Valmennuskeskus kevään kurssiale

Mik1

Hei, olisin itse tässä ilmoittautumassa valmennuskeskuksen lääkiskurssille nyt maaliskuun aikana. Olisiko kellään intoa ilmoittautua samaan aikaan, jotta saatais toi kurssialennus 5/10/15%?
P.S olen ihan oikeesti sinne ilmoittautumassa, eikä tässä ole tarkoituksena valmennuskeskuta mainostaa, että ne postaukset voi jättää postaamatta :)

9

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oliivipuu_

      Mua kiinnostais kans ryhmäalennus Valmennuskeskuksen kurssille. Toivottavasti saatais se neljä henkeä kasaan isoimman mahdollisen alennuksen varmistamiseksi :) Ainakin aiempina vuosina on näyttänyt täällä onnistuvan.

    • laala1

      Mä oon mukana, jos tulee ryhmäalennuksia!:) onko sillä väliä mille kurssille osallistuu? kuuluuko sellanen "koti" kurssi tähän ryhmäalennukseen?

    • pirpana153

      millon sinne valmennuskurssille kannattaa tulla? kun en tiiä et pitääkö sinne ilmoittautua lukion kakkosella vai kolmosella (enkä oikeen mistään oo tietoo löytänykään nii.. :D)

    • Oliivipuu_

      pirpana153: Sinä vuonna kun aikoo hakea yliopistoon, yleensä abivuonna. Tavallisesti valmennuskurssit alkavat abikeväänä, mutta jos hakee vaikka lääkikseen, kurssit saattavat alkaa jo edeltävänä syksynä.

      laala1: En tiedä kuuluuko itseopiskelumateriaalit eivät ole sinänsä kurssi, joten luulen, ettei se kuulu alennuksen piiriin. Kannattaa varmaan laittaa mailia Valmennuskeskukselle ja kysyä? Mielestäni luin sivuilta, että ryhmäalennuksen hakijoiden ei tarvitse ilmoittautua saman alan tai paikkakunnan kursseille ainakaan. Voin kyllä suositella itse kurssia. Itseopiskelumateriaalit (saatiin aiempana vuonna ne kurssilla myös) on hyvät, mutta asiat käydään perusteellisemmin kurssilla ja jos omassa hakukohteessa on soveltuvuuskoe, soveltuvuuskoeinformaatio ja "kenraali"soveltuvuuskoe olivat korvaamattomia ainakin mulle viimeeksi.

      Ei sillä, on mulla vähän omakin lehmä ojassa, olisi nimittäin kiva saada se 3-4 henkeä kasaan ja reilusti halvempi kurssi ;)

    • laala1

      laitoin viestiä valmennuskeskukselle, saa nähä mitä vastaavat:) olisi kyllä kiva jos onnistuisi ni saisi hieman hintaa alaspäin;)

      ilmoittelen kun vastaavat sieltä!

    • laala1

      valmennuskeskukselta vastattiin, että koti-kurssit kuuluvat myös tähän ryhmäalennukseen! eli olen mukana :)) toivottavasti nyt vielä se neljäs saataisiin..

      • Mik1

        Jee jee :) voisi tässä vielä hetken odotella, jos joku vielä kiinostuisi tulemaan mukaan. Mutta aikalailla kohta puoliin meidän kannattais ilmoittautua, että saadan itseopiskelumateriaalit ennen itse kurssia.


    • Oliivipuu_

      Mä olisin varaamassa kurssia toivottavasti tän viikon aikana. Vieläkö ootte mukana alennuksen hankkimisessa? Onko meitä nyt vaan kolme, vai löytyiskö jostain vielä neljäs? Ois kiva jos voisitte vaikka kaikki laittaa mulle mailia osoitteeseen toispuoljokkee[at]gmail.com niin voidaan hoitaa mailitse tää ryhmäalennus. :)

    • Oliivipuu_

      Toivon, että alennuksesta kiinnostuneet laittaisivat minulle viimeistään maanantaina sähköpostia osoitteeseen toispuoljokkee at gmail.com

      Oma valmennuskurssini alkaa jo keskiviikkona, ja aion tiistaina pyhien loputtua varmistaa Valmennuskeskukselta mitä tietoja alennusryhmästä täytyy kurssia varatessa antaa alennuksen saamiseksi (sivujen mukaan nimet, mutta todennäköisesti myös kurssin nimi ja paikkakunta, jolla aikoo osallistua, ainakin jos on tosi yleinen etu- ja sukunimi), kerätä ja välittää tarvittavat tiedot muille alennusryhmäläisille ja ilmoittautua kurssille vielä tiistain aikana.

      Tässä ketjussa meitä oli ainakin kolme alennuksesta kiinnostunutta, eli mahdollisuus 10% alennukseen. Minulle on ilmoittautunut sähköpostitse vasta yksi. Jos täällä on vielä muita alennuksesta kiinnostuneita, nyt kannattaa ilmoittautua, niin saa heti ainakin kaksi alennusryhmäläistä mukaan ja vähintään 10% alennuksen. Tiistain jälkeen joudutte keräämään itse ryhmän kokoon tai maksamaan täyden hinnan kurssista. Kannattaa tarttua alennusmahdollisuuteen nyt, kun sellainen vielä on varmasti tarjolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4091
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3428
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2979
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2911
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2244
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2181
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1945
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1940
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1889
    Aihe