BI-seuraa Jyväskylästä

-saamaton-

Miten voikaan olla näin vaikeaa löytää seuraa naisista tälläisen suht kokemattoman, alkuun hieman ujon mutta vain alkukankeudesta johtuvaa, naisellisen jonka peilikään ei mene säpäleiksi kun siihen vilkaisee. Tuntuu että kaikki tyssää välittömästi siihen kun ensimmäisenä ei ole lähettelemässä kuvia vaikka niitäkin on kiva katsella, en kiellä tai kertomassa mistä pidän/en pidä. Ilmeisesti ihmiseen ei ole mitään syytä tutustua muuten kuin punkassa jos et ole tyyliin liittoon johtavaa suhdetta hakemassa.
SETA:n iltamiin kun eksyy niin voi sitä ihmetyksen määrää minkä siellä saa osakseen ja supattelukerhot ryhmittäytyy.
Kai tuo ujous torppaa kaiken siihen muutamaan viestiin ja sit vain hiljennytään...tai sit olen vain niin tyhmä...sekin mahdollisuus otettava huomioon...

15

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jkl.

      pakko tarttua yhteen asiaan: mitä tarkoitat tuota setan bileissä tapahtuvalla ihmettelyllä ja supattelulla? itse olen käynyt bileissä paljon, ja aina on otettu uudet, ihan kaikenlaiset tyypit lämmöllä porukkaan mukaan. en ole ikinä törmännyt jyväskylän setan piireissä mihinkään "supatteluun", vaikka tunnen sieltä paljon porukkaa. kaikki tuntemani setalaiset ja bileissä käyvät on tosi avoimia ja kunnioittaa toisia ihmisiä. uudet naamat vaan piristää! :) oletkohan tulkinnut jotain väärin? siellä käy kuitenkin niin monenlaista porukkaa, että vaikea kuvitella että ketään katsottaisiin kieroon. jos sua on siellä katseltu, voisiko yksinkertaisesti olla että joku on vaan kiinnostunut susta? ;)

    • -saamaton-

      Olen käynyt SETA:n järjestämissä bileissä noin 5-7 kertaa... lähinnä Ilokivessä. En muista yhtäkään käyntiä etteikö tietyissä pöydissä ala supattelu ja arvaukselle ei jää valinnanvaraa kenestä puhutaan. Jopa päännyökyttelyä ja sormella osoittelua olen huomannut vaikkakin tämän jälkeen lyönyt luun kurkkuun tiukalla katseella ja tehnyt selväksi että asia on huomioitu koska katson että tuollainen ei sovi aikuiseen käytökseen.Hienovarainen vilkuilu on tietenkin imartelevaa ja ymmärrän eron flirtin ja paskanpuhumisen välillä tähän 4kympin ikään tullessa. Ja jos tässä vaiheessa pöydän keskustelu olisi ollut "imartelevaa" kuten annoit vaihtoehdon, luulisi takaisin tulevan se hymy tai kontaktinotto jos kiinnostusta löytyy mutta liikautanpa jalkaa, haen juotavaa, tanssin tms sama meno jatkuu... Kuten sanoin, olen ujo mutta myös nauravainen ja jos hymyn saan, saa sen antaja myös takaisin sukupuoleen, ikään, ulkonäköön katsomatta. Tunnen sieltä myös tätä meidän kylän SETAa osaltaan pyörittävää porukkaa, noh yhden tai kahden kipaleen vain ja valitettavasti silloin kun vielä sinne uskaltauduin hekin huomasivat tämän saman. En tietenkään voi yleistää...varmasti porukasta suurin osa on sitä kivaa vaikkakaan ei kauhean avoimesti vastaanottavaa porukkaa mutta ymmärrän että piiripieni pyörii ja täällä ne on pienet. Olen miettinyt asiaa, todella miettinyt koska haluaisin todella löytää seuraa... en pukeudu mustaan tai farkkuihin, en niitteihin, tukkani ei ole joko lyhyt tai pystyssä, en kulje lenkkareissa vaan pukeudun mekkoon,hiuksissani saattaa olla iso kukka ja jalassani korkeat avokkaat , meikkaan ja kädessä iltalaukku eli jos sanotaan karkeasti mutta en tarkoita loukkaavasti, olen tyttö sen varsinaisessa sanan merkityksessä. Tämän olen kuullut olevan yksi syy siihen miksi olen kokenut mitä kokenut... Mutta ehkäpä vielä joskus uskallan Ilokiven ovea raottaa...aika näyttää..

    • jkl.

      kyllä minäkin siellä bileissä hameessa ja korkkareissa heilun, ja olen siis ihan heteronaisen näköinen ja oloinen. tuntuu vaikealta kuvitella, että siellä supateltaisiin pahalla ihmisestä, jota ei edes tunneta. tiedän, että setan tapahtumissa käy ihan laidasta laitaan porukkaan, naisellinen nainen ei tosiaankaan ole mikään outo ilmestys.
      ei ihmisten lähestyminen aina ole helppoa edes baarissa, joten ei se ole mikään itsestäänselvä juttu että kiinnostavaa ihmistä uskalletaan lähestyä.
      "piireihin" pääsee niin helposti että menee mukaan vaikka setan toimistolle avoimiin oviin tai osallistuu jonkun ryhmän toimintaan. siellä ei käännytetä ketään ovelta, ja avoimissa ovissa/ryhmissä saa istua vaikka hiljaa jos ei huvita jutella, silti siellä tapaa uusia ihmisiä ja oppii huomamaan ettei se porukka ole tippaakaan pelottavaa. :) myös bileisiin on hauskempi lähteä jos lähtee vaikka jonkun ryhmän mukana. bi-ryhmässä käy kaikenikäistä ja näköistä (mm femmejä), ja ohjelmaan kuuluu myös bileissä käyminen yhdessä. :)

    • -saamaton-

      Noh...kerroin vain kokemukseni...ja sinä omasi... Se ei valitettavasti muuta minun tai sinun näkemystä. Mutta kiitos että valoit rohkaisua uusiin yrityksiin!

      • toinen femme

        Hei!
        Pakko kommentoida aloittajan kirjoittelua sen verran, että minä ainakin haluaisin nähdä kauniin naisen mekossa ja avokkaissa Ilokivessä, se olisi ihana piristys :)


      • eksyn paikalle
        toinen femme kirjoitti:

        Hei!
        Pakko kommentoida aloittajan kirjoittelua sen verran, että minä ainakin haluaisin nähdä kauniin naisen mekossa ja avokkaissa Ilokivessä, se olisi ihana piristys :)

        musta myös :)


      • mukana ollut
        eksyn paikalle kirjoitti:

        musta myös :)

        Jos etsii seuraa puhtaasti eroottisessa mielessä, niin kannattaa osallistua Jasun järkkäämiin bileisiin jyskälässä.


    • Minä olisin halukas tutustumaan myös teihin bi-henkisiin ihmisiin!
      Hakusessa olisi ystävyyttä ja mahdollisesti myös jotain muuta :)

    • korkkarit tai muut

      Täälläkin yks tyttömäinen tyttö kirjottelee, ja ystävää tarviisin tai bileseuraa, jonka kanssa voi ehkä välillä mennä muualle kuin sinne ilokiveen, voi että meitä on sitten monta saman pohdinnan kanssa. No jos kuitenkin tuutte bileisiin niin lupaan hymyillä takasin! Tulkaa sit siihen pöytään josta hymyillään takasin. Toivottavasti kohdataan jossain täällä.

    • wingstofly

      Sama täällä, PK-alueelta. Olen myös sellainen tosi tyttömäinen/naisellinen ja tykkään samanlaisista naisista :) s-postini on wingstofly88(at)hotmail.fi

    • rohkeasti vaan

      Aion uskaltautua ensi viikon bileisiin, toivottavasti niitä hymyjä sitten löytyy ;)

    • nuori tyttönen

      Olisipa siellä enemmän oman ikäisiä. Itse täytin vasta 20 v ja tuntuu että oman ikäistä seuraa ei sieltä ainakaan löydy, varsinkaan niitä tyttömäisiä.

    • thehemuli moi

      Kaikki tänää freetimeen! =D itse ainakin menossa. Siellä on livekaraoke ja ilmanen sisäänpääsy enne klo 24!

      • pilke

        Muistelen haikeudella noita Ilokiven bileitä...;)


    • Anonyymi

      Olen 50 pluss tyttöilevä gay maan, ja olen hoiva alalla. Etin ihan ketä vaan seuraxj saman ikästä tahi hieman nuorempaa/vanhempaa. Olen hyvin kokematon ja joku on kehunut itsekkääksikin. En ole nätti enkä missityyppinen, mutta teen paljon rasvaista ruokua ja käyn JOKA päivä hautuumaalla ja valiolla hakemassa halpaa jukurttia.
      Olen pomppa ja minua saa kutsua pimpaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe