Tämä kannattaa lukea

http://digi.suomenkuvalehti.fi/issue_page/katkera-susijahti/?shared=1
Ilmoita


Lopussa mainitaan karjan suojattomuudesta ja laista. Luultavasti tälläkin perheellä karjan suojana on puinen aita, jos sitäkään. Aivan samalla tavalla kuin kaupungissa, pitää maalla saada kaikki helposti, ilmaiseksi ja nopeasti. Ei jakseta tehdä susiaitoja tai karkoittaa niitä muilla keinoilla, on saatava pitää koiraa pihassa narunnokassa, vaikka tiedetään alueella pyörivän susia, on saatava asua keskellä ei mitään, susien seassa ja sitten vingutaan kun pelottaa. Miksi ihmeessä suomalaisilla on oikeus vinkua susista ja siitä miten susilla "ei ole oikeutta" siihen ja tähän? Meinaatteko, että Etelä-Amerikassakin vingutaan keskellä viidakkoa, että ei ne simpanssit nyt vaan SAA hyökätä minun kimppuuni, kun mä vaan tahon viettää piknikhetkee! Suomalaiset vinkuu kaikesta, ampiaisista susiin. Käärmekkin on niin helvetillinen eläin, kun sen takia ei saa kirmata avojaloin metsässä (Kun pelottaa! Käärme on tappanut ihmisen viimeksi vuonna 1998). Kaikessa tekemisessä on riskinsä ja ihan itse ihminen riskit ottaa, kukaan ei pakota ketään juoksemaan avojaloin metsässä, asumaan susirajalla tai pitämään karjaa. Tietenkin häiriintyneet sudet on asia erikseen, mutta tässä artikkelissa häiriintyneeltä kuulosti lähinnä nämä sekopäiset äijät. Millonhan viimeksi reppanat ovat nähneet nykyelämää ja auringonvaloa, kuin noin kovaa pimenee nuppi pidätyksestä. Kaiken itsekkyyden huipuksi tappaa itsensä, siinä on varmaan vaimolla ja lapsilla ollut helpot paikat, hienosti toimittu! Tämä artikkeli lähinnä lisäsi inhoani metsästäjiä kohtaan. Ja ei, en asu kaupungissa, vaan pienessä kunnassa jonka asukasluku on 2900. Jos susi syö koirani, se on minun syyni, jos susi syö minut, se on minun syyni, jos metsästäjä ampuu itsensä siksi, että on rikkonut lakia, se on metsästäjän syy, enkä sääli yhtään.
Ilmoita
Siis tarkoitat että maaseudulla pitäisi luopua karjasta ja koirista jotta sudet saisi olla rauhassa.
Se on sillä lailla että suomalaisuuteen ei kuulu tuo nyt eikä tulevaisuudessa.
Kehtaat kirjoittaa "kukaan ei pakota ketään juoksemaan avojaloin metsässä, asumaan susirajalla tai pitämään karjaa".
Tuo ei ole enää täysipäisen kirjoitusta.
1 VASTAUS:
En ole sanonut niin, vaan olen sanonut, että jos haluaa susirajalla pitää karjaa tai koiraa, on molempien turvallisuus taattava. Koiraa ei tarvitse jättää yksin narun nokkaan, lampaita ei tarvitse jättää ilman (suden kestävää) vahtikoiraa ja susiaitaa. En minäkään pidä kylän keskustassa koiraani irti, koska en pysty. Miksi susirajalla asuvan pitää saada pitää koiraansa narun nokassa suden syöttinä?

Mikä ei kuulu suomalaisuuteen? Luontokappaleen suojeleminen ja ymmärtäminen? Oman karjansa turvallisuuden takaaminen ja järjen käyttäminen? Jälkimmäinen ei totisesti tunnu kuuluvan suomalaisuuteen.

Kyllä kehtaan kirjoittaa, ettei ole järkeä juosta avojaloin metsässä ja sitten märistä, kun käärme puree. Kyllä on tyhmä se joka niin tekee. Eikun hei sehän oonkin minä joka en ole täyspäinen, kun pistän suosiolla kumpparit jalkaan mustikkametsälle lähtiessäni! Oon varmaan vähän nössö, koska totuushan on, että kaikkien luontokappaleiden pitää kumartaa ihmistä. Ollaan me niin mahtavia.
+Lisää kommentti
Nyt on susi keskusteluun tullut ensimmäinen kunnon kirjoitus !

Kirjaudu Sisään ja anna palaa , vähäks vituttaa lukea kuinka kultapossukerhon
jäsenet on naisiaan suojellakseen ryhtyny suren tappoon .
Muut motiivit sielon pelissä ja alkoholi pontimena suuren tyhymyyren toimiessa
suunnan näyttäjänä. Kumma ku eivät pyhimykseks ala vaatimaan tuota ittesä
tappanutta . Noinkohan ol mies parhaasta päästä ?
1 VASTAUS:
Tuollaiseksi ihmisvihaajaksi sitä tulee, kun piehtaroi pelkästään eläimien kanssa yötä päivää.
Yksi susi-intoilija uhkasi tappamisella naista varsinais-suomessa, joka vastusti susien pääsyä asutusten liepeille.

http://www.taajamasusi.com/yhdistyksen-tiedotteet/436-suomen-susi-facebookryhman-taman-paivan-julkisista-keskusteluista-tehty-poliisille-rikosilmoitus
+Lisää kommentti
"Sudenkalli tarkoittanee notta hätyytetään mahdollisimman suurella porukalla ja metelillä sudet naapuri seurakunnan riesaksi,"

noin ovat wetelisä ennen hoitanhet ennenwanhaan susikysymyksiä.

http://wainanjutut.blogspot.fi/
Ilmoita
Hyvä, että jäivät kiinni.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta