Ukraine international airlines

Jännittää

Onko kellään kokemusta kyseisestä lentoyhtiöistä?

26

3336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 234567890+87654321

      No ei ole kokemusta, mutta mitä sitä turhaan jännittämään. Kalusto on normaalia turvallista.
      Palvelun suhteen ei kannata odottaa liikoja, mutta sekin on luultavimmin ihan normaalilla tasolla.

    • tur1st1

      Mulla on kokemuksia ja voin sanoa että ei ollut ihan kehumisen arvoinen.
      Sillä otettiin lento Helsinki-KIova-Helsinki ja tulo sujui kyllä ihan normaalisti mutta kun oltiin varattu liput takaisin Kiova-Helsinki niin lähtöselvityksessä sanottiin että kone on muka täynnä, ei sen pitäny olla kun oltiin varattu lennot takaisin päin niin koneeseen oli päästetty vain venäjänkielisiä ihmisiä joten emme päässeet lennolle ja jouduttiin ottaan joku toinen lentoyhtiö ja jouduttiin lentään Riikan kautta Helsinkiin joten en suosittele ainakaan tuota lentoyhtiötä kun kerran esiintyy vanhaa neuvostoselkkausta tai jotain sellasta. Joten en suosittele ainakaan takaisin päin tulemaan tuolla lentoyhtiöllä.

    • PS KBP-HEL

      Kait teille maksettiin korvauksia lennolle pääsyn eväämisen johdosta? Jos viivästys määränpäässä 0-3 tuntia, korvaus 200€. Jos viivästys määränpäässä yli 3 tuntia, korvaus 400€.

    • neuvostoliitto yhtiö

      luuletko että neuvostoliittolainen lentoyhtiö maksaa mitään korvauksia...luuletko tyhmä että ne noudattaisivat eu-säännöksiä kun eivät ole edes jäseniä.

    • tur1st1

      No tuo lentoyhtiö maksoi kyl sen toisen paluu-lennon Helsinkiin korvauksena tosta että ei päästy tolle lennolle, mutta ei suoria lentoja ollu ja valittiin sit se Riika jonka kautta lennettin takaspäin ja sen ne makso kyl. En silti aijo enää käyttää tuota lentoyhtiötä takaspäin tultaessa ainakaan että tässä kokemukseni

    • näin on

      Juuri Ukraine International taisi päästä viiden huonoimman lentoyhtiön listalle

    • oiva63

      Olen suunnitellut Bangkokin reissua tällä yhtiöllä . onko kokemuksia ?

      • En suosittele

        On huonoja kokemuksia,en voi suositella. Valitse jokin toinen lentoyhtiö,halvasta tulee kallis kun lennot muuttuvat tai peruuntuvat.
        Muista ettei Ukraina ole EU valtio ja siellä ei päde mitkään säännöt


      • Suosittelen
        En suosittele kirjoitti:

        On huonoja kokemuksia,en voi suositella. Valitse jokin toinen lentoyhtiö,halvasta tulee kallis kun lennot muuttuvat tai peruuntuvat.
        Muista ettei Ukraina ole EU valtio ja siellä ei päde mitkään säännöt

        Lennätkö Singapore Ailinesin koneilla,nekään ei kuulu EU:hun.
        Se että sulla on huonoja kokemuksia,( jos olet edes kyseistä
        lentoyhtiötä käyttänyt) ei ole kuin sun mielipitees.Itse olen
        UIA:ta käyttänyt useasti ja tulen käyttämään jatkossakin.


    • ASK1

      Onko kellään kokemuksia UIA:n Helsinki-Kiova-Bangkok lennosta? Millanen oli ruoka ja onko jotain erityistä mainittavaa lennolta?

      • Anonyymi

        Olen kerran lentänyt ko. reitin. Koneet oli aikataulussa. Kaikki oli ihan OK. Ruoka, tarjoilu OK. Iso plussa matkustajille kukan ei laskenut selkänojaa takimaisen syliin.


    • guruukko1

      R.I.P

      • Tyytyväinen

        Lensin Helsinki-Kiova-Helsinki ja kaikki sujui tosi mallikkaasti!


    • Thaimaanmatkaaja

      Itse ostin kyseisen lennon Hki-Kiova-Bkk tammikuussa, menolento oli helmikuun alussa ja paluu maaliskuun alussa. Helsinki-Kiova-lento oli ihan ok, suhteellisen uusi kone ja matkustajat pääasiassa suomalaisia. Kiova-Bangkok-lento oli aluksi järkytys minulle. Kaikki alkoi jo ennen koneeseen pääsyä. Jonotettiin boarding passien tarkastukseen, niin muutamat humalaiset venäläiset menivät törkeästi jonon ohi. Koneeseen päästyäni huomasin mm. yhden vessan olevan rikki, penkit olivat 80-luvulta, ei minkäänlaista viihdejärjestelmää, jotkut listat katossa repsottivat. Eli ei tullut luottavainen olo koneeseen. Turistiluokassa kun matkustin niin penkkivälit olivat erityisen ahtaat. Matkustajista 90% venäläisiä, vierustoverini oli ukrainalainen, jolla oli omat eväät (4 kanankoipea) mukana. Samoin venäläisillä oli omia eväitä pääasiassa juomia mukana, joita sitten litkivät koko matkan ajan ja kuljeksivat ympäri konetta. Nukuttua en saanut silmäystäkään. Tarjoilu pelasi ihan ok, ruoka ei ollut syötävää, kaikki alkoholijuomat maksullisia. Rahaakin vastaan niitä sai vain parin tunnin ajan lähdön jälkeen. Paluulento oli rauhallisempi, matkustajat olivat hyvin väsyneitä. Aikataulut täsmäsivät mennen tullen. Viihdejärjestelmän puutteen vuoksi ja venäläisten rauhattomuuden vuoksi en kyseistä lentoa voisi kenellekään suositella.

    • Lentäenlemmikin kans

      Onko ihmisillä tietoa Ottaako Ukraine airlines lemmikkejä matkustamoon/onko lemmikin kanssa matkaaminen mahdollista edes kyseisen yhtiön lennoilla?

      Olisin lähdössä hakemaan koiranpentua kasvattaja ystävältäni kharkovasta ja tällä lentoyhtiöllä on sopivimmat ajat sinne menoon ja takaisin tuloon.

    • kiova

      lennän Kiovan kautta tällä yhtiöllä. Mielenkiinnolla odotan lentoja.

    • TommiF...

      Laitetaanpa päivitystä tähän ketjuun. Itselläni on UIA:lla lentoja takana monta. Kymmeniä. Hiljattain kokeilin myös pitkän matkan lentoa HEL-KBP-BKK. Kuten edellä mainittu, BKK lento oli vanhalla B767 koneella. Ei viihdejärjestelmiä. Menomatkan kokeilin business luokkaa, ei viihdejärjestelmää edes siellä. Paluumatka turistiluokassa, joka oli kyllä järkytys. Hinta pitää olla 400 euron tuntumassa, että suostun toiste matkustamaan pitkää matkaa UIA:lla. Lyhyemmät lennot ovat sen sijaan paljon mukavampia. Tarjoilu (joskin maksullista) pelaa hyvin, staff on mukavaa ja lennot yleensä ajallaan. Borispolin kenttä Kiovassa on ok vaihtokenttä, kunhan muistaa olla hieman röyhkeä mm. jonottelussa. Ravintoloita ei oikeastaan ole vielälään, vain pari kahvipistettä, joten omat eväät mukaan :)

    • bangkok1965

      Tilasin lennon bangkokkiin hyvissä ajoin marraskuussa 2015 kun hinta oli edullinen 344e.
      Lähtö 25.5.-14.06.2016 ensin tuli viesti että paluu lento muuttuu päivää aikasemmaks... no ok .. sanoni että kyllä tuo käy .. kuukauteen ei mitään vastausta sähköpostiin .. aloin kyselee että mikä on aikataulu niin sieltä tuli toinen poisti että kiire ... no vastasin että aikatulun muutos käy päivää aikasemmaks ja lentoaikakin tais muuttua tunnilla aikasemmaks.
      No aattelin että kaikki nyt ok... mutta onneks käivin katsomassa mytripcheck sivustolta. Meno lentokin oli muuttunut 4 tuntia aikaisemmaksi.
      Tämän firman kanssa pitää olla tarkkana pitää vielä tarkistaa lento muutamaa päivää ennen lähtöä ettei jää rannalle.

      • Trollijuntti32

        Oisit hionu vähä tuota tarinaa niin olisi voinut olla uskottava.


    • WhitetrashYellowtrash

      Pentit ne haluaa matkustaa henkensä uhalla halvimmalla mahdollisella tavalla Bangkokiin, jotta jää rahaa maksullisiin naisiin ja poikiin.

      Paikan päällä nuo siat sitten haisevat ummehtuneelle oksennukselle BTS:ssä ja hoipertelevat puolikännissä paikasta toiseen.

      Kotiin palaavat parin "tuliaisen" kanssa.

    • Ippekätkä

      Yritimme lentää ko. lentoyhtiöllä Hki-Kiova- TelAviv ja takaisin mutta haaveeksi jäi ja oli pakko käyttää vain hiukan kalliimpaa mutta stressittöntä vaihtoehtoa eli Air Balticcia.
      UIA :n periaatteena on ilmeisesti se että tarjolla on paljon reittejä Helsingistä Kiovaan mutta kun ei saada koneita täyteen niin sitten aletaan perumaan vuoroja ja lennot siirtyy mitä ihmeellisimpiin aikoihin. Meidän lentoja muutettiin niin monta kertaa että oli pakko viheltää homma seis koska lentojen muutos aiheutti aina hotelli ym. muutoksia. En suosittele.

      • limperi

        Mulla toisenlainen kokemus air baltic ei lähtenyt helsingistä ollenkaan.Puolet meidän porukasta oli siirretty aikaisempaan lentoon vaikka meidän puuhamies vastusteli eli yhtiö tieis ettei lentoa ole silti eivät viitsineet ilmoitta eikun 8 tuntia myöhenpään siirrettiin porukka ja siis myöhästyimme jatkolennosta aintoivat kuitenkin 6 e voutserin.
        ua oltais päästy suoraan kiovaan ei ikinä enää air balticilla.


      • Ippekätkä

        OK, minä olen lentänyt kolme krt edestakaiset lennot Balticilla, myös jatkolennot ja aina on onnistunut ja lennot olleet ajoissa, UIA:ta en aio enään yrittääkkään. Muutkin halpalentoyhtiöt on toimineet hyvin asti, Ryanair, Vueling, Norski... ja muista KLM, AirMalta, Finnair jne. mutta UIA on ainoa tähän mennessä joka teki homman ylimaallisen vaikeaksi.


    • Anonyymi

      Vältä, kun voit. Kohteesta riippuen mikä vain, kuhan ei ukrainalainen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe