5.2.2013 Lento TOM492, Mombasa/Korvaus

JL+ML

Hei! Olitko mukana lomalennolla TOM492 Mombasaan. Thomson Airwaysin lähtö 5.2.13 myöhästyi 10-11-tunnilla. Oletteko saaneet/pyytäneet korvausta Finnmatkalta ? Mitä mahtaakaan sanoa kuluttaja-asiamies korvauksen määrästä ?
Itse tässä mietitään mitä tehdää. Ensin istuttivat koneessa 4-tuntia, mittään (edes vettä) tarjoamatta ja informaatio tosi heikkoa. Kuponki, jonka antoivat, koneesta kentälle odottamaan oli 11Euroa, joka ei riitänyt edes halviimpaan annokseen !?
Aamulla lähtdön piti olla klo 7 , mutta miehistö itse tuli vasta seistsämältä ja odottelu jatkui. Jos olit mukana kommentoi. Kiitos.

8

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korvaus

      Myös matkavakuutus korvaa myähästyneen lennon,otappa yhteyttä omaan vakuutustoimistoon..toivottavasti sulla oli matkavakuutus.

    • Noppo1

      Ohhoh! Siis lähditte lentoon vasta kun olisitte voineet olla jo perillä! Kyllä olisi omat hermot olleet lomapäivän menettämisestä tiukilla! Miksi myöhästyi noin paljon? Kiinnostaa myös se, että kun oli yhteislento niin ruotsista suomeen kone ilmeisesti onnistui tulemaan?

    • JL+ML

      Hei ! Kone tuli Ruotsista ja ruotsalasiset siis myös yötä Helsingissä. Kippari ei paljon jaaritellut ei vaikka mentiin yli päiväntasajan. Finnairin kipparit yleensä kertoo jos mennään jonkun mielenkiitoisen paikan yli. Takastullessa kone oli kuin jääkaappi, ainakin koneen Blue Gonfort (keskiosassa) luokassa. Kyllä siitä huomautettiin, tuloksetta. Meillä on kyllä matkavakuutus. Kysymykseesi; koneessa oli moottorivika.

    • Miiris

      Moi,

      Olin mukana kyseisellä lennolla ja Finnmatkat on tarjonnut reilun satasen korvausta loman myöhästymisestä lähes vuorokaudella :)

    • korvaus

      Hei, olimme myös tuolla lennolla ja kyllähän se lähtö myöhästyi n.22 tuntia.

    • korvaus

      poisto

    • -Sari-

      Olimme myös mukana tuolla lennolla. Lento myöhästyi 22 tuntia.. informaatio tilanteesta ja järjestelyistä tökki tosi pahasti.
      Korvauksena tästä kaikesta hyvitetään 1 päivän hinta...
      Sitten perillä meidän hotellimme Mombasa Continental Seaview oli homeen vallassa. Vaihdoimme kerran huonettakin, mutta mitäpä se auttoi sillä home tuli toimimattoman ilmastoinnin kautta. Opas ei tähän ottanut mitään kantaa...
      Tämä oli astmaatikkona erittäin kiva asia...

      Opas ei juuri muutenkaan auttanut lomalaisia, vaikka joukossa oli englantiakin taitamattomia.
      Toiset lomalaiset auttoivat sitten heitä, kun opas oli jättänyt homman kesken. Viesti oli tullut kännykkään, että menkää itse vastaanottoon hoitamaan asia. Henkilökunta hotellissa oli aivan ihastuttavan ihanaa ja palvelu oli erittäin hyvää.

      Me olimme ostaneet allinclusive paketin täyteen hintaan. Tämä tökki tosi pahasti. Koko hotellissa ei ollut kuin yksi baari, josta kaikki meidän juomamme piti hakea (myös ruokailun aikana tarjoilijat kävivät hakemassa toisesta päästä taloa jokaisen tilauksemme). Tuossa baarissa oli erittäin suppea valikoima juomia tarjolla. Vodkaa, olutta ja giniä oli tarjolla, mutta muut tuotteet olivatkin sitten aina lopussa... Luvatut snackbaarit puuttuivat kokonaan. Eli aamiaisen, lounaan ja illallisen välissä oli tarjolla snackia vain maksullisena. Opas ei tähänkään ottanut kantaa..

      Suomeen tullessa tein reklamaation kirjallisena Finnmatkoille kaikesta tästä. Vastauksena tuli: Kiitos yhteydenotostanne, . Käsittelyaikamme on tällä hetkellä noin 2-4 viikkoa. Vieläkään en ole sanaakaan vastauksena kuullut asiasta..

      Paljon täytyy tapahtua, ennen kun Finnmatkojen palveluita seuraavan kerran käytän.

      • 55654666

        Hae korvausta suoraan lentoyhtiöltä. Kaavakekin löytyy netistä ja tietoa asiasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe