Riitaa kaason kanssa..

Maikk83

Minulla tosi harmillinen pulma kaason kanssa. Olen tuntenut kaasoni jo useamman vuoden, läheisiä ystäviä oltu koko tuo aika. Kaasoni ei juurikaan ole tarjoutunut auttamaan hääjärjestelyissä, eikä osoita liiempaa mielenkiintoa koko häitä kohtaan. Auttaa kyllä jos apua pyydän. Sitten viimeinen episodi sai kyllä pahalle mielelle..

Sain kuulla, että kaaso on pukeutumassa valkoiseen mekkoon. Olkaimettomaan, jonka kangas on hieman verrattavissa hääpuvun kankaaseen. Koin lievää hämmennystä, eikö kaaso tosiaan tunne hääetikettiä sen vertaa, että tietäisi värin olevan etikettivirhe. Ja tiedän, että joku juhlavieraista olisi heti tämän mokan huomanneet, saati sitten kaason kanssa otetut yhteiset kuvat.. Häihin ei ole enää kovin paljon aikaa, kuukauden verran, ja mietin miten toimia. Päätin ottaa kaason kanssa asian puheeksi, jos vaikka ei yksinkertaisesti tiedä etiketistä. Tämä aiheuttaisi ehkä kurjaa mieltä hänelle jos se jälkeenpäin paljastisi.

No, kaikessa rauhassa otin tämän puheeksi kaason kanssa, ja mitäpä teki hän, suuttui mahdottomasti. Ei kertakaikkiaan voinut ymmärtää miten puvun väri ei minulle kelpaa. Ei kuulemma ollut koskaan moisesta etiketistä koskaan kuullutkaan! Asiasta käytiin kiivas keskustelu, ja otti loukkaavana kun hänen varta vasten valitsema asukokonaisuus ei kelvannut. Mekkoa ei kuitenkaan ollut varta vasten ostanut minun häitäni varten, vaan kuulemma oli käyttänyt sitä jo aikaisemmin monissa häissä.. Että sillälailla.

Tästä puheeksiottamisesta saatu siis vain kunnon riita aikaiseksi, ja nyt välit sitten enempi tai vähempi viileät. Kaasona kuitenkin on vielä ja pysyy. Tosi kurja olo, ja sai kyllä myös epäilemään olenko vain järjettömän tiukkapipoinen morsian.. Minulle puvun väri on kuitenkin tärkeä vain siinä määrin, että ei olisi kokonaan valkoinen. Tiedän, että omistaa monta muuta nättiä mekkoa jotka häihin kävisivät. Kerroin myös että minkään muun laista toivomusta en asun suhteen aseta, kun ei nimenomaan olisi juuri tuo koko valkoinen, ja sattui myös olemaan olkaimeton kuten myös oma hääpukuni.

Mitä mieltä olette? Ovatko muut tietoisia tästä etiketistä? Vaadinko liikoja?

8

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+2

      Vain morsian pukeutuu häissän kokonaan valkoiseen pukuun. Kaasosi vain haluaa ilkeillä.

    • asiassa olet

      Olisiko kaasosi halunnut olla sinun sijaan morsian?
      Ihme, jos on pitänyt muissakin häissä samaa hametta. Varmaan on tulkinnut ihmisten paheksuvat katseet ihailuksi.
      Olisi kyllä ihan reilua, että kaasosi käyttäisi jotain värillistä boleroa tai huivia hameensa kanssa.

      Mutta kumpi teistä on moukka, jos molemmilla on kokovalkoinen asu? Kaasosi

    • no oho

      ihan yleinen hääetiketti, ja pitäisi olla kyllä kaikkien tiedossa. Varsinkin jos on kaaso, lulisi tuon verran ottavan selvää hääetiketistä. On vain nolannut itsensä käyttämällä kokovalkoista häissä.

      • Tuikku11

        Ismo


    • LiinuKKa35643

      Naurettavaa käytöstä kaasolta. Jos on tietämätön asiasta, sen voi vielä antaa anteeksi. Se että saa moisesta asiasta riidan aikaiseksi morsiamen kanssa, anteeksiantamatonta.. Arvoisesi kaaso muistaa kenen päivä on kyseessä ja jättää oman diivailunsa taka-alalle

    • :))

      Kaaso täysin pihalla nykyajan etiketistä ja nolannut itsensä pahemman kerran, jos on aiemmin pitänyt häävieraana kokovalkoista. Nykyään morsiusseurueessa vain morsiuslapsilla voi olla valkoiset mekot morsiamen lisäksi, muussa tapauksessa on todellakin v..ttuilua morsiamelle.

      Jos oikein pitkälle perinteisiin mennään, niin silloin kaasollasi on juuri oikea väri. Morsiusneitojen tehtävä oli erehdyttää paholainen morsiamesta, ja sen takia morsiamella oli mm. huntu kasvoilla sekä ympärillään samoin pukeutuneita naisia.

    • :((

      Mikä näitä nykyajan kaasoja vaivaa? :(

    • rinkulasormi

      Kannattaisiko viettää hääjuhlat ilman kaasoa?jmihin häntä ylipäätänsä tarvitset?jopa minä,säännöistä luikerteleva,tiedän ettei kukaan muu pukeudu häihin valkoisiin paitsi morsian..maailma on rytkyjä täynnä,on se kumma että juuri valkoinen on se ainoa vaihtoehto hmmm.onko kaaso sinkku?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      31
      1459
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe