Rosvo hommaa saunalahdelta!

Kyllä niin........

Luuleeko saunalahti että kaikilla on ns.ÄLYPUHELIN! Isolla osalla viel vanha ei netti kapula käytössä minkä perushinta lienee huikea. nyt 0,68€/kk uusi 2,67€/kk SELVÄ ROSVOUS!!!!

Saunalahden puheliittymien uudistus 1.4.2013

Älypuhelimet ovat nykyään yhä suositumpia Suomessa. Älypuhelimet mahdollistavat netin ja sähköpostin lukemisen lisäksi myös monien näppärien sovellusten käytön kuten sää, pankki, navigointi. Kaikki nämä vaativat toimiakseen datayhteyden käyttöä.

Uudistuksella haluamme tehdä matkapuhelimen käytöstä sinulle entistä helpompaa ja huolettomampaa. Kuukausimaksuun sisältyykin jatkossa rajaton datan käyttö kotimaassa sekä normaalihintaisten kotimaan lanka- ja gsm-puheluiden AlleEuronPäivät-hintakatto. Uudistuksen yhteydessä liittymän kuukausimaksu nousee 1,99 eurolla.

Uudistus koskee Saunalahden liittymiä, joiden liittymän kuukausimaksuun ei sisälly datasiirtoa. Uudistus koskee myös Saunalahden liittymiä, joissa on erikseen tilattuna Mobiililaajakaista-lisäpalvelu.

Uudistus ei koske Saunalahden Lataus-ja Prepaid-liittymiä, Mobiililaajakaista-liittymiä eikä KotiPuhelin- tai KotiPaketti-liittymiä.

16

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä niin.......

      Näinkin voi tehdä !

      Saunalahden puheliittymien uudistus 1.4.2013 (astaus löytyi saunalahden sivuilta.)

      Irtisanomisoikeus

      Saako sopimuksen irtisanoa muutoksen johdosta?

      Sinulla on oikeus muuttaa liittymätyyppiäsi halutessasi. Sinulla on sopimusehtojemme mukaisesti oikeus myös irtisanoa liittymäsi.

    • Hermo jo kireällä

      Saunalahden perusposti Ei toimi Lumia 920. Elisan postin saa pelaamaan vaivattomasti. Miksi näin ?

      • dsgfgfg

        Mitä sä teet jollain Saunalahden peruspostilla?

        Maailmassa on kunnollisiakin postipalveluita. Sellaisia, joita ei tarvitse vaihtaa kun liittymä vaihtuu.


    • Puhelin on puhelin

      Uskoakseni kaikilla oikeasti puhelinta tarvitsevilla on aina mukana myös laadukas ja pieni peruspuhelin, jossa on mahdollisimman pitkä toiminta-aika. Eikä siis radion lisäksi mitään ylimääräistä. Vaikkapa ihan vaan varalla. Helpottaa ihmeesti elämää eikä mahdolliset putoamiset tai kastumiset maksa kuin max 40 e. Kannattaa pitää retkillä parissa pakastepussissa, niin ei hajoa, kastu tai uppoa.

    • Korjatkaa jos...

      "Uudistus koskee myös Saunalahden liittymiä, joissa on erikseen tilattuna Mobiililaajakaista-lisäpalvelu."

      Hmm, itse ostin älypuhelimen kaveriksi liittymän kylkeen aikoinaan mobiilidatan 4,95 / kk 0,5 mbit nopeudella, tuon perusteella siis nyt kannattaisi irtisanoa mobiilidata ja käyttää sitä 0,25 mbit perusdataa ... säästyypähän 3 €/kk, mutta ärsyttää kun joutuu ottamaan yhteyttä operaattoriin.

      Eli onkohan tosiaan noin, että jos puhelimessa maksaa jo datasta (vanha liittymä, jossa se datapaketti oli erikseen) iskee ne silti päälle tuon lisämaksun datasta - aika röyhkeää?

      • ssnnn

        Vaihtaa oma saunalahden sivulta tai laittaa viestin viestit asiakaspalvelulle etusivulta. Soitat aika nopeesti pääsee kiinni, ainakin aamu 8


    • eljii

      0,68 -> 2,67 euroa kuukaudessa ... huh!

      tästä tuli ilmoitus lauantaina 2.3. ja muka astuu voimaan jo 1.4. TÖRKEÄÄ!
      Tälaisistahan tavataan ilmoitella 3...6 kk etukäteen

    • eljii

      Tähänkin ketjuun ihmettely ilmoituskirjeen ristiriitaisuudesta.

      Aivan alussa: "Kuukausimaksuun sisältyy jatkossa rajaton datan käyttö sekä normaalihintaisten kotimaan puheluiden hintakatto."

      Mutta myöhemmin sanotaan että hintakatto EI koske liittymää, JOS siihen kuuluu datasiirtoa.

      Hintakattokappaleen puolivälissä: "Uudistus koskee Saunalahden puheliittymiä, joiden liittymän kuukausimaksuun ei sisälly datan käyttöä."

      Nythän KAIKISSA liittymissä on mukana datakäyttö!

      • Härski Hartikainen

        Saunalahden puheliittymät uudistuvat 1.4.2013
        4.2.2013 10:44:06
        Kuukausimaksuun sisältyy jatkossa rajaton datan käyttö sekä normaalihintaisten kotimaan puheluiden hintakatto. Uudistuksen yhteydessä liittymän kuukausimaksu nousee 1,99 eurolla. Uudistus ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.
        Rajaton datan käyttö kaikkiin puheliittymiin - ei yllättäviä datalaskuja
        Uudistettavien liittymien kuukausimaksuun sisältyy jatkossa kotimaan datasiirto ilman käyttökattoa 256 kbit/s nopeudella. Voit siis käyttää kotimaassa matkapuhelimellasi datayhteyttä rajattomasti ilman erillistä veloitusta. Rajaton datan käyttö mahdollistaa esimerkiksi sähköpostin tai erilaisten palveluiden, kuten sää-, pankki- ja navi-gointipalveluiden, huolettoman käytön matkapuhelimellasi.
        Puhelut enintään 0,99 € päivässä
        Lisäksi lisäämme uudistettaviin liittymiin AlleEuronPäivät -hintakaton. Tämän ansiosta voit puhua kotimaan normaalihintaisia puheluita niin paljon kuin haluat ja maksat niistä enintään 0,99 € päivässä. Jos puhut puheluita alle 0,99 € päivässä, laskutamme puhelut liittymän hinnaston mukaan.
        Uudistus koskee Saunalahden puheliittymiä, joiden liittymän kuukausimaksuun ei sisälly datan käyttöä. Uudistus koskee myös Saunalahden puheliittymiä, joissa on erikseen tilattuna nopeampi mobiililaajakaistalisäpalvelu. Tämän lisäpalvelun hinta ja nopeus säilyvät ennallaan. AlleEuronPäivät-hintakatto ei koske yritysasiakkaiden puheliittymiä.


    • Kaikkia voi palvella

      Luulisi Saunalahdesta/Elisasta löytyvän joku järkimies, joka laittaa "uudistuksen" jäihin, tai korjaa ainakin siten, että liittymävalikoimasta löytyy edullinen liittymä mummopuhelinta käyttäville asiakkaille, jotka eivät datayhteyttä tarvitse.

    • EpäMummo2nettitikkua

      > ... liittymävalikoimasta löytyy edullinen liittymä mummopuhelinta
      > käyttäville asiakkaille, jotka eivät datayhteyttä tarvitse.

      olematta mikään mummo paheksun tätä hinnan nostoa lähes NELINKERTAISEKSI. (Minulla nääs on jos kaksi mobiililaajakaistaliittymää)

      • En tarvi...

        Niin on se kumma, että niillekin tuputetaan datayhteyttä puhelimeen, joilla on jo Saunalahden mokkulaliittymä.


    • Jättäkää Saunalahti

      Jättäkää Saunalahti ja Elisa. Vaihtakaa operaattoria. DNA on ainakin hyvä vaihtoehto.

    • eljii

      DNA:n ns. "asiakaspalvelu" on kaikki asiakkuuteni vuodet (syksystä 2008) ollut niin surkeaa umpisekoilua ja taistelua, että jos eräs hyvä 24 kk:n tarjous ei jatku ensi kesänä, lähden ilomielin lätkimään

      Lukekaapa täällä DNA-keskusteluja

    • P mikä p Saunalahti

      Mitä nopeemmin pääsette eroon saunalahdesta , niin sitä parempi.Lupailevat saunalahdelta vaikka mitä kun soittelevat sieltä,mutta tosiasiassa siellä ei toimi mikään.Ei saunalahden liittymällä normaalisti pysty edes soittaan.

    • KestoLörpsLörps

      SL varmaan luottaa siihen että lörppösuomalaiset katsovat kuukausittaisessa kymmenien eurojen puhelinlaskussaan kaksi euroa mitättömän vähäksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1937
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe