivon todellakin, että tämä muutetaan... Mulla on ollut profiili olemassa vasta muutaman tunnin, enkä ole edes ottanut yhteyttä kenellekään (paitsi vastannut asiallisesti muutamiin viesteihin) en todellakaan ole käyttäytynyt mitenkään sopimattomasti ja silti mulla näkyy jo yksi blokkaus :(


      • @suomi24

        Oikein oudoltahan tuo kalskahtaa, ettäkö joku ominaisuus jätetty vanhasta Treffit-palvelusta.. Mieluusti näkisin että edes haku ja flirtit olisi jätetty vanhasta palvelusta ennalleen..


      • kata2000 kirjoitti:

        Toivon todellakin, että tämä muutetaan... Mulla on ollut profiili olemassa vasta muutaman tunnin, enkä ole edes ottanut yhteyttä kenellekään (paitsi vastannut asiallisesti muutamiin viesteihin) en todellakaan ole käyttäytynyt mitenkään sopimattomasti ja silti mulla näkyy jo yksi blokkaus :(

        Sitä ei tiedä mitä kenenkin päässä liikkuu.. Joku kateellinen blokannut.

        Onneksi ne tilastot on poistettu Treffien etusivulta kokonaan.


      • .....

        Ei se ihan noin mene. Kun blokkaajien määrä on näkyvissä niin ne blokkaajien nimimerkitkin pitää olla näkyvissä..


    • jatkoa keskustelulle

      Mielestäni blokkaus-ominaisuus on ok, jos joku häiriköi.

      Blokkausta ei pitäisi pystyä tekemään, jos ei ole kirjoittanut henkilön kanssa, sillä mikä on silloin peruste blokkaukselle?

      Olen saanut pari blokkausta henkilöiltä, joiden kanssa en ole kirjoitellut / saanut viestejä. Outoa.

      Ainakin oletan, että jos henkilö jonka kanssa olen kirjoitellut blokkaa minut pystyn sen näkemään, koska en voi hänelle enää viestejä kirjoitella??

      • 10+7

        No höh.. jos joku häiriköi ja kerää paljon blokkauksia niin eiköhän se häiriköijä vaan rakenna uuden profiilin. Mullakin yks blokkaus ja todellakin ilman syytä. Mitäpä sitten sellainen ihminen joka uskaltaa laittaa kuvansa nettiin mutta jonka pärstäkerroin ei miellytä kerää paljon blokkeja? Sen lisäksi että katoaa loppukin itsetunto leimataan vielä hulluksi. Ehdottomasti pois tuommoinen ominaisuus tai blokkauksesta ei saa ainakaan tehdä näkyvää. Mun mielestä tämä on kiusaamisominaisuus ja sitä tyypillistä tietopornoa minkä perusteella sitten myydään näitä plusprofiileita. Aika noloo toimintaa suomen ehkä suosituimmalta sivustolta.


    • mvmneh

      Joo olen vanhempi hesalainen mummeli ja minuakin tuo blokkaa tämä keskustelija toiminto ajattelutti paljon.

      No ajattelin sitten blokata ystäviä kun muillakin niitä on

      Stadin slangilla blokata on kerätä.

      Stadin slangi oli täällä eka joten netti slangi voi minne mistä tulikin !

    • .....

      Minut on blokannut kolme profiilia ilman syytä, eli en edes ole ottanut niihin yhteyttä.. Tiedän tosin, että yksi heistä blokkaaja on nimimerkki: sauleke ja tähänkään nimimerkkiin en ollut ottanut yhteyttä vaan juuri olin paikanpäällä sivustolla kun ko.nimimerkki blokkasi minut.

      • .....

        blokkaaja=blokkaajista.


    • Noinhan se

      Blokkauksen suurin järki etenkin mobiilikäyttäjille on siinä, että syyttömät sivulliset kärsivät ja tekijä saa luistaa. Etenkin, jos käyttää anonyymipalvelinta.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1754
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      104
      1257
    3. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      13
      1134
    4. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1088
    5. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1065
    6. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      57
      991
    7. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      873
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      55
      849
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      50
      823
    10. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      814
    Aihe