Realistix Solutions Hotelli La Pintassa

Liian hyvää?

Onko kenelläkään kokemusta tästä arpalippuporukan touhuista Teneriffalla? Taxilla kuljetetaan hotellille, jossa X-suomalainen tyyppi lupaa uskomattoman edullisia hotellilomia, kun vain maksat n 4000 euroa. Kaiken kukkuraksi ko. rahan saat takaisin 3 vuoden kuluttua.
Mukaan luvataan joku CD-levy, jonka voi ottaa käyttöön maksun maksettuaan.
Onko kokemusta, onko puheilla katetta, onko rahoja kukaan saanut takaisin?

63

3083

  Vastaukset

  • Kuullostaa aika realistiselta.

  • Olemme hankkineet tämän cd:n marraskuussa 2012 ja nyt olemme ensimmäistä kertaa menossa lomalle näille "kylkiäisille". Saimme viikon Teneriffalla ilmaiseksi ja nyt meille ilmoitettiin, että varaus on hotelli La Pinta Beach Club'ssa Los Americanoksessa. Jännityksellä odotamme onko hotellivarausta vai etsimmekö itse katon päämme päälle perillä.

   • Lomalle lähtijät; Kuinka loman varaus sujui, sähköpostilla Suomeksi vai Englanniksi? Ensimmäistä lomaa, kylkiäistä, olen yrittänyt varata ja kielenä Englanti. (Mielestäni luvattiin Suomen kielistä tukea). Ensimmäiset postit menivät kysellessä miten varaus sujuu, ateriat ym muut. Vähän oltiin käsitetty väärin mutta sain ihan hyvää infoa. Suurin ylläri oli että ensimmäinen loma täytyy olla Teneriffalla. Lentoja en ole vielä uskaltanut ostaa koska ensimmäisen varauspyynnön lähetin 5 vrk sitten ja toisen kyselyn 2 vrk sitten.
    Ja nyt vähän hirvittää tuo mahdollinen reilun 400 punnan lisämaksu.


   • Joko olitte lomalla? Toteutuivatko lupaukset?


   • Lomalle lähtijät kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Lomalle lähtijät; olemme menossa La Pintaan Huhtikuussa. Saimme sen varauksen tehtyä, hotellista tullut varausvahvitus vain oli kadonnut jonnekkin. Huoneisto kerroksessa -1 on varmaan sama mitä kävimme katsomassa; näköala betonimuuriin? Hieno kämppä muuten.
    Varausvahvistuksessa pyydettiin myös lähettämään lennon numero ja laskeutumisaika, tilasimme myös kuljetuksen hotellin kautta.

    Teitte siis rikosilmoituksen Teneriffalla, mistä saitte kuulla tästä Kimmosta?
    Minun Englanti ei kyllä taida riittää siihen hommaan...
    Teimme sopimuksen myös Marraskuussa 2012.

    Vaikka ryhmäkanteen tekisikin niin onkohan mitään mahdollisuuksia saadayhtään rahaa takaisin vai jääkö maksumieheksi?
    Pankkihan on San Marinossa, firma taisi olla rekisteröity Maltalle.


   • Tahtoo Teneriffalle kirjoitti:

    Lomalle lähtijät; olemme menossa La Pintaan Huhtikuussa. Saimme sen varauksen tehtyä, hotellista tullut varausvahvitus vain oli kadonnut jonnekkin. Huoneisto kerroksessa -1 on varmaan sama mitä kävimme katsomassa; näköala betonimuuriin? Hieno kämppä muuten.
    Varausvahvistuksessa pyydettiin myös lähettämään lennon numero ja laskeutumisaika, tilasimme myös kuljetuksen hotellin kautta.

    Teitte siis rikosilmoituksen Teneriffalla, mistä saitte kuulla tästä Kimmosta?
    Minun Englanti ei kyllä taida riittää siihen hommaan...
    Teimme sopimuksen myös Marraskuussa 2012.

    Vaikka ryhmäkanteen tekisikin niin onkohan mitään mahdollisuuksia saadayhtään rahaa takaisin vai jääkö maksumieheksi?
    Pankkihan on San Marinossa, firma taisi olla rekisteröity Maltalle.

    Tehtiin se rikosilmoitus ihan Suomessa.

    Tämä Kimmo oli siellä hotellin respasta seuraavassa kerroksessa missä piti käydä ilmoittautumassa. Kuulemma näillä Realistix'n varauksilla on oma respansa joka tosin on suljettu sunnuntaisin. Kimmo oli täällä silloin ja saimme häneltä näitä tietoja.

    Ei siitä joukkokanteesta varmaankaan paljon muuta hyötyä ole kuin että saataisiin tämä huijari lopettamaan touhunsa.


   • kimmon pettämä kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Teneriffalla toimivien huijareiden kypsymättömyyttä kuvastaa tarve rehennellä. Kun asiakas puhelimessa vaatii rahoja takaisin olemattomasta lomasta sanoen, että 1600 euroa on iso raha maksaa tyhjästä, niin "myyjä" sanoo niistävänsä nenänsä sellaiseen rahaan. Ja uhkaillessaan asiakasta kehuu, että hänellä on kyllä rahaa maksaa 1000 euroa päivässä asianajajalle. En ollenkaan tiedäkään minkälaisen ihmisen kanssa olen tekemisissä. (No sehän on kyllä selvinnyt, että huijarin). Ja myyjä ei vastaa mistään, vain firma. Myyjä tekee vain mitä hänelle on opetettu tekemään. Wow, mikä uravalinta. Ja puhelun päätteeksi myyjä sitten kehuu lähtevänsä kunnon pihville.


  • Huijausta!

   Älkää menkö mukaan. Ensin pyytävät lainaamaan lomahotelli ohjelmaan 7500, sitten 6500, sitten 4500 sen mukaan kuinka pitkän lisenssin haluaa.

   Jos ei halua ollenkaan ohjelmaa, voivat tarjota pelkästään majoituksia jollain 1200€ hinnalla. Ohjelma myydään yleensä mukaan siitä syystä, jotta kuluttajalla ei olisi 14 vrk:n peruutusoikeutta tuotteelle. Lomamajoituksille se peruutusoikeus nimittäin pelkästään pätee, mutta ei jos ovat kylkiäisiä toiselle tuotteelle/ ohjelmalle.

   Luvatusta risteilystä/ suurimmasta osasta majoituksia, vaaditaan jälkeenpäin 400 punnan VAT:n aktivoimismaksua Direct Resort Promotions nimiselle yritykselle. Tällä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä myyjän kanssa, joten eivät ota mistään vastuuta.

   Myyjä on entinen lomaosakehuijari, joka on nyt kehittänyt myymäänsä tuotetta hieman pidemmälle. Edelleen on paljon huijausta mukana. Tässä sellaisia mitä meillä tuli vastaan: voivat luvata majoituksia, joita ei ole olemassa (italian hotellimajoitus, toinen teneriffa voucher, Florida voucher, jne), voivat luvata majoitukset isommalle määrälle kun saavat (voimassa vain kahdelle hengelle). Jättävät suurimman osan vouchereista kuitista pois, joten olkaa tarkkana. Kuitti kirjoitettu englanniksi, siinä ei mainita peruutusoikeudesta. Voucherit laitetaan silmänkääntötemppumaisesti suljettuun kirjekuoreen, josta jää puuttumaan tärkeimmät. Arpavoitto, jolla alunperin on saatu kuuntelemaan, on ostettava tuote.

   Olemme tässä vaiheessa perumassa kauppaa ja vaatimassa 1200€ maksun palauttamista. Olemme lähettäneet 14 vrk:n sisään viralliset perumiskirjeet ja laittaneet tietoa myös espanjan kuluttajansuojaan sekä neuvontaan. Saa nähdä miten käy, infoan kun tiedämme lisää.

   • Onko kenelläkään kokemusta, jos ei maksa "sovittuja" maksuja, ovatko alkaneet perimään niitä esim. jonkun perintätoimiston avulla?


   • Hei !
    Täällä kaksi samanlaista, joilla kaupan peruminen päällimmäisenä mielessä. Yritettiin perua sopimusta jo paikanpäällä seuraavana päivänä, muttei onnistunut. Täytynee jatkaa virallista tietä. Ollaan kyllä jo valmistauduttu käsirahan menetykseen, mutta loppusummaa ei olla valmiita maksamaan. Pyysin "herroilta" paria suomalais asiakkaan yhteystietoja, joiden kanssa olisi voinut jutella "tuotteen " toimivuudesta, mutta ei niitä vaan kuulunut. Suomessa on kuitenkin heidän puheidensa mukaa n. 20 000 asiakasta. Tsemppiä Teille sopimuksen purkuun...Meillä se alkaa huomenna.


  • "Luvatusta risteilystä/ suurimmasta osasta majoituksia, vaaditaan jälkeenpäin 400 punnan VAT:n aktivoimismaksua Direct Resort Promotions nimiselle yritykselle. Tällä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä myyjän kanssa, joten eivät ota mistään vastuuta."
   Siis what, täytyykö tuollainen tosiaan maksaa?

   • Kavimme esittelyssa ollessamme lomalla La Pintassa, joka on hyva RCI kohde.
    Mielestamme tarjouksessa ei ollut realistista substanssia, joten lahdimme ensimmaisen hinnan kuultuamme.
    Alennushintaisia lomia saa ilmaistenkin hakukoneiden kautta, eivatka lomakeskukset tai hotellit tee tappiota vain antaakseen unelmalomia jonkun klubin jasenille. Alennukset oikeasti saa vain jos huoneet ovat muuten jaamassa tyhjiksi ja silloin vieraita haetaan mita kautta vain saadaan, eika odoteta yhden erikoisklubin jasenta.


  • Toivotan onnea teille sopimuksen purkuun. Meillä se ei ole enää mahdollista, liian pitkä aika. En ole saanut mitään vastausta ensimmäisen kylkiäisloman varaukseen. Tai sain yli kuukausi sitten muutaman vastauksen missä kyselin miten homma etenee. Olisi ollut vapaata mutta en sillä hetkellä pystynyt varaamaan majoitusta. Lähemmäs kaksi viikkoa sitten laitoin muutaman postin ja olisin varannut majoituksen mutta eipä ole kuulunut mitään vastausta. Olisi kiva kuulla missä ongelma on. Ehkä ostamme kuitenkin matkan Teneriffalle ja käymme toimistolla vähän keskustelemassa.
   Haluaisin edelleen uskoa tähän juttuun, lähinnä sinne menneen rahan takia ...

   • Tänään sain EU:n kuluttajasuojalain puh.num. Huomenna olis tarkoitus viedä asiaa eteenpäin. Kylläpähän ne "herrat" siellä Epsanjassa seuraavat meidän keskustelua täällä 24:ssa. Tunteevat varmaan olevansa vahvoilla, mutta eiköhän siellä jotain tapahdu kunhan saadaan tarpeeksi painetta täältä päin. Tarpeeksi moni kun vaan esittää epäilyksensä toiminnan laillisuudesta, niin kyllä joku puuttuu asiaan sielläkin päässä. Jos menette käymään "toimistolla", niin viekäähän terveisiä noin pariltakymmeneltä Suomalaiselta.
    Ps. Olis mukava ketä kyseinen asia vaivaa/ kiinnostaa, niin kertoisi prosessin etenemisestä. Siitä saisi toisetkin tietoa ja tsemppiä asioiden hoitoon.


   • capri61 kirjoitti:

    Tänään sain EU:n kuluttajasuojalain puh.num. Huomenna olis tarkoitus viedä asiaa eteenpäin. Kylläpähän ne "herrat" siellä Epsanjassa seuraavat meidän keskustelua täällä 24:ssa. Tunteevat varmaan olevansa vahvoilla, mutta eiköhän siellä jotain tapahdu kunhan saadaan tarpeeksi painetta täältä päin. Tarpeeksi moni kun vaan esittää epäilyksensä toiminnan laillisuudesta, niin kyllä joku puuttuu asiaan sielläkin päässä. Jos menette käymään "toimistolla", niin viekäähän terveisiä noin pariltakymmeneltä Suomalaiselta.
    Ps. Olis mukava ketä kyseinen asia vaivaa/ kiinnostaa, niin kertoisi prosessin etenemisestä. Siitä saisi toisetkin tietoa ja tsemppiä asioiden hoitoon.

    Hei! samassa liemessä ollaan. Asiaa pitäisi voida viedä eteenpäin, - mutta joukkovoima voisi auttaa, - , joten olisi hyvä että saisimme toisiimme yhteyttä ja parhaimmassa tapauksessa voisimme tavata ja suunnitella miten edetä asiassa.
    Minuun saa yhteyden puh: 040-8414814 Terv.


   • Ole2 kirjoitti:

    Hei! samassa liemessä ollaan. Asiaa pitäisi voida viedä eteenpäin, - mutta joukkovoima voisi auttaa, - , joten olisi hyvä että saisimme toisiimme yhteyttä ja parhaimmassa tapauksessa voisimme tavata ja suunnitella miten edetä asiassa.
    Minuun saa yhteyden puh: 040-8414814 Terv.

    Ota yhteyttä netissä osoitteeseen WWW.mindtimeshare.com. Se on kansainvälinen avunantotoimisto lomaosakehuijaukseen joutuneille ihmisille. Sivun yläreunassa on ota yhteyttä-otsikko, sinne voi kirjoittaa, ja vastaus tulee sähköpostiisi. Itse kirjoitin englanninkielellä, en tiedä, pystyvätkö palvelemaan suomeksi.
    Jouduin itse myös huijauksen kohteeksi, tosin meni vain 1000 euroa, jota en saa takaisin, mutta kuitenkin.


  • Jos Tenskun miehet seuraavat tätä niin voisivat vastata varauspyyntöön, minä häipyisin ainakin hetkeksi tästä keskustelusta.
   Ja jos kaikkien muiden kylkiäisviikkojen (3) varaus sujuisi hyvin niin minähän kehuisin hyvin vuolaasti koko systeemiä.
   Täytyy kokeilla miten niiden edullisten esittely tai äkkilähtöviikkojen varaus sujuu, promotion code:n saanee soittamalla Englannin toimistoon. Samalla voisi kysellä näiden kylkiäisviikkojen kohtalosta.

   • Meille on nyt varattu majoitus. Eikun peukut pystyyn että kaikki on ok :)
    En soittanut Englannin officeen, vahvistus oli kuulemma lähetetty jo Helmikuun puolella. En tiedä missä bittiavaruudessa se leijuu...


  • kauppa se on mikä kannattaa trlalalalalal

  • Onko kellään nyt kokemusta tuosta, että onko lupaukset olleet katteettomia vai ei? Onko kukaan käynyt noilla matkoilla?

  • myös me hölmöt menimme "halpaan"....onneksi emme muuta kuin suostuimme kuuntelemaan esittelyt (joka 1,5 tunnin sijaan kestikin 3 tuntia).. Onneksi vaisto sanoi että homma "haisee"ja emme menneet suostuneet menemään asiassa pidemmälle.. No, palkkiona "raaputusarvoista" shampanjapullo komen tunnin menetetystä ajasta ja ilmainen viikon loma teneriffalla.(josta epäilemme vahvasti että taitaa olla arvoton paperi) Älkää hyvät ihmiset lähtekö vieraassa maassa kenenkään huijarin kelkkaan, annetaan uskoa että olet nyt voittanut jonkin aivan uskomattoman hyvän voiton, sinut raahataan taksilla jonnekkin hotelliin jossa tämä huijaustoiminta pyörii...ei kannata!!!

   • Meillä tää kävi eilen. onneks ei lähetty mukaan ja esittelykin kesti vaan about 70min kun ei mitää helpoimpia asiakkaita oltu.
    Meille tuli rannalle päin kävellessä playa de las americaksessa ty??yppi nimeltä Roberto vastaan. Oli ihan fiiliksissä kun yhdestä arvasta löytyi kolme aurinkoa. Selitti että tästä hyvästä hänkin voittaa loma matkan. Kävi kyllä myöhemmin ilmi että provisiopalkallahan se elää. Saattoi ihan taksiin asti ja selitti että taksi on edestakaisin ilmainen. En sitten tiedä olisiko ollut enää takaisin päin ilmainen kun ei robertoa enää näkynyt. Päätettiin muutenkin kävellä.
    Kun saavuttiin firmaan, henkilö nimeltä Juhani tuli ottamaan meidät vastaan. Selitti ettei ole lomaosakemyyjä, ennen kuin kerkesimme edes kysyä. Hetken päästä hän kyseli tietojamme ja otti arvat mukaansa. Seuraavaksi tulikin Minna , joka oli kuulemma ensimmäistä kauttaan siellä töissä. Minna esitteli tuotetta ja osoitimme epäilyksemme heti alussa. Homma meni kokoajan vain vaikeammaksi ja siirryimme sisätiloihin. Siellä hän näytti koneelta erihotelleja ja hintoja jotka onnistuisivat vain tämän 'realistixin' avulla. Minnan selitysten mukaan, muut yritykset käyttävät suurimman osan tuloistaan markkinointiin, joten he tottakai nostavat huoneiden hintoja ja repivät rahansa sillä tavalla. Minna selitti ettei relastixilla ole markkinointia joten se osa maksuista puuttuisi, jolloin hinnat alenisivat huomattavasti. Meille sanottiin että mökkilomaa esimerkiksi ranskasta varatessa, on mahdollista ottaa 2-30henkilöä mukaan ! Homma oli alusta loppuun täyttä roskan jauhamista. Hintaa kysyessämme vain 'pomo' eli tämä juhani saisi sen kertoa. Lopuksi homma oli käsitelty lyhyessä ajassa joten heidän oli pakko kertoa hinta. Kokopaketti maksaisi 4900e. Alussa oli kerrottu että yhdellä cd-levyllä on neljä ohjelmaa, jotka voisi myydä eteenpäin. Siinä vaiheessa tuli mieleen pyramiidi huijaus mutta lopussa he eivät kertoneet siitä mahdollisuudesta enää mitään. He myös kertoivat 1200e mahdollisuudesta, joka toimisi kolmen vuoden ajan. Saisimme viisi kertaa viikon loman, jossa saisimme testata realistixia. Emme suostuneet siihenkään tajoukseen, jolloi juhani poistui paikalta. Lopuksi pyysimme arvan takaisin, josta voitimme 'unelmaloman'. Sen varmenne oli tottakai mustavalkoinen vasta printattu paperi jossa ei ollut edes nimikirjoitusta. Olisi pitänyt pyytää vaikka käyntikortti tai nimikirjoitus mutta jäi kysymättä. Jättäkää ihmiset menemättä sinne, ette jää mistään paitsi.


   • Turha yritys kirjoitti:

    Meillä tää kävi eilen. onneks ei lähetty mukaan ja esittelykin kesti vaan about 70min kun ei mitää helpoimpia asiakkaita oltu.
    Meille tuli rannalle päin kävellessä playa de las americaksessa ty??yppi nimeltä Roberto vastaan. Oli ihan fiiliksissä kun yhdestä arvasta löytyi kolme aurinkoa. Selitti että tästä hyvästä hänkin voittaa loma matkan. Kävi kyllä myöhemmin ilmi että provisiopalkallahan se elää. Saattoi ihan taksiin asti ja selitti että taksi on edestakaisin ilmainen. En sitten tiedä olisiko ollut enää takaisin päin ilmainen kun ei robertoa enää näkynyt. Päätettiin muutenkin kävellä.
    Kun saavuttiin firmaan, henkilö nimeltä Juhani tuli ottamaan meidät vastaan. Selitti ettei ole lomaosakemyyjä, ennen kuin kerkesimme edes kysyä. Hetken päästä hän kyseli tietojamme ja otti arvat mukaansa. Seuraavaksi tulikin Minna , joka oli kuulemma ensimmäistä kauttaan siellä töissä. Minna esitteli tuotetta ja osoitimme epäilyksemme heti alussa. Homma meni kokoajan vain vaikeammaksi ja siirryimme sisätiloihin. Siellä hän näytti koneelta erihotelleja ja hintoja jotka onnistuisivat vain tämän 'realistixin' avulla. Minnan selitysten mukaan, muut yritykset käyttävät suurimman osan tuloistaan markkinointiin, joten he tottakai nostavat huoneiden hintoja ja repivät rahansa sillä tavalla. Minna selitti ettei relastixilla ole markkinointia joten se osa maksuista puuttuisi, jolloin hinnat alenisivat huomattavasti. Meille sanottiin että mökkilomaa esimerkiksi ranskasta varatessa, on mahdollista ottaa 2-30henkilöä mukaan ! Homma oli alusta loppuun täyttä roskan jauhamista. Hintaa kysyessämme vain 'pomo' eli tämä juhani saisi sen kertoa. Lopuksi homma oli käsitelty lyhyessä ajassa joten heidän oli pakko kertoa hinta. Kokopaketti maksaisi 4900e. Alussa oli kerrottu että yhdellä cd-levyllä on neljä ohjelmaa, jotka voisi myydä eteenpäin. Siinä vaiheessa tuli mieleen pyramiidi huijaus mutta lopussa he eivät kertoneet siitä mahdollisuudesta enää mitään. He myös kertoivat 1200e mahdollisuudesta, joka toimisi kolmen vuoden ajan. Saisimme viisi kertaa viikon loman, jossa saisimme testata realistixia. Emme suostuneet siihenkään tajoukseen, jolloi juhani poistui paikalta. Lopuksi pyysimme arvan takaisin, josta voitimme 'unelmaloman'. Sen varmenne oli tottakai mustavalkoinen vasta printattu paperi jossa ei ollut edes nimikirjoitusta. Olisi pitänyt pyytää vaikka käyntikortti tai nimikirjoitus mutta jäi kysymättä. Jättäkää ihmiset menemättä sinne, ette jää mistään paitsi.

    Just noin se menee. Allan oli sitten taas näköjään vaihtanut nimeä. Kertoivatko sitä, että kolmen vuoden kuluttua koko summa maksetaan asiakkaalle takaisin? Ja minkähän sitoumuksen perusteella näin kävisi. Ei näkynyt kyseistä lupausta printattuna missään paperissa. Oliko pankkikorttilaite juuri mennyt rikki, etteivät voineet ottaa etumaksua kortilla, ainoastaan käteisenä? Ja käteisenä sen tähden, ettei höynäytetty pysty perimään rahaansa luottokorttifirman kautta takaisin. Kyllä pokka pitää näillä työkseen huijaavilla. Pysykää hyvät ihmiset loitolla!


   • Turha yritys kirjoitti:

    Meillä tää kävi eilen. onneks ei lähetty mukaan ja esittelykin kesti vaan about 70min kun ei mitää helpoimpia asiakkaita oltu.
    Meille tuli rannalle päin kävellessä playa de las americaksessa ty??yppi nimeltä Roberto vastaan. Oli ihan fiiliksissä kun yhdestä arvasta löytyi kolme aurinkoa. Selitti että tästä hyvästä hänkin voittaa loma matkan. Kävi kyllä myöhemmin ilmi että provisiopalkallahan se elää. Saattoi ihan taksiin asti ja selitti että taksi on edestakaisin ilmainen. En sitten tiedä olisiko ollut enää takaisin päin ilmainen kun ei robertoa enää näkynyt. Päätettiin muutenkin kävellä.
    Kun saavuttiin firmaan, henkilö nimeltä Juhani tuli ottamaan meidät vastaan. Selitti ettei ole lomaosakemyyjä, ennen kuin kerkesimme edes kysyä. Hetken päästä hän kyseli tietojamme ja otti arvat mukaansa. Seuraavaksi tulikin Minna , joka oli kuulemma ensimmäistä kauttaan siellä töissä. Minna esitteli tuotetta ja osoitimme epäilyksemme heti alussa. Homma meni kokoajan vain vaikeammaksi ja siirryimme sisätiloihin. Siellä hän näytti koneelta erihotelleja ja hintoja jotka onnistuisivat vain tämän 'realistixin' avulla. Minnan selitysten mukaan, muut yritykset käyttävät suurimman osan tuloistaan markkinointiin, joten he tottakai nostavat huoneiden hintoja ja repivät rahansa sillä tavalla. Minna selitti ettei relastixilla ole markkinointia joten se osa maksuista puuttuisi, jolloin hinnat alenisivat huomattavasti. Meille sanottiin että mökkilomaa esimerkiksi ranskasta varatessa, on mahdollista ottaa 2-30henkilöä mukaan ! Homma oli alusta loppuun täyttä roskan jauhamista. Hintaa kysyessämme vain 'pomo' eli tämä juhani saisi sen kertoa. Lopuksi homma oli käsitelty lyhyessä ajassa joten heidän oli pakko kertoa hinta. Kokopaketti maksaisi 4900e. Alussa oli kerrottu että yhdellä cd-levyllä on neljä ohjelmaa, jotka voisi myydä eteenpäin. Siinä vaiheessa tuli mieleen pyramiidi huijaus mutta lopussa he eivät kertoneet siitä mahdollisuudesta enää mitään. He myös kertoivat 1200e mahdollisuudesta, joka toimisi kolmen vuoden ajan. Saisimme viisi kertaa viikon loman, jossa saisimme testata realistixia. Emme suostuneet siihenkään tajoukseen, jolloi juhani poistui paikalta. Lopuksi pyysimme arvan takaisin, josta voitimme 'unelmaloman'. Sen varmenne oli tottakai mustavalkoinen vasta printattu paperi jossa ei ollut edes nimikirjoitusta. Olisi pitänyt pyytää vaikka käyntikortti tai nimikirjoitus mutta jäi kysymättä. Jättäkää ihmiset menemättä sinne, ette jää mistään paitsi.

    Hei kukkakauppa ja ilmalampopumppu myyja
    Asiat kerrottin lyhyessa ajassa koska ette halunneet jaada kuuntelemaan. Itse ohjelmaa suostuitte katsomaan vain muutaman minuutin. Eihan siina ajassa voi saada kaikkea tietoa tuotteesta. Meilla on huviloita joihin mahtuu 2 tai 30 henkea. Tuotteen voi todella ladata neljalle eri koneelle. Kokeilupaketti ei ole voimassa vain 3 vuotta vaan ensimmainen loma on kaytettava kolmen vuoden sisalla. Muut matkat voi kayttaa milloin haluaa. Voititte loman. Siina lapussa on aioa tarkea asia sahkopostiosoite johon otatte yhtetta kun haluatte tilata matkan.
    Hyvaa loman jatkoa teille.


   • Minna Realistix kirjoitti:

    Hei kukkakauppa ja ilmalampopumppu myyja
    Asiat kerrottin lyhyessa ajassa koska ette halunneet jaada kuuntelemaan. Itse ohjelmaa suostuitte katsomaan vain muutaman minuutin. Eihan siina ajassa voi saada kaikkea tietoa tuotteesta. Meilla on huviloita joihin mahtuu 2 tai 30 henkea. Tuotteen voi todella ladata neljalle eri koneelle. Kokeilupaketti ei ole voimassa vain 3 vuotta vaan ensimmainen loma on kaytettava kolmen vuoden sisalla. Muut matkat voi kayttaa milloin haluaa. Voititte loman. Siina lapussa on aioa tarkea asia sahkopostiosoite johon otatte yhtetta kun haluatte tilata matkan.
    Hyvaa loman jatkoa teille.

    Ei tullut ehkä kuunneltua kaikkea tietoa, mutta riittävästi. Tältä sivultakin löytyy lisää tietoa jos sitä kaivataan. Ja voitko nyt saman tien selittää että kuka tämä pomo joka kutsui itseään Juhaniksi sitten on ? Taitaa oikeasti totella nimeä Allan ? Ei edes nimet kohdallaan niin kuinka tuotteeseen voisi luottaa ? Sinua ei varsinaisesti kuuluisi syyttää, kun olet työntekijä etkä tämän tuotteen ja markkinoinnin alkupeäinen keksijä (ainakaan tietääkseni) mutta en tiedä onko tämän tuotteen pelkkä markkinointikaan lähelläkään rehellistä. Työn iloa !


   • Minna Realistix kirjoitti:

    Hei kukkakauppa ja ilmalampopumppu myyja
    Asiat kerrottin lyhyessa ajassa koska ette halunneet jaada kuuntelemaan. Itse ohjelmaa suostuitte katsomaan vain muutaman minuutin. Eihan siina ajassa voi saada kaikkea tietoa tuotteesta. Meilla on huviloita joihin mahtuu 2 tai 30 henkea. Tuotteen voi todella ladata neljalle eri koneelle. Kokeilupaketti ei ole voimassa vain 3 vuotta vaan ensimmainen loma on kaytettava kolmen vuoden sisalla. Muut matkat voi kayttaa milloin haluaa. Voititte loman. Siina lapussa on aioa tarkea asia sahkopostiosoite johon otatte yhtetta kun haluatte tilata matkan.
    Hyvaa loman jatkoa teille.

    Meille kerrottiin juuri nämä samat asiat. Arvalla voitimmi Malagan matkan ja se sähköpostiosoite, johon Minna kehottaa ottamaan yhteyttä antaa vastauksen: Emme ole enää aikoihin tehneet yhteistyötä kyseisen firman kanssa". Näin jä sitten Malaganmatkakin saamatta.
    Risteilyä olen yrittänyt järjestellä nyt jo pidemmän aikaa, mutta koko ajan asiaa siirretään toiselle. Kukaan ei anna vastausta onnistuuko risteily ajankohtana jota olen pyytänyt (huhtikuu 2014). Ei pitäisi olla liian lyhyt valmisteluaikakaan.

    Jos te siellä etelässä (realistix'in työntekijät) luette näitä juttuja, niin voisitteko myös vastata joko tänne tai sitten teille lähetettyihin sähköposteihin. On turhauttavaa laittaa sähköpostia antamaanne osoitteeseen kun sieltä ei kukaan vastaa suomeksi vaikka myyntitilaisuudessa annettiin ymmärtää, että aina voi asioida myös Suomen kielellä.

    Elän yhä toiveessa, että pääsemme luvatulle risteilylle.


   • Minna Realistix kirjoitti:

    Hei kukkakauppa ja ilmalampopumppu myyja
    Asiat kerrottin lyhyessa ajassa koska ette halunneet jaada kuuntelemaan. Itse ohjelmaa suostuitte katsomaan vain muutaman minuutin. Eihan siina ajassa voi saada kaikkea tietoa tuotteesta. Meilla on huviloita joihin mahtuu 2 tai 30 henkea. Tuotteen voi todella ladata neljalle eri koneelle. Kokeilupaketti ei ole voimassa vain 3 vuotta vaan ensimmainen loma on kaytettava kolmen vuoden sisalla. Muut matkat voi kayttaa milloin haluaa. Voititte loman. Siina lapussa on aioa tarkea asia sahkopostiosoite johon otatte yhtetta kun haluatte tilata matkan.
    Hyvaa loman jatkoa teille.

    Hei Minna (jos nyt todella SE Minna olet ja näitä luet!)! Vai kannattaisiko ennemminkin kirjoittaa joulupukille?

    Olimme mekin sinun juttusillasi viime vuoden marraskuussa. Tartuimme ikävä kyllä tarjoukseen ja maksoimme käteisellä (tietysti) 300 euroa ja hölmöyksissämme myöhemmin vielä tuon vaaditun 1000 euroa pankkisiirtona. Tämän jälkeen meidän piti saada matkavoucherimme. Odottelimme pari kuukautta, minkä jälkeen tätä kyselimme toimistoltanne. Vastauksena oli, että voucheri on lähetetty jo aikoja sitten, mutta eipä sitä meillä ollut näkynyt. No, jonkin ajan kuluttua soitti Englannista matkatoimiston puhelinmyyjä ja kertoi, että voucheri on hänellä!! Tässä vaiheessa alkoi tuntua siltä, ettei kaikki todellakaan ollut niin kuin oli luvattu. Kuulimme myös, että matkavarauksista tulisi maksaa tuo tälläkin palstalla jo mainittu 400 puntaa (lähes 500 euroa) ylimääräistä, mitä ei todellakaan sopimuksessamme mainita. Saimme sitten kotiosoitteeseenkin tällaisen "voucherin" = matkatoimiston esitteen, joka ei kyllä vastaa käsitystäni voucherista. Lisäksi muuten pyysivät tuolta Englannin suunnalta maksamaan tämän 400 puntaa puhelimitse antaen nimi-, osoite- ja kaikki luottokorttitiedot salanumeroa myöten. Kun tähän en suostunut siitäkään huolimatta, että itse pomo minua yritti taivutella, sain luurin korvaani.

    Tämän episodin jälkeen emme enää halunneet muuta kuin saada rahamme takaisin; kyseessähän on selvä sopimusrikko, kun ylimääräisiä, sopimuksessa mainitsemattomia summia pyydellään. Realistixin vastaus oli, sekin jo tällä palstalla mainittu, ettei se koske heitä (Minna: teitä) mitenkään. Teimme vailituksen Euroopan kuluttajalautakunnan kautta - ja sieltä tuli juuri ikävä kyllä viestiä, ettei vastapuolta ole lainkaan tavoitettu, joten sovittelu ei ole mahdollista. Sillä lailla.

    Sillä välin, kun asiaa yritettiin selvittää, meihin otti yhteyttä Realistixilta puhelimitse mies, joka esittäytyi Antti Ikoseksi. Hän selitti vakuuttavasti, että valituksia on tullut niin paljon, että he jalkautuvat Suomeen elokuussa tapaamaan asiakkaita ja keskustelemaan heidän kanssaan. Sovimme tapaamisajan ja -paikan, mutta - yllätys vai ei - ketään ei tapaamiseen jalkautunu. Sen jälkeen Antti ei ole puhelimeen vastannut.

    Siis Minna: miten tästä edetään? Tai jos nyt Minna ei kuitenkaan ole linjoilla, onko jollakulla muulla hyviä neuvoja?


   • Pakkolomailija vai? kirjoitti:

    Hei Minna (jos nyt todella SE Minna olet ja näitä luet!)! Vai kannattaisiko ennemminkin kirjoittaa joulupukille?

    Olimme mekin sinun juttusillasi viime vuoden marraskuussa. Tartuimme ikävä kyllä tarjoukseen ja maksoimme käteisellä (tietysti) 300 euroa ja hölmöyksissämme myöhemmin vielä tuon vaaditun 1000 euroa pankkisiirtona. Tämän jälkeen meidän piti saada matkavoucherimme. Odottelimme pari kuukautta, minkä jälkeen tätä kyselimme toimistoltanne. Vastauksena oli, että voucheri on lähetetty jo aikoja sitten, mutta eipä sitä meillä ollut näkynyt. No, jonkin ajan kuluttua soitti Englannista matkatoimiston puhelinmyyjä ja kertoi, että voucheri on hänellä!! Tässä vaiheessa alkoi tuntua siltä, ettei kaikki todellakaan ollut niin kuin oli luvattu. Kuulimme myös, että matkavarauksista tulisi maksaa tuo tälläkin palstalla jo mainittu 400 puntaa (lähes 500 euroa) ylimääräistä, mitä ei todellakaan sopimuksessamme mainita. Saimme sitten kotiosoitteeseenkin tällaisen "voucherin" = matkatoimiston esitteen, joka ei kyllä vastaa käsitystäni voucherista. Lisäksi muuten pyysivät tuolta Englannin suunnalta maksamaan tämän 400 puntaa puhelimitse antaen nimi-, osoite- ja kaikki luottokorttitiedot salanumeroa myöten. Kun tähän en suostunut siitäkään huolimatta, että itse pomo minua yritti taivutella, sain luurin korvaani.

    Tämän episodin jälkeen emme enää halunneet muuta kuin saada rahamme takaisin; kyseessähän on selvä sopimusrikko, kun ylimääräisiä, sopimuksessa mainitsemattomia summia pyydellään. Realistixin vastaus oli, sekin jo tällä palstalla mainittu, ettei se koske heitä (Minna: teitä) mitenkään. Teimme vailituksen Euroopan kuluttajalautakunnan kautta - ja sieltä tuli juuri ikävä kyllä viestiä, ettei vastapuolta ole lainkaan tavoitettu, joten sovittelu ei ole mahdollista. Sillä lailla.

    Sillä välin, kun asiaa yritettiin selvittää, meihin otti yhteyttä Realistixilta puhelimitse mies, joka esittäytyi Antti Ikoseksi. Hän selitti vakuuttavasti, että valituksia on tullut niin paljon, että he jalkautuvat Suomeen elokuussa tapaamaan asiakkaita ja keskustelemaan heidän kanssaan. Sovimme tapaamisajan ja -paikan, mutta - yllätys vai ei - ketään ei tapaamiseen jalkautunu. Sen jälkeen Antti ei ole puhelimeen vastannut.

    Siis Minna: miten tästä edetään? Tai jos nyt Minna ei kuitenkaan ole linjoilla, onko jollakulla muulla hyviä neuvoja?

    Hei

    Tämmöinen Antti Ikonen ei ole töissä koko firmassa. Enkä ole tälläisestä nimestä ikinä edes kuullutkaan. (Tiedän että nimi on keksitty). Palaan Teneriffalle lokakuun loppupuolella ja soittelen teille sitten. Muistan että maksoitte ensin 300 ja loput myöhemmin joten löydän teidän numeronne.

    Minna


   • Minna realistix kirjoitti:

    Hei

    Tämmöinen Antti Ikonen ei ole töissä koko firmassa. Enkä ole tälläisestä nimestä ikinä edes kuullutkaan. (Tiedän että nimi on keksitty). Palaan Teneriffalle lokakuun loppupuolella ja soittelen teille sitten. Muistan että maksoitte ensin 300 ja loput myöhemmin joten löydän teidän numeronne.

    Minna

    Minna: Odottelemme siis soittoasi lokakuun loppupuolella.


   • Minna realistix kirjoitti:

    Hei

    Tämmöinen Antti Ikonen ei ole töissä koko firmassa. Enkä ole tälläisestä nimestä ikinä edes kuullutkaan. (Tiedän että nimi on keksitty). Palaan Teneriffalle lokakuun loppupuolella ja soittelen teille sitten. Muistan että maksoitte ensin 300 ja loput myöhemmin joten löydän teidän numeronne.

    Minna

    No lokakuu se meni loppuineen, mutta ei ole Minnasta kuulunut mitään. Tästä emme tosin kovin yllättyneitä ole, ikävä kyllä :(


   • Pakkolomailija kirjoitti:

    No lokakuu se meni loppuineen, mutta ei ole Minnasta kuulunut mitään. Tästä emme tosin kovin yllättyneitä ole, ikävä kyllä :(

    Tulin vasta saarelle. Laitatko puh numerosi ja nimesi sahkopostilla siihen osoitteeseen joka loytyy papereistasi. Kirjoita etta Minna call me niin sihteeri tuo sen minulle.


   • Minna realistix kirjoitti:

    Tulin vasta saarelle. Laitatko puh numerosi ja nimesi sahkopostilla siihen osoitteeseen joka loytyy papereistasi. Kirjoita etta Minna call me niin sihteeri tuo sen minulle.

    Kun haluatte tilata lomanne, niin laittakaa mihin, milloin ja nimenne ja asiakasnumeronne ja lahettakaa se papereissa olevaan sahkopostiin.


   • Minna realistix kirjoitti:

    Kun haluatte tilata lomanne, niin laittakaa mihin, milloin ja nimenne ja asiakasnumeronne ja lahettakaa se papereissa olevaan sahkopostiin.

    ei tuohon sähköpostiin saa yhteyttä, olen yrittänyt soittaa papereissa olevaan numeroon,siellä ei kuitenkaan vastata.miten saan suomenkielistä palvelua ?


   • tpp kirjoitti:

    ei tuohon sähköpostiin saa yhteyttä, olen yrittänyt soittaa papereissa olevaan numeroon,siellä ei kuitenkaan vastata.miten saan suomenkielistä palvelua ?

    Valitettavasti en ole sitten oikea Minna koska sahkopostia ei ole meille tullut.


   • Minna realistix kirjoitti:

    Tulin vasta saarelle. Laitatko puh numerosi ja nimesi sahkopostilla siihen osoitteeseen joka loytyy papereistasi. Kirjoita etta Minna call me niin sihteeri tuo sen minulle.

    No niin. Puhelinnumero on laitettu kyseisten ohjeiden mukaan. Saimme 4.12. vastaukseksi, että olet asiakkaiden parissa. Lienet edelleen samojen asiakkaiden kanssa, koska vastausta ei ole tullut. Hyvää joulua.


   • Turha yritys kirjoitti:

    Meillä tää kävi eilen. onneks ei lähetty mukaan ja esittelykin kesti vaan about 70min kun ei mitää helpoimpia asiakkaita oltu.
    Meille tuli rannalle päin kävellessä playa de las americaksessa ty??yppi nimeltä Roberto vastaan. Oli ihan fiiliksissä kun yhdestä arvasta löytyi kolme aurinkoa. Selitti että tästä hyvästä hänkin voittaa loma matkan. Kävi kyllä myöhemmin ilmi että provisiopalkallahan se elää. Saattoi ihan taksiin asti ja selitti että taksi on edestakaisin ilmainen. En sitten tiedä olisiko ollut enää takaisin päin ilmainen kun ei robertoa enää näkynyt. Päätettiin muutenkin kävellä.
    Kun saavuttiin firmaan, henkilö nimeltä Juhani tuli ottamaan meidät vastaan. Selitti ettei ole lomaosakemyyjä, ennen kuin kerkesimme edes kysyä. Hetken päästä hän kyseli tietojamme ja otti arvat mukaansa. Seuraavaksi tulikin Minna , joka oli kuulemma ensimmäistä kauttaan siellä töissä. Minna esitteli tuotetta ja osoitimme epäilyksemme heti alussa. Homma meni kokoajan vain vaikeammaksi ja siirryimme sisätiloihin. Siellä hän näytti koneelta erihotelleja ja hintoja jotka onnistuisivat vain tämän 'realistixin' avulla. Minnan selitysten mukaan, muut yritykset käyttävät suurimman osan tuloistaan markkinointiin, joten he tottakai nostavat huoneiden hintoja ja repivät rahansa sillä tavalla. Minna selitti ettei relastixilla ole markkinointia joten se osa maksuista puuttuisi, jolloin hinnat alenisivat huomattavasti. Meille sanottiin että mökkilomaa esimerkiksi ranskasta varatessa, on mahdollista ottaa 2-30henkilöä mukaan ! Homma oli alusta loppuun täyttä roskan jauhamista. Hintaa kysyessämme vain 'pomo' eli tämä juhani saisi sen kertoa. Lopuksi homma oli käsitelty lyhyessä ajassa joten heidän oli pakko kertoa hinta. Kokopaketti maksaisi 4900e. Alussa oli kerrottu että yhdellä cd-levyllä on neljä ohjelmaa, jotka voisi myydä eteenpäin. Siinä vaiheessa tuli mieleen pyramiidi huijaus mutta lopussa he eivät kertoneet siitä mahdollisuudesta enää mitään. He myös kertoivat 1200e mahdollisuudesta, joka toimisi kolmen vuoden ajan. Saisimme viisi kertaa viikon loman, jossa saisimme testata realistixia. Emme suostuneet siihenkään tajoukseen, jolloi juhani poistui paikalta. Lopuksi pyysimme arvan takaisin, josta voitimme 'unelmaloman'. Sen varmenne oli tottakai mustavalkoinen vasta printattu paperi jossa ei ollut edes nimikirjoitusta. Olisi pitänyt pyytää vaikka käyntikortti tai nimikirjoitus mutta jäi kysymättä. Jättäkää ihmiset menemättä sinne, ette jää mistään paitsi.

    Ja niin se voitto loma muuten toimii : Voitimme selaisen viime Huhtikuussa
    ja lomankäytimme Flamisgossa Marraskuussa että ei ole ylläolevan teksitin
    kirjoitajalle kusetusta eli voucheri toimii mutta kysely pitää lähettää Englanniksi
    ja seuraava päivänä tuli jo paluupostia mitä hotelleita on vapaana silloin kun
    halusimme mennä :

    että tiedoksi vaan kaikkille voucherin voittaneille it,s work !


  • Samat heput lähtee sitten taas kesäsks Mallorcan Alcudian suuntaan ja taas samat
   kujeet jatkuu , he he Eli taas höynäytetään Suomalisia esittelyyn jossa Allan lupaa
   10 hyvää ja yhden pahan !

   • Syyttäkää vain itseänne koska olette niin hyväuskoisia hölmöjä


  • Teneriffan loma clubien esittelyt !

   No nyt sitten taas Allan juhani Leppänen / Jussi mitä lie nimeä käyttää millonkin
   on muuten taas vaihtanut taloa ! nyt työskentelee club Flamisgossa .

   viime kaudella oli ensin Lapintassa ja sitten SSI / Realistix ohjelmaa myymässä
   levykettä joka ei sitten ole toiminut asikakilla jotka ovat osatneet tämän disketin

   kannattaa kiertää kaukaa nää pimut jo siellä kadulla ja sanokaa no thaks
   ne lupaa ilmaisia loma no niitähän ei olekaan sen nyt jokaisen pitäis tajuta

   ja jos hyppätte taksiin niin sitten ootte jo menossa Flamingoon Allanin juttusille
   ja se vedättää teitä 100-0 älkää uskoko sen juttuja kusetusta koko juttu niillä
   ei oo muuta tarkoitusta kuin et raha pois roisstoilta !

   kausi 2013-14 alkamassa uudet kujeet

  • kerran yks heppu kauppas mulle mukmas suoraan jotain lahjakortti tenen hotelliin
   saa kuulemma halvemmalla kuin mitä aurinkomatkat
   suoraan
   ei muut ku lennot itte ja mielettömän halvalla saa loikoilla.. tenellä

  • Intelligent Software Solutions sl

   Selkeyttääksemme hankintaanne, haluamme tuoda selvästi esille,
   että Realistix ohjelmistonne hankinnalla ei ole mitään yhteyttä loma-osakkeiden
   tai -lomaomistusten kanssa, vaan tuote jonka
   olette hankkineet on yksinomaan ohjelmistotuote, tarkoittaen sitä, että ohjelmistossa ei ole
   mitään piilotettuja kuluja, kuten yhtiövastikkeita, varauskuluja, jäsenmaksuja tai muita vastaavia
   kuluja.
   ISS on auttanut loma-osake ja -lomaomistus omistajia luopumaan omistuksistaa ja pääsemään
   eroon sopimuksistaan, joiden mukaan heille omistuksistaan aiheutuu vain naurettavan suuria
   vuosikuluja ja jotka ovat siten muotoiltu että kuluttajan on lähes mahdoton niistä irtautua.
   Ja koska loma-osakkeet ja lomaomistukset ovat tuotteita joita ei haluta ja joilla ei ole itsessään
   mitään kysyntää on sopimukset tehty jopa 100 vuoden kestoisiksi.
   Yhtiöna meidän täytyy suojella tuotettamme ja myös kunnioittaa käyttäjiemme kommentteja tuotteestamme,
   ja me autamme asiakkaitamme kaikissa heidän kysymyksissään, ehdotuksissaan,
   ongelmissan ymv.
   Jos sinulla on jotain kysyttäävää tästä asiasta, älä epäröi ottaa yhteyttä hallinto osastoomme
   tai sinun omaan esittelijääsi milloin tahansa selventääksesi kaikki epaselvyydet asiassa.

   • Tere !

    niinhän tuo Realistix auttaa siten että pyytää rahaa lisää ainostaan semmoiset
    10 000 euroa et pääset eroon osakkeestasi että sitten muka pääset samoihin
    kohteisiin kun esim Rci käyttää mitä järkeä on maksaa 10 000 th lisää et
    pääset Realsitix kautta esim leville 900 eur/ vko kun se on rcin kautta 150 ekee
    eipähä'n järjenhitustakaan tässä yhtälössä . Ja onkohan näillä kassaproleema
    kun ensin pyyhetään 18 000th ja sitten viimeksi hinta onkin vain 4000th eipä
    tunnu uskottavalta yhtälöltä kannattaa vältää tämmöisiä kuppoja .


  • Onko kukaan ottanut yhteyttä esim. kuluttaja-asiamieheen tai saanut jostain kautta muuten selvitettyä epäselviä ja luvattuja asioita tai vaikka purettua koko ostoaan?

   • Kukas tuon nettiosoitteen takana on? Whois antaa yhden nimen, joka on Calle Juan Ramirez. Calle on Espanjaa ja on suomeksi katu.

    Tuolla ei ole mitään tekemistä Euroopan Unionin kanssa. Suurin osa näistä kirjoituksista, mitä täällä on on tämän Kimmon kirjoittamia ja hänellä on henkilökohtaisia mielenterveysongelmia. Ainakin vähintään skitsofrenia, sillä hän kirjoittaa usealla eri nimimerkillä. Täällä ku voi kirjoittaa anonyymistä mitä huvittaa.

    Olkaa aina yhteydessä myyjään, älkääkä murehtiko asioita kotonanne. Kaikki ovat päivällä kiireisiä, joten vastaus ei saata tulla juuri sillä sekunnilla. Vastaus tulee kuitenkin aina kysymyksiinne. Paras yhteydenpitovälinen näinä aikoina on aina sähköposti.


   • GoTenerife kirjoitti:

    Kukas tuon nettiosoitteen takana on? Whois antaa yhden nimen, joka on Calle Juan Ramirez. Calle on Espanjaa ja on suomeksi katu.

    Tuolla ei ole mitään tekemistä Euroopan Unionin kanssa. Suurin osa näistä kirjoituksista, mitä täällä on on tämän Kimmon kirjoittamia ja hänellä on henkilökohtaisia mielenterveysongelmia. Ainakin vähintään skitsofrenia, sillä hän kirjoittaa usealla eri nimimerkillä. Täällä ku voi kirjoittaa anonyymistä mitä huvittaa.

    Olkaa aina yhteydessä myyjään, älkääkä murehtiko asioita kotonanne. Kaikki ovat päivällä kiireisiä, joten vastaus ei saata tulla juuri sillä sekunnilla. Vastaus tulee kuitenkin aina kysymyksiinne. Paras yhteydenpitovälinen näinä aikoina on aina sähköposti.

    Tässä muuten oikea Euroopan Unionin virallinen sivu:

    http://ec.europa.eu/consumers/ecc/index_en.htm

    Tuo huolestunut5 ohjaa muutaman firman mainossivulle jossa mollataan sitten jotakuinkin kaikkia muita.


  • Nyt olisi aika jonkun porukan kehittää menetelmä, millä saadaan tuo viikkolomaosakehuijausyritys ja kaikki vastaavat menemään sellaiseen lankaan, että menettävät rahansa takaisin näille onnettomille, ja joutuvat pääpirut loppuiäkseen pirun saarelle vankeuteen.
   Se olisi vähintä näin laajamittaisen talousrikoksen toimeenpanijoille!

   • No ensinnäkin itse te menette vapaaehtoisesti sinne esittelyyn ja samalla lailla
    toimitaan siellä koto Suomessakin eli onhan sielläkin näitä osake ynnä muita
    huijareita mutta kun omistajat on härmäläisiä niin kukaan ei puhu mitään.jne
    onko järkee osta esim viikon lomaomistus ja maksat siitä itsesi kipeäksi n 30 000
    eur per viikko ja pääset sillä viikoksi ulkomaille .

    Vai oikein talousrikos he he !!! samaa pitää sit sanoa hcf !!!


   • loma tensku kirjoitti:

    No ensinnäkin itse te menette vapaaehtoisesti sinne esittelyyn ja samalla lailla
    toimitaan siellä koto Suomessakin eli onhan sielläkin näitä osake ynnä muita
    huijareita mutta kun omistajat on härmäläisiä niin kukaan ei puhu mitään.jne
    onko järkee osta esim viikon lomaomistus ja maksat siitä itsesi kipeäksi n 30 000
    eur per viikko ja pääset sillä viikoksi ulkomaille .

    Vai oikein talousrikos he he !!! samaa pitää sit sanoa hcf !!!

    Viitaten ISS slotutions / ISS Europe

    Ja heillähän ei oo mitään sopimuksia esim : RCI , Intervallin eikä sen paremmin
    Diamondin kanssa eli niihin kohteisiin esittelyssä mainostamat hinnat ei päde
    eli maksatte samat hinnat kuin kukatahansa muukin .

    Ovat nyt myös timeshare maailman mustalla listalla ja varmaan siellä pysyvät
    pitkään !!! kannattaa välttää tätä lafkaa niin Teskulla kuin Gran Canariallakin !!!

    ettete vaan menetä tuhansia euroja niiden hinnat lähtee 4000 ylöospäin
    ja ei oo peruttusoikeutta niihän ne väittää !!! eli rahat vaan pois ja sen jälkeen
    kukaan ei vastaa mihinkään viestiin !!!


  • Hei,

   onko kukaan onnistunut saamaan niitä voucheriin sovittuja matkoja????

   • Me olemme yhden kerran saaneet "ilmaisen" majoituksen La Pinta hotellissa. Sen jälkeen olemme yrittäneet järjestellä tätä Karibian risteilyä, mutta ei ainakaan vielä ole onnistunut. Asia on kesken ja sähköposteja lähetellään puolin ja toisin viimeksi 2.7.2014 (toki tähän odotan vastausta). Jatketaan vain sitkeästi niin kyllä se joskus vielä natsaa.


   • Lomalle lähtijät kirjoitti:

    Me olemme yhden kerran saaneet "ilmaisen" majoituksen La Pinta hotellissa. Sen jälkeen olemme yrittäneet järjestellä tätä Karibian risteilyä, mutta ei ainakaan vielä ole onnistunut. Asia on kesken ja sähköposteja lähetellään puolin ja toisin viimeksi 2.7.2014 (toki tähän odotan vastausta). Jatketaan vain sitkeästi niin kyllä se joskus vielä natsaa.

    hei oletteko saaneet vastausta tuohon Karibian risteilyyn?


  • Kimmon pettämälle:

   oliko kysessä Euro Voucher, josta saitte rahat takaisin?

   • Ei ollut kysymyksessä voucher, vaan erikseen saatu "tarjous" all inclusive promootio lomasta. Rahojen takaisin saantia nopeutti se, että kyseinen hotelli otti yhteyttä poliisiin Teneriffalla. Jos haluat jotain lisätietoja, voit soittaa minulle numeroon 040-3259860.


  • Kertokaahan Lomalle lähtijät, jos ja kuinka onnistuu... onnistunut. Meillä ollut ja on tosi nihkeetä postin kulku, siis vastausten saanti kestää... Ja oletteko lähettäneet postia siihen
   Teneriffa-osoitteeseen?

   • Lähetin sähköpostia sopimuspapereissa olevaan osoitteeseen. Kirjeenvaihto piti käydä englanniksi (käännettiin google-kääntäjällä). Sitten varasin lennot kun oli sovittu päivät koska menemme. Lentojen numerot ja saapumisaika piti ilmoittaa. Kun menimme La Pinta hotelliin niin laitoin kaikki käymämme kirjeenvaihdon tiskille ja saimme kuin saimmekin huoneiston.
    Osoite on support@realistixsolutionsspain.es


   • Lomalle lähtijät kirjoitti:

    Lähetin sähköpostia sopimuspapereissa olevaan osoitteeseen. Kirjeenvaihto piti käydä englanniksi (käännettiin google-kääntäjällä). Sitten varasin lennot kun oli sovittu päivät koska menemme. Lentojen numerot ja saapumisaika piti ilmoittaa. Kun menimme La Pinta hotelliin niin laitoin kaikki käymämme kirjeenvaihdon tiskille ja saimme kuin saimmekin huoneiston.
    Osoite on support@realistixsolutionsspain.es

    Lomalle lähtijät, kyllä meilläkin onnistui hyvin se sopimusmatka Teneriffalle La Pintaan. Miten vaan käynee niiden muiden sopimuslomien kanssa???


   • Hei!
    Kuinka jatkolupaukset ovat onnistuneet? Oletteko saaneet jotain takaisinkin kolmen vuoden kuluttua? Kaikkiaan kiinnostaa kovin kuinka on käynyt luvattujen lomien kanssa. Me olemme käyttäneet vain sen luvatun loman Teneriffalla ja se oli suht ok, mutta sitten...


   • Lomalle lähtijät kirjoitti:

    Lähetin sähköpostia sopimuspapereissa olevaan osoitteeseen. Kirjeenvaihto piti käydä englanniksi (käännettiin google-kääntäjällä). Sitten varasin lennot kun oli sovittu päivät koska menemme. Lentojen numerot ja saapumisaika piti ilmoittaa. Kun menimme La Pinta hotelliin niin laitoin kaikki käymämme kirjeenvaihdon tiskille ja saimme kuin saimmekin huoneiston.
    Osoite on support@realistixsolutionsspain.es

    Hei,

    tuo sähköpostiosoite ei enää toimi. Oletko saanut jonkin muun osoitteen, josta saa vastauksiakin?


  • älä hemmetis osta mitään tunnetaan allan juhani leppänen pelkkää kusetusta.

  • Huijari Leppänen kusettaja turisteja työkseen kuten monet muutkin matkanjärjestäjät tai lomaosakemyyjät.
   Viimeisin huijari lienee Kanarialla ollut Shirley ja John McDonald Englannista, jotka tekivät 2018 konkurssin taas ja varmasti jatkavat uudella konseptilla.
   On viisasta kieltäytyä arpalipuista ja taksikyydeistä!

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   51
   2760
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2650
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   79
   2061
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   48
   1757
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1588