Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jungle aqua park

Vatsatauti

Ollaan suunniteltu matkaa ko. hotelliin. Arveluttaa vain se faraon kirous, kun matkassa on vajaa 2 v. lapsi... Uskaltaako ihan huoletta uiskennella vesipuistossa ja muuten lomailla? Tietenkin käsihygieniasta hyvin huolehtien.
Matkatoimiston sivuilla ei mainita, että vesipuisto olisi mitenkään maksullinen alue, onko se siis maksuton ja vapaassa käytössä?

6

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Egyptiin uudestaan

      Vesipuisto kuuluu Jungle Aqua parkin majoittuville kuiten myös siellä ruokailu kuuluu. Perheeni kanssa olen hotellissa käynyt emmekä ole saanut mitään mahatautia kyseisseä hotellissa. Missään hotellissa en edes täällä Suomessa ole nähnyt niin hyvää hygienia tasoa kuin kyseisessä hotellissa. Tarjoilijat kattavat kertakäyttäkäsinein aterimet pöytiin ja kokeilla on myös hansikkaat kädessä myös kuumia ruokia laittaessa. Jäätelöäkin olemme syöneet todella paljon. Egyptissä ne rahat ovat kaikkein saastaisempia joten aina niitä käyttäessä käsidesiä kannattaa käyttää kuten myös aina ruokailun yhteydessä. Vettä myös kannattaa juoda runsaasti, liian vähäinen veden juonti on kuulemma yksi syy sairastua faaraon kiroukseen. Itse jätän suosiolla kaikki merenelävät syömättä.

    • näin on

      Voi hyvä sylvi! Pitäisi olla selvää, että alle kaksi vuotiaiden lasten kanssa ei lähdetä tuollaisiin maihin. Aika itsekästä meininkiä. Voisi ihan hyvin vielä odotella lapsen kasvamista ja lähteä sitten turvallisin mielin. Tämän kommentin paikkansa pitävyyttä voi huoletta kysyä lastenlääkäriltä.

      • Tahtoo takaisin

        No voihan terttu! Onko niin että pienten lasten kanssa ei voi matkustaa kuin Hop Loppiin tai korkeintaan A-luokan hytissä Tukholmaan??? Minnehän sitten olisi muka turvallista matkustaa?? Anna kun arvaan...no tietysti sinne Thaimaahan. Ei kun rohkeasti reissuun vaan, ei ne Egyptin matkat olisi loppuunmyyty jos se olisi NIIIN vaarallista kun tässä TAAS yritetään lietsoa.


    • jungletar

      No joo, kyllä mäkin Jungleen kaksivuotiaan kanssa huoletta uskaltaisin lähteä! Meitä oli 6 hlöä reissussa, eikä kellään mitään vatsavaivoja. Kermakakkusia välteltiin, samoin kypsentämättömiä kasviksia, jääpaloja ja majoneeseja. Kaupungilla liikkumista kannattaa miettiä ja suunnitella tarkemmin...Mulle haastavin osuus siinä matkassa olis lapsi sylipaikalla lentokoneessa ;)

    • Perässä tullaan

      Kypsentämättömiä kasviksia tietysti kannattaa välttää noin pienen kanssa. Itse kyllä söin tuolla kurkkua, tomaattia paprikaa ja vähän tuoresalaattia. Jääpalat tulee jääpalatehtaasta (näin opas kertoi), kakkujakin syötiin ei niistäkään mitään tullut. Majoneesi, kalat ja merenelävät kannattaa jättää pois. Kyseinen hotelli on hyvä ja turvallinen 2-vuotiaan kanssa eikä mitään ongelmaa muutenkaan ole Egyptissä käydessä. Mukava matkaa...

    • siitä vaan

      Kannattaa muuten kysellä tosiaan lastentauteihin erikoistuneilta lääkäreiltä, kuinka pieniä muksuja kannattaa viedä näihin maihin. Sielläpä sitten olette ihmeissänne, kun lapsi on letkuissa luoja ties minkä taudin takia. On varmasti oikein hauska loma niin teille kuin etenkin lapsillekin. Tai jos on liian kuuma, luuletteko että pikkulapset siitä nauttivat. Mutta antaa palaa vaan, onhan se tullut jo selväksi, että nykyajan vanhemmat ovat kovin itsekkäitä. Edes lomamatkaansa eivät jaksa odottaa, vaan lapsen kustannuksella on nyt sitten vaan päästävä jonnekin ensimmäisen kahden vuoden aikana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe