Puhelin kastu ja tarvin apua!

apuatarvitseva1

Eli siis perjantaina tippu puhelin HTC sensation XE vesiämpäriin ja heti kuivasin ja sisältä kaikki maholliset vedet pois, ja laitoin takas päälle, eka toimi täysin sitten sekosi, otti näytöstä koko ajan kuvia, ja samalla äitee soitti ja vastasin normaalisti kyllä se silloin ihan suht hyvin toimi, sitten kun lopetin puhelun niin näyttö alko vain vilkkuun eikä ottanu kosketusta. Laitoin puhelimen kiinni ja yöksi kuivaamaan maalämpö pumpun päälle koska siellä on aika lämmin, aamulla tai pikemminkin päivällä aukasin puhelimen ja toimi täysin, kohta paremmin ko ennen! Sitten tänään illalla ihan äsken olin ihan normaalisti ja sitten aukasin puhelimen niin se oli täynnä "muurahaisia" eli siinä ei näy mitään muuta kuin liiloja, sinisiä, vihreitä ja punasia täpliä!
MIKÄ SIIHEN TULI?!

75

8499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Splash!

      Siihen tuli kosteusvaurioita.

      • Anonyymi

        Nosto. Oisko jo ehtiny kuivua.


    • apuatarvitseva1

      Voiko sitä korjata itte, vain onko se för mitätön?

    • Splash!

      Todennäköisesti för mitätön.
      Kyllähän sen varmaan kuntoon saa, mutta halvemmaksi tulee ostaa uusi puhelin.

    • apuatarvitseva1

      no voihan kökkö :/
      Paljon se suunnilleen olis se korjaus? onko kellään tietoa?

      • Nuijjjja

        vähintään 70 euroo osta uus!


    • Pöpöt ulos

      Se että pudottaa luurin xe vesiämpäriin on tietusti pahempi kuin tavalliseen vesiämpäriin. Hyänteismyrkykky auttannee asuaassa.

    • apuatarvitseva1

      Siis mie puotin sen vesiämpäriin jossa oli tolua. Ja miten hyönteismyrkky auttaa asiaa? Taidan ihan suosiolla laittaa sen huoltoon.. Tuskin se maksaa yli 300€, kun uus maskaa reilu 300€..?

      • korjaus on kallista

        Tuskin se kännykkä kalliimmaksi tulee sillä oman puhelimen mikin korjaus maksoi pelkästään 256€ ja tuossa saattoi mennä vähän useampikin osa.


    • 64364365363

      Sillä olisi voinut tehdä jotain, kun olisit ottanut akun pois ja antanut kuivua kuumassa ja kuivassa muutaman viikon. Mutta nyt kun olet leikkinyt sillä litimärkänä, niin entinenhän siitä tuli.

    • tuttua jo....

      mitenkäs nytte ku tämä htc sensation xe on päivitetty 4.0 androidiin ,mutta käy jo liian tutuks eli tuleeko tuohon se jellybean?

      • 8786

        kinuskit on sen tehneetkin, tulkoot kuivaa ja korjaan!


    • Pesu syväpuhtaaksi

      Minä pudotin kännykän aikoinaan pesuaineampäriin. Avasin sen heti kokonaan, piirilevyt irti, Pyyhin puhtaaksi, kuivatin auringossa ja sehän toimi ihan moitteettomasti muuten paitsi, että valot ei sammuneet yölläkään. Sattui onneksi lehdestä silmiin vaihtotarjous: Hyvittivät TOIMIVASTA kännykästä 20 eur vaihdossa uuteen. No minä latasin sen akun täyteen ja pokkana liikkeeseen. Vaihdoin kännykän. Väliä piti maksaa jotain 50-60 eur, en ihan pennilleen muista enää. On jo aikaa näet kymmenkunta vuotta.

      • Eikö hävettänyt? Tosin kaksi kymppiä ei niin iso raha ole, että siitä vararikkoon menee mikään liike. Jos liikkeessä olisi tiedetty vaihdokin kostea tarina, niin ehkä siellä olisi osattu saattaa puhelin todella toimivaksi ... mutta ehkä hylätty koko vaihdokki.
        Kuinkahan moni vaihdokkina liikkeeseen tulleista kapuloista todella päätyy jälleenmyyntiin?


    • Ja kauppa käy

      Markkinoilla on vain muutama jopa IP luokitettu käsipuhelin jollainen käytännössä kestää jonkinasteisen veteen upottamisen huoletta. Osta sellainen Duutsoni Samsung jos
      aijot tipautella kännyköitä veteen eikä pelkästään kosteus ja pölysuojaus riitä.
      Yleensä nämä parhaiten suojatut puhelimet kestävät paremmin myös muutakin
      kun vain veteen upottamista.
      Valitettavasti osaa kännyköistä ei ole edes rakennettu kestäviksi.
      Sama koskee myös montaa muuta nykytuotetta.

    • HEI TESTAAPPA!!

      Pura se känny osiin ja pistä johonkin n. 30-50 asteiseen uuniin joksikin aikaa niin varmasti kuivaa ja pelaa!

      Itsellä tämä kikka toimi järveen tippuneeseen kännyyn, mutta älä kovin moneks tuntia unohda sitä puhelinta sinne ;)

    • ....................

      duh.

      Jokainen viksu ihminen pitää mukanaan aina puhdasta lasipesua ja upottaa puhelimensa vesiämpärin jälkeen lasipesuun, niin että vedet haihtuvat lasipesun mukana.

    • Softman

      Tee näin : Irrota irtoavat osat ja imuroi puhelin kuivaksi, imuroi myös akku mutta erikseen. Kuivaa muistikortti ja sim-kortti. Laita puhelin riisimuroilla täytettyyn kulhoon muutamaksi vuorokaudeksi. Riisimurot imevät kosteuden. Minulla ainakin toimi.

    • pläts

      Minkä tahansa puhelinälytabletti-nykyhärpäkkeen tiputtaa veteen, niin VÄLITTÖMÄSTI virta pois ja akku irti. Vesi itsessään ei hajota mitään, vaan sen aiheuttamat oikosulut. Sitten vehje kuivumaan pitkäksi aikaa, tässä kannattaa mieluummin liioitella. Ja mahdollisimman pienissä paloissa tietty, niin kuivuu tehokkaammin ja nopeammin.

      • puhelinpelastusmies

        Oma molskis-loiskis-kertomus vähän vanhemmasta (Nokia 3330) kännykästä:

        Pudotin luurin, vahingossa toki, kuulokepuoli alaspäin täyteen isoon kahvimukiin, jossa oli mustaa kahvia.

        Tiedän, kuulostaa hauskalta, mutta minua ei naurattanut.

        Otin puhelimesta akun irti niin ripeasti kuin se ylipäätään on mahdollista, enkä painellut ainuttakaan nappulaa. Sitten otin irtokuoret pois ja ravistelin nesteet pois ja kuivattelin laitetta huoneenlämmössä viikonlopun yli.

        Maanantaina vein kapulan korjamolle, jossa elektroniikkapiirikortille tehtiin ultraäänipesu isopropanolissa (IPA). Moduli, jossa on kuuloke, näyttö ja näppäinkontaktit vaihdettiin uuteen. Kävi tuuri, että niitä vielä sai.

        Puhelimesta tuli täysin toimiva, ja koko kustannus kaikkinensa oli 50€, ja sain kuitinkin.

        Jos on haluja saada kastunut luuri vielä toimivien kirjoihin, pitää akku ehdottomasti saada irti HETI. Enkä kokeilisi laitteen tomivuutta ilman huollossa tehtyä puhdistusta, ellei sitten kyse ole pelkästä makeasta vedestä. Suolainen (meri-)vesi onkin sitten yksi pahimpia aineita, jolle elektroniikka voi altistua. Nopea korroosio on taattu.

        Olen kuullut, että mereen pudonnut kapula kannattaa akun irrotuksen jälkeen huuhdella makealla vedellä ja laittaa se korjausta odottamaan purkkiin tai pussiin, jossa on makeaa vettä. Tämä estää/hidastaa suolan varmuudella aikaansaamia vaurioita. Toimivuustakeita ei tästä hoidosta voi kukaan antaa, mutta toisaalta, puhelimen sisälle jäänyt suolavesi pilaa puhelimen varmuudella, vieläpä hyvin nopeasti.

        Noin keskimäärin, on parempi pitää luuri kuivana kuin kastella se. ;))


    • sukeltajankännykkä

      Miksi ostit HTCmikälie puhelimen. Olisit ostanut Samsung Galaxy X coveryn. Kestää vettä ja iskujakin ja pelaa pakkasessa.

      Toimita se laite huoltoon mitä pikimin, jos et osaa itse avata laitetta. Takuuhan ei kata vesiämpärissä uittamista. Jos osaat avata laitteen, hiustenkuivaajalla saat sen kuivaksi. Sitten laite tehdasasetuksiin ja kokeilemaan toimiiko vielä.

      • Käsipuhelu menossa?

        Merkonoomit ja tranenoomit ostaa ihan eri kännyköitä kun työntekijät omilla rahoillaan.


    • hemmynen

      vastasen varalle. kun seuraava puhelin tippuu vessanpönttöön.

      1) akku pois, vaikka veden alla. Tällä on oikeesti kiire.
      2) pieni ruuvimeisseli. irti joka osa ja kuivaus irrallaan. Nokia 6150 tippu kerran, onneksi oli sopiva ruuvimeisseli.
      3) kasaa puhelin, ja toivo parasta.

    • jewel79

      Alypuhelimeni tippui wc Ponttoon. Siis 5 vuotta vanha iPhone. Siitahan ei saa akkua irti! Sita ei voi Avata. Kuivateltiin foonilla sita aikansa ja se alkoi toimimaan. Ensin se kaynnistyi ja alkoi Kayda kaikkia ohjelmia lapi. Soitti tyyliin kaikkiin numeroihin mita siihen oli tallennettu, sita ei Voinut sammuttaa vaan se kavi ihan omintpimin kaiken lapi. Sitten kun Puhelin itse lopetti soittelemisen, paivitimme sen ja nyt toimii paremmin kuin ennen!

      • Puhelinpaskapytyssä?

        Onneksi et kerinnyt vetämään vessaa?


      • lclclcococococ

        Mutta ään pilkut se perkele unohti..


    • himotauno69

      Anuksessa ilma kiertää uskomattoman väljästi, se on myös hyvä paikka kuivattaa esineitä! Tanen aanus korjaa kaikki pienet viatkin siinä samalla sitten. Suosittelen.

    • Uusi luuri

      Olisi pitänyt viedä heti huoltoon. Akku irti ensimmäiseksi.

      Huolto ottaa 50-100 euroa ja jos oikein osia täytyy vaihtaa, ilmoittavat kustannuksen.

    • helpolla onnistuu

      Poraa pieni reikä n1-2mm siihen akun alla olevaan kanteen n 4mm syvyyteen ja valuta reijästä hiukan kynsilakanpoistoainetta puhelimen sisälle.
      Aine höyrystyy puhelimen sisäosiin ja rikkoo vedessä olevat hiilimolekyylisillat ja näin puhelimesi toimii jälleen.
      Tätä konstia käyttävät myös huollot ja sanoisin että on helppoa rahaa.

      • Juu tuota noin...

        :D

        Jos porailee niin kannattaa katsoa erittäin tarkkaan mistä poraa.

        4mm syvyyteen kun poraa, niin siinä on jo äkkiä joku komponentti pilalla, tai piirilevyyn osuu.


    • jalas(N)

      Juu akku irti ja patterin päälle kuivumaan viikoksi. Vanha puhelib varapuhelimeksi kun siirtää sim kortin kosketusnäyttöpuhelimesta johonkin toimivaan kapulaan. Todennäköisesti huolto katsoo puhelimesta vesivauriot ja asentaa uudelleen puhelimen ohjelmiston.

    • Toimii vai ei...

      Jos puhelin tippuu veteen niin kuten edellisissä viesteissä mainittu, niin HETI virta pois ja akku irti. Samalla sim kortti ja muistikortti irti. Riippuen veden laadusta mihin tippunut ÄLÄ anna puhelimen kuivua! Kaikki luonnon vesi sisältää likaa, mineraaleja ym. epäpuhtauksia, jotka veden kuivuessa muodostavat oikosulkuja. Niin kauan kun puhelin on märkä ja virraton on homma vielä pelastettavissa. Metsässä tai ulkona olessa ota muovipussi tai rasia, ihan mikä vaan jossa saat pidettyä puhelimen märkänä VEDESSÄ. Sen jälkeen pura ja pese puhelin huolellisesti alkuun vaikka TISLATULLA vedellä esim akkuvesi käy.

      Sen jälkeen valuta ylimääräset vedet ja PESE puhelin seuraavaksi ISOPROPANOLILLA, hätä tilassa käy vaikka NEO-Amisept Desinfiointi aine apteekista. Pääasia, että alkoholi vie loput vedet mennessään ja EI JÄTÄ mitään kalvoa jälkeensä . Osassa mm. käsidesejä ja muita alkoholia sisältäviä tuotteita on mukana aineita jotka ei haihdu ja jättää jälkiä, kuten esim lasol.

      Alkoholi pesun jälkeen huolellinen kuivaus(EHKÄ myös käyttäen varovasti purkkipaineilmaa, EI VETTÄ sisältävää kompurailmaa) 24-48h ja mieluummin uunitus n. 50 asteessa muutaman tunnin. Ennen virtojen kytkentää suurennuslasilla käy läpi piirilevyt ja varsinkin mikropiirit. Jos näkyy yhtään ylimääräistä skeidaa niin uusi isopropanol kylpy ja kuivatus.

      Jos piirilevyt näyttää extra likaiselta tai puhelin ei pelitä kuivauksen jälkeen niin vielä voi koittaa pestä osat Ultraääni pesurilla....

      • entyks

        Eiks toi oo jo ammattilaisen heiniä?

        En suosittele puhelimen purkamista kenellekkään amatöörille.

        Huolto on tota varten.
        ja se,että ihminen ottaa jo valmiiksi talteen sellaisen firman puh numban joka tekee kosteusvauriohoitoja kännyille.

        Jos ostat teknisen laitteen,hankit samalla myös kaikki mahdolliset tiedot siitä,miten saat nopeimmin apua jos jotakin sattuu,eikö??


      • No joo...
        entyks kirjoitti:

        Eiks toi oo jo ammattilaisen heiniä?

        En suosittele puhelimen purkamista kenellekkään amatöörille.

        Huolto on tota varten.
        ja se,että ihminen ottaa jo valmiiksi talteen sellaisen firman puh numban joka tekee kosteusvauriohoitoja kännyille.

        Jos ostat teknisen laitteen,hankit samalla myös kaikki mahdolliset tiedot siitä,miten saat nopeimmin apua jos jotakin sattuu,eikö??

        No ei. Ihmisiä on monenlaisia.

        On niitä jotka tykkää tehdä huoltoja itse ja jotka ymmärtää tekniikasta jotain. Esim. osaavat vaihtaa autoonsa itse öljyt ja muuta.

        Sitten on niitä joita ei kiinnosta, ja jotka tykkää teettää kaiken haastavan muilla.

        No ei siinä mitään, kumpikin käy! Ensinmainitulla tavalla voi vähän säästää rahaa ja se on joillekkin kiva harrastus. :)


    • roma4

      Minä kuulen, että laitaa riisi paketin sisään, odottaa yhden yön, koska riisi vetää kosteutta ja sitten voi toimi...

    • Jos se vielä sekoilee, ni tee samma På svenska, mut tälläkertaa vedä vessa.

    • apumies4
    • silikon_

      Kunnon suoja puhelimessa tietty aina auttaa..iPhone ei ole kosteudenkestävä mutta tuon silikonisuojan avulla (http://www.designskins.fi :stä) ainakin vähän isommatkin loiskeet pysyvät kaukana :)

    • Appis76

      voithan tän senttihuutokaupan kautta saada uuden halvalla.
      sain kaverilta linkin ja itse tosin sain galaxy noten 20 eurolla.
      http://mamatold.me/about/kekezz

    • rrfhghi

      Appiukko kuivas kännykkänsä känni päisään mikrossa. Kipinöiden loputtua tuumas et ei taida toimia.

    • Jari Aalto

      Minun juuri ostamani kännykkäni tippui veteen ja ihan hyvin toimii vielä. Otin akun pois ja annoin kuivua.

    • BadLuckBrian

      Kävin kerran Yyterissä uimassa. Tietenkin Iphone Uimashortsejen taskussa.

    • Puosukamlöu

      Minun tarinani:
      Hyppäsin uimaan uimashortsit jalassa! Sitten vedessä huomasin, että oli puhelin taskussa. KASTUI!

    • pissiessätipahti

      Kerronpa yhden jutun miten elektroniikka kastui: olin menossa kouluun sitten kävin pissimässä vielä ja oli tollainen radio kuulokkeineen päässä. Vahingossa se siinä pissiessä tipahti vessanpönttöön.

    • mies muailmalta

      Baskan möivät!

    • okokokkko

      ok

    • vitun idiootti

      Asenna Ask-toolbar

    • WC.pytty

      ostakaa Sonimin kapula, jos kaikki muut hajoilee! hinta on hunajaa n. 400 erkkiä.

      www.teleputiikki.fi/puhelimet-ja-tarvikkeet/puhelimet/sonim.html‎

      oma on käyny vessanpytyt, järvessä (onneks olin rannassa,ettei hukkunu pohjamutiin) toimi viel märkänäkin. Lisäks pudotin sen katolta n. 7metriä asfaltiin.

    • böljänderitasialla

      On erikoinen ketju jostain ihme puhelimen kastumisesta !

      jo viiskymmentä kommenttia iaheesta jolle riittäisi puoli kommnettia !

      sitten on asiallisiakin aiheita eikä tule mitään, kertooko tämä jotain kirjoittajien tasosta vai mistä lie kyse !?

    • jonne7v

      mietein et mitä vittua täynnä muurahaisia .... sitten luin eteenpäin ja viisastuin

    • www.iigaspike.com

      iigaspike.com
      helppoa rahaa/ tienaa netissä/ parhaat ptc sivut

      suosittelen jos harkitset ptc-sivujen tekoa. helppoa rahaa!

      suomalaiset sivut www.iigaspike.com

      • loope

        Idioottitason säännöissä kieelttyä mainostamista.


    • nikkenakutaja3
    • Emily R

      Served!!!

    • Viisas.

      se hajos...

    • hehkulamppuhuijaus

      Nykytekniikan laitteen pudotessa vesiämpäriin ei auta muu kuin siirtää se roskaämpäriin.

    • heitä vesilintua sillä halvemmax tulee uuden osto nimim. kokemusta on

    • Dogsuliinu

      Yhyy! Olin saanut viime jouluna äitini vanhan samsung galaxy trendin ja siihen meni kynsilakanpuhdistus ainetta!! Ja oikean alakulmassa on ihmeellinen kupla ja muuten hvin näyttö toimii mutta jos äiti huomaa sen saan hirveät raivarit!! Apuaa kertokaa mikä olisi hyvä asia joka auttaa. Kynsilakanpuhdistus aine on pirkan.. APUAA

    • Märkö puheli

      Kaikille joilla kastuu puhelin se on nopeasti sammutettava ja akku sekä sim ja SD-kortti poistettava. Aseta puhelin kuivaan riisiin ja anna vaikuttaa vuorokauden.

    • jootoimii

      minulla tippu juhannuksena samsung galaxy s3 paljuu, irrotin akun ja sim kortin ja kuivasin ne ja jätin pyyhkeen päälle. Seuraavana päivänä laitoin kaikki paikoilleen mutta mitään ei tapahtunut, joten päätin lainata kaverilta akkua ja kokeilla miten pelittää. Hyvin pelittää muuten mutta tuntuu että akku hupenee nopeammin kuin ennen ja puhelin sammuu jo siinä vaiheessa kun akku näyttää että 10% on jäljellä

    • höpönassu

      iisfjvnroprjfssöefj0jfolf

      • wgwe

        Siä on kuula sekaisin ja sient syöty


    • Mäkrsä

      Tietääkö joku miten nokia lumia 630 korjataan? tippu WC pönttöön, tuli pientätekstii ja sit sammu, puhelin on kuivattu muttei toimi? pitäisi purkaa puhelin?

      • Korrjailua

        Sammuta. Kuoret auki , sim- ja sd-kortti irti, akku irti jos lähtee. Uuni 50C 5h. Kokoa puhelin. Jos epäpuhdas vesi, huuhtele puhtaalla vedellä ennen uunitusta. Tuurista ja nopeudesta riippuen puhelimesta voi tulla aivan toimiva. (Älä upota hiekkaan riisiin sahanpuruihin :-)


    • menneen talven lumia

      Nyt enää turha korjata koska ainoa oikea korjaustapa tuolle luurille olisi ollut vetää se pöntöstä alas...

      • ophilisti

        No vaikka toivo olisi menetetty, en vetäisi pöntöstä alas. Tukkii paskalaitoksessa pumpun, jos sinne asti pääsee.
        Ottaisin ennemmin toimivat osat talteen johonkin suunnitteluasteelle jäävään projektiin. Näyttö varmaankin toimii vielä, ellei liian kusenpolttama. :P


    • oonpulassa

      vituttaa!! 2kk vanha samsung J5 tippu w pönttöön..noin pari päivää sitte otin välittömästi kaikki irtoavat osat veke ja kuivailin paperilla sit laitoin ne osat erikseen riisi astiaan.nyt on ollu sen 48h siellä riisissä ja ei toimi ku yritän käynnistää:(

      • MsftSuunnittelija

        W-pönttöön pudonnut metallinen Nokia : Takakansi akku Sim irti. Laite uuniin esim 55C 5h . Toimi ihan hyvin tämän jälkeen. Toki vesi oli puhdasta , eli ei tarvinnut huuhdella puhelinta. Riippuu tuurista jos sähkö ehtii polttaa märät liittimet rikki.


    • keilab.huhta

      Mulla tippui nokialainen laiturilta vajaa 10 vuotta sitten järveen.

      Akku ja sim irti ja saunaan yöksi kuivumaan jälkilämmöille. Seuraavana päivänä löin akun takaisin kiinni ja hyvin pelitti ja puhelin on vieläkin käytössä, vaikka näyttö on parista kohtaa säröillä ja on ottanut osumaa vuosien varrella.

      Nykyään alkaa olemaan jo häiriöitäkin. Välillä puhelin jää "miettimään" 10-15 sekunniksi painalluksia.

    • jaskahomma

      Ongelma oli, putosi ämpäriin, vilkkuu vaan, ei suostunu millään sammuun sammutsunapista ja akussa lukee että elä missään nimessä yritä irrotta akkua, on ruuveilla kiinni kännyssä, malli HTC.

      • kapitalismi.tuhos.hyvät

        Nykyajan puhelimet tehty kulutettavaksi (tulostimet, kodinkoneet, viihdelaitteet, vaatteet, melkein kaikki. Seuraavat ei. Butterfly double edge razer, juomalasit, posliini, kattilat). Älä osta huawei/honor, nokia, google pixel, samsung, oneplus, sony, htc, apple, razer, essential, alcatel,

        Varmaan helpompi luetella mitä kannattaa ostaa. Käyttötarkoituksista riippuen.
        Samsung S7 käytetty.
        Xiaomi mi a2.
        Joku tuleva esim. pinephone.

        Uusien hinnat laskee 2 kk. Laihduta. Kuluta vähemmän. Keskustele itsesi pois kuplista.


    • Anonyymi

      Osta Cat S41.

    • Anonyymi

      Nokian suunnittelu ei tehnyt vedenkestävää, kosteuden kestävää.
      Olisiko että vain poliisin nurkka suunnittelu, palolaitos pelastaa vedestä?
      ?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      424
      4655
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1660
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1401
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1309
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1204
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1141
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      950
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      827
    Aihe