Jungle aqua park

Vatsatauti

Ollaan suunniteltu matkaa ko. hotelliin. Arveluttaa vain se faraon kirous, kun matkassa on vajaa 2 v. lapsi... Uskaltaako ihan huoletta uiskennella vesipuistossa ja muuten lomailla? Tietenkin käsihygieniasta hyvin huolehtien.
Matkatoimiston sivuilla ei mainita, että vesipuisto olisi mitenkään maksullinen alue, onko se siis maksuton ja vapaassa käytössä?

6

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Egyptiin uudestaan

      Vesipuisto kuuluu Jungle Aqua parkin majoittuville kuiten myös siellä ruokailu kuuluu. Perheeni kanssa olen hotellissa käynyt emmekä ole saanut mitään mahatautia kyseisseä hotellissa. Missään hotellissa en edes täällä Suomessa ole nähnyt niin hyvää hygienia tasoa kuin kyseisessä hotellissa. Tarjoilijat kattavat kertakäyttäkäsinein aterimet pöytiin ja kokeilla on myös hansikkaat kädessä myös kuumia ruokia laittaessa. Jäätelöäkin olemme syöneet todella paljon. Egyptissä ne rahat ovat kaikkein saastaisempia joten aina niitä käyttäessä käsidesiä kannattaa käyttää kuten myös aina ruokailun yhteydessä. Vettä myös kannattaa juoda runsaasti, liian vähäinen veden juonti on kuulemma yksi syy sairastua faaraon kiroukseen. Itse jätän suosiolla kaikki merenelävät syömättä.

    • näin on

      Voi hyvä sylvi! Pitäisi olla selvää, että alle kaksi vuotiaiden lasten kanssa ei lähdetä tuollaisiin maihin. Aika itsekästä meininkiä. Voisi ihan hyvin vielä odotella lapsen kasvamista ja lähteä sitten turvallisin mielin. Tämän kommentin paikkansa pitävyyttä voi huoletta kysyä lastenlääkäriltä.

      • Tahtoo takaisin

        No voihan terttu! Onko niin että pienten lasten kanssa ei voi matkustaa kuin Hop Loppiin tai korkeintaan A-luokan hytissä Tukholmaan??? Minnehän sitten olisi muka turvallista matkustaa?? Anna kun arvaan...no tietysti sinne Thaimaahan. Ei kun rohkeasti reissuun vaan, ei ne Egyptin matkat olisi loppuunmyyty jos se olisi NIIIN vaarallista kun tässä TAAS yritetään lietsoa.


    • jungletar

      No joo, kyllä mäkin Jungleen kaksivuotiaan kanssa huoletta uskaltaisin lähteä! Meitä oli 6 hlöä reissussa, eikä kellään mitään vatsavaivoja. Kermakakkusia välteltiin, samoin kypsentämättömiä kasviksia, jääpaloja ja majoneeseja. Kaupungilla liikkumista kannattaa miettiä ja suunnitella tarkemmin...Mulle haastavin osuus siinä matkassa olis lapsi sylipaikalla lentokoneessa ;)

    • Perässä tullaan

      Kypsentämättömiä kasviksia tietysti kannattaa välttää noin pienen kanssa. Itse kyllä söin tuolla kurkkua, tomaattia paprikaa ja vähän tuoresalaattia. Jääpalat tulee jääpalatehtaasta (näin opas kertoi), kakkujakin syötiin ei niistäkään mitään tullut. Majoneesi, kalat ja merenelävät kannattaa jättää pois. Kyseinen hotelli on hyvä ja turvallinen 2-vuotiaan kanssa eikä mitään ongelmaa muutenkaan ole Egyptissä käydessä. Mukava matkaa...

    • siitä vaan

      Kannattaa muuten kysellä tosiaan lastentauteihin erikoistuneilta lääkäreiltä, kuinka pieniä muksuja kannattaa viedä näihin maihin. Sielläpä sitten olette ihmeissänne, kun lapsi on letkuissa luoja ties minkä taudin takia. On varmasti oikein hauska loma niin teille kuin etenkin lapsillekin. Tai jos on liian kuuma, luuletteko että pikkulapset siitä nauttivat. Mutta antaa palaa vaan, onhan se tullut jo selväksi, että nykyajan vanhemmat ovat kovin itsekkäitä. Edes lomamatkaansa eivät jaksa odottaa, vaan lapsen kustannuksella on nyt sitten vaan päästävä jonnekin ensimmäisen kahden vuoden aikana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe