Tilasiko Maria Mikko Alasen murhan?

Tuskin sattumaa

"Ohjelman lähteiltä saamien tietojen mukaan Mikko Alanen halusi kesällä 2010, että hänen Ferrarinsa tuotaisiin takaisin Suomeen. Mikko Alanen ei ennättänyt saada tietoa siitä, että hänen autonsa oli myyty Espanjassa.

45 minuuttia -ohjelman tietojen mukaan 150 000 euron arvoinen Ferrari on myyty uudelle omistajalle kesä-heinäkuussa 2010 Espanjassa. Mikko Alanen kuoli Helsingin Katajanokalla oudoissa olosuhteissa elokuussa 2010. Henkirikos on yhä selvittämättä.

Autokaupassa epäillään törkeää kavallusta. Rikoksesta epäiltynä todennäköisin syin on Miljonääriäidit-ohjelmasta julkisuuteen noussut, rikkaan liikemiehen leski Maria Alanen."
http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2013/02/1710329/miljonaariaidin-kavallusjuttu-ferrari-kaupalla-yllattava-ajankohta

Väistämättä tulee mieleen, että piti päästä miehestä eroon, ettei autokauppa paljastuisi. Inhoan tuollaisia ämmiä jotka haluaa vain hyötyä miehen omaisuudesta ja monet tappaakin saadakseen koko omaisuuden itselleen.

51

16150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfgfhffhhghg

      Voi olla että emäntä oli käteisen tarpeessa ja ukko ei antanut kahisevaa riittävästi. Auto myytiin käteisen tarpeessa ilman ukon lupaa.

      Vaikuttaa tilatulta. Toisaalta jos venäläisten kanssa tekee bisnestä saataa henkikukta olla toisinaan aika herkässä.

      Tiedä mikä on totuus.

      Joku tässä jutussa haisee ja pahasti.

    • Kaveri

      "Ohjelman lähteiden mukaan.." Mitkähän lie lähteet, ei käy ilmi ja ohjelma jäi kyllä ihan ilmaan roikkumaan. Tuollaisilla kommenteilla, "eri lähteistä" saadut tiedot haiskahtaa aina skandaalin käryiseltä. Tässäkin on ehkä hiemen tehty kärpäsestä härkänen. En ole ikinä ennen lukenut yhdestä autokaupasta näin paljon lehdestä... Onhan Maria kai mielenkiintoinen persoona, mutta aika rajua tekstiä kirjoitetaan söötin tuntuisesta naisesta... Ehkä tässä lehdet hakee juuri skandaalia, totuudesta viis.

      • 1merkkari

        Juu, saattaa olla, että halutaan vain katsojalukuja korkeammalle. Jos näin, niin on todella törkeää levittää kansan tietoisuuteen noin vakavia epäilyjä ihmisestä.


      • erkki

        >>En ole ikinä ennen lukenut yhdestä autokaupasta näin paljon lehdestä...


    • 20+3

      Auton arvo, selvittämätön henkirikos ja julkisuudessa ollut henkilö nostaa asian luonnollisesti isoihin otsikoihin.
      Onhan siinä asioita pielessä, jos miehen nimissä oleva auto myydään hänen tietämättään ja kirjataan myöhemmin kuuluvaksi omistajan kuolinpesään.
      Ottamatta kantaa henkirikokseen, niin olisi siinä varmaan ollut rouvalla vähän selittämistä, kun Ferrari on laitettu lihoiksi miehen tietämättä, kun auto oli vielä vain hänen omistuksessa...

    • ggggg5555

      kyllä tää aika selvältä jutulta vaikuttaa...mut ääneen ei parane huudella vielä mitä epäilee.
      Ruma nainen. Motiivi murhaan olemassa. Raha. Kenellä muulla motiivi tappaa?

      • onnellinen köyhä

        Miljonäärillä rahat lopussa.


      • Tilaustöitä.
        onnellinen köyhä kirjoitti:

        Miljonäärillä rahat lopussa.

        Siis eihän se ole enää luonnollisen näköinenkään vaan frankstesteinin hirviö, naama muokattu kuin vahakabinetissa. Kai sillä on ollut gigologin koko ajan.
        Yhtä tunteeton ja paatunut kuin A.A.


      • Anonyymi
        Tilaustöitä. kirjoitti:

        Siis eihän se ole enää luonnollisen näköinenkään vaan frankstesteinin hirviö, naama muokattu kuin vahakabinetissa. Kai sillä on ollut gigologin koko ajan.
        Yhtä tunteeton ja paatunut kuin A.A.

        A.A vapautettiin syytteistä...


      • Anonyymi
        onnellinen köyhä kirjoitti:

        Miljonäärillä rahat lopussa.

        nykyään sossu äiteja molemmat


      • Anonyymi

        Levottomuutts alitajunnasta.


    • Ltn. Peter Columbo

      Näyttää siltä, että leskivaimo on tilannut ja sopinut jonkun kanssa miehensä murhan. (vrt. Courtney Love tapaus =rahalla saa ja peiteltyä saa.)

      Juttua on saatettu kehitellä jopa pitkäänkin naisen osin, ja Espanjaan muutot ym. ovat kaikki osa "suunnitelmaa."
      Ferrari on myyty ja saatuja varoja käytetty murhateon maksamiseksi (voi olla jopa murhaajalle luvattu että auton myytyä rahat tulee varmasti).

      Murhaaja on saattanut myös joutua "odottamaan" että naiselta tulee lupa toimia vasta kun autokauppa on ensin varmasti valmis.
      Koska Ferrari oli myyty jo etukäteen, nainen on tiennyt että mies on lähellä menettää henkensä, ja toisaalta ne varat eivät tule jäämään pesään jaettavaksi.
      Nainen on tehnyt kiireesti kaupat siinä uskossa että ollessaan vielä avioliitto voimassa hänellä olisi ollut vielä "melkein" oikeus myydä auto "laillisesti", tai ainakin pienin seuraamuksin jos jokin menee pieleen. Toisaalta jos ero on alkanut olla ovella, kiire on joka tapauksessa että kerkiää "hoitaa homman" kotiin.

      Tekojen jälkeen naisen on paras vältellä joutumasta antamaan mitään kommentteja ja pelata aikaa. Hän on ajatellut karistavansa jutun tomut jaloistaan, ja päätyvänsä uteliailta kuulustelijoilta riittävän kauas Suomesta muuttaessaan Espanjaan asumaan.

      Myös isovanhempiin on pitänyt välttää minkäänlaisia kontakteja, koska naisella on koko ajan riski puhua "ohi suunsa", ja aiheuttaa itselleen lisää kyselyitä, joihin hänen on kiusallista keksiä päteviä ja aukottoman johdonmukaisia vastauksia.

      Tässä kohtaa on viimeistään kätevää luoda valheilla lopullisesti riitaiset suhteet isovanhempiin väittämällä ettei isovanhemmat ole olleet kiinnostuneita lapsenlapsista ollenkaan.
      Isovanhempien suuttuessa nainen välttyy jälleen kaikesta kommunikoinnista ja kysymyksiltä, joissa voisi vahingossa paljastaa itsensä.

      45 minuutille lähetetty kirje vaikuttaa syyllisen henkilön lähettämältä tarkoin harkitulta hämäämiseksi tarkoitetulta kirjeeltä, jolla jälleen kerran pelataan aikaa ja pyritään välttää joutumista vastailemaan mihinkään kysymyksiin.
      Nainen käyttää jopa lapsiaan "kilpenä" säälipisteiden saamiseksi, ja huomion kääntämiseksi itsestään pois.

      Lapsikorttia käyttämällä pyritään saamaan median huomio pois ja media hiljaisemmaksi.

      Napatkaa tuo onnenonkija.

      "T. Lieutetnant Peter Columbo, Los Angeles police department"

      • mammona

        Ajattelen myös samoin. Tuo leski vaikuttaa kaikessa roistolta.


    • Tämäkin vielä

      Avioehtojahan ei ollut, joten puolisoiden etääntyessä toisistaan naisen tuli toimia melko nopeasti saadakseen itselleen kaiken heti, ennenkuin eroprosessit vaikeuttaisivat kuvioita..?
      Amerikassa oleva skenaario on enemmän kuin jatkuvasti toisuvaa..
      Esim "Forensic detectives, ja FBI files"

    • FBI Files vielä

      Kannattaa tarkistaa vielä onko nainen tai sitten uhri itse (naisen toivomuksesta) lähellä ennen murhaa nostanut henkivakuutuksen summaansa, nainen laittanut itsensä tai lapsensa edunsaajiksi jne. (Nainenhan pääsee alaikäisten lastensa takia kuitenkin rahoihin jos henkivakuutussummaa tulee). Tarkistakaa myös jos vakuutuksia on haettu muista maista.

    • Hyvä pojat!

      -












































      Jaahas!
      Täällä on taas näitä Aku-Ankan
      kestotilaajia!

    • Donald Truck

      Kalle Ankan, ja Callen veli oli Pauli ja setä oli Roope

    • Uskomatonta käytöstä

      No aika asiatonta kyllä kaikilta tuo akuankkavitsailu tällaisen asian yhteyksissä, jossa sentään nuorimies on kuollut.

    • Luultavimmin

      Käyttänyt prepaid puhelinta tilaamiseen ja asioista sopimiseen

    • Jo pyyhkiytyneet

      Teletunnistetiedot vanhentuvat eli poistuvatkin joskus

    • KaverisiKuopiosta

      Ei taida totuus selvitä ikinä :( R.I.P. Mikko

      • niinpää

        Tässä taas toteutuu tämä ettei naisia saa edes epäillä mistään, vaikka syyllistynyt petokseenkin auton myynnissä murhan aikaan, siitäkään eivät ole saaneet vielä oikeuteen. Olisi hyvin tyypillinen tapaus, nainen murhauttaa miehensä rahan takia, aika uskomatonta etteivät ole saaneet mitään selvitettyä.


    • huhukiertääkylilä

      Totuus ja fakta tässä . Mikko Alasen isä oli vasikoimassa lemminkäisen asfaltti kartellia ja tämä murha oli kosto . Jokainen joka oli vasikoimassa lemminkäistä on tapettu tai mystisesti kuollut .

      • enuskohetkeäkään

        Akka siitä murhasta hyötyi ja ihan sattumaltako samaan aikaan myi autonkin, olisi jäänyt siitäkin kiinni. Oli varmaan iso henkivakuutus muun omaisuuden lisäksi.


      • Gerhardt_W

        Kartellipaljastusten osuutta asiaan varmaan pyrittiin aikanaan selvittämään kaikin käytetttävissä olevin keinoin. Eikö Alanen senior nimenomaan ollut asioista kertoja, oliko muka muitakin?


    • ylikonstaapeli

      VIR0N MAFIA. VENAJAN MAFIA. J0KU T0RPEED0

    • Se-on-siinä

      Aivan isä Heikki Alanen tilasi poikansa Mikko Alasen murhan, kun hän paljasti vuonna 2002 asfalttikartellin. Poliisi painosti Tekraa yhteistyöhön, eli Heikki Alasen omistamaa Asfaltti-Tekra kertomaan kartellin yksityiskohdista.

      Ja niin isä Heikki Alanen tekikin, ja tuloksena oli Lemminkäinen Oy:lle 68 miljoonaa euron seuraamusmaksu .

      Tästä ei ole pitkä matka siihen, että Venäjältä vuosien takaa löytyy sopiva asian lopettaja. Maria Alanen tietää asiasta kaiken, koska on ollut mukana junailemassa liiketoimia ja "tilauksia".

      Ltn. Peter Columbo on oikeassa analyysissään. Liike-elämä ei siedä asian yli hyppimistä.

      - https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/urakat-jaettiin-aina-vuoden-alussa/369545/
      - https://www.rakennuslehti.fi/2016/10/tallainen-oli-asfalttikartelli-hallitus-poisti-kartellin-rikoslaista-1992/
      - https://www.rakennuslehti.fi/2011/01/asfalttitekran-myyneet-alaset-joutuvat-maksamaan-miljoonakorvaukset-skanskalle/
      - https://www.rakennuslehti.fi/blogit/asfalttikartellin-sankarit-ja-konnat-2/
      - https://www.talouselama.fi/uutiset/asfalttikartelli-kuppasi-asiakkailta-jopa-60-prosentin-ylihinnat/559c9508-6fe1-3f90-ad28-f7162e211298
      - https://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/media/uutiset/48880/Asfalttikartellin-jalkinaytos-asfalttiyhtion-myyjat-tuomittu-korvauksiin-Skanskalle
      - https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001483106.html
      - https://keskustelu.anna.fi/threads/outo-kuolema.1841792/

      Vielä lainaus Kalevasta:

      "Asfaltti-Tekra Oy:n edeltäjän perustaneen Heikki Alasen mukaan "jokaisen vuoden alkupuolella käytiin muutaman viikon aikana läpi aina se, miten urakat jaetaan, eli sovittiin markkinaosuudet ja jaettiin alueet ja tiedossa olevat urakat".

      Alasen mukaan Lemminkäisen rooli oli hallitseva: Vaikka Tielaitoksen urakat oli jaettu ja esimerkiksi Asfaltti-Tekra tai joku muu yritys laski tältä pohjalta urakalle hinnan, se vielä hyväksytettiin Lemminkäisellä.

      Hinnoittelun lisäksi Lemminkäinen koordinoi sitä, että urakka meni sille, jolle se kuului. Kunnat oli jaettu yksitellen. Esimerkiksi Oulusta oli jaettu kaksi kolmasosaa Lemminkäiselle ja kolmasosa toiselle alueen kartelliyritykselle.

      Vuosina 1994-1996 kartelliin liittyneessä Asfaltti-Tekrassa työskennelleen Jarmo Sikasen mukaan ennen tarjouksen jättämistä sovittiin puhelimitse hinnasta. Soittokierroksella sovittiin, kuka ottaa urakan ja millä hinnalla ja että muut ylittävät hinnan.

      Sikasen mukaan "Tieliikelaitos oli mukana kartellissa perustamisestaan, eli vuodesta 2001"."

      Se on siinä.

      • suomiespanjakytky

        Kiitos asiallisesta tiedottamisesta pelkkien mielipiteiden sijasta. Näkyykin kaikki muut kommentoinnit olevan jo menneiltä vuosilta - tosin jostakin syystä on nyt jätetty pois tämän päivän uutinen.

        https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/syyttaja-maria-alanen-varasti-hamarissa-olosuhteissa-kuolleen-miehensa-ferrarin-luksusauto-myytiin-eteenpain-vaarennetylla-kauppakirjalla/7079150#gs._Gfuuwc

        Se nyt on faktajuttu, että pienessä Suomessa kaikki liittyy kaikkeen - myös tämä Espanja-kytky Marbellaan.

        Mikäs tarve on pitää valmisteluistunto jollekin oikeudenkäynnille vuotta aikaisemmin ja vielä ilmoittaa tämä asia julkisena tiedotteena kaikille osallisille, että itse oikeudenkäynti on vasta vuoden päästä?! Eikö rikoksentekomaa ollut Espanja, jos juttu typistetään pelkään asiakirjaväärennökseen, ja eikö silloin oikeudenkäynti kuuluisi olla Espanjassa?

        Uutisesta:

        "Oikeudessa pidettiin tänään jutun valmisteluistunto. Alanen on ainoa syytetyistä, joka saapui paikalle oikeuteen. Varsinainen pääkäsittely alkaa vasta ensi syksynä."

        Tiukkoja vuosia Suomi-Espanja rintamalla 2010-2011, silloin kuolivat niin Karoliina Kesti kuin myös Fuengirolassa Jenna Lepomäki - mutta tapahtui muutakin - kuvateksti: Massiivinen oikeudenkäynti asian tiimoilta Malagassa syyskuussa 2010.

        Uutisen ohessa on kuva punaisesta ferrarista - onko kyseessä nyt sama ferrari, joka seikkailee tässä Alasen jutussa, vai kuinka monella suomalaisella on/on ollut punainen ferrari Marbellassa?

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011040113473532_ul.shtml

        "01.04.2011 klo 11:23

        Pariskunta pesi rahaa 800 000 euron edestä Aurinkorannikolla, uutisoi Helsingin Sanomat.Eläkeläispariskunta oli mukana kavaltamassa varoja Marbellan ja Fuengirolan kiinteistökaupoissa, jonka lonkerot ulottuivat 1990-luvun puoliväliin saakka.

        Malagalainen tuomioistuin määräsi torstaina pariskunnalle vankeutta kolmeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi. Lisäksi kummallekin heistä lankesi maksettavaksi 1,3 miljoonan sakot."

        Tähän oikeudenkäyntiin johtivat tapahtumat, jotka alkoivat maaliskuussa 2015 Aurinkorannikolla 12 suomalaisen pidättämisellä. Pidätyskohuun liittyi kyseinen punainen ferrari, kuten uutisesta selviää.

        Tapahtumien seurauksena kaatui koko Marbellan kaupungintalo, ja kaupunginjohtaja rouva pidätettiin venäläisen miehensä kanssa, kun he olivat nousemassa Helsinkiin tulossa olevaan koneeseen.


      • suomiharrastustavain

        Unohtui mainita, että tämä tuomittu suomalaispariskunta, joiden nimet oli kyllä espanjalaistiedotusvälineissä mainittu oli kotoisin Turusta.


      • rakennuskuvioita

        Siellä edellä vilahtelee nimi Skanska - se vastaavasti liittyy Suomen pankkikriisikuvioihin tiukasti, joita rakennuskuvioita ennen rysähtämistä penkoi Tampereella kuuluisaksi tullut poliisi Sulo Aittoniemi. Hänet pakotettiin lopettamaan tutkimukset, jota tilannetta hän itse luonnehti sellaisiksi, että tuli astuneeksi liian isoille varpaille. Muistaisin lukeneeni, että nuo varpaat olisivat tuolloin kuuluneet Mauno Koivistolle.

        No, wikipediassahan tuo luki:

        "Komisario Aittoniemi tutki 1980-luvulla Noppa-juttuun liittynyttä poliitikkojen lahjontaa, ennen kuin hänet hyllytettiin tutkimuksista syksyllä 1984. Aittoniemi arveli hyllyttämisensä johtuneen ratkaisevasti siitä, että hän oli kesällä 1984 tehnyt Lahden poliisille virka-apupyynnön Noppa-jutun vuoksi etsintäkuulutetun Tampereen kaupunginjohtajan Pekka Paavolan pidättämiseksi SDP:n puoluekokouksesta Lahdesta. Myös Keskustapuolueen entinen puheenjohtaja Johannes Virolainen oli kimpaantunut Aittoniemelle Keskustaan kohdistetusta tutkinnasta. Lopullisen määräyksen syrjäyttämisestään Aittoniemi epäili tulleen presidentti Mauno Koivistolta.[2]"


      • kokosuomenkuvio

        Ja muutama vuosi tämän jälkeen sitten pankkikriisikuvioissa Koivisto kokousti maan päättäjät ja oikeuslaitosten tuomarit, että - vaikka oli kyse järjettömästä lainanannosta, rahan annosta jopa kavereille ja mm. Neitsytsaarille hotellihankkeeseen, joita varten kerättin kansalta pankkitukia ja aiheutettiin mm. massiivinen itsemurha-aalto - oikeuslaitosten on päätettävä tätä koskevat käsittelyt vain pankkien eduksi.

        Wikipediasta:

        "Koiviston konklaaviksi kutsutaan presidentti Mauno Koiviston koolle kutsumaa tuomioistuinten, yliopistojen ja tutkimuslaitosten edustajien tapaamista 6. toukokuuta 1992. Presidentinlinnaan kokoontui silloin noin 30 henkeä.[1]

        Arvellaan, että tässä tapaamisessa Koivisto painosti korkeimman oikeuden jäseniä olemaan myötämielisempiä pankeille velallisten ja pankkien välisissä oikeudenkäynneissä. Esimerkiksi professori Heikki Ylikangas muistelee:[2]

        »Tilaisuuden tarkoitus oli tasavallan presidentin ja – mikäli mahdollista – mukaan kutsuttujen henkilöiden arvovallalla painostaa Korkein oikeus tekemään Koiviston mieleinen ratkaisu pankkeja koskevassa asiassa.»

        Koivisto piti virheellisenä erityisesti Korkeimman oikeuden 3.4.1992 tekemää päätöstä, jonka mukaan pankilla ei ollut oikeutta yksipuolisesti nostaa lainansaajan korkoa. Koiviston mielestä tuomioistuinten oli ajateltava erityisesti pankkien asemaa".

        Skanskan kautta näitä pankkitukia sitten lipsahti merkittävä määrä Ruotsin puolelle, ja syytä olettaa, että sieltä(kin) edelleen rahanpesuun Costa del Solille rakennusbisneksen ohella.

        Mutta on osansa myös pankeilla tuossa ryöstötoiminnassa, löytyy uutisesta:

        "Ryöstelevät viikingit" – Nordeaa ja Danske Bankia syytetään eläkeläisten huijauksista Aurinkorannikolla

        https://yle.fi/uutiset/3-8359064

        Sujauttakaa nyt sitten mielikuvissa Alanen ja Lemminkäinen sinne jonnekin...


      • heittivuosiluku

        Teinpä pahan vuosimokan edelle:

        "Tähän oikeudenkäyntiin johtivat tapahtumat, jotka alkoivat maaliskuussa 2015 Aurinkorannikolla 12 suomalaisen pidättämisellä. Pidätyskohuun liittyi kyseinen punainen ferrari, kuten uutisesta selviää."

        Kyse oli tietysti maaliskuusta vuonna 2005.

        https://elpais.com/elpais/2011/03/31/actualidad/1301559423_850215.html


      • kylläespanjassatiedetään

        Vielä Iltalehden viihdeuutisista:

        »Miehensä kuoleman jälkeen Maria vannoi oikeaksi pesäluettelon, johon oli merkitty hänen kuolleen aviomiehensä omistama Ferrari. Koska autoa ei löytynytkään, pesänselvittäjä teki asiasta rikosilmoituksen.

        Poliisi epäili tuolloin, että luksusauto oli myyty salaa ennen Mikko Alasen kuolemaan.

        Se, mitä Ferrarille lopulta tapahtui, on edelleen mysteeri. Tähän yritetään saada vastaus käräjäsalissa.»

        Kannattaisiko sitä Ferraria nyt kysyä Espanjan poliisilta, kun näyttää takavarikoineen sen jo vuonna 2005?


    • maksettuko

      Onko dna koetta otettu Alasen ystävän venäläiseltä mieheltä?

    • Voivoivoi

      Oho?

    • mistäoikeinkyse

      Hei, tuolla edellä lukee näin:

      "01.04.2011 klo 11:23

      Pariskunta pesi rahaa 800 000 euron edestä Aurinkorannikolla, uutisoi Helsingin Sanomat.Eläkeläispariskunta oli mukana kavaltamassa varoja Marbellan ja FUENGIROLAN KIINTEISTÖKAUPOISSA, jonka lonkerot ulottuivat 1990-luvun puoliväliin saakka."

      Kyllä Marbellasta on puhuttu ja suomalaisten osuudesta siellä, mutta en ole koskaan kuullut, että suomalaiset olivat kavaltamassa myös Fuengirolassa ja kiinteistökaupoissa. Missä tästä on puhuttu? Onko ollut lehdissä?

      Marbellassahan tämä tapahtui kaupungin myötävaikutuksella, kun myytiin korruptiolla maata, joka oli kaavoitettu muuhun kuin asuntoja varten, eikö se mennyt näin? Asuntojen rakennuttaja oli suomalainen, käsitin, että tuo punainen ferrari oli ollut hänen, kun hänet ensimmäisten joukossa kerran pidätettiinkin vuonna 2005?

      Muistaakseni 30.000 asuntoa oli kyseessä ja asunnonostajat joutuivat vastuuseen ja menettivät rahansa, vaikka eivät tietenkään voineet tietää, että millaiset taustakuviot korruptiolla siellä oli.

      Näitä asuntoja on kai yritetty vuosien kuluessa laillistaakin.

      Mutta miten tämä tapahtui Fuengirolan puolella - en ole kuullut sanaakaan tuosta suomalaisten suosimasta kaupungista, että olisi kiinteistökaupassa kavallettu rahaa - ei kai olisi onnistunut ilman kaupungintalon apua kuten ei Marbellassakaan?



      Onko tietoa, että miten tässä Fuengirolan kiinteistökaupassa suomalaiset ovat olleet kavaltamassa rahaa? Kavaltamassa keneltä? Kaupungiltako?

      • punanenferrari

        Jos olisi huijattu kiinteistökaupoissa, niin silloinhan kai puhuttaisiin huijaamisesta? mutta Termi "kavaltaa" on ihan eri termi ja tarkoittaa kyllä huijaamista myös, mutta kavallus on kavaltaa toisen rahoja, jotka jo on hallussa. Wikisanakirja sanaa kavalluksesta näin:

        "kavaltaa (54-I) (taivutus) varastaa hallussaan olevaa, jonkun toisen omistamaa, omaisuutta.... Isännöitsijä kavalsi taloyhtiöiltä yli 600 000 euroa."

        Jos oikein muistan, niin Marbellassa pääsyytetty oli kaupungin asessori Roca, ja kai häntä voitiin pitää kavaltajana sitten, kun kyseessä oli Marbellan kaupungin maaomaisuus, jota myytiin korruptiolla, vai?

        Kuva pääsyytetystä, herra Rocasta.

        https://www.laopiniondemalaga.es/malaga/2009/09/14/malaya-ballena-blanca/288885.html

        Kyllä kai nyt jonkun täytyy tästä tietää jotakin, jos samaa on tapahtunut Fuengirolassakin?!


    • miesgrekinmaria

      Miljonäärimammat ovat roskasakkia ja murhaajia. Painukoot helvettiin koko sakki.

      • Anonyymi

        ninaa voisin panna kerran joka reikään ,sitten voisivat mennä helvettiin


    • Anonyymi

      Discovery-kanavalla on juttu tästä. Ihan uusi sarja. Vaimo ainakin kertoo tapahtumista.

    • Anonyymi

      Sukupuoli esti oikeuden tapahtumisen tässäkin.

      • Anonyymi

        Ihan kuin Lehtisaren murhassa, rikaa akka tapatti uhrin ja vei autonkin, sitli vain ehdollista.


    • Anonyymi

      Meteliä, koira haudattuna...

    • Anonyymi

      Lehtisaaren murhassekin rikas perijä pääsi ehdollisella vaikka oli yllyttäjänä murhaan, kauppasi huumeita ja varasti auton uhrilta. Kaikissa sivistysmaissa olisivat saaneet saman tuomion tai yllyttäjä jopa isomman, ilman sitä ei olisi murhaa tapahtunutkaan.

      Toivottavasti tuomiosta valitetaan, menee usko oikeuslaitokseen kokonaan kun rikkaat ja naiset jätetään tuomitsematta.

      Kummallista miten femakot poistattamassa kaikki aloitukset missä akka syyllinen ja etenkin kun uhrina mies.

      • Anonyymi

        Ferrari myyty Espanjassa 2005, omistaja Mikko ei tiennyt asiasta.
        Mikko kyseli autostaan vuonna 2010. Sai surmansa, tekijä tuntematon.
        Nyt on vuorossa 2023.
        Kuka on femakko, joka on poistattamassa aloitusta?
        Lehtisaaren tapausta en ole seurannut, en vain ehdi kaikkea.

        Koirat haukkuu , karavaani kulkee....onko jotakin lisättävää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ferrari myyty Espanjassa 2005, omistaja Mikko ei tiennyt asiasta.
        Mikko kyseli autostaan vuonna 2010. Sai surmansa, tekijä tuntematon.
        Nyt on vuorossa 2023.
        Kuka on femakko, joka on poistattamassa aloitusta?
        Lehtisaaren tapausta en ole seurannut, en vain ehdi kaikkea.

        Koirat haukkuu , karavaani kulkee....onko jotakin lisättävää?

        Naisilla on huoltajuuden lisöksi raha tai mustasukkaisuus lähes aina motiivina miesten murhaan kun tekevät itse tai teettävät.

        Hieno Mersu oli uhrilla, ämmä ja rikollinen puoliso halusivat sen. Ilmeisesti ämmä harrasti myös seksiä uhrin kanssa ja oli mustasukkainen kun oli menossa vihille paljon kauniimman naisen kanssa.


    • Anonyymi

      Aviokriisi. Pennitön vaimo.

    • Anonyymi

      Mies oli suuttunut kun kuuli horon osallistuneen TV-sarjaan ja vei autonkin, valitettavasti juttu maksumuurin takana. Ilman muuta akka syyllinen, mies olsi tuomittu aikoja sitten.

    • Anonyymi

      Maria Alanen on vastuussa miehensä kuolemasta.

    • Anonyymi

      Tilasi

    • Anonyymi

      Mutta eihän naista voi tuomita.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      453
      4907
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1752
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1367
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1248
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1020
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe