MAJAPAIKKA TOSCANA , LÄHIALUEIDEN LIIKKUMINEN ?

???R

Mihin ja miten kannattaa lähteä tutustumaan k.o. alueelta .Ensi kertaa olemme menossa ? Onko julkista liikennettä jos, niin lipun ostoista mihin mennä ja tietenkin myös vähän hintatietoja ? Siellä käyneiltä apua ja vinkkejä toivotaan.

3

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Italia2013

      Tätä asiaa on usein käsitelty täällä, joten katso ensin aiempia ketjuja, esimerkiksi "Minne Italiassa" viime joulukuussa. Kysy sitten lisää, niin yritetään vastata. Riippuu siitäkin, missä päin Toscanaa asut. Julkisella liikenteellä pärjää, auto antaa liikkumisvapautta.

    • Olly

      Vaikean heitit, kun en tiedä kauanko aiotte Toscanassa olla ja mitä haluatte, miten aiotte liikkua ja miten asua.
      Toscana antaa mahdollisuuden kaupunkilomaan (suosikkini ovat Siena ja Lucca), rantalomaan (Välimeren rannikko, paikat lienevät kaikki samanlaisia, aurinko ja ranta), älyttömään määrään kulttuuria (esim. Firenze), vuoristokävelyille, kukkulakaupunkeihin tutustumiseen yms. yms.

      Liikkuminen sinänsä on helppoa, ostat kioskilta (tupakkalaupasta, jossa on kyltti Biglietti) lipun bussiin, ja leimaat sen bussissa. Junaliput ovat myös halpoja, mutta ne täytyy ostaa asemalta ja leimata asemalaiturilla.

      Ja aina tämän muistutan, parin viikon opiskelulla osaat sanoa Italiaksi perus fraasit, ja muista kehua ruokaa (ei ole vaikeaa).

      Itse olemme vuokranneet yleensä asunnon viikoksi kerrallaan eri paikoista (esim. Homelidays.com) ja pitäneet sitä "tukikohtana".

      Kerro lisää, suunnitellaan!

      • Italia2013

        Samoilla linjoilla olen. Toscanakin on sen verran laaja maakunta, että asuinpaikasta riippuu, miten kiertely sujuu - varsinkin, jos liikkuu julkisilla.
        Rantalomat jättäisin kokonaan kokematta, sellaista varten tuskin kannattaa mennä Toscanaan. Oma suosikkini on Sienan provinssi, siellä Sienan itsensä lisäksi mm. Montepulciano, Pienza ja Montalcino. Firenze on oma juttunsa, parin viikon matkalla en sinne menisi, koska se vaatii runsaasti aikaa.
        Liikkuminen Toscanassa on helppoa. Liikenne on rauhallista, kylät sopivin välein, joka paikassa omat erikoisuutensa, joihin kannattaa etukäteen vähän perehtyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe