Miksi aina risteilylle

Vaihtelua välillä

Mikä merisairaus teihin sinkkuihin on iskenyt?Myös oma-alotteisuuden ja mielikuvituksen puute.Ettekö voisi keksiä näille sinkkutapaamisille joskus jotakin muuta paikkaa?Vaihtelua.
Ehdotuksia:
Sinkkujen erävaellus yö laavuilla
Sinkkujen kalastus/pilkkikisa
Sinkkujen kilpasoutu miehet vs.naiset
Sinkkujen kevätsiivoustalkoot (Jossakin puistossa)
Sinkut raiteilla, junayö Hangosta - Inariin
Sinkut rinteessä(Lapissa)
Sinkkujen urheilukisat
Sinkkujen kesä/talvi/syys/kevätpäivät(Kylpylät ja muut paikat)
Siis aina ei tarvitse mennä laivaan keinumaan.
Järjestäjiä vaan kehiin ja saadaan hauskoja sinkkutapahtumia.

11

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokeri

      hei... vedä ny vittu päähäs!

      • Erihattuinen

        Sulle se sopii paremmin päähineeksi.


    • Onhan noita

      Miten niin aina? Tuskin kovin moni sinkku noilla risteilyillä jatkuvasti ravaa.

      Kyllähän noita luettelemasi tapaisiakin sinkkureissuja järjestetään. Ainakin Eurosinkuilla on monenlaisia reissuja. Mökkireissuista laskettelumatkoihin tai jopa Välimeren purjehduksiin asti. Urheilutapahtumiakin on monenlaisia.

    • hyih, niinpä.

      Minä en ainakaan ikinä näiden natsien risteilyihin osallistuisi, koska jos on yksikään, joka minua on pilkannut näillä palstoilla, en todellakaan niitä vatipäitä vielä naamasta naamaan haluaisi nähdä tai tietää mitään niin iljettävällä tavalla viatonta kohtaan keskustelupalstalla käyttäytyvistä! Juntti tietysti tollasen risteilyn profiilikin, jotenkin ..anteeksi.. "amismainen". Kaikki on joitakin ylipaklattuja, jotka puhuu jopa eläkeikäisetkin ( hävettää niiden puolesta!) kuin teinit siinä Livin telkkarimainoksessa, naiset etsivät kaljuja miehiä ja miehet haluavat päästä telkkariin, kun meni se "Biig Brotteerikin" ohi... Uteliaisuudesta voin yhden osan tuota Liv-kanavan sontaa katsoa, mutta voin vaan kuvitella, miten aneeminen tunnelma jollakin Suomi24- sinkkuristeilyillä varmaan ihan oikeasti on: joku kestorusketus- Esko Eerikäinen ( vai mikä sen nimi on, se Hunks- tanssija?), siellä järjestää joitakin bingokisoja, kaikki on ympäripäissään ja se käkkäräpää "Maajussille morsian"- juontaja, mikälie sen nimi se tyyppi siellä juontelee, yäk!

      Ainakin mä toivon, että ne samat ihmiset, jotka on kirjoittaneet näillä palstoilla, ei ole myös niissä telkkariohjelmissa: kammottavan sivistymätöntä ja kiusanhakuista ja sairasta sakkia Suomi24:n keskustelupalstoilla, täysin kammottavia tyyppejä!

      Ps. Olen kuullut, että aika tyhjää on Suomi24- sinkkuristeilyillä - mistähän syystä tavikset menee mieluummin tavalliselle ristelyille, no kuulkaas siitä syystä,että tavis ei telkkariin hingu...

      • Pysy kotona vaan

        Kovin on ristiriitaista tekstiä. Ensin valitat kuinka kamalia ja ilkeitä muut kirjoittajat ovat ja sitten haukut itse lähes kaiken mahdollisen.

        Ilmeisesti kuvittelet olevasi jotenkin muita parempi ja sivistyneempi, mutta ei se kyllä käytöksestäsi millään tavalla näy.


      • hyih, niinpä.
        Pysy kotona vaan kirjoitti:

        Kovin on ristiriitaista tekstiä. Ensin valitat kuinka kamalia ja ilkeitä muut kirjoittajat ovat ja sitten haukut itse lähes kaiken mahdollisen.

        Ilmeisesti kuvittelet olevasi jotenkin muita parempi ja sivistyneempi, mutta ei se kyllä käytöksestäsi millään tavalla näy.

        Kertoisitko minulle, että miten tällaisella nimettömällä/nimimerkkipalstalla olisi edes mahdollista "haukkua kaikki mahdollinen", tai itseasiassa "haukkua" yhtään ketään, koska kirjoituksillahan ei ole kohdetta, kun ottaa osaa keskusteluun? En kuvittele omasta "sivistyneisyydestäni" tms. mistään muustakaan yhtään mitään; kunhan ilmaisin, että minua ei Suomi24-sinkkuristeilyille saisi.

        Juontaja Miia Nuutila on hyvin kaunis nainen, mutta olisi mielestäni kauniimpi suorissa hiuksissa ( jossakin tanssiohjelmassa hänet kerran oli stailattu siten, ja oli hätkähdyttävän kaunis), ja siitä termini "käkkäräpää". Juontaja ja mediatyöläinen Esko Eerikäinen taas aivan varmasti, hänkin, on oman alansa osaaja ja ammattilainen alallaan, mutta en vaan satu pitämään vahvasta solarium- etc.rusketuksesta miehillä, ja siitä termi "kestorusketus- Esko Eerikäinen". Enkä ole väittänyt, että kaikki Suomi24- palstoilla kirjoittavat olisivat natseja tai että yritys olisi natsi. Voisi aika suuri osa kirjoittajista opetella lukemaan, ennen kuin kritisoi turhaan jokaista turhanaikaista tokaisua, sentään nimettömällä palstalla. Sitä mieltä kyllä olen, että ei aina välttämättä keskusteluihin kirjoittavat yhtään ole syypäitä siihen, että mikä on Suomi24- keskustelupalstojen muotoilu.

        Minulle nyt vaan on tullut tuntuma, että nuo Suomi24- sinkkuristeilyt ovat lähinnä teineille ja parikymppisille, sori. En ole itse innostunut ottamaan sellaiseen osaa, enkä muuten ole vielä ainakaan katsonut yhtäkään osaa tuosta Livin sarjasta, koska se ei kiinnosta minua ja olen kyllästynyt ns. "tosi-tv"- sarjoihin. Jonkun mainoksen joskus nähnyt, ja sitä kautta tulin kommentoimaan tälle kyseiselle palstalle.


      • hyih, niinpä.
        Pysy kotona vaan kirjoitti:

        Kovin on ristiriitaista tekstiä. Ensin valitat kuinka kamalia ja ilkeitä muut kirjoittajat ovat ja sitten haukut itse lähes kaiken mahdollisen.

        Ilmeisesti kuvittelet olevasi jotenkin muita parempi ja sivistyneempi, mutta ei se kyllä käytöksestäsi millään tavalla näy.

        Sulle vielä: sä olet ehkä oikeassa, enkä loukkaannu yhtään, että sanoit mun kommenttiini noin.:) Minähän _olen_ tietyllä tavalla tyhmä: sosiaalisesta mediasta juuri mitään ymmärtämättömänä olen lukemattomia kertoja niinsanotusti "väitellyt" tässä Suomi24:a tämän erinäisillä keskustelupalstoilla aivan käsittämättömän inhottavia tekstejä kirjoittelevien kanssa, eikä järkevä ihminen toimi siten, että repii pelihousunsa anonyymissa viestinnässä, vaan minä siinä itsestäni pellen teen, jos niin toimin.:)

        Paria omaa kommenttiani olen myös suuresti katunut: useimmiten kirjoitan hyvin asiallisesti, jos otan osaa tällaiseen anonyymiin Suomi24- keskusteluun, mutta se että jos mä olen alkanut ajatella, että mulla olisi oikeus itse kirjoittaa rumasti, jos joku muu kirjoittaja on täysin tyhmä, ei kerro mitään sivistynyttä _minusta_. En elättele mitään luuloja älykkyydestäni. En ole tyhmä, mutta ihan tavan talliainen, joka jorisen keskustelupalstalla ja nimenomaan anonyymilla tällaisella, koska se on helpompaa ilmaista ajatuksia anonyymisti, kuin mennä ja sanoa sama persoonana. Ketään en kyllä koskaan ole kiusannut, ja minä olen ollut loukkaantunut tän Suomi24:n osalta ihan muista asioista, kuin ehkä luulet tekstini perusteella: lähinnä siitä, että joku tai jotkut ääliöt on ihan systemaattisesti herjanneet minua näissä keskusteluissa perättömillä henkilökohtaisuuksilla kommenteissaan, jotka (kommentit) ovat olleet usein mielestäni _järjettömiä_ , kun en edes omaa enkä ole koskaan omannut tälle Suomi24-saitille edes rekisteröityä nimimerkkiä. Mutta sitähän on kaikkia vainoharhaisia hörhöjä anonyymissa netissä, jotka luulee nimettömässäkin viestinnässä anonyymin persoonasta ihan omiaan, enkä mä sille mitään voi. Enkä koskaan voi vaikuttaa siihen, mitä muut tekee ja toimii netissä.

        Kyllä joo siis tässä Suomi24:a on ilkeitäkin kirjoittajia. Ihan saletisti on. Oletko kenties eri mieltä asiasta?! Siinä tapauksessa et liene paljoa näitä palstoja lukenut.

        Mitä tän Suomi24:n ylläpitoon tulee, niin oikein hyvää palvelua olen saanut, jos olen kysynyt jotakin. Eri asia on sitten puolueelliset vapaaehtois-sheriffit jne. palstat omivat vakkariporukat, jos ja mikäli(?) sellaisia on - ainakin takavuosina sellaisia kiusaajia oli ihan palstavakkareissakin, nykypäivästä en tiedä, enkä halua tietää, palstoilla saamani älykääpiömäisen höykytyksen vuoksi. Paitsi sen tiedän, että tosi paljon hyvin alatyylin kommentointia on koko ajan palstoilla.


    • Fear of the Dark

      Miksi noille risteilyille kannattaisi edes lähteä?

      Jos sinne menee yksinäisenä sinkkumiehenä, sieltä nauretaan heti ulos kaverittomuuden takia.

      • hyih, niinpä.

        Jos oikeasti olet vilpitön(?) kommentissasi, nin kandee varmaan muistaa, että usein sosiaalisimmat eivät ole aktiivisia netissä, mikäli viittaat kommentillasi "kaverittomuudesta" internetmaailmaan. Ja voi kommentoida, että vaikkei ole nettiseuranhakija (olen liian nynny ja konservatiivinen koskaan jopa kirjoitellakseni nimellä tällä Suomi24- palstalla, koska tämä kammottaa minua sisälllöltään tämä Suomi24), niin ottaisin ainakin itse oikeinkin mielelläni mukavan miehen, joka ei tee numeroa itsestään, eli jos ja kun varmasti ( en tiedä miltä näytät ja tämä on keskustelupalsta) et suohirviön näköinen ole, minä voisin kiinnostua sinusta parisuhdemielessä, jos joku idiootti nauraisi sulle, että miten sun kaverit ja niin edelleen. Mutta jos taas olet joku pilkkaaja, niin sitten en olisi kiinnostunut.

        Ei sinkkumiehille saa nauraa, eikä sinkkunaisillekaan. Suomi24:lle sen sijaan kyllä: vasta viimepäivinä olen tajunnut, että tämä on vielä ehkäpä jopa sata kertaa sairaampi foorumi, kuin ikinä olisin voinut käsittää, eli minä nettiä tyystin tuntematon en aiemmin ole tajunnut, että tää todella on keskustelupaikka, missä sekopäät jakaa nettikiusaamismielessä linkkejä ja mustamaalaa. No hyvä, että tajuan sentään myöhään, kuin että jos vaihtoehto olisi, että en koskaan! Minulle ja mun kommenteille on varmaan tuhannet naurut laitettu tällä saitilla Suomi24 kaikenmoisten nettihäirikkökiusaajien toimesta, kun monet varmaan ei käy sillä ajatuksella kirjoittamassa, että kirjoittaa nimettömiin epäasiallisiin viesteihin vilpittömiä vastineita, joten saat vapaasti nauraa,jos olet yksi heistä. Mutta tsemppiä sinulle, jos todella haluaisit löytää itsellesi kumppanin. Monihan haluaa, mutta harva hakee sitä netistä.

        Ja, olen saanut tarpeekseni siitä, että tällä Suomi24:a mun ilmaisuni sisältöä on ronkittu. Kun en itse tälle foorumille profiilia omaa, en halua sellaista kiusaamista. On kauheaa, jos teknisellä tiedolla pilkataan viattomia.


      • hilma ja onni
        hyih, niinpä. kirjoitti:

        Jos oikeasti olet vilpitön(?) kommentissasi, nin kandee varmaan muistaa, että usein sosiaalisimmat eivät ole aktiivisia netissä, mikäli viittaat kommentillasi "kaverittomuudesta" internetmaailmaan. Ja voi kommentoida, että vaikkei ole nettiseuranhakija (olen liian nynny ja konservatiivinen koskaan jopa kirjoitellakseni nimellä tällä Suomi24- palstalla, koska tämä kammottaa minua sisälllöltään tämä Suomi24), niin ottaisin ainakin itse oikeinkin mielelläni mukavan miehen, joka ei tee numeroa itsestään, eli jos ja kun varmasti ( en tiedä miltä näytät ja tämä on keskustelupalsta) et suohirviön näköinen ole, minä voisin kiinnostua sinusta parisuhdemielessä, jos joku idiootti nauraisi sulle, että miten sun kaverit ja niin edelleen. Mutta jos taas olet joku pilkkaaja, niin sitten en olisi kiinnostunut.

        Ei sinkkumiehille saa nauraa, eikä sinkkunaisillekaan. Suomi24:lle sen sijaan kyllä: vasta viimepäivinä olen tajunnut, että tämä on vielä ehkäpä jopa sata kertaa sairaampi foorumi, kuin ikinä olisin voinut käsittää, eli minä nettiä tyystin tuntematon en aiemmin ole tajunnut, että tää todella on keskustelupaikka, missä sekopäät jakaa nettikiusaamismielessä linkkejä ja mustamaalaa. No hyvä, että tajuan sentään myöhään, kuin että jos vaihtoehto olisi, että en koskaan! Minulle ja mun kommenteille on varmaan tuhannet naurut laitettu tällä saitilla Suomi24 kaikenmoisten nettihäirikkökiusaajien toimesta, kun monet varmaan ei käy sillä ajatuksella kirjoittamassa, että kirjoittaa nimettömiin epäasiallisiin viesteihin vilpittömiä vastineita, joten saat vapaasti nauraa,jos olet yksi heistä. Mutta tsemppiä sinulle, jos todella haluaisit löytää itsellesi kumppanin. Monihan haluaa, mutta harva hakee sitä netistä.

        Ja, olen saanut tarpeekseni siitä, että tällä Suomi24:a mun ilmaisuni sisältöä on ronkittu. Kun en itse tälle foorumille profiilia omaa, en halua sellaista kiusaamista. On kauheaa, jos teknisellä tiedolla pilkataan viattomia.

        Niinpä niin....miksei vaikka sinkkujen yhteisiä kävelytapahtumia. Varmasti oisi kivaa ja sutinaa:-)


    • Muuhunki pystytään

      Sinkut Kalamarkkinoilla
      Sinkut taidenäyttelyssä
      Sinkut messuilla
      Sinkut museossa
      Sinkut kurssilla X

      --- Ei kaikist oo hauskaa se että känninen s-porukka säätää ja tappelee jossain hikises ja ahtaas lääväs... Anteeks, laivas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2659
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      223
      2484
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      190
      1804
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe