Miina Äkijyrkkä

Tsirppu

sanoi tänään Puoli Seitsämän -ohjelmassa että jokainen joka pettää, pettää kaikki ne ihmiset jotka Rakastavat.

50

2859

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Random x

   Opettele kirjoittamaan oikein.

   • azeriel

    Opettele sinä käyttäytymään!


  • Tsirppu

   Niinpä.Kiitti.Taas meni kansakoulunopettajatasolle.Never mind Love?

   • Kirppa

    Minuakin inspiroi Miinan haastattelu. Suora, avoin, pelkäämätön, aito. Opittavaa olisi ainakin minulla!


  • Surullinen juttu

   Miina sanoi myös että petturista toipuminen voi viedä monta vuotta.Tai sitten alentuu laastarisuhteisiin ja höylää kaikkea mikä liikkuu.
   Mulle kävi huonosti.Ihminen,joka leikki rakastavansa oli kaiken kokenut peluri.Teki suurta tuhoa mun elämässä mutta onneksi oli kaverit.Ja nyt olen rakastunut ja rakastettu.Tapasin tän pelurin baarissa eilen ja hän oli entisellään.Sama katkeruus,negatiivisuus -ja vittuilla vieläkin piti.Pelottava ihminen.

  • Miina puhui
  • Open ex

   Jep.Katsoin.Mietin sitä että näitä tunteettomia riittää.

  • Huomasin minäkin

   Miina puhui vanhana ja viisaana pitkän elämäkokemuksen myötä, ei jäänyt enää hypettäjä nuorelle miehelle sanottavaa, kun elämänkokemus on yhden asian ympärillä pyörinyt, siitä ei riitä jaettavaa (muutakuin sitä yhtä keskiöitä sitten kun selibaatti on loppunut).

   Itse huomasin ylilaudan sivuilla (itse varmaan kirjoittanut unissani kun niin tutun näköistä tekstiä), kun piti tarkistaa, että mikä on ylilaudan tilanne, kun metrolehti sivun jutulla oli asiasta huolestunut siten, että Fobba pääsi taas paistattelemaan "huolestuneisuuttaan". Lähinnä tavallisia nuorten yksinkertaisia juttuja ja sitten paljon pornokuvastoa, sivustohan on tarkoitettu kylläkin 18v- ja sitä vanhemmille, mutta tuo teinikäsite nyt on Suomessa muutenkin hämärtänyt.

   Psykologi sanoisi, että se, että ihmiset menevät sankoin joukoin ryhmään mukaan vielä aikuisina ihmisinä kuvastaa sitä keskenjääneisyyttä heissä, ja pelkoa siitä, että he voisivat joutua saman tilanteen kohteeksi, sen takia ihmiset projisoivat pelkonsa ihmiseen ja pahimmassa pelko/hysteria tilassa alkavat mukautumaan ja menemään suuremmalla kiihkolla mukaan, oikeasti heidän aikaisemmat periaatteet muuttuvat sellaisiksi, että ne joita he aikaisemmin halveksivat esim. tirkistelijät, ovatkin nyt tässä tilanteessa heidän kavereitaan tai jopa seurustelukumppaneita, koska enää ei ole mistään muusta mistä valita, niin he joutuvat alistumaan sellaisiin suhteisiin, jossa toinen osapuoli pystyy halveksimaan ja menemään mukaan sairaalloisiin toimiin.

   Joku pyllynpyyhkijä ei usko kun sanotaan, ei millään, ettei kukaan aikuinen ihminen halua olla tekemisissä tuollaisiin sortuineiden kanssa, oli heitä sitten 1000 tai 500000 tuhatta, se on niiden ongelma, jotka ovat tuohon sortuneet ja joutuvat nyt hyväksymään tuon tosiasian, että ihmiset ovat oikeasti selkärangattomia pelkureita, jotka haluvat vaieta ja alistua typerällä tavalla tuollaisten edessä ja tuollaiseen.

   Anonyymi (AP) 23.02.2013 11:35:32 Nro. 17229030
   "Fobba täällä,nyt? Näyttää tämä ylilauta olevan poliisi fobban erikoistarkkailussa, ensin on monta vuotta "kaveria" poikkien kanssa, ja sitten kun pitää päästä lehdissä esittämään oikeamielisyyttään, niin kelpaa tuomita. Kovin oli kuitenkin otettu joululahjoista ylilaudan pojilta, voiteista ja muista terveisistä (sitten poisti sen ketjun).

   Se on varmaan hyvä tunne, kun sokea kana syyllistää sen jälkeen kun katsoo sivusta kun alistetaan teinit teinipillurinkiin paskaa jauhamaan, aikuisina itseään pitävien kanssa, sitä videotahan fobba ei ole nähnyt eikä halua nähdä, kun pelottaa poliiseja toimia, silloin kun jotain oikeasti vakavaa tapahtuu. Noihan se käytäntö toimii, moneen kertaan alistettujen kohdalla, houkuttelevat mukaan tirkistelyyn ja sitten leikkivät kaikki, että ihan vaan oli mukavaa olla vaihteeksi perse pitkällä, ei tarvi täällä ylilaudalla fantasioida tyttösten persepanoista, kun venyy itse siihen.

   Sen jälkeen onkin hyvä esittää metrolehdissä ja muissa kuinka siellä ylilaudan nuorten jutut on ihan teinitason juttuja, mikä logiikka? aikuisten teinipillurinki tosin saa jatkaa poliisien suosiollisella avustuksella vuosia ja vuosia, siinä on varmaa jotain eroa, ai niin aikuisilla on teinien logiikka, sehän fobba ja kyttä pojille sopii, voivat jatkaa suomalaisen yhteiskunnan alistuneisuuskulttuuria, ja oportunistit kiittää huomioista ja maineen keräämisestä oikeaan suuntaan pyllistämällä.

   Eikö tunnu hyvältä?"

   • Kunhan sanon

    Toisin sanoen, mikä vittu ihmisiä vaivaa? kuvittelevat että jonkun naurettavan paskan juttuja kuunnellen ovat oikeutettuja tunkeutumaan ihmisen elämään, ja uskottelevat olevansa teinejä ja avuttomia alistuvia paskoja, jotka haluavat syyllistää aikuisen ihmisen siitä, että aikuisten paskalauma saa päähänsä levitellä netissä juttuja, sitten pitäisi hyväksyä asia ja olla hiljaa niiden toimista ja kun ovat avuttomia paskoja, haluavat sulkea silmänsä, että ei kai kukaan nyt noin sairas voi olla, että seuraa vuosia toista ja levittää tasaisin väliajoin törkyä nettiin. Ihmiset alistuu teinitasolle ja valuvat alemmas ja alemmas.

    Ja ennenkuin huomaavatkaan, ovat sellaisten paskiaisten seurustelukumppaneina, jotka eivät näe mitään väärää tuollaisessa, ovat puoliksi teinipsyykkeen omaavia ja puoliksi aikuisia miehiä, jotka vihaavat naisia, koska ovat alistuneita ja pelkäävät niin pirusti että jäävät kiinni kyvyttömyydestä, sen takia haluavat ja sallivat joukkovoimalla hyökkimiset, heidän ainoa pelastustie tässä alistuneisuuskulttuurissa on löytää ryhmä, joka pönkittää heitä ja heidän fantasioitiaan, edes jonkun nettilietsonnan turvin, kuin ylilaudan teinit, jotka fantasioi panemisesta kaiken aikaan.

    Hyvän valinnan ihmiset varmaan on tehneet, en minä kenenkään suhteisiin ja siihen miten kukin kumppaninsa valitsee viitsi puuttua, naisethan haluaa raukkamaisuuttaan uskotella, että tämä se on kivaa kun saavat olla hysteerisiä ja juoruta netissä heille tuntemattomasta ihmisestä
    No nyt on tarjolla teinipillurinkin tason tyyppejä pilvin pimein, valitkaa vapaasti.
    Pistäkää nettikiinni jos noin pelottaa tai olkaa aikuisia ja kantakaa omat asianne.


  • Tsirppu

   Onko se niin vaikeaa sanoa toiselle että tää on nyt ohi?

   Sitten noista ylälaudoista sun muista :ei ole mun juttu kun eihän ne jutut ole totta vaan eristäytyneiden surkkujen horinoita toisille eristäytyneille surkuille.

   Ei tästä maailmasta ollenkaan ; )

   • Anonyymi

    Ei Miina Oo enää nii Äkkijyrkkä, Ku nuoruuden kukoistuksesa.


  • En tajjuu

   Onko se Fobba eristäytynyt surkku?

   • aivan järkyttynyt

    "Heitä leikityttää"
    : ...Osuva tekstii, ja oon ihan samaa mieltä.
    Samaa mieltä siitä, että kyseessä näyttää olevan kokonainen lauma kiusaajia.
    Laumahenki on kova ja sokaiseva, vaikka oltaisiin kuinka väärässä.
    Pitää olla toisten mieliksi samaa mieltä, ettei joutuisi pois laumasta.

    Hyvin kirjoitettu. :)


   • Termit kuntoon
    aivan järkyttynyt kirjoitti:

    "Heitä leikityttää"
    : ...Osuva tekstii, ja oon ihan samaa mieltä.
    Samaa mieltä siitä, että kyseessä näyttää olevan kokonainen lauma kiusaajia.
    Laumahenki on kova ja sokaiseva, vaikka oltaisiin kuinka väärässä.
    Pitää olla toisten mieliksi samaa mieltä, ettei joutuisi pois laumasta.

    Hyvin kirjoitettu. :)

    Psykologi sanoisi, että tuo ei ole riittävä kuvaus. Kyseessä lahkolaismielinen toiminta, sivusta seuraavat, jotka ovat ns. Toisessa aallossa, saattavat mieltää tuon laumakiusaamiseksi.

    Varsinaisesti ei kyse ole kiusaamisesta, jos lukee Wikipediasta termin "vaarallinen lahko" tajuaa sen eron vain siihen että olisivat joutuneet toisen aallon vietäviksi, ja sortuneet siinä aallossa mukautumaan ja sormella osoittelemaan ts heikkopäisyys ja keskenkasvuisuus saa hetkittäin yliotteen. Jossa tuo oma toiminta pyritään osoittamaan jonkun toisen syyksi, niiden perinteisten syiden takia, kateellisuus, oma riittämättömyyden tunne jne.

    Mutta tuo lahkolaistoiminta ei hetkittäistä, eikä sitä kaikkea sanottua ja tehtyä ole edes tarkoitettu ns kohteen nähtäväksi tai kuultavaksi, vaan pönkittämään
    selostajien, lietsojien fantasiointia. Suurin osahan toiminnasta tapahtuu "salassa" jotta vahvistavat keskenään lahkoaan.

    Kyse ja käytösmallinnus viittaa rajuun lahkolaissamaistumiseen, jota ei mitkään perinteiset oikaisupyrkimykset poista, kuvitteli tuo toisen aallon seuraaja mitä tahansa, kun ei osata katsoa tai haluta katsoa syvemmälle, yhden syyllistäminenhän on helppo yritysmallinnus mutta ei koskaan toimiva, ei edes lasten koulukiusaamisasioissa, vanhempien toisen aallon jutut tietysti vähän samoja latuja uraa.

    Mutta tuo lahkolaistoiminta on maniaa, itsepetosta, hysteriää, joukkopsykoosiin ajettujen reaktiointia.

    Lukekaa Wikipedian selostus niin aukeaa jotakin, mitä on ensimmäinen aalto ja sentarkoitus."vaarallinen lahko" on siis termi.


  • Veks koneelta heti

   Minusta se pointti on just toi "sivusta seuraminen".Eristäytynet surkut minua pelottaa.Kirjoitan tätä duunipaikalla ja oon onnellinen kun ympärillä on oikeita ihmisiä.Ja kotona kans.Voikun kaikilla olis!

   • Kenen arvostuksen mu

    Paavi vaihtui, ministeri petkutti, se jolta sitä viimeksi odotettiin, miksi? Hautalan tapaiset tekevät asenteistaan, muka arvoistaan niin ison numeron, että saavat sillä aikaan vaikutelman, kun oikeasti olisivat sivistyneitä ja periaatteellisia. Se jäänyt huomioimatta, että tuollaiset jotka esim maahanmuuttajiin, vähemmistöön eniten esittävät suopeutta, ovat myös valmiita vetämään heidät alas, pyytämällä (vaatimalla) suostumaan epärehellisyyteen. Koska eihän he oikeasti sillä tavalla kuin muut olekaan tasavertaisia, ts. Katsovat ettei heillä ole eikä kuulukaan samat sananvapaudet jossa olisi painoarvoa. Tuota kuitittomuutta remonttiasioissa tuskin olisi uskaltanut vaatia suomiremppariltta ( ne voivat sitä kysyä itse oma-aloitteisesti).

    Katolilaisuus, maissa jossa vielä uskonnollisuus vahva, lasten ja nuorten nettivaikutukset heidän psyykeeseen on pientä, ihmiselo siellä viellä tietyllä tapaan arvossaan. Ihmiselo pyritään ympäröimään tapakulttuurilla, yhteiskunnan kulttuurilla joihin vain pienillä saadaan muutoksia, ja se muutos ei aina ole oikeansuuntainen.

    Pieniä ihmisiä sillä tavalla, että olo ja elo on kuin maalaiskylässä, eikä tietoa kokemusta muista ulottovuuksista, köyhät maat ja vaatimattomat asukkaat. Mikä erottaa Suomen tilanteeseen, maa joka on valheellisuutta täynnä. Köyhät, jotka ovat surkeutta täynnä, sillä tässä ylikorostetussa tasa-arvon, hyvinvoinnin maassa pyritään ihmiset oikeasti luokittelemaan, alentamaan ulkoisten tekijöiden mukaan. Ristiriitaisesti pikku Amerikka. Ihmiset muuttuvat surkeiksi koska peilaavat itseään siihen, mitä olisi "pitänyt' saavuttaa, joidenkin maiden tosiköyhiltä puuttuu se vertalevaisuus, ja elo on selviinjäämistä, mutta usein jopa onnellista, koska ihmiselo arvostetaan toisella tapaan.

    Pohjoismaiden well-rounded kids, maailmankansalaisia, kaikki ulottuvuudet mahdollisia, on tasavertaisia mahdollisuuksia, suhteellisen turvattuja ympäristöjä, ympäristö luo onnistumisia, näyttöjä siitä mihin voi pyrkiä jne.

    Suomessa "aikuisista" nuorisoon nyhjäävät netissä, Suomen paras työpaikan voittaa firma, jonka työntekijät vaikuttavat liikaa pornoa katseleilta 30vuotiailta, psyykkeet vaurioituneet lopullisesti. Kaikki ne mahdollisuudet hukattu, puoli well-roundeja, siihen että ympäristö luo odotuksia vain pärjäämiseen, pätemiseen seksin alueella, ihmiselo muodostuu vain pätemiseen, alistumiskultturissa pärjäämiseen, mikä saa psyykkeeseen vaurion, uskallus puuttuu, aivokapasiteetti muodostunut tympeäksi, niljakkaaksi, liiallisesta nettifantasioinnista, ja päinvastoin kuin aikaisemmin, missä maaseutu tai köyhä ympäristö muokkasi näkemään vain ne mahdollisuudet, nyt uskallusten puute näyttää tuollaisille vain nettifantasiointi ympäristön luomat puitteet. Älyä ei tietysti nyky-yhteiskunnassa tarvita monilla kuin sen lyhyen pätkän koodin kirjoittamista varten.

    Monenlaista seurakuntaa valheellisessa yhteiskunnassa. Keskiluokka luulee olevansa sivistyneitä, vain sen takia että ovat syntyneet vauraampaan ympäristöön, peilaavat omia nihkeitä ennakkoluulojaan, keskenkasvuisuuttaan, sellaisten vanhojen uskonnollisnormien kautta, joita eivät todeksi itsekään. Työkaverit alkavat kuvittelemaan, fantasioimaan, paljastamaan nihkeitä ennakkoluulolaan, vailla mitään todellista faktaa, ymmärrystä ihmiselosta, koska ovat oman nihkeän elämänsä, ympäristön muokkaamia. Seksuaaliasioissa kuin mitään tietämättömiä, kokemattomia, sentraalisantrojen ja pikkukalle juttujen risteytyksiä, kihelmöivät ja oudoksuvat jos näkee maailman niinkuin se näyttäytyy. Sivistyneitä esittävät ulkoisia merkkejä haalimalla, klassisia esimerkkejä, miten saavuttaa keskiluokkalaisuus ja vetäytyä piiloon kaikelta, vastuulta, osaamiselta, rohkeudelta, kaikelta. Niiden luotujen asemien turvin on hyvä yrittää päteä, hakien turvaa samanmielisiltä.

    Mutta yhtään oikeata sivistystä se ei ole sen enempään kuin nettifantasioiden parissa aivonsa ja elämänsä rajaavien osalta.

    Jos ymmärrys kerta kaikkiaan puuttuu, halu siihen sivistykseen, ihmiselon arvostamiseen. Maailman näkemisen. Kauhistellaan uutta(kin) paavia, on vanhoillisia asenteita ja ajatuksia. Se liberaali vastakohta täydellisemmillään on kuitenkin vielä suurempaa valheellisuutta ja asenteellisuutta. Kun se ydin ihmiselon arvostuksesta puuttuu sen jälkeen totaalisesti, on vain opportunesteja esittämässä kulloinkin yhteisössä hyväksytyksi luotuja linjauksia, ja ne linjaukset voivat sallia sisällään ihan mitä tahansa, valheelisuuden kuori vain peittää ne.


   • Tarkempi ajattelu sa
    Kenen arvostuksen mu kirjoitti:

    Paavi vaihtui, ministeri petkutti, se jolta sitä viimeksi odotettiin, miksi? Hautalan tapaiset tekevät asenteistaan, muka arvoistaan niin ison numeron, että saavat sillä aikaan vaikutelman, kun oikeasti olisivat sivistyneitä ja periaatteellisia. Se jäänyt huomioimatta, että tuollaiset jotka esim maahanmuuttajiin, vähemmistöön eniten esittävät suopeutta, ovat myös valmiita vetämään heidät alas, pyytämällä (vaatimalla) suostumaan epärehellisyyteen. Koska eihän he oikeasti sillä tavalla kuin muut olekaan tasavertaisia, ts. Katsovat ettei heillä ole eikä kuulukaan samat sananvapaudet jossa olisi painoarvoa. Tuota kuitittomuutta remonttiasioissa tuskin olisi uskaltanut vaatia suomiremppariltta ( ne voivat sitä kysyä itse oma-aloitteisesti).

    Katolilaisuus, maissa jossa vielä uskonnollisuus vahva, lasten ja nuorten nettivaikutukset heidän psyykeeseen on pientä, ihmiselo siellä viellä tietyllä tapaan arvossaan. Ihmiselo pyritään ympäröimään tapakulttuurilla, yhteiskunnan kulttuurilla joihin vain pienillä saadaan muutoksia, ja se muutos ei aina ole oikeansuuntainen.

    Pieniä ihmisiä sillä tavalla, että olo ja elo on kuin maalaiskylässä, eikä tietoa kokemusta muista ulottovuuksista, köyhät maat ja vaatimattomat asukkaat. Mikä erottaa Suomen tilanteeseen, maa joka on valheellisuutta täynnä. Köyhät, jotka ovat surkeutta täynnä, sillä tässä ylikorostetussa tasa-arvon, hyvinvoinnin maassa pyritään ihmiset oikeasti luokittelemaan, alentamaan ulkoisten tekijöiden mukaan. Ristiriitaisesti pikku Amerikka. Ihmiset muuttuvat surkeiksi koska peilaavat itseään siihen, mitä olisi "pitänyt' saavuttaa, joidenkin maiden tosiköyhiltä puuttuu se vertalevaisuus, ja elo on selviinjäämistä, mutta usein jopa onnellista, koska ihmiselo arvostetaan toisella tapaan.

    Pohjoismaiden well-rounded kids, maailmankansalaisia, kaikki ulottuvuudet mahdollisia, on tasavertaisia mahdollisuuksia, suhteellisen turvattuja ympäristöjä, ympäristö luo onnistumisia, näyttöjä siitä mihin voi pyrkiä jne.

    Suomessa "aikuisista" nuorisoon nyhjäävät netissä, Suomen paras työpaikan voittaa firma, jonka työntekijät vaikuttavat liikaa pornoa katseleilta 30vuotiailta, psyykkeet vaurioituneet lopullisesti. Kaikki ne mahdollisuudet hukattu, puoli well-roundeja, siihen että ympäristö luo odotuksia vain pärjäämiseen, pätemiseen seksin alueella, ihmiselo muodostuu vain pätemiseen, alistumiskultturissa pärjäämiseen, mikä saa psyykkeeseen vaurion, uskallus puuttuu, aivokapasiteetti muodostunut tympeäksi, niljakkaaksi, liiallisesta nettifantasioinnista, ja päinvastoin kuin aikaisemmin, missä maaseutu tai köyhä ympäristö muokkasi näkemään vain ne mahdollisuudet, nyt uskallusten puute näyttää tuollaisille vain nettifantasiointi ympäristön luomat puitteet. Älyä ei tietysti nyky-yhteiskunnassa tarvita monilla kuin sen lyhyen pätkän koodin kirjoittamista varten.

    Monenlaista seurakuntaa valheellisessa yhteiskunnassa. Keskiluokka luulee olevansa sivistyneitä, vain sen takia että ovat syntyneet vauraampaan ympäristöön, peilaavat omia nihkeitä ennakkoluulojaan, keskenkasvuisuuttaan, sellaisten vanhojen uskonnollisnormien kautta, joita eivät todeksi itsekään. Työkaverit alkavat kuvittelemaan, fantasioimaan, paljastamaan nihkeitä ennakkoluulolaan, vailla mitään todellista faktaa, ymmärrystä ihmiselosta, koska ovat oman nihkeän elämänsä, ympäristön muokkaamia. Seksuaaliasioissa kuin mitään tietämättömiä, kokemattomia, sentraalisantrojen ja pikkukalle juttujen risteytyksiä, kihelmöivät ja oudoksuvat jos näkee maailman niinkuin se näyttäytyy. Sivistyneitä esittävät ulkoisia merkkejä haalimalla, klassisia esimerkkejä, miten saavuttaa keskiluokkalaisuus ja vetäytyä piiloon kaikelta, vastuulta, osaamiselta, rohkeudelta, kaikelta. Niiden luotujen asemien turvin on hyvä yrittää päteä, hakien turvaa samanmielisiltä.

    Mutta yhtään oikeata sivistystä se ei ole sen enempään kuin nettifantasioiden parissa aivonsa ja elämänsä rajaavien osalta.

    Jos ymmärrys kerta kaikkiaan puuttuu, halu siihen sivistykseen, ihmiselon arvostamiseen. Maailman näkemisen. Kauhistellaan uutta(kin) paavia, on vanhoillisia asenteita ja ajatuksia. Se liberaali vastakohta täydellisemmillään on kuitenkin vielä suurempaa valheellisuutta ja asenteellisuutta. Kun se ydin ihmiselon arvostuksesta puuttuu sen jälkeen totaalisesti, on vain opportunesteja esittämässä kulloinkin yhteisössä hyväksytyksi luotuja linjauksia, ja ne linjaukset voivat sallia sisällään ihan mitä tahansa, valheelisuuden kuori vain peittää ne.

    Psykologi voi ystävällisesti valaista, minkä ympäristön muokkaama hän ja selostaja ovat? Mitkä asenteet vaikuttavat taustalla niin voimakkaasti että uskovat niiden turvin olevansa oikeutettuja tunkeilemaan sairaalla tavalla.

    Kolumnisti kirjailija Riku Korhonen kirjoitti vähän aikaan sitten nuoruuskokemuksestaan, bileistä johon tuotiin nuori nainen viihdyttämään, käsitteli asiaa ihmiskaupan kautta, koska tyttö ei voinut poikaystävälleen myöntää asiaa, ja piti tyttöä seksikaupan uhrina, jolloin myös miesten tulisi muistaa tiettyjä asioita, kun uskottelevat itselleen että on suotavaa käyttää toisia välineinä (asenteet taustalla, kuten hautalalla, toisille voidaan tehdä toisin kuin eräille).

    Hän ei tuollaista viihdykettä ole kokenut tarvitsevansa, minkälaiset sitten kokevat tarvitsevansa? Miehet (osa) meni hakemaan lohdutusta, paapomista kuin lapsenmieliset ikään, nuorelta naiselta jolta tuota voi hakea, koska ei ole täysillä tasavertainen, vaan alistetaan huomioimaan vain siten, että toisen paapomislohdutus tulee täytettyä. Pyrkimyksenä sen psyykkeen osa-alueen näyttämisen myötä pitää toinen itseään alempana, tarvitsevat täyttöä tuohon alueeseen ja toinen saa näyttää vain toimia siten että ei ymmärtäisi mitään muuta, ei olisi muuhun tarkoitukseen olemassa kuin reakoimassa miehen joko psyykeen tai kalun rajallisuuksien myötä. Kumpikin funktio on samanlainen. Keskenkasvuisten ja omahyväisten toimia, vaikka tuokin likka ja moni muu nainen saattaisi todeta, ihan kivoja lohtua vain hakivat, sivuuttavat itsensä.

    Miksi sitten sivuuttavat itsensä, ja luulevat että tuo olisi luonnonlaki, että naisten tulisi uskotella olevansa tietämättömiä tuosta kuvioista jataustasta mistä tuo käytös kumpuaa.

    Tuollaiset likat ovat syvällä alistuneisuuskulttuurien normeissa, reppanamiehet, menestyneitä tai ei, saavat yhteiskunnalta oikeutuksen alentaa naisia monilla tapaa, eikä kyse ole edes suoraviivaišesta machokulttuurista johon voisi suoraan vastata. Heiltä puuttuu täysi ymmärrys siitä, että tälläinen suomikulttuuri piiloaggressioiden ja umpitollojen avulla pyrkii luomaa kuvan miehistä jolla olisi jotain sellaista , mihin he voivat vedota oikeutuksen hakemisilleen. Naiset, jotka eivät halua joko myötää, tunnustaa tai sitten eivät omaa muuta älyllistä kapasiteettia, ymmärrystä tasavertaisuudesta, haluavat loksahtaa kohtaamaan miehet vain yhden osa-alueen, lohkon kautta, toisin sanoen automaattisesti pitämään itseään alempana, eikä miehiä saa vastustaa, kyseenalaistaa, haastaa näkemään muita osa-alueita, jos eiitsessään, niin sentään muissa.

    Jopa taannoin Hesarin feministinä itseään pitävä kirjoittaja haki oikeutusta miesten Thaimaa reissuille tuota kautta, miesten yhden psyykkeen osa-alueen kautta, alentavan lohduntarpeen kautta, miksi? Koska tuo näyttää harmittomalta, vaarattomalta, mutta sama raju alentamisajatus on taustalla, tuollaiset avuttomat, alistuvat femakot, jotka omaa keskenkasvuisuuttaan alentuvat hetkessä noille seminarskuille, jotka vain lohtua hakevat.

    Nuo sekä likat, femakot että lohtua hakevat miehet estävät well-rountisuuden, pyrkivät pitämään kiinni vanhoissa kuvioissa, oikeutuksissa.

    Mistä vanhoista kuvioista siis ko.selostajat hakevat oikeutuksiaan, kuvitelmiaan? Tuhannet sidottu kuvittelemaan jonkun suhdekuvioita, vihaan, raivostumisiin saakka, kuin täysin ympäristö kuvittelisi, että heidän keskenkasvuisten lohduntarpeen, naisasenteen olevan se ainoa tapa suhtautua elämään, suhteisiin. Tuo rikun tarina oli luultavasti 80-luvulta, jolloin uusia virtauksia oli vähemmän ja likat oikeasti saattoivat ajatella tuolla tapaan, olevansa miehiä alempana ja toimivansa sen pohjalta.

    Nykypäivänä nuo asiat ovat suoraviivaisempia, raadollisempia.

    Nyky-yhteiskunnassa kaikesta tiedosta, tasavertaisuus pyrkimyksistä huolimatta
    saatetaan kuvitella, että naisten tehtävä olisi toimia seminarskujen lohduntarpeen täyttäjinä, pyllynpyyhkijöinä, roskien viejinä.

    Lohduntarpeiden täyttäjien yhteiskunnasta, johon naiset naispresidenttiä myöten alistuvat
    Voisiko selostajat katsoa peiliin, voisiko. Tiedättekö miksi 20v nuori likka tulee televisioon asti kehumaan sillä, että haluaa ja harrastaa seksiä aina kuin vain voi ja pitää netissä avointa seksi päiväkirjaa? On totta että nuorten likkojen psyyke on kehittynyt sekä älyllisesti että toiminallisesti, ympäristön suomien vapautuneiden mahdollisuuksien myötä, mutta koska eletään alistuneisuuskulttuurissa, likat kääntävät toiminnallisuuden, aktiivisuuden seksin ympärillä toimimiseen, ikäänkuin pelkäävät herätä siihen tietoisuuteen, että he ovat kyvykkäitä, tietoisia, aktiivisia tekijöitä (ympäristö luo uhan, heille voi sattua jotain) mutta alistuneina kieltävät sen mahdollisuuden ja se aktiivisuus kääntyykin alaspäin.


   • MUtta ne muut
    Tarkempi ajattelu sa kirjoitti:

    Psykologi voi ystävällisesti valaista, minkä ympäristön muokkaama hän ja selostaja ovat? Mitkä asenteet vaikuttavat taustalla niin voimakkaasti että uskovat niiden turvin olevansa oikeutettuja tunkeilemaan sairaalla tavalla.

    Kolumnisti kirjailija Riku Korhonen kirjoitti vähän aikaan sitten nuoruuskokemuksestaan, bileistä johon tuotiin nuori nainen viihdyttämään, käsitteli asiaa ihmiskaupan kautta, koska tyttö ei voinut poikaystävälleen myöntää asiaa, ja piti tyttöä seksikaupan uhrina, jolloin myös miesten tulisi muistaa tiettyjä asioita, kun uskottelevat itselleen että on suotavaa käyttää toisia välineinä (asenteet taustalla, kuten hautalalla, toisille voidaan tehdä toisin kuin eräille).

    Hän ei tuollaista viihdykettä ole kokenut tarvitsevansa, minkälaiset sitten kokevat tarvitsevansa? Miehet (osa) meni hakemaan lohdutusta, paapomista kuin lapsenmieliset ikään, nuorelta naiselta jolta tuota voi hakea, koska ei ole täysillä tasavertainen, vaan alistetaan huomioimaan vain siten, että toisen paapomislohdutus tulee täytettyä. Pyrkimyksenä sen psyykkeen osa-alueen näyttämisen myötä pitää toinen itseään alempana, tarvitsevat täyttöä tuohon alueeseen ja toinen saa näyttää vain toimia siten että ei ymmärtäisi mitään muuta, ei olisi muuhun tarkoitukseen olemassa kuin reakoimassa miehen joko psyykeen tai kalun rajallisuuksien myötä. Kumpikin funktio on samanlainen. Keskenkasvuisten ja omahyväisten toimia, vaikka tuokin likka ja moni muu nainen saattaisi todeta, ihan kivoja lohtua vain hakivat, sivuuttavat itsensä.

    Miksi sitten sivuuttavat itsensä, ja luulevat että tuo olisi luonnonlaki, että naisten tulisi uskotella olevansa tietämättömiä tuosta kuvioista jataustasta mistä tuo käytös kumpuaa.

    Tuollaiset likat ovat syvällä alistuneisuuskulttuurien normeissa, reppanamiehet, menestyneitä tai ei, saavat yhteiskunnalta oikeutuksen alentaa naisia monilla tapaa, eikä kyse ole edes suoraviivaišesta machokulttuurista johon voisi suoraan vastata. Heiltä puuttuu täysi ymmärrys siitä, että tälläinen suomikulttuuri piiloaggressioiden ja umpitollojen avulla pyrkii luomaa kuvan miehistä jolla olisi jotain sellaista , mihin he voivat vedota oikeutuksen hakemisilleen. Naiset, jotka eivät halua joko myötää, tunnustaa tai sitten eivät omaa muuta älyllistä kapasiteettia, ymmärrystä tasavertaisuudesta, haluavat loksahtaa kohtaamaan miehet vain yhden osa-alueen, lohkon kautta, toisin sanoen automaattisesti pitämään itseään alempana, eikä miehiä saa vastustaa, kyseenalaistaa, haastaa näkemään muita osa-alueita, jos eiitsessään, niin sentään muissa.

    Jopa taannoin Hesarin feministinä itseään pitävä kirjoittaja haki oikeutusta miesten Thaimaa reissuille tuota kautta, miesten yhden psyykkeen osa-alueen kautta, alentavan lohduntarpeen kautta, miksi? Koska tuo näyttää harmittomalta, vaarattomalta, mutta sama raju alentamisajatus on taustalla, tuollaiset avuttomat, alistuvat femakot, jotka omaa keskenkasvuisuuttaan alentuvat hetkessä noille seminarskuille, jotka vain lohtua hakevat.

    Nuo sekä likat, femakot että lohtua hakevat miehet estävät well-rountisuuden, pyrkivät pitämään kiinni vanhoissa kuvioissa, oikeutuksissa.

    Mistä vanhoista kuvioista siis ko.selostajat hakevat oikeutuksiaan, kuvitelmiaan? Tuhannet sidottu kuvittelemaan jonkun suhdekuvioita, vihaan, raivostumisiin saakka, kuin täysin ympäristö kuvittelisi, että heidän keskenkasvuisten lohduntarpeen, naisasenteen olevan se ainoa tapa suhtautua elämään, suhteisiin. Tuo rikun tarina oli luultavasti 80-luvulta, jolloin uusia virtauksia oli vähemmän ja likat oikeasti saattoivat ajatella tuolla tapaan, olevansa miehiä alempana ja toimivansa sen pohjalta.

    Nykypäivänä nuo asiat ovat suoraviivaisempia, raadollisempia.

    Nyky-yhteiskunnassa kaikesta tiedosta, tasavertaisuus pyrkimyksistä huolimatta
    saatetaan kuvitella, että naisten tehtävä olisi toimia seminarskujen lohduntarpeen täyttäjinä, pyllynpyyhkijöinä, roskien viejinä.

    Lohduntarpeiden täyttäjien yhteiskunnasta, johon naiset naispresidenttiä myöten alistuvat
    Voisiko selostajat katsoa peiliin, voisiko. Tiedättekö miksi 20v nuori likka tulee televisioon asti kehumaan sillä, että haluaa ja harrastaa seksiä aina kuin vain voi ja pitää netissä avointa seksi päiväkirjaa? On totta että nuorten likkojen psyyke on kehittynyt sekä älyllisesti että toiminallisesti, ympäristön suomien vapautuneiden mahdollisuuksien myötä, mutta koska eletään alistuneisuuskulttuurissa, likat kääntävät toiminnallisuuden, aktiivisuuden seksin ympärillä toimimiseen, ikäänkuin pelkäävät herätä siihen tietoisuuteen, että he ovat kyvykkäitä, tietoisia, aktiivisia tekijöitä (ympäristö luo uhan, heille voi sattua jotain) mutta alistuneina kieltävät sen mahdollisuuden ja se aktiivisuus kääntyykin alaspäin.

    Sitten tv-selostaja enbusken aisapari (en muista nyt nimeä) voi yllämainittuja asioita miettiä ja kertoa, mihin hänen ristiriitainen suhtaututuminen ko.tyttöön perustui?

    Sanoi ja kysyi eikö huolestuta ettei pääse enää mahdollisesti naimisiin, kun avoimesti levittää seksi kertomuksiaan netissä. Peilaa ja tuo siis hyvin vanhoja asenteellisuuksia esille, joihin siis sisältyy siis sekä halua naisten seksuaalisuuden kontroillointiin että oman turhamaisuuden, paitsi jäämisen peittelemistä.

    Uskonnilsnormitus viihde,naiviustaustaa peilaten heijasteli oletettujen keski-ikäisten miesten arvomaailmasta (tai yllämainuttujen teinip.) revittyjen asenteiden mukaan, että parikymmipiset miehet alut näkisivät asiat samalla tapaan kun ovat kuitenkin tottuneet vapaamielisyyteen enemmän. Tuo nihkeys mikä asiaan tuodaan on hyvin tekopyhien ihmisten tekele, sillä samalla kuitenkin luotiin ohjelmassa vihjaus että voisi tv-selostaja kyllä itsekin hypätä sänkykeikalle tytön kanssa.

    Valmis siis omien sanojensa mukaan, ajatustensa mukaan alentamaan naisen oletettua arvoa, niiden "oikeanlaisten" miesten silmissä, joiden naimisiinmenon yksi tekijä on se, että nainen ei olisi tietoinen, tiedostava, kokenut. Että keskenkasvuiset miehet saisivat jatkaa kuvitelmiaan olemalla tietyllä tapaan naisten yläpuolella.

    Sitä ja tuota kaikkea heijasteli/heijastelee itseään tietäväisenä, vapaamielisenä pitävä mieshlö, ei hän mutta muut ajattelee hän kun sormella osoittelee ja pyrkii pitämään asemiaan ihmisenä yhteiskunnassa sanken kyseenalaisin keinoin.


   • sekavia on muidenkin
    Kenen arvostuksen mu kirjoitti:

    Paavi vaihtui, ministeri petkutti, se jolta sitä viimeksi odotettiin, miksi? Hautalan tapaiset tekevät asenteistaan, muka arvoistaan niin ison numeron, että saavat sillä aikaan vaikutelman, kun oikeasti olisivat sivistyneitä ja periaatteellisia. Se jäänyt huomioimatta, että tuollaiset jotka esim maahanmuuttajiin, vähemmistöön eniten esittävät suopeutta, ovat myös valmiita vetämään heidät alas, pyytämällä (vaatimalla) suostumaan epärehellisyyteen. Koska eihän he oikeasti sillä tavalla kuin muut olekaan tasavertaisia, ts. Katsovat ettei heillä ole eikä kuulukaan samat sananvapaudet jossa olisi painoarvoa. Tuota kuitittomuutta remonttiasioissa tuskin olisi uskaltanut vaatia suomiremppariltta ( ne voivat sitä kysyä itse oma-aloitteisesti).

    Katolilaisuus, maissa jossa vielä uskonnollisuus vahva, lasten ja nuorten nettivaikutukset heidän psyykeeseen on pientä, ihmiselo siellä viellä tietyllä tapaan arvossaan. Ihmiselo pyritään ympäröimään tapakulttuurilla, yhteiskunnan kulttuurilla joihin vain pienillä saadaan muutoksia, ja se muutos ei aina ole oikeansuuntainen.

    Pieniä ihmisiä sillä tavalla, että olo ja elo on kuin maalaiskylässä, eikä tietoa kokemusta muista ulottovuuksista, köyhät maat ja vaatimattomat asukkaat. Mikä erottaa Suomen tilanteeseen, maa joka on valheellisuutta täynnä. Köyhät, jotka ovat surkeutta täynnä, sillä tässä ylikorostetussa tasa-arvon, hyvinvoinnin maassa pyritään ihmiset oikeasti luokittelemaan, alentamaan ulkoisten tekijöiden mukaan. Ristiriitaisesti pikku Amerikka. Ihmiset muuttuvat surkeiksi koska peilaavat itseään siihen, mitä olisi "pitänyt' saavuttaa, joidenkin maiden tosiköyhiltä puuttuu se vertalevaisuus, ja elo on selviinjäämistä, mutta usein jopa onnellista, koska ihmiselo arvostetaan toisella tapaan.

    Pohjoismaiden well-rounded kids, maailmankansalaisia, kaikki ulottuvuudet mahdollisia, on tasavertaisia mahdollisuuksia, suhteellisen turvattuja ympäristöjä, ympäristö luo onnistumisia, näyttöjä siitä mihin voi pyrkiä jne.

    Suomessa "aikuisista" nuorisoon nyhjäävät netissä, Suomen paras työpaikan voittaa firma, jonka työntekijät vaikuttavat liikaa pornoa katseleilta 30vuotiailta, psyykkeet vaurioituneet lopullisesti. Kaikki ne mahdollisuudet hukattu, puoli well-roundeja, siihen että ympäristö luo odotuksia vain pärjäämiseen, pätemiseen seksin alueella, ihmiselo muodostuu vain pätemiseen, alistumiskultturissa pärjäämiseen, mikä saa psyykkeeseen vaurion, uskallus puuttuu, aivokapasiteetti muodostunut tympeäksi, niljakkaaksi, liiallisesta nettifantasioinnista, ja päinvastoin kuin aikaisemmin, missä maaseutu tai köyhä ympäristö muokkasi näkemään vain ne mahdollisuudet, nyt uskallusten puute näyttää tuollaisille vain nettifantasiointi ympäristön luomat puitteet. Älyä ei tietysti nyky-yhteiskunnassa tarvita monilla kuin sen lyhyen pätkän koodin kirjoittamista varten.

    Monenlaista seurakuntaa valheellisessa yhteiskunnassa. Keskiluokka luulee olevansa sivistyneitä, vain sen takia että ovat syntyneet vauraampaan ympäristöön, peilaavat omia nihkeitä ennakkoluulojaan, keskenkasvuisuuttaan, sellaisten vanhojen uskonnollisnormien kautta, joita eivät todeksi itsekään. Työkaverit alkavat kuvittelemaan, fantasioimaan, paljastamaan nihkeitä ennakkoluulolaan, vailla mitään todellista faktaa, ymmärrystä ihmiselosta, koska ovat oman nihkeän elämänsä, ympäristön muokkaamia. Seksuaaliasioissa kuin mitään tietämättömiä, kokemattomia, sentraalisantrojen ja pikkukalle juttujen risteytyksiä, kihelmöivät ja oudoksuvat jos näkee maailman niinkuin se näyttäytyy. Sivistyneitä esittävät ulkoisia merkkejä haalimalla, klassisia esimerkkejä, miten saavuttaa keskiluokkalaisuus ja vetäytyä piiloon kaikelta, vastuulta, osaamiselta, rohkeudelta, kaikelta. Niiden luotujen asemien turvin on hyvä yrittää päteä, hakien turvaa samanmielisiltä.

    Mutta yhtään oikeata sivistystä se ei ole sen enempään kuin nettifantasioiden parissa aivonsa ja elämänsä rajaavien osalta.

    Jos ymmärrys kerta kaikkiaan puuttuu, halu siihen sivistykseen, ihmiselon arvostamiseen. Maailman näkemisen. Kauhistellaan uutta(kin) paavia, on vanhoillisia asenteita ja ajatuksia. Se liberaali vastakohta täydellisemmillään on kuitenkin vielä suurempaa valheellisuutta ja asenteellisuutta. Kun se ydin ihmiselon arvostuksesta puuttuu sen jälkeen totaalisesti, on vain opportunesteja esittämässä kulloinkin yhteisössä hyväksytyksi luotuja linjauksia, ja ne linjaukset voivat sallia sisällään ihan mitä tahansa, valheelisuuden kuori vain peittää ne.

    Tuosta onkin tullut mielenkiintoinen juttu (ei suoranaisesti Hautalasta itsestään, vaan siitä, miten ihmiset ympärillä alkoivat toimimaan), siis yksinkertaista asiaa ei voi todeta ilman, että pyrkivät vihreät ja muut illuusioiden luojat toteamaan, niin mutta muut ovat pahempia, eikä siten sovi sanoa kenellekään, varsinkaan heidän tutuilleen, että tuossa on toimittu väärin, ja sopisi pohtia mitkä ovat ne motiivit mitkä saavat toiminnan aikaan. (ihmiset kun yleensä tietävät tekevänsä väärin, eivätkä kiinni jäädessään sano, että ministeritkin tekee..miksen minä?)

    Oikea vastaus tuskin tässä tapauksessa on, että verojen maksu on ikävää ja työlästä.

    Ei varmaankaan ole oikein töitäistä vihreiden edustajia, koska he suuttuvat, näin menee logiikka, mutta jos virallisesti julistaa monet ja he, että he haluavatkin voi toiminnallaan luoda hyveitä, illuusioita, eikä niiden tavoitteiden mukaan oikeasti toimita. Ts. voidaan olettaa, odottaa että ne muut ovat sitten heidän puheiden jälkeen velvoitettuja toimimaan oikeudenmukaisemmin, suvaitsevammin jne. (lista on loputun), mutta realimaailmassa he vetoavatkin moraalin olevan veteenpiirretty viiva, jota voi soveltaa kulloinkin itselle suotaisemmin.

    Vetoavat joka asiassa moraaliin? miksi, koska jos puhuu oikeudentajusta, oikeudenmukaisuudesta, se velvoittaisi ihmisiä joka ikistä, moraalista puhuminen saa selkärangattomat luistamaan joka kohdasta, sanomalla että no tänään kulttuuri painottaa näitä moraalitekijöitä, normien ym. mukaan ei niillä oikeasti ole merkitystä, kyllä tietysti, mutta tuo on vain pakotie vastuusta.

    Kun Suomessakin asti heräsi keskustelu amerikan raiskausjutusta, jossa konservatiinen siipi amerikassa alkoi säälimään nuoria miehiä, jotka raiskaukseen olivat syyllistyneet, koska menettävät pari vuoden ajan mahdollisuuden olla menestyneitä, sillä tavalla kuin illuusio luo menestyjien raamit.

    Suomessa(kin) halutaan uskoa tuon amerikan ja intian raiskausjuttujen taustojen olevan erilaiset, että vain intialaiset ovat takapajuisuudessaan naisvihamielisiä, ja sen takia siellä naisten asema ei ole turvattu, koska voivat vedota aina milloin mihin oikeutuksen tunteeseen kun naisten kimppuun käyvät.

    Onko tausta-ajattelussa muka jotain eroa? intialaiset törmäsivät pariskuntaan ja pahoinpitelivät heidät raasti, taustalla luultavasti halu kontrolloida naista ja nähdä naisten olevan miehen seurassa vapaasti, merkki siitä, että sellainen nainen pilaa kaikkien miesten maineen, jonka jälkeen sellaisia kohtaan voi toimia miten järjenvastaisesti ja vailla mitään logiikkaa sadistisuuteen asti.

    Näin toimivat myös amerikkaliset, katsoivat tytön pilaavan "heidän" maineensa, ja olevan tajuttomana "sellainen" tyttö, jolla ei enää ole mitään arvoa, koska ympäröivä kulttuuri, ympäristö antaa tai on antanut nuorille miehille sellaisen signaalin. Mikä johti sitten sadistisiin tekoihin ja vielä nettilietsontaan, koska monilla on suuri tarve kieltää ja mennä itsepetokseen sen suhteen, että jotkut oikeasti voivat toimia sadistisesti.

    On helpompi syyttää intialaisia rajusti tuomiten ja samalla yrittää keskusteluissa sanoa, ettei eurooppalaisessa tai pohj.amerikkalaisessa kulttuurissa ole naisvihaa, mikä kumpuaa seksuaalisuuden kontrolloinnin tarpeesta, tekopyhyydestä, moralismin käyttämisestä väärin, halusta nähdä miesten kautta yhteiskunnan pysyvyyden, mikä siten suoranaisesti pienentää naisten näkemistä ihmisinä.

    Normaali ihmisen tulisi vastaavissa tajuttomia tyttöjä nähdessään miettiä, että pitäisi saada peitto lämmikkeeksi ja kääntää kyljelleen ettei oksennukseensa tukehdu, jostain muusta kumpuaa halu tehdä väkivaltaa.


   • Todella vaikuttavaa
    sekavia on muidenkin kirjoitti:

    Tuosta onkin tullut mielenkiintoinen juttu (ei suoranaisesti Hautalasta itsestään, vaan siitä, miten ihmiset ympärillä alkoivat toimimaan), siis yksinkertaista asiaa ei voi todeta ilman, että pyrkivät vihreät ja muut illuusioiden luojat toteamaan, niin mutta muut ovat pahempia, eikä siten sovi sanoa kenellekään, varsinkaan heidän tutuilleen, että tuossa on toimittu väärin, ja sopisi pohtia mitkä ovat ne motiivit mitkä saavat toiminnan aikaan. (ihmiset kun yleensä tietävät tekevänsä väärin, eivätkä kiinni jäädessään sano, että ministeritkin tekee..miksen minä?)

    Oikea vastaus tuskin tässä tapauksessa on, että verojen maksu on ikävää ja työlästä.

    Ei varmaankaan ole oikein töitäistä vihreiden edustajia, koska he suuttuvat, näin menee logiikka, mutta jos virallisesti julistaa monet ja he, että he haluavatkin voi toiminnallaan luoda hyveitä, illuusioita, eikä niiden tavoitteiden mukaan oikeasti toimita. Ts. voidaan olettaa, odottaa että ne muut ovat sitten heidän puheiden jälkeen velvoitettuja toimimaan oikeudenmukaisemmin, suvaitsevammin jne. (lista on loputun), mutta realimaailmassa he vetoavatkin moraalin olevan veteenpiirretty viiva, jota voi soveltaa kulloinkin itselle suotaisemmin.

    Vetoavat joka asiassa moraaliin? miksi, koska jos puhuu oikeudentajusta, oikeudenmukaisuudesta, se velvoittaisi ihmisiä joka ikistä, moraalista puhuminen saa selkärangattomat luistamaan joka kohdasta, sanomalla että no tänään kulttuuri painottaa näitä moraalitekijöitä, normien ym. mukaan ei niillä oikeasti ole merkitystä, kyllä tietysti, mutta tuo on vain pakotie vastuusta.

    Kun Suomessakin asti heräsi keskustelu amerikan raiskausjutusta, jossa konservatiinen siipi amerikassa alkoi säälimään nuoria miehiä, jotka raiskaukseen olivat syyllistyneet, koska menettävät pari vuoden ajan mahdollisuuden olla menestyneitä, sillä tavalla kuin illuusio luo menestyjien raamit.

    Suomessa(kin) halutaan uskoa tuon amerikan ja intian raiskausjuttujen taustojen olevan erilaiset, että vain intialaiset ovat takapajuisuudessaan naisvihamielisiä, ja sen takia siellä naisten asema ei ole turvattu, koska voivat vedota aina milloin mihin oikeutuksen tunteeseen kun naisten kimppuun käyvät.

    Onko tausta-ajattelussa muka jotain eroa? intialaiset törmäsivät pariskuntaan ja pahoinpitelivät heidät raasti, taustalla luultavasti halu kontrolloida naista ja nähdä naisten olevan miehen seurassa vapaasti, merkki siitä, että sellainen nainen pilaa kaikkien miesten maineen, jonka jälkeen sellaisia kohtaan voi toimia miten järjenvastaisesti ja vailla mitään logiikkaa sadistisuuteen asti.

    Näin toimivat myös amerikkaliset, katsoivat tytön pilaavan "heidän" maineensa, ja olevan tajuttomana "sellainen" tyttö, jolla ei enää ole mitään arvoa, koska ympäröivä kulttuuri, ympäristö antaa tai on antanut nuorille miehille sellaisen signaalin. Mikä johti sitten sadistisiin tekoihin ja vielä nettilietsontaan, koska monilla on suuri tarve kieltää ja mennä itsepetokseen sen suhteen, että jotkut oikeasti voivat toimia sadistisesti.

    On helpompi syyttää intialaisia rajusti tuomiten ja samalla yrittää keskusteluissa sanoa, ettei eurooppalaisessa tai pohj.amerikkalaisessa kulttuurissa ole naisvihaa, mikä kumpuaa seksuaalisuuden kontrolloinnin tarpeesta, tekopyhyydestä, moralismin käyttämisestä väärin, halusta nähdä miesten kautta yhteiskunnan pysyvyyden, mikä siten suoranaisesti pienentää naisten näkemistä ihmisinä.

    Normaali ihmisen tulisi vastaavissa tajuttomia tyttöjä nähdessään miettiä, että pitäisi saada peitto lämmikkeeksi ja kääntää kyljelleen ettei oksennukseensa tukehdu, jostain muusta kumpuaa halu tehdä väkivaltaa.

    Tietyistä reaktioista päätellen, moralismia itselleen aina eduksi käyttävät ovat ymmärtäneet väärin tuon lauselman "keskiluokka peilaa omia nihkeitä ennakkoluulojaan", luullen sen tarkoittavan seksuaalisen suuntaumisen ymmärillä käytävään keskusteluun ja siihen nihkeästi suhtautumiseen, ei muotivirtauksen moralistit, kyse ei ole suuntautumisen ennakkoluulot.

    Ei vaan kyse on nimenomaan siitä, miten kuvittelevat ja mitä kuvittelevat naimattoman naisten olevan ja toimivan, sekä todella rajut projektoivat ja ennakkoluuloiset kuvitelmat taustojen takia, kasvatusympäristön takia.

    Jotenkin tragikoomista, kuvitella sitä tilannetta, että ihmiset menee juoruamaan keski-ikäisen naisten lapsuusasioista ja vetävän siitä johtopäätöksiä, sekä siitä, että vanhempien katsotaan olleen tietynlaisia. Katsotaan olleen? vailla mitään tietoa kuin vain kuvitelmat siitä.

    Itseään sivistyyneenä pitävät ihmiset kuvittelevat tässä tekopyhien ja moralistien maassa, että normaalia suhde elämää viettänyt nuorena leskeksi jäänyt nainen olisi ollut "huikentelevainen" kuvastaa sitä tarvetta uskoa juoruja ja syyllistää aina yksipuolisesti nainen, sellaisista toimista mitä tänäpäivänä pidettäisiin siveellisenä käytöksenä.

    Se, että joku niljakas keski-ikäinen mies saa kuvitelmia päähänsä juoruttuaan persepitkällä teinipillutason miesten kanssa (joka tuota tarinaa jaksaa julistaa ja selostaa joka vuosi uudelle kuulijakunnalle ja kaikki ovat ikäänkuin, eivät ymmärtäisi mikä motiivi on tuolla saastaisella selostajalla luoda tietty kuva ihmisestä, jotta ihmiset uskaltaisivat käyttäytyä ja vaatia ihmiseltä sellaisia asioita ja tekoja, mitä ei "arvokkaammalta" ihmiseltä vaadita, siis täysin suunnitelmallinen yritys alentaa ihmisen muiden mielikuvissa ja ihmiset joko leikkii tai sitten ovat niin tyhmiä etteivät muka tajua, mikä juju tausta-ajatuksena on) ja julistaa pikkujouluissa, että äitiinsä tullut, vaatisi syvempää analyysia, kukaan muu tässä perheessä ei ole jäänyt nuorena leskeksi kolmen lapsen yksinhuoltajaksi, toimien liikkeenharjoittajana ja kerännyt turvallisen pesämunan.

    Vähän enemmän ansaitsi arvostusta kuin teinipillumiesten tason sormella osoittelua ja nihkeitä sairata kuvitelmia siitä, miten "tuollaisia" naisia voi kohdella ja sivuuttaa, ja itkeä sitten että nainen on hankala kun ei suostu kohteluunsa, ja heille ei saa sanoa mitään eikä varsinkaan tuomita, on heidän toimet sitten rikoksiin asti meneviä tai ei.

    Se, onko jossain työpaikalla sitten ollut miehiä myötäilevä pikkulesbo, joka halusi vain huomiota ja käyttäytyy kuin teinipillumies konsanaan (niinkuin moni lesbo, jos tarkemmin ajattelette) niin sen ei pitäisi liittyä meikäläisen elämään mitenkään, ja on epäsuotavaa että ihmiset niin herkästi liittävät toisen toisten elämään.
    Ja suuri joukko naisia myötäilee perässä. Ihan naurettavia, uskovat kaiken, koska haluavat ja pelkäävät niin pirusti. Sillä tuollaisten itsepetoksessa ja illuusioiden varassa pyörivä yhteiskunta saa kaiken häilyväksi, ja ihmiset suostuvat mihin tahansa virtaukseen kunhan jotain raamia ympärillä on.


   • kiva kiitos joku par
    Todella vaikuttavaa kirjoitti:

    Tietyistä reaktioista päätellen, moralismia itselleen aina eduksi käyttävät ovat ymmärtäneet väärin tuon lauselman "keskiluokka peilaa omia nihkeitä ennakkoluulojaan", luullen sen tarkoittavan seksuaalisen suuntaumisen ymmärillä käytävään keskusteluun ja siihen nihkeästi suhtautumiseen, ei muotivirtauksen moralistit, kyse ei ole suuntautumisen ennakkoluulot.

    Ei vaan kyse on nimenomaan siitä, miten kuvittelevat ja mitä kuvittelevat naimattoman naisten olevan ja toimivan, sekä todella rajut projektoivat ja ennakkoluuloiset kuvitelmat taustojen takia, kasvatusympäristön takia.

    Jotenkin tragikoomista, kuvitella sitä tilannetta, että ihmiset menee juoruamaan keski-ikäisen naisten lapsuusasioista ja vetävän siitä johtopäätöksiä, sekä siitä, että vanhempien katsotaan olleen tietynlaisia. Katsotaan olleen? vailla mitään tietoa kuin vain kuvitelmat siitä.

    Itseään sivistyyneenä pitävät ihmiset kuvittelevat tässä tekopyhien ja moralistien maassa, että normaalia suhde elämää viettänyt nuorena leskeksi jäänyt nainen olisi ollut "huikentelevainen" kuvastaa sitä tarvetta uskoa juoruja ja syyllistää aina yksipuolisesti nainen, sellaisista toimista mitä tänäpäivänä pidettäisiin siveellisenä käytöksenä.

    Se, että joku niljakas keski-ikäinen mies saa kuvitelmia päähänsä juoruttuaan persepitkällä teinipillutason miesten kanssa (joka tuota tarinaa jaksaa julistaa ja selostaa joka vuosi uudelle kuulijakunnalle ja kaikki ovat ikäänkuin, eivät ymmärtäisi mikä motiivi on tuolla saastaisella selostajalla luoda tietty kuva ihmisestä, jotta ihmiset uskaltaisivat käyttäytyä ja vaatia ihmiseltä sellaisia asioita ja tekoja, mitä ei "arvokkaammalta" ihmiseltä vaadita, siis täysin suunnitelmallinen yritys alentaa ihmisen muiden mielikuvissa ja ihmiset joko leikkii tai sitten ovat niin tyhmiä etteivät muka tajua, mikä juju tausta-ajatuksena on) ja julistaa pikkujouluissa, että äitiinsä tullut, vaatisi syvempää analyysia, kukaan muu tässä perheessä ei ole jäänyt nuorena leskeksi kolmen lapsen yksinhuoltajaksi, toimien liikkeenharjoittajana ja kerännyt turvallisen pesämunan.

    Vähän enemmän ansaitsi arvostusta kuin teinipillumiesten tason sormella osoittelua ja nihkeitä sairata kuvitelmia siitä, miten "tuollaisia" naisia voi kohdella ja sivuuttaa, ja itkeä sitten että nainen on hankala kun ei suostu kohteluunsa, ja heille ei saa sanoa mitään eikä varsinkaan tuomita, on heidän toimet sitten rikoksiin asti meneviä tai ei.

    Se, onko jossain työpaikalla sitten ollut miehiä myötäilevä pikkulesbo, joka halusi vain huomiota ja käyttäytyy kuin teinipillumies konsanaan (niinkuin moni lesbo, jos tarkemmin ajattelette) niin sen ei pitäisi liittyä meikäläisen elämään mitenkään, ja on epäsuotavaa että ihmiset niin herkästi liittävät toisen toisten elämään.
    Ja suuri joukko naisia myötäilee perässä. Ihan naurettavia, uskovat kaiken, koska haluavat ja pelkäävät niin pirusti. Sillä tuollaisten itsepetoksessa ja illuusioiden varassa pyörivä yhteiskunta saa kaiken häilyväksi, ja ihmiset suostuvat mihin tahansa virtaukseen kunhan jotain raamia ympärillä on.

    Psykologi voisi vaihteeksi valaista, mitä on tasapainoinen heteromiehen seksuaalisuus? Psykoloi "muita" ja pitää mittapuunaan viihdyttää kostonhaluisia alistuneita miehiä, joilla on sairaalloiset kuvitelmat, mitä ovat oikeutettuja tekemään.

    Kostonhaluisia, sen takia että heidän pätemisyritykset eivät tuota hedelmää elämässä, ja jäljellä on alistamisfantasioinnit, joita sitten kohdistavat ympärilleen.

    Yhteiskunta oikeasti antaa vahvoja signaaleja sen suhteen, että yhä etenevässä määrin mukaututaan yllä mainittujen toimintatapoihin. Poliisit, jotka alistuskulttuuria ylläpitävinä, pelkureita kun luonteeltaan ovat, luovat "kovaa" ilmapiiriä, mitäs läksit, älkää näyttäkö naisilta, "heikoilta" , jolloin he luovat alistamisfantasiointikulttuuria, eivätkä uskalla, viitsi enää puuttua/tuomita miesten tai naisten käytöksiä, koska alkavat pitämään tuollaisiin Amerikan raiskaustapaisten miesten käytöstä normaalina miehen seksuaalisuuden ilmaisemisena.

    Suomessa tietysti tapahtuu vastaavia, mutta niitä ei käsitellä, sillä kuten huomattu, alkaa kieltäminen ja sen uskotteleminen ettei länsimaissa ole naisvihaa (paitsi Suomessa silloin jos tiettyjen piirien ihmiset joutuvat arvostelun kohteeksi), Suomessa käyttäydytään keskenkasvuisten tavoin noissa tilanteissa, haluavat uskoa ettei ole sadistisuutta vaan pitää kääntää pylly ylöspäin heille ja alentaa kohteet lässyttämällä, että sinulle kävi sitä että nyt on kaikki niin voi voi.

    Suomessa on matala henkinen taso, sen huomaa siitäkin, että melkein nelikymppiset tv ohjelmien vetäjät leikkivät olevansa tammisen bändäreitä, sellaista imelää 10v tyttöjen tapaista nähdä "isukki" kaikkivoipaisena. Italian tapaan, aletaan erottelemaan naiset eri luokkiin ja kuka mihinkin kelpaa.

    Kuka mihinkin kelpaa, tuollaisten teinipillutason miesten mielestä ei mihinkään, koska joku on tehnyt heille joskin väärin, kosto seuraa kaikkia naisia. Miksi heitä pitää kutsua teinipillutason miehiksi? He vielä piirun verran jaksavat kuvitella, että heille kuuluisi fressin nuoren naisen seura, pahimmillaan ja oireiden pahennettua, he alkavat tuhoamaan nuoria tyttöjä, joko suoraan häpäisyraiskauksilla tai toivomaan että saisi joukolla osallistua.

    Aikuisten naisten seksuaalisuus on heille liikaa, he voivat tehdä sitä vain huorien kanssa, joita ei tarvitse todentaa. Ja sitä he yrittävät sormella osoitteluillaan saada aikaan, alentaa toisen niin alas, ettei tarvitse naista todentaa.

    Kaikki nuo rinkit puheet liittyvät vain ja ainoastaan alentamisyritykseen, teinipillutason hlöiden sairaaseen kostonhaluun, mukanaolijoiden fantasiointiin, kun elämässä muuten eivät pärjää naisten kanssa kokonaisvaltaisesti, alistusfantasioiva paska kuvittelee, että kuka tahansa kelle tahansa, alentamisyritys eikä ihan mieto, törkeillä ja karkeilla seksipuheilla, jotta uskottelisivat että tuo se on tuommoinen tuo!

    Suomalaiset uskoo kun niille kovasti uskottelee tasa-arvon maasta, jossa oltaisiin kovasti ponnisteltu asioiden eteen. Realiteetit ovat kuitenkin sellaiset, että kovan ilmapiirin luojat, jotka pelkäävät niin paljon, että heidän täytyy tiiviimmin uskoa niiden johtuvan tietyistä asioista, mutta tekijöistä ei koskaan, koska tekijät liippaavat liian läheltä, oma kumppani! Ja niin on saatu naiset taas vaikenemaan ja hyväksymään oma asemansa, alennettuna ja vaiennettuna, uskotellen, että riittää jos on yhteiskunnassa asema "turvattu" hyväksyen itspetokseen asti asioita, 10v pikkutyttöjen tapaan.

    Homoseksuaalien asema pyritään turvaamaan, ajamalla avioliittolakiin sallivuutta.
    Monet mukana olija miehet esiintyvät rohkeina, kun ovat suvaitsevaisesti mukana, näyttämässä vähemmän suvaitsevaisille moukille, että näin seksuaalisuudesta ei tarvitsisi tehdä suurta numeroa.

    Samat miehet tuijottelevat naisia yleensä täysin tyhjä katse silimissä, naisten halut, oikeudet, vaatimukset mitä ne on? Naisviha puetaan ivalliseen väheksyntään, mutta homoseksuaalit on kiva hyväksyä, ne voi helposti lokeroida, eikä tarvi, miettiä, ovatko uskollisia toisilleen, panevatko pusikossa vai sänkyssä peiton alla joka toinen viikko jonkun toisen luona, sitä vapautta. Eivät ole uhka miesten keskenkasvuiselle seksuaalisuudelle. Ei lesbot, ei sehän todistaa vain että jos he eivät saa niin onneksi ei saa kukaan muukaan mies! naisethan eivät heidän ajatteluissaan sillä tavalla kompetensin omaavia että uhka tulisi, jos olisivat se on eri tarina se.

    Mutta psyko, missä ovat tasapainoisesti seksuaalisuuteen suhtautuvat aikuiset miehet? Mitä ne on ja voisiko heitä kannustaa tulemaan esille, oi kun kiva. ei kiitos muille virtauksille.


   • Tapu tapu
    kiva kiitos joku par kirjoitti:

    Psykologi voisi vaihteeksi valaista, mitä on tasapainoinen heteromiehen seksuaalisuus? Psykoloi "muita" ja pitää mittapuunaan viihdyttää kostonhaluisia alistuneita miehiä, joilla on sairaalloiset kuvitelmat, mitä ovat oikeutettuja tekemään.

    Kostonhaluisia, sen takia että heidän pätemisyritykset eivät tuota hedelmää elämässä, ja jäljellä on alistamisfantasioinnit, joita sitten kohdistavat ympärilleen.

    Yhteiskunta oikeasti antaa vahvoja signaaleja sen suhteen, että yhä etenevässä määrin mukaututaan yllä mainittujen toimintatapoihin. Poliisit, jotka alistuskulttuuria ylläpitävinä, pelkureita kun luonteeltaan ovat, luovat "kovaa" ilmapiiriä, mitäs läksit, älkää näyttäkö naisilta, "heikoilta" , jolloin he luovat alistamisfantasiointikulttuuria, eivätkä uskalla, viitsi enää puuttua/tuomita miesten tai naisten käytöksiä, koska alkavat pitämään tuollaisiin Amerikan raiskaustapaisten miesten käytöstä normaalina miehen seksuaalisuuden ilmaisemisena.

    Suomessa tietysti tapahtuu vastaavia, mutta niitä ei käsitellä, sillä kuten huomattu, alkaa kieltäminen ja sen uskotteleminen ettei länsimaissa ole naisvihaa (paitsi Suomessa silloin jos tiettyjen piirien ihmiset joutuvat arvostelun kohteeksi), Suomessa käyttäydytään keskenkasvuisten tavoin noissa tilanteissa, haluavat uskoa ettei ole sadistisuutta vaan pitää kääntää pylly ylöspäin heille ja alentaa kohteet lässyttämällä, että sinulle kävi sitä että nyt on kaikki niin voi voi.

    Suomessa on matala henkinen taso, sen huomaa siitäkin, että melkein nelikymppiset tv ohjelmien vetäjät leikkivät olevansa tammisen bändäreitä, sellaista imelää 10v tyttöjen tapaista nähdä "isukki" kaikkivoipaisena. Italian tapaan, aletaan erottelemaan naiset eri luokkiin ja kuka mihinkin kelpaa.

    Kuka mihinkin kelpaa, tuollaisten teinipillutason miesten mielestä ei mihinkään, koska joku on tehnyt heille joskin väärin, kosto seuraa kaikkia naisia. Miksi heitä pitää kutsua teinipillutason miehiksi? He vielä piirun verran jaksavat kuvitella, että heille kuuluisi fressin nuoren naisen seura, pahimmillaan ja oireiden pahennettua, he alkavat tuhoamaan nuoria tyttöjä, joko suoraan häpäisyraiskauksilla tai toivomaan että saisi joukolla osallistua.

    Aikuisten naisten seksuaalisuus on heille liikaa, he voivat tehdä sitä vain huorien kanssa, joita ei tarvitse todentaa. Ja sitä he yrittävät sormella osoitteluillaan saada aikaan, alentaa toisen niin alas, ettei tarvitse naista todentaa.

    Kaikki nuo rinkit puheet liittyvät vain ja ainoastaan alentamisyritykseen, teinipillutason hlöiden sairaaseen kostonhaluun, mukanaolijoiden fantasiointiin, kun elämässä muuten eivät pärjää naisten kanssa kokonaisvaltaisesti, alistusfantasioiva paska kuvittelee, että kuka tahansa kelle tahansa, alentamisyritys eikä ihan mieto, törkeillä ja karkeilla seksipuheilla, jotta uskottelisivat että tuo se on tuommoinen tuo!

    Suomalaiset uskoo kun niille kovasti uskottelee tasa-arvon maasta, jossa oltaisiin kovasti ponnisteltu asioiden eteen. Realiteetit ovat kuitenkin sellaiset, että kovan ilmapiirin luojat, jotka pelkäävät niin paljon, että heidän täytyy tiiviimmin uskoa niiden johtuvan tietyistä asioista, mutta tekijöistä ei koskaan, koska tekijät liippaavat liian läheltä, oma kumppani! Ja niin on saatu naiset taas vaikenemaan ja hyväksymään oma asemansa, alennettuna ja vaiennettuna, uskotellen, että riittää jos on yhteiskunnassa asema "turvattu" hyväksyen itspetokseen asti asioita, 10v pikkutyttöjen tapaan.

    Homoseksuaalien asema pyritään turvaamaan, ajamalla avioliittolakiin sallivuutta.
    Monet mukana olija miehet esiintyvät rohkeina, kun ovat suvaitsevaisesti mukana, näyttämässä vähemmän suvaitsevaisille moukille, että näin seksuaalisuudesta ei tarvitsisi tehdä suurta numeroa.

    Samat miehet tuijottelevat naisia yleensä täysin tyhjä katse silimissä, naisten halut, oikeudet, vaatimukset mitä ne on? Naisviha puetaan ivalliseen väheksyntään, mutta homoseksuaalit on kiva hyväksyä, ne voi helposti lokeroida, eikä tarvi, miettiä, ovatko uskollisia toisilleen, panevatko pusikossa vai sänkyssä peiton alla joka toinen viikko jonkun toisen luona, sitä vapautta. Eivät ole uhka miesten keskenkasvuiselle seksuaalisuudelle. Ei lesbot, ei sehän todistaa vain että jos he eivät saa niin onneksi ei saa kukaan muukaan mies! naisethan eivät heidän ajatteluissaan sillä tavalla kompetensin omaavia että uhka tulisi, jos olisivat se on eri tarina se.

    Mutta psyko, missä ovat tasapainoisesti seksuaalisuuteen suhtautuvat aikuiset miehet? Mitä ne on ja voisiko heitä kannustaa tulemaan esille, oi kun kiva. ei kiitos muille virtauksille.

    Nyt kun tarve taas tuoda esille homoutta, lyhyen paaston jälkeen (lehtien kolumnistit) tietyllä tapaa korostaen sitä, että homo tanssii ja musisoi ja useimmin nykyään jopa julkisesti.

    Voi pohtia tuoko mielihyvää tuollainen siirtomaaherra asenteella esitetty "suvaitsevaisuus". Niinkuin mustien ja naisten osalta on käynyt, kun oikeasti pyritään toimimaan tasavertaisesti, loppuu se tapu tapu, kyllä kaikille samat oikeudet ja mahdollisuudet, sillä harva siirtomaaherruuteen tottunut haluaa luopua siitä, mikä on luonut heidän identiteetin, vähän muita ylempänä tiettyjen etuisuuksien vuoksi, oli ne omaa työtä tai ei, omia pätevyyksiä jne.

    Sen vuoksi yleensä itse korostavat homottelua, eikä ihmistä itseään saavutuksia jne. Pelkkä homous riittää heille korostamaan ihmistä, käänteistä leimaamista.

    Marko Bjuström on oiva esimerkki siitä, miten asiaan suhtaudutaan. Joidenkin mielestä väärin, toisten mielestä oikein, kuin sivullisten debattia siitä kuinka "oikeiden" uskovaisten tulisi olla ja käyttäytyä jotta he sivulliset voisivat sanoa että noudatat raamattua oikeaoppisvanhoillissääntöjen mukaan.

    Hän, yrittänyt välttää tuota siirtomaaherrojen luomaa ansaa, jossa olet piirun verran alempana ja vaikeudet alkavat kun et niin sanotusti tyydy "osaasi", ja toimi kuten he haluavat. Ts näytti suunnattomasti jännittävän uutisankkuriksi tulemista, vaikka vuosien kokemus tv maailmasta, miksi? Nyt oli "sillä" puolella, jossa on siirtomaaherrojen kanssa muiden mukana nousemassa vakavaksi otettavaksi kuin Arvi lind ikään, vakavien miesten vakavia aiheita, no nykyaikana uudet ihmiset tuovat oman mausteensa mukaan. (ja samalla huomataan ettei se maailma ollutkaan kuin kulissi, jota siirtomaaherrat pitävät pystyssä näyttämään piirun verran paremmilta, mutta antaa toisten tavoitella)

    tapu tapu kaikille siirtomaaherrojen kanssa "tasa-arvoa" ajaneille ym.


   • Taputapu2
    Tapu tapu kirjoitti:

    Nyt kun tarve taas tuoda esille homoutta, lyhyen paaston jälkeen (lehtien kolumnistit) tietyllä tapaa korostaen sitä, että homo tanssii ja musisoi ja useimmin nykyään jopa julkisesti.

    Voi pohtia tuoko mielihyvää tuollainen siirtomaaherra asenteella esitetty "suvaitsevaisuus". Niinkuin mustien ja naisten osalta on käynyt, kun oikeasti pyritään toimimaan tasavertaisesti, loppuu se tapu tapu, kyllä kaikille samat oikeudet ja mahdollisuudet, sillä harva siirtomaaherruuteen tottunut haluaa luopua siitä, mikä on luonut heidän identiteetin, vähän muita ylempänä tiettyjen etuisuuksien vuoksi, oli ne omaa työtä tai ei, omia pätevyyksiä jne.

    Sen vuoksi yleensä itse korostavat homottelua, eikä ihmistä itseään saavutuksia jne. Pelkkä homous riittää heille korostamaan ihmistä, käänteistä leimaamista.

    Marko Bjuström on oiva esimerkki siitä, miten asiaan suhtaudutaan. Joidenkin mielestä väärin, toisten mielestä oikein, kuin sivullisten debattia siitä kuinka "oikeiden" uskovaisten tulisi olla ja käyttäytyä jotta he sivulliset voisivat sanoa että noudatat raamattua oikeaoppisvanhoillissääntöjen mukaan.

    Hän, yrittänyt välttää tuota siirtomaaherrojen luomaa ansaa, jossa olet piirun verran alempana ja vaikeudet alkavat kun et niin sanotusti tyydy "osaasi", ja toimi kuten he haluavat. Ts näytti suunnattomasti jännittävän uutisankkuriksi tulemista, vaikka vuosien kokemus tv maailmasta, miksi? Nyt oli "sillä" puolella, jossa on siirtomaaherrojen kanssa muiden mukana nousemassa vakavaksi otettavaksi kuin Arvi lind ikään, vakavien miesten vakavia aiheita, no nykyaikana uudet ihmiset tuovat oman mausteensa mukaan. (ja samalla huomataan ettei se maailma ollutkaan kuin kulissi, jota siirtomaaherrat pitävät pystyssä näyttämään piirun verran paremmilta, mutta antaa toisten tavoitella)

    tapu tapu kaikille siirtomaaherrojen kanssa "tasa-arvoa" ajaneille ym.

    Häntä jännittää, sillä vaikka siirtomaaherrat hänet "hyväksyvät" joukkoon, yksikin leima, hänen tai muiden varomaton sana saa hänen luomansa auran osittain tuhotuksi, sillä eihän ihmiset oikeasti ole hyvätahtoisia. Jännittyy kun tiedostaa tuon, ettei jää enää ole jalkojen alla yhtä vahvaa kuin silloin kuin oli viihdyttäjä, nyt pitäisi myös pystyä omaamaan ominaisuuksia jotka tehoavat toisenlaiseen yleisöön, jonka vastaanotto halukkuudesta ei ole varmuutta.

    Tuo on yksi askel, isompi askel on vielä edessä. Mutta harva sitä ottaa, sitä että voisi kyseenalaistaa, todeta jotain sekä siirtomaaherroja että muita vastaan. Silloin viimeistään huomaa että sitä vähäistäkään jäätä ei ole alla ja kova uimari pitää olla, ei he tasavertaisesti ja sivistyneesti debattia ala käymään, kun ovat joskus asemoituneet ihmiseen aletuvasti, holhoavasti jne. Se rikkoo heidän turvallisuuden ja oman kesk.kasv. Identiteetin tunteen liian rajusti.

    Ja kun tyyty siirtomaalailemaan niin elämä näyttää pumpuliselta ja voi sulkea silmänsä kaikelta muulta, sitä löytyretkeilijää, maailmanrakentamista ei löydy, sitä ettei roomaakaan päivässä rakennettu, mutta perustuksien pitäisi kestää tuhansia vuosia, perspektiivin pitäisi olla laajempi, kuin lyhytnäköinen omien etujen tavoittelu, jos ihmisenä uskottelee olevansa sitä mitä haluaa/yrittää ilmaista.


   • Uutisia
    kiva kiitos joku par kirjoitti:

    Psykologi voisi vaihteeksi valaista, mitä on tasapainoinen heteromiehen seksuaalisuus? Psykoloi "muita" ja pitää mittapuunaan viihdyttää kostonhaluisia alistuneita miehiä, joilla on sairaalloiset kuvitelmat, mitä ovat oikeutettuja tekemään.

    Kostonhaluisia, sen takia että heidän pätemisyritykset eivät tuota hedelmää elämässä, ja jäljellä on alistamisfantasioinnit, joita sitten kohdistavat ympärilleen.

    Yhteiskunta oikeasti antaa vahvoja signaaleja sen suhteen, että yhä etenevässä määrin mukaututaan yllä mainittujen toimintatapoihin. Poliisit, jotka alistuskulttuuria ylläpitävinä, pelkureita kun luonteeltaan ovat, luovat "kovaa" ilmapiiriä, mitäs läksit, älkää näyttäkö naisilta, "heikoilta" , jolloin he luovat alistamisfantasiointikulttuuria, eivätkä uskalla, viitsi enää puuttua/tuomita miesten tai naisten käytöksiä, koska alkavat pitämään tuollaisiin Amerikan raiskaustapaisten miesten käytöstä normaalina miehen seksuaalisuuden ilmaisemisena.

    Suomessa tietysti tapahtuu vastaavia, mutta niitä ei käsitellä, sillä kuten huomattu, alkaa kieltäminen ja sen uskotteleminen ettei länsimaissa ole naisvihaa (paitsi Suomessa silloin jos tiettyjen piirien ihmiset joutuvat arvostelun kohteeksi), Suomessa käyttäydytään keskenkasvuisten tavoin noissa tilanteissa, haluavat uskoa ettei ole sadistisuutta vaan pitää kääntää pylly ylöspäin heille ja alentaa kohteet lässyttämällä, että sinulle kävi sitä että nyt on kaikki niin voi voi.

    Suomessa on matala henkinen taso, sen huomaa siitäkin, että melkein nelikymppiset tv ohjelmien vetäjät leikkivät olevansa tammisen bändäreitä, sellaista imelää 10v tyttöjen tapaista nähdä "isukki" kaikkivoipaisena. Italian tapaan, aletaan erottelemaan naiset eri luokkiin ja kuka mihinkin kelpaa.

    Kuka mihinkin kelpaa, tuollaisten teinipillutason miesten mielestä ei mihinkään, koska joku on tehnyt heille joskin väärin, kosto seuraa kaikkia naisia. Miksi heitä pitää kutsua teinipillutason miehiksi? He vielä piirun verran jaksavat kuvitella, että heille kuuluisi fressin nuoren naisen seura, pahimmillaan ja oireiden pahennettua, he alkavat tuhoamaan nuoria tyttöjä, joko suoraan häpäisyraiskauksilla tai toivomaan että saisi joukolla osallistua.

    Aikuisten naisten seksuaalisuus on heille liikaa, he voivat tehdä sitä vain huorien kanssa, joita ei tarvitse todentaa. Ja sitä he yrittävät sormella osoitteluillaan saada aikaan, alentaa toisen niin alas, ettei tarvitse naista todentaa.

    Kaikki nuo rinkit puheet liittyvät vain ja ainoastaan alentamisyritykseen, teinipillutason hlöiden sairaaseen kostonhaluun, mukanaolijoiden fantasiointiin, kun elämässä muuten eivät pärjää naisten kanssa kokonaisvaltaisesti, alistusfantasioiva paska kuvittelee, että kuka tahansa kelle tahansa, alentamisyritys eikä ihan mieto, törkeillä ja karkeilla seksipuheilla, jotta uskottelisivat että tuo se on tuommoinen tuo!

    Suomalaiset uskoo kun niille kovasti uskottelee tasa-arvon maasta, jossa oltaisiin kovasti ponnisteltu asioiden eteen. Realiteetit ovat kuitenkin sellaiset, että kovan ilmapiirin luojat, jotka pelkäävät niin paljon, että heidän täytyy tiiviimmin uskoa niiden johtuvan tietyistä asioista, mutta tekijöistä ei koskaan, koska tekijät liippaavat liian läheltä, oma kumppani! Ja niin on saatu naiset taas vaikenemaan ja hyväksymään oma asemansa, alennettuna ja vaiennettuna, uskotellen, että riittää jos on yhteiskunnassa asema "turvattu" hyväksyen itspetokseen asti asioita, 10v pikkutyttöjen tapaan.

    Homoseksuaalien asema pyritään turvaamaan, ajamalla avioliittolakiin sallivuutta.
    Monet mukana olija miehet esiintyvät rohkeina, kun ovat suvaitsevaisesti mukana, näyttämässä vähemmän suvaitsevaisille moukille, että näin seksuaalisuudesta ei tarvitsisi tehdä suurta numeroa.

    Samat miehet tuijottelevat naisia yleensä täysin tyhjä katse silimissä, naisten halut, oikeudet, vaatimukset mitä ne on? Naisviha puetaan ivalliseen väheksyntään, mutta homoseksuaalit on kiva hyväksyä, ne voi helposti lokeroida, eikä tarvi, miettiä, ovatko uskollisia toisilleen, panevatko pusikossa vai sänkyssä peiton alla joka toinen viikko jonkun toisen luona, sitä vapautta. Eivät ole uhka miesten keskenkasvuiselle seksuaalisuudelle. Ei lesbot, ei sehän todistaa vain että jos he eivät saa niin onneksi ei saa kukaan muukaan mies! naisethan eivät heidän ajatteluissaan sillä tavalla kompetensin omaavia että uhka tulisi, jos olisivat se on eri tarina se.

    Mutta psyko, missä ovat tasapainoisesti seksuaalisuuteen suhtautuvat aikuiset miehet? Mitä ne on ja voisiko heitä kannustaa tulemaan esille, oi kun kiva. ei kiitos muille virtauksille.

    Hyvät ja pahat uutis ryhmä kavalkadi, kuvastaa jollakin karmealla tavalla sitä henkistä tasoa, missä tietty viiteryhmä viihtyy. Vetäjä Henkka hyppönen aikansa suuri lupaus joka silloin uuden kulttuurin kynnyksellä toivat ohjelmissaan laajempaa näkemystä ympäristöstä.

    Nyt jana on pysähtynyt, noiden mielestä uutta ei ole eikä saa tulla esille, koska ovat niin vahvasti vain asemoituneet olemaan niitä toisia vastaan, jolloin aika on ajanut heidän ohitseen.

    Koska ympäristö pyritään pitämään tietynlaisena, mitään kehitystä ei enää tapahdu, ovat siis paljon pahempia kuin ne joita silloin aikoinaan pyrkivät saamaan näkemään maailman muunkinlaisena.

    Pitävät asemiaan ja se henkinen taso pyörii todella matalana. Kuin tietämättömiä muusta koska se heistä vaikuttaa niin paljon paremmalta kuin niiden eräiden.

    Ajattelukin vain mallinnusta eikä kehitystä tapahdu.

    Kuin elättäisiin suljetussa yhteiskunnassa, business tyypit käy kerran kääntymässä Amerikassa ja mallintavat tekemisen pohjan sieltä, presentaatioitaan myöten. uskallus tietysti kasvaa, oma äly yleisesti luulon myötä tuskin.

    You tubesta löytyy presentaatio videoita, katsokaa timothy herr tyypin videoita ja koittakaa puhua samanlailla. Ihan huvin vuoksi, tai vaihteen vuoksi. Ettei luulot ole liikoja esiintymiskykyisyydestä täällä, suljetussa pikku yhteiskunnassamme.


  • En arvosta Äkkijyrkk

   Miina Äkkijyrkkä sanoi myös joku aika sitten Strada-ohjelmassa, että hän kannattaa turkistarhausta. S**tana mikä ämmä. Vertasi ja perusteli sitä sillä, että ihmiset pitävät kissojakin asunnoissa, etteivät ne pääse ulos ja jopa leikkauttavat ne "etteivät ne saa tyydyttää normaaleja tarpeitaan". Se ämmä ei ei tajua, mikä ero on pienellä häkillä ja kodilla. Ja sitten se vielä lisäsi, että ne ketut yms. elävät vain puolisen vuotta, että eiväthän ne kauaa siellä ole. Ja sitten Miina kiehnäsi itseään turkki päällä, kun se on muka ainoa asu, joka kunnolla lämmittää. Siis voi v.ttu! Aiemmin pidin Äkkijyrkästä ja hänen mielipiteistään, mutta en enää turkistarhausjutun jälkeen.

  • Arvostan Miinaa

   Maistuuko broileri?

   • En arvosta Äkkijyrkk

    Ei.


  • Miina Vaara

   Hänen lehmätaulut ovat tyylikkäitä ja elämäntyönsä kyyttöjen puolustajana on kiitoksen paikka!

   • ljerorkjhrth

    Hän siis arvostaa toisia eläimiä, mutta toisia ei. Ei välitä eläimen kärsimyksestä, koska haluaa hienon turkin.


  • Peppitossu again

   Kukaan jaksanut tollastamäärää paskanpuhumista lukee.Tai noh oli siinä varmaan romaanin aiheet.Mut mää kun luen vaan Arto Paasilinnaa tai Kari Suomalaista.Suoraa saatanan puhetta.

   ristus teirän kanssa ämmät

   • Napu napu

    Mitä joku putoukse hahmo "täällä" tekee?

    Jos tuollaiset lesbot ei olisi tosia, ne pitäisi keksiä. Karikatyyri, varma voittaja, ilmoittaudu ensi vuonna mukaan!

    Tosin siitä velipuolikuuhahmosta jotenkin tuli t lomanin poikaystävä mieleen, outoa mutta totta.

    Soomalaaset ämmät nää niin lakastan teitä uh uh


   • Tabu tabu
    Napu napu kirjoitti:

    Mitä joku putoukse hahmo "täällä" tekee?

    Jos tuollaiset lesbot ei olisi tosia, ne pitäisi keksiä. Karikatyyri, varma voittaja, ilmoittaudu ensi vuonna mukaan!

    Tosin siitä velipuolikuuhahmosta jotenkin tuli t lomanin poikaystävä mieleen, outoa mutta totta.

    Soomalaaset ämmät nää niin lakastan teitä uh uh

    Putous ohjelmassa muuttui käsikirjoittaja ja hahmojen ideoijat, muuttui ohjelma teinipillutasonhärskiydestä astetta paremmaksi.

    Jokainen saa nyt tehtäväkseen lukea ketjun ja toistaa sen eteenpäin jokaiselle vastaantulijalle, ja vuoden loputtua joku voi tulla kertomaan mikä versio hänellä on tapahtumista.

    Samalla voitte näyttelemisen avulla opetella ilmaisuja, draamakurssi.


   • Tapa tapa
    Napu napu kirjoitti:

    Mitä joku putoukse hahmo "täällä" tekee?

    Jos tuollaiset lesbot ei olisi tosia, ne pitäisi keksiä. Karikatyyri, varma voittaja, ilmoittaudu ensi vuonna mukaan!

    Tosin siitä velipuolikuuhahmosta jotenkin tuli t lomanin poikaystävä mieleen, outoa mutta totta.

    Soomalaaset ämmät nää niin lakastan teitä uh uh

    "enkömäsenjosanonumitäsääsiinäenääkyselet"

    No, mutta Sanna.

    Nyt kun täällä on älykästä juttuseuraa, niin -21tapaa pilata avioliitto- elokuva sopii teemaan, muistutuksesi homoliittolaisille, että niin siinä voi käydä. Hesarissa männä viikolla oli hyvin romanttinen kuvaus yhdessä kolumnissa rakkaudesta! Kuinka kellot soi ja niityt viherjöi kun sen oikean tapaa ja aurinkonlaskuun kävelee rakastunut pari käsi kädessä ja kuinka tämä tunne kuuluu kaikille.

    "kuuluu,kylkaimääsennyttierän"

    No, mutta Sanna.

    Armin tähdittämä elokuva, Armi joka vieraili myös korkojen kera show'ssa, nimi vie ajatukset 50-luvun eloveena maisemiin, mutta lesbot on kerinnyt jo rankkaamaan muihin lavasteisiin paremmin sopivaksi, tuo Armi omien sanojensa mukaan ujo(Hesarin haastattelu)

    "samasemulleonmitäon"

    No, mutta Sanna.

    Luonteeltaan enempi muistutti karskia keski-ikäistä, mutta moni naisnäyttelijä tulee luonteeltaan sellaisiksi, aika kovan oloisiksi olosuhteiden muokkaamina, mutta ripaus ujoutta voi luonteenpiirteeseen jäädä.

    "entiiämuttakauppisenjarituleevastaan"

    Ni?

    Elokuva siis, keiden elinympäristöä muistuttavia tilanteita, aika monen onhan hahmoja useita. Ei kuitenkaan 50-luvun yhtenäisyyskulttuurimaisemia eikä kyllä Vuosaari elokuvan luoman nihilistisen ympäristön kaltaista.

    "tampereelmuneiootarvinumihkäänlähtee"

    Aha,

    "Soomalaasii muijii Mun ei oo tarvinu panna halvalla "
    Samppa: älä mites kalliiks tuli!?

    21 tapaa pilata avioliitto. Liitto kuin liitto. Puhukaa toisillenne.

    "enmänytenääala"


   • pippilongstrumppa
    Tapa tapa kirjoitti:

    "enkömäsenjosanonumitäsääsiinäenääkyselet"

    No, mutta Sanna.

    Nyt kun täällä on älykästä juttuseuraa, niin -21tapaa pilata avioliitto- elokuva sopii teemaan, muistutuksesi homoliittolaisille, että niin siinä voi käydä. Hesarissa männä viikolla oli hyvin romanttinen kuvaus yhdessä kolumnissa rakkaudesta! Kuinka kellot soi ja niityt viherjöi kun sen oikean tapaa ja aurinkonlaskuun kävelee rakastunut pari käsi kädessä ja kuinka tämä tunne kuuluu kaikille.

    "kuuluu,kylkaimääsennyttierän"

    No, mutta Sanna.

    Armin tähdittämä elokuva, Armi joka vieraili myös korkojen kera show'ssa, nimi vie ajatukset 50-luvun eloveena maisemiin, mutta lesbot on kerinnyt jo rankkaamaan muihin lavasteisiin paremmin sopivaksi, tuo Armi omien sanojensa mukaan ujo(Hesarin haastattelu)

    "samasemulleonmitäon"

    No, mutta Sanna.

    Luonteeltaan enempi muistutti karskia keski-ikäistä, mutta moni naisnäyttelijä tulee luonteeltaan sellaisiksi, aika kovan oloisiksi olosuhteiden muokkaamina, mutta ripaus ujoutta voi luonteenpiirteeseen jäädä.

    "entiiämuttakauppisenjarituleevastaan"

    Ni?

    Elokuva siis, keiden elinympäristöä muistuttavia tilanteita, aika monen onhan hahmoja useita. Ei kuitenkaan 50-luvun yhtenäisyyskulttuurimaisemia eikä kyllä Vuosaari elokuvan luoman nihilistisen ympäristön kaltaista.

    "tampereelmuneiootarvinumihkäänlähtee"

    Aha,

    "Soomalaasii muijii Mun ei oo tarvinu panna halvalla "
    Samppa: älä mites kalliiks tuli!?

    21 tapaa pilata avioliitto. Liitto kuin liitto. Puhukaa toisillenne.

    "enmänytenääala"

    Ugh!


   • Pitkä joku muu
    pippilongstrumppa kirjoitti:

    Ugh!

    Eikä sensuroiminen teitä asioiden todenpeäisyydeltä pelasta.


   • Lyhyt tarina
    Pitkä joku muu kirjoitti:

    Eikä sensuroiminen teitä asioiden todenpeäisyydeltä pelasta.

    Sananvapauden periaatteisiin kuuluu tasapuolinen näkemysten esille tuonti.

    Koska poistetut jutut oli niin hyviä, kerrataan.

    Ylläolevia viestejä siirrettyjä muiden kanavien kautta levitettäväksi, kauan kesti, lesbot DDR systeemissä tiiviisti mukana.

    Pennut manipuloituja. Viharaivo, pelosta, alistuneiden reflektio. Pelkäävät että he eivät ole niitä, jotka hyväksyttäisiin , ja koska ovat tottuneet/sopeutuneet alistuskulttuuriin kyselemättä, pyrkivät pinnalle ryhmän mukana ja heitä miellyttämällä.

    Mukana olevat miehet ovat samanlaisia, voimaantuvat alistusfantasioinneistaan, koska ovat alistuvia luonteeltaan, ja pyrkivät pinnalle nauttien, että edes joku muu saa nyt olla siinä asemassa, pyrkivät vihalla hallitsemaan, kun eivät muuhun pysty ja teinityttöjen tavoin kokevat olevansa uhattuna.

    On normaalia teinivaiheessa haluta olla muiden silmissä miellyttävä, kauniskin, pärjäävä siinä ympäristössä missä vaikuttaa.

    On totta että varsinkin Suomen kulttuurissa nuoret pelkäävät paljon, ettei ole oikeanlaisia, hyväksyttyjä, ja tuo ryhmä käyttää tuota teinien ominaisuutta härskisti hyväksi, saaden heidät vähän väliä pelkoreaktioissaan viharaivoon.

    Ei ole normaalia edes aikuisten kuvitella, että olisi normaalia pelata tällä tavoin noilla mekanismeilla, ja kuvitella että aikuisten ihmisten tulisi kuulua reakoida tuollaisiin pyrkimyksiin nimittelemällä, eritelemällä ulkonäköä samalla tavalla miten teinit peloissaan keskenään, että sellainen olisi mitään muuta kuin härskiä yritystä aivopestä nuoria toimimaan ryhmäpaineessa heidän muokkaamien asenteiden mukaisesti.

    Jos joku tuossa ryhmän lietsonnassa on jotain muuta näkevinään, onneksi olkoon, olette jääneetvhenkisesti kypsymättömäksi, teini elämän mekanismeja noudattamaan.

    Aikuiset ihmiset jotka tuossa teinipillutason rinkissä vaikuttavat, pyrkivät esittämään sisäistä teinityttöyttään ja miehet/pojat omia alistuneisuuden pelkoreflektioita, joka jäänne siitä kun eivät ole kypsyneet aikuisuuteen. Uhoavat koska kuvittelevat, että joidenkin "kuuluu" olla heitä alempana ja heille saa tehdä tuntematta mitään omantunnontuskia mitä tahansa.

    Avuttomat, foban kaltaiset miehet voimaantuvat erityisesti naisille tai femiinisille miehille tehdyistä asioista, sillä takaraivossa on odotus maskuliinisuuden tuovan yliotteen tietynlaisista. He eivät raukkamaisuutensa takia pysty useinkaan puuttumaan asioihin, sillä he lähtökohtaisesti samastuvat maskuliinisuutensa vuoksi alentajiin, ja ryhmittyvät heidän joukkoon, vähätellen, ohipuhuen, vihastuen ihmisiin, koska he ovat kyvyttömiä puhumaan aikuisten ihmisten kanssa ja toisekseen, koska tollomaisuus estää heitä ymmärtämästä, ettei kaikilla miehillä ole sama psyyke kuin heillä, jotka vain "vähän" ylimielisesti suhtautuvat alempiinsa eli naisiin.

    Tuollaiset miehet ryhmittyvät peloissaan munalutkuttaja rinkeihin tuijottelemaan naisia, vähätellen pyrkien naureskelullaan saamaan itselleen kuvitelman siitä, että kun ovat perse pitkällä lutkuttamassa pelkurit rinkissä toistensa munia, he olisivat jotenkin heitä ylempänä, parku siitä heille tulee jos heitä ei "arvosta" sillä ovathan he, niin mitä he ovat? Ovat jossain ammatissa, joku titteli, joku sos.ekonominen asema, usein pelkkien pyllyn nuolennan ja hyvä veli kerhon avulla saavutettuja, ihmisinä? Niin mitä?

    Ryhmässä mukana olevat tytöt naiset pyrkivät hetkeksi unohtamaan todellisuuden, ja fantasioimaan että nyt pysyvät pinnalla samaistuen alistusfantasioiviin miehiin.

    Selostaja mies leikkii teinityttöjen kanssa, pelaten teinimekanismeilla ja luulee, että aikuinen ihminen tulisi hyväksymään tuollaiset ihmiset kaverikseen, seurustelukumppaneikseen. Oikeasti, tuollaisia persepitkäläisiä, jotka haluavat fantasioida netissä, ja leikkiä teinityttöjen kanssa, niillä mekanismeilla pelaten ajaen samalla teinipilluasenteita. Kovat on kuvitelmat, tuollaisilla avuttomilla saastoilla.

    Sananvapaus, oikeus, oikeudentaju.

    Lyhyesti


   • Totuus
    Lyhyt tarina kirjoitti:

    Sananvapauden periaatteisiin kuuluu tasapuolinen näkemysten esille tuonti.

    Koska poistetut jutut oli niin hyviä, kerrataan.

    Ylläolevia viestejä siirrettyjä muiden kanavien kautta levitettäväksi, kauan kesti, lesbot DDR systeemissä tiiviisti mukana.

    Pennut manipuloituja. Viharaivo, pelosta, alistuneiden reflektio. Pelkäävät että he eivät ole niitä, jotka hyväksyttäisiin , ja koska ovat tottuneet/sopeutuneet alistuskulttuuriin kyselemättä, pyrkivät pinnalle ryhmän mukana ja heitä miellyttämällä.

    Mukana olevat miehet ovat samanlaisia, voimaantuvat alistusfantasioinneistaan, koska ovat alistuvia luonteeltaan, ja pyrkivät pinnalle nauttien, että edes joku muu saa nyt olla siinä asemassa, pyrkivät vihalla hallitsemaan, kun eivät muuhun pysty ja teinityttöjen tavoin kokevat olevansa uhattuna.

    On normaalia teinivaiheessa haluta olla muiden silmissä miellyttävä, kauniskin, pärjäävä siinä ympäristössä missä vaikuttaa.

    On totta että varsinkin Suomen kulttuurissa nuoret pelkäävät paljon, ettei ole oikeanlaisia, hyväksyttyjä, ja tuo ryhmä käyttää tuota teinien ominaisuutta härskisti hyväksi, saaden heidät vähän väliä pelkoreaktioissaan viharaivoon.

    Ei ole normaalia edes aikuisten kuvitella, että olisi normaalia pelata tällä tavoin noilla mekanismeilla, ja kuvitella että aikuisten ihmisten tulisi kuulua reakoida tuollaisiin pyrkimyksiin nimittelemällä, eritelemällä ulkonäköä samalla tavalla miten teinit peloissaan keskenään, että sellainen olisi mitään muuta kuin härskiä yritystä aivopestä nuoria toimimaan ryhmäpaineessa heidän muokkaamien asenteiden mukaisesti.

    Jos joku tuossa ryhmän lietsonnassa on jotain muuta näkevinään, onneksi olkoon, olette jääneetvhenkisesti kypsymättömäksi, teini elämän mekanismeja noudattamaan.

    Aikuiset ihmiset jotka tuossa teinipillutason rinkissä vaikuttavat, pyrkivät esittämään sisäistä teinityttöyttään ja miehet/pojat omia alistuneisuuden pelkoreflektioita, joka jäänne siitä kun eivät ole kypsyneet aikuisuuteen. Uhoavat koska kuvittelevat, että joidenkin "kuuluu" olla heitä alempana ja heille saa tehdä tuntematta mitään omantunnontuskia mitä tahansa.

    Avuttomat, foban kaltaiset miehet voimaantuvat erityisesti naisille tai femiinisille miehille tehdyistä asioista, sillä takaraivossa on odotus maskuliinisuuden tuovan yliotteen tietynlaisista. He eivät raukkamaisuutensa takia pysty useinkaan puuttumaan asioihin, sillä he lähtökohtaisesti samastuvat maskuliinisuutensa vuoksi alentajiin, ja ryhmittyvät heidän joukkoon, vähätellen, ohipuhuen, vihastuen ihmisiin, koska he ovat kyvyttömiä puhumaan aikuisten ihmisten kanssa ja toisekseen, koska tollomaisuus estää heitä ymmärtämästä, ettei kaikilla miehillä ole sama psyyke kuin heillä, jotka vain "vähän" ylimielisesti suhtautuvat alempiinsa eli naisiin.

    Tuollaiset miehet ryhmittyvät peloissaan munalutkuttaja rinkeihin tuijottelemaan naisia, vähätellen pyrkien naureskelullaan saamaan itselleen kuvitelman siitä, että kun ovat perse pitkällä lutkuttamassa pelkurit rinkissä toistensa munia, he olisivat jotenkin heitä ylempänä, parku siitä heille tulee jos heitä ei "arvosta" sillä ovathan he, niin mitä he ovat? Ovat jossain ammatissa, joku titteli, joku sos.ekonominen asema, usein pelkkien pyllyn nuolennan ja hyvä veli kerhon avulla saavutettuja, ihmisinä? Niin mitä?

    Ryhmässä mukana olevat tytöt naiset pyrkivät hetkeksi unohtamaan todellisuuden, ja fantasioimaan että nyt pysyvät pinnalla samaistuen alistusfantasioiviin miehiin.

    Selostaja mies leikkii teinityttöjen kanssa, pelaten teinimekanismeilla ja luulee, että aikuinen ihminen tulisi hyväksymään tuollaiset ihmiset kaverikseen, seurustelukumppaneikseen. Oikeasti, tuollaisia persepitkäläisiä, jotka haluavat fantasioida netissä, ja leikkiä teinityttöjen kanssa, niillä mekanismeilla pelaten ajaen samalla teinipilluasenteita. Kovat on kuvitelmat, tuollaisilla avuttomilla saastoilla.

    Sananvapaus, oikeus, oikeudentaju.

    Lyhyesti

    Ihmiset piilottelevat rikoksia, koska ovat alistuneita, useimmat teiniyden aseteelle jääneet, sairas lietsoja saa jatkaa alistusfantaiointiaan, mukana olevien avuttomien persepitkäläisten kanssa. Kauhistelevat näkemäänsä nettilietsontaa ja alistuvab psyyke ominaisuutensa takia pitävät turpansa kiinni ja projektoivat pelkonsa joutua itse lietsonnan kohteeksi.

    Samalla sairaalla tavalla tunkeutuen ihmisen elämään, saastaset paskat, jotka luulee olevansa siihen oikeutettuja , kun saavat salassa fantasioita nettirinkissä.

    Luulevat sitä nettiympäristöä avuttomina, tyhminä sellaiseksi ympäristöksi, jossa he ovat nyt tulleet tutuksi ja oiketetuksi vaatimaan ja kuvittelemaan heille manipuloiden kerrottuna asioita.

    Pelkureita, jotka haluavat uskotella että yhteiskunnassa voidaan ruveta altistamaan tirkistelynkohteeksi, levitellä nauhoja, aikuisten ihmisten toimesta ja luulla jollakin saatanan hyväksynnän osoituksilla saavansa "oikeutuksen" asioille kun järjenjuoksu on kuin teinipaskan jauhajilla.

    Alistuneet paskat kaikki samassa ryhmässä, pyrkien sivuuttamaan tietoisuudestaan kaiken tuollaisen ja vain avuttomina perse pitkällä kuuntelemaan kuin tuollaiset lietsojat kaiken järjen ja tosiasioiden vastaisesti pyrkivät peittelemään rikoksensa nimittelemällä ja käyttäen teinejä teinimekanismien avulla hyväksensä.

    Avuttomat alistuneet hajoavat sadistisuusasteelle omien alistuneispelkopsyykkeidensä takia.

    Aikuiset ihmiset kuvittelevat jollakin teiniyden mekanismeilla hpitavansa asioita. Ihmismielen vajavaisuuksia.

    Poliisit alstuskulttuurin ylläpitäjinä tolloina perse pitkällä nyökkäilemässä, kyllä onpa naiset julkeita. Hyväksyvät teinipillutasonnpsyykkeen omaanina teinipillutason lietsonnat. Järki ei riitä yhsistelemään tosiasioita manipulaatiolietsonnasta.

    Tuollaisia pitäisi arvostaa.


   • Hieno yht
    Totuus kirjoitti:

    Ihmiset piilottelevat rikoksia, koska ovat alistuneita, useimmat teiniyden aseteelle jääneet, sairas lietsoja saa jatkaa alistusfantaiointiaan, mukana olevien avuttomien persepitkäläisten kanssa. Kauhistelevat näkemäänsä nettilietsontaa ja alistuvab psyyke ominaisuutensa takia pitävät turpansa kiinni ja projektoivat pelkonsa joutua itse lietsonnan kohteeksi.

    Samalla sairaalla tavalla tunkeutuen ihmisen elämään, saastaset paskat, jotka luulee olevansa siihen oikeutettuja , kun saavat salassa fantasioita nettirinkissä.

    Luulevat sitä nettiympäristöä avuttomina, tyhminä sellaiseksi ympäristöksi, jossa he ovat nyt tulleet tutuksi ja oiketetuksi vaatimaan ja kuvittelemaan heille manipuloiden kerrottuna asioita.

    Pelkureita, jotka haluavat uskotella että yhteiskunnassa voidaan ruveta altistamaan tirkistelynkohteeksi, levitellä nauhoja, aikuisten ihmisten toimesta ja luulla jollakin saatanan hyväksynnän osoituksilla saavansa "oikeutuksen" asioille kun järjenjuoksu on kuin teinipaskan jauhajilla.

    Alistuneet paskat kaikki samassa ryhmässä, pyrkien sivuuttamaan tietoisuudestaan kaiken tuollaisen ja vain avuttomina perse pitkällä kuuntelemaan kuin tuollaiset lietsojat kaiken järjen ja tosiasioiden vastaisesti pyrkivät peittelemään rikoksensa nimittelemällä ja käyttäen teinejä teinimekanismien avulla hyväksensä.

    Avuttomat alistuneet hajoavat sadistisuusasteelle omien alistuneispelkopsyykkeidensä takia.

    Aikuiset ihmiset kuvittelevat jollakin teiniyden mekanismeilla hpitavansa asioita. Ihmismielen vajavaisuuksia.

    Poliisit alstuskulttuurin ylläpitäjinä tolloina perse pitkällä nyökkäilemässä, kyllä onpa naiset julkeita. Hyväksyvät teinipillutasonnpsyykkeen omaanina teinipillutason lietsonnat. Järki ei riitä yhsistelemään tosiasioita manipulaatiolietsonnasta.

    Tuollaisia pitäisi arvostaa.

    Tuollainen on lietsonta on julkinen kehottaminen rikokseen, yleisen syytteen alainen rikospykälä. Alistuneet paskat, haluavat ryhmäpaineessa kuvitella jotain muuta.

    On hieno yhteiskunta, on.

    Se, vihapuhedokumentti kuvasti sitä puolta yhteiskunnasta, jossa halutaan uskotella asioiden olevan tietyllä lailla.

    Kansanedustajat, järjestöaktivisit, esittivät joutuneensa vihapuheen kohteiksi. Vankilapsykologi esitti vihapuheilijat sairaiksi, foban mielestä he vähän niinkuin hänkin, normaali dude.

    Vihapuheena ohjelmantekijöt pitivät jopa sitä, että järjestöaktivisti sai raiskatun naisen vammoista kuvia, mikä kuvastaa sen ideologian syvyyttä mitä ajavat, mitään negatiivista ei saa liittää heidän ajamiin asioihin, aktivistilla ei mitään halua selvittää asiaa, vaan nyrpeä loukkaantuminen ko.vääryydenkokeneelle.

    Ideologia vie, jolloin eivät enää pysty normaalitajuisesti käsittelemään asioita. Lisäävät ohjelmantekijöiden myötä toisen onnettomuutta.

    J toivolakin saatu kuvittelemaan, että hän kansanedustajana, ylimpänä lakien ja määräysten toimeenpanijana olisi sekä vihaisten että poliisien armoilla.

    Häntä heiluttaa koiraa yhteiskunta.

    J korhoset, Eva biudatit, halosetkin luuli omaavansa vaikutusvaltaa, oikeasti heillä ei ole eikä ollut mitään, omissa pikku ympäristöissään pätevät vain hakemalla itselleen asemia ja samalla vahvistavat vanhoja mekanismeja, toimimalla käänteisesti muita vastaan kuten heitä alistettuja on toimittu. Nautinto vallantunteesta sumentaa järjen ja ajautuvat pelloissan aivopesuihin, kun kyvyt eivät riitä johtamaan asioita.

    Häntä heiluttaa koiraa.


   • Te ja te
    Totuus kirjoitti:

    Ihmiset piilottelevat rikoksia, koska ovat alistuneita, useimmat teiniyden aseteelle jääneet, sairas lietsoja saa jatkaa alistusfantaiointiaan, mukana olevien avuttomien persepitkäläisten kanssa. Kauhistelevat näkemäänsä nettilietsontaa ja alistuvab psyyke ominaisuutensa takia pitävät turpansa kiinni ja projektoivat pelkonsa joutua itse lietsonnan kohteeksi.

    Samalla sairaalla tavalla tunkeutuen ihmisen elämään, saastaset paskat, jotka luulee olevansa siihen oikeutettuja , kun saavat salassa fantasioita nettirinkissä.

    Luulevat sitä nettiympäristöä avuttomina, tyhminä sellaiseksi ympäristöksi, jossa he ovat nyt tulleet tutuksi ja oiketetuksi vaatimaan ja kuvittelemaan heille manipuloiden kerrottuna asioita.

    Pelkureita, jotka haluavat uskotella että yhteiskunnassa voidaan ruveta altistamaan tirkistelynkohteeksi, levitellä nauhoja, aikuisten ihmisten toimesta ja luulla jollakin saatanan hyväksynnän osoituksilla saavansa "oikeutuksen" asioille kun järjenjuoksu on kuin teinipaskan jauhajilla.

    Alistuneet paskat kaikki samassa ryhmässä, pyrkien sivuuttamaan tietoisuudestaan kaiken tuollaisen ja vain avuttomina perse pitkällä kuuntelemaan kuin tuollaiset lietsojat kaiken järjen ja tosiasioiden vastaisesti pyrkivät peittelemään rikoksensa nimittelemällä ja käyttäen teinejä teinimekanismien avulla hyväksensä.

    Avuttomat alistuneet hajoavat sadistisuusasteelle omien alistuneispelkopsyykkeidensä takia.

    Aikuiset ihmiset kuvittelevat jollakin teiniyden mekanismeilla hpitavansa asioita. Ihmismielen vajavaisuuksia.

    Poliisit alstuskulttuurin ylläpitäjinä tolloina perse pitkällä nyökkäilemässä, kyllä onpa naiset julkeita. Hyväksyvät teinipillutasonnpsyykkeen omaanina teinipillutason lietsonnat. Järki ei riitä yhsistelemään tosiasioita manipulaatiolietsonnasta.

    Tuollaisia pitäisi arvostaa.

    Ihmiset ovat ruvenneet kuvittelemaan, että he saavat viestejä "siltä" juuri "heille" kohdistettuja. Onko tässä teidän nimet, teidän?


   • Mitä hittoa..
    Hieno yht kirjoitti:

    Tuollainen on lietsonta on julkinen kehottaminen rikokseen, yleisen syytteen alainen rikospykälä. Alistuneet paskat, haluavat ryhmäpaineessa kuvitella jotain muuta.

    On hieno yhteiskunta, on.

    Se, vihapuhedokumentti kuvasti sitä puolta yhteiskunnasta, jossa halutaan uskotella asioiden olevan tietyllä lailla.

    Kansanedustajat, järjestöaktivisit, esittivät joutuneensa vihapuheen kohteiksi. Vankilapsykologi esitti vihapuheilijat sairaiksi, foban mielestä he vähän niinkuin hänkin, normaali dude.

    Vihapuheena ohjelmantekijöt pitivät jopa sitä, että järjestöaktivisti sai raiskatun naisen vammoista kuvia, mikä kuvastaa sen ideologian syvyyttä mitä ajavat, mitään negatiivista ei saa liittää heidän ajamiin asioihin, aktivistilla ei mitään halua selvittää asiaa, vaan nyrpeä loukkaantuminen ko.vääryydenkokeneelle.

    Ideologia vie, jolloin eivät enää pysty normaalitajuisesti käsittelemään asioita. Lisäävät ohjelmantekijöiden myötä toisen onnettomuutta.

    J toivolakin saatu kuvittelemaan, että hän kansanedustajana, ylimpänä lakien ja määräysten toimeenpanijana olisi sekä vihaisten että poliisien armoilla.

    Häntä heiluttaa koiraa yhteiskunta.

    J korhoset, Eva biudatit, halosetkin luuli omaavansa vaikutusvaltaa, oikeasti heillä ei ole eikä ollut mitään, omissa pikku ympäristöissään pätevät vain hakemalla itselleen asemia ja samalla vahvistavat vanhoja mekanismeja, toimimalla käänteisesti muita vastaan kuten heitä alistettuja on toimittu. Nautinto vallantunteesta sumentaa järjen ja ajautuvat pelloissan aivopesuihin, kun kyvyt eivät riitä johtamaan asioita.

    Häntä heiluttaa koiraa.

    Mitä hittoa!

    http://www.lily.fi/juttu/mitas-vittua-nyt-taas


   • KokoMaa?

  • Lily to you!
   • HyväSuomikuva!

   • kuvitelmat..
    Suomikuva kirjoitti:

    Maailmankuva avartuu

    http://www.vauva.fi/keskustelu/940699/ketju/siis_paneeko_jotkut_naiset_omaa_miestaan_dildolla_

    Tekevät mitä tekevät.

    Kyse on kaiketi siitä, miten kukin itse asiat käsittelee.

    Tuollaiset yllämainitut kuvittelevat vielä teinipsyyketasollaan, alemman tason seksuaalivieteillään, samalla kuvitellen että kaikki suhtautuvat ja toimivat samalla tasolla. Teinien tavoin julkituovat panojaan, kykynemättömiä käsittelemään niitä muuten kuin alemman tason virtauksien mukaan, kuin teinit samalla kertaa härskejä ja häveliäitä.

    Uskotellen vielä samalla tavalla ristiriitaisesti parisuhteen siten, että toinen on kuvitelma, täydennys kuvioon, ei täysin läsnä. Luulee selostaja kaikkien olevan teinitasolla alemman virtauksien tasolla, kaipaamassa vain jotain. Miestäkö, joka ei pysty olemaan kalunsa kanssa, koska vielä elää alemman tason virtauksissa, ja seksi on vain munaskuiden tyydytystä ei muuta ylevöittävää. Mies toisi kuvitelmana jotain? Umpitollo projisoi omia kuvitelmiaan siitä, mitä naiset ja mitä niitä tulisi haluta, täysin teinitasolle jäänyt ihmisenä, miehenä, jauhamaan iänikuisia kuvitelmia.

    Naisillakin kupeiden kuumotusta, eikä se jälki sen parempaa näytä olevan, kun ja jos puheet on seksin suhteen vain alapään kautta ajateltuna.


   • Vajavuuksia
    kuvitelmat.. kirjoitti:

    Tekevät mitä tekevät.

    Kyse on kaiketi siitä, miten kukin itse asiat käsittelee.

    Tuollaiset yllämainitut kuvittelevat vielä teinipsyyketasollaan, alemman tason seksuaalivieteillään, samalla kuvitellen että kaikki suhtautuvat ja toimivat samalla tasolla. Teinien tavoin julkituovat panojaan, kykynemättömiä käsittelemään niitä muuten kuin alemman tason virtauksien mukaan, kuin teinit samalla kertaa härskejä ja häveliäitä.

    Uskotellen vielä samalla tavalla ristiriitaisesti parisuhteen siten, että toinen on kuvitelma, täydennys kuvioon, ei täysin läsnä. Luulee selostaja kaikkien olevan teinitasolla alemman virtauksien tasolla, kaipaamassa vain jotain. Miestäkö, joka ei pysty olemaan kalunsa kanssa, koska vielä elää alemman tason virtauksissa, ja seksi on vain munaskuiden tyydytystä ei muuta ylevöittävää. Mies toisi kuvitelmana jotain? Umpitollo projisoi omia kuvitelmiaan siitä, mitä naiset ja mitä niitä tulisi haluta, täysin teinitasolle jäänyt ihmisenä, miehenä, jauhamaan iänikuisia kuvitelmia.

    Naisillakin kupeiden kuumotusta, eikä se jälki sen parempaa näytä olevan, kun ja jos puheet on seksin suhteen vain alapään kautta ajateltuna.

    Kun tämä hlö, joka pyrki toistuvasti sanomaan ihmisille, että ihmisiä tulisi kunnioittaa jne. ei ymmärrä, että yllämainitut nettipalstat kertovat heistä ja heidän asenteistaan, arvoistaan enemmän.

    Heteken he voivat ryhmäpaineen tuoman, näin pyrin säilyttämään kasvoni yleisön edessä, toimia pyydettäessä siten, miten heitä kehoitetaan. Toiminta on siis ulkoapäin synnytetty velvoite, ajattelematta hetkeäkään, mitä sillä oikeasti tehdään toiselle.

    Tai sitä, minkälaiset ihmiset, miehet ovat joukossa mukana, kuvittelemassa että jotain voidaan altistaa tuollaisen sairaan kontrollin alle.

    Miehiä, jotka kuvittelevat, että heillä oikeus tunkeutua toisen elämään, sairaalloisella asteella, toivoen että edes verrokki saisi ihmisen, koska he itse eivät oikeasti edes elä samassa ympäristössä. Ahdasmielisten ja kapeakäsityksen omaavien miesten fantasiointia siitä, että olisivat naisten yläpuolella esittämässä vaatimuksiaan.

    Kun ryhmässä kuvittelevat että edes verokki ei kelpaa, ovat jatkuvasti ryhmän pauloissa eivätkä todellisuudessa edes elä elämäänsä, sellaisia kuvitelmien mukaan ohjautuvia, jotka luulevat että naisten tulee alentua aina heidän tasolleen, on heillä ihmisinä yhtään mitään muuta kuin miehinä suuret kuvitelmat suurimmista oikeutuksista.

    Selostaja tyypillinen tasoarvottaja, teinitason mies, verrokkiajattelija, kaikki on yhtä hänen fantasiointiaan, koska hänelle käy kaikki naiset, koska luulee yksinkertaisuudessaan olevansa heidän yläpuolellaan kun osaa sopivasti alentaa heidät tasoarvottamalla, milloin ulkonäön, milloin kuviteltujen varakkuuserojen myötä, ammattititteleiden ym. myötä.

    Suomessa tasoarvottaminen ei niin vain onnistu oikeassa elämässä, koska Suomessa ihmiset voivat hankkia saman koulutustason, kokemuksia ympäröivästä maailmasta oli sos.ekonominen lähtökohta sitten mikä tahansa. Erot ihmisten välillä ei ole niin suuret kuin tasoerottelijat luulevat.

    Sivistystaso Suomessa erityisesti ei ole kovinkaan suuressa kurssissa, silläkään eivät pääse erottautumaan, kun kaikki henkiset yhtä samaa teiniptasoa nettipalstoineen.

    Eivät ymmärrä, että ihmisten alhaisemmat vietit voittavat aina, kunhan hetken jaksavat esittää pyynnöstä, jonkun nettipalstan aivopesun kautta tehtyjen liikkeiden olevan oikea ratkaisu. Hetki menee ja ovat sitten taas pyllyllään ( se on on sanonta, jos kirpaisee, ja ottavat itseensä, kai siihen joku syy sitten on, vai mitä?)

    Pyrkii verrokkiryhmän vetäjä alentamaan hänen fantasiatasolleen, ilman että kenenkään heistä, oikeassa elämässä tulisi tehdä mitään muuta kuin odottaa ja tuohtua nettiviljelyjen takia, kun he eivät eidäs heidän päässään luodut verrokkitasojen luokse ole tultu heille kukaan itseään tyrkyttämään. Heillähän itsellään ei elämässä muuta käsityskykyä ole kuin fantasioida kontrollistaan ja naurettavia kuvitelmia sen oiketuksesta.

    Sellaiseen salakatseluun alentuneita, jotka aikoinaan transsissakulkivat, ja luulivat sillä säälittävyydet jotain saavuttavansa. Naiset yllämainuttujen palstoja tutkiessa tuskin odottavat miehiltään yhtään mitään, kun tottuneet että sitä saa mitä tilaa.

    Yllätyksenä voi olla tullut tietoisuuteen ettei kaikki ryhmän viehätyspiirissä mukana olijat ole vetäjien kaltaisia verrokkitapaus säälittävyyksiä, vaan noita alistusfantasioivia miehiä, nuoria tai 30v kouluttautuneita tai ei, mutta täysin vintti pimeenä sen suhteen, mitä kuvittelevat nettopalstojen kautta ja mikä uhka kukin on heille, jos heidän ominaisuudet tuodaan ilmi, moni naisenpuolikas loksahtaa tuohon kategoriaan, nuppi nurin hysteriä/transsitila aikoinaan kun nettitapahtumat veivät siihen pisteeseen.

    Ja aina uudestaan valmiit tuohon pisteeseen. Siihen ei mitkään, kunnioittakaa please puheet auta. Ja sellainen on täysin naurettavaa kun tietää että se tuo vain lisä sekavuutta tuollaisiin, jotka hurahtaneet ja kuvittelevat olevansa tapahtumaketjuihin vajavuuksissaan oikeutettuja.


   • Mahdollista..l
    Vajavuuksia kirjoitti:

    Kun tämä hlö, joka pyrki toistuvasti sanomaan ihmisille, että ihmisiä tulisi kunnioittaa jne. ei ymmärrä, että yllämainitut nettipalstat kertovat heistä ja heidän asenteistaan, arvoistaan enemmän.

    Heteken he voivat ryhmäpaineen tuoman, näin pyrin säilyttämään kasvoni yleisön edessä, toimia pyydettäessä siten, miten heitä kehoitetaan. Toiminta on siis ulkoapäin synnytetty velvoite, ajattelematta hetkeäkään, mitä sillä oikeasti tehdään toiselle.

    Tai sitä, minkälaiset ihmiset, miehet ovat joukossa mukana, kuvittelemassa että jotain voidaan altistaa tuollaisen sairaan kontrollin alle.

    Miehiä, jotka kuvittelevat, että heillä oikeus tunkeutua toisen elämään, sairaalloisella asteella, toivoen että edes verrokki saisi ihmisen, koska he itse eivät oikeasti edes elä samassa ympäristössä. Ahdasmielisten ja kapeakäsityksen omaavien miesten fantasiointia siitä, että olisivat naisten yläpuolella esittämässä vaatimuksiaan.

    Kun ryhmässä kuvittelevat että edes verokki ei kelpaa, ovat jatkuvasti ryhmän pauloissa eivätkä todellisuudessa edes elä elämäänsä, sellaisia kuvitelmien mukaan ohjautuvia, jotka luulevat että naisten tulee alentua aina heidän tasolleen, on heillä ihmisinä yhtään mitään muuta kuin miehinä suuret kuvitelmat suurimmista oikeutuksista.

    Selostaja tyypillinen tasoarvottaja, teinitason mies, verrokkiajattelija, kaikki on yhtä hänen fantasiointiaan, koska hänelle käy kaikki naiset, koska luulee yksinkertaisuudessaan olevansa heidän yläpuolellaan kun osaa sopivasti alentaa heidät tasoarvottamalla, milloin ulkonäön, milloin kuviteltujen varakkuuserojen myötä, ammattititteleiden ym. myötä.

    Suomessa tasoarvottaminen ei niin vain onnistu oikeassa elämässä, koska Suomessa ihmiset voivat hankkia saman koulutustason, kokemuksia ympäröivästä maailmasta oli sos.ekonominen lähtökohta sitten mikä tahansa. Erot ihmisten välillä ei ole niin suuret kuin tasoerottelijat luulevat.

    Sivistystaso Suomessa erityisesti ei ole kovinkaan suuressa kurssissa, silläkään eivät pääse erottautumaan, kun kaikki henkiset yhtä samaa teiniptasoa nettipalstoineen.

    Eivät ymmärrä, että ihmisten alhaisemmat vietit voittavat aina, kunhan hetken jaksavat esittää pyynnöstä, jonkun nettipalstan aivopesun kautta tehtyjen liikkeiden olevan oikea ratkaisu. Hetki menee ja ovat sitten taas pyllyllään ( se on on sanonta, jos kirpaisee, ja ottavat itseensä, kai siihen joku syy sitten on, vai mitä?)

    Pyrkii verrokkiryhmän vetäjä alentamaan hänen fantasiatasolleen, ilman että kenenkään heistä, oikeassa elämässä tulisi tehdä mitään muuta kuin odottaa ja tuohtua nettiviljelyjen takia, kun he eivät eidäs heidän päässään luodut verrokkitasojen luokse ole tultu heille kukaan itseään tyrkyttämään. Heillähän itsellään ei elämässä muuta käsityskykyä ole kuin fantasioida kontrollistaan ja naurettavia kuvitelmia sen oiketuksesta.

    Sellaiseen salakatseluun alentuneita, jotka aikoinaan transsissakulkivat, ja luulivat sillä säälittävyydet jotain saavuttavansa. Naiset yllämainuttujen palstoja tutkiessa tuskin odottavat miehiltään yhtään mitään, kun tottuneet että sitä saa mitä tilaa.

    Yllätyksenä voi olla tullut tietoisuuteen ettei kaikki ryhmän viehätyspiirissä mukana olijat ole vetäjien kaltaisia verrokkitapaus säälittävyyksiä, vaan noita alistusfantasioivia miehiä, nuoria tai 30v kouluttautuneita tai ei, mutta täysin vintti pimeenä sen suhteen, mitä kuvittelevat nettopalstojen kautta ja mikä uhka kukin on heille, jos heidän ominaisuudet tuodaan ilmi, moni naisenpuolikas loksahtaa tuohon kategoriaan, nuppi nurin hysteriä/transsitila aikoinaan kun nettitapahtumat veivät siihen pisteeseen.

    Ja aina uudestaan valmiit tuohon pisteeseen. Siihen ei mitkään, kunnioittakaa please puheet auta. Ja sellainen on täysin naurettavaa kun tietää että se tuo vain lisä sekavuutta tuollaisiin, jotka hurahtaneet ja kuvittelevat olevansa tapahtumaketjuihin vajavuuksissaan oikeutettuja.

    Tätä ketjua ja yhtä viestiä on levitetty nyt eri keskustelupalstoilla, ja ihmiset vetäneet omat johtopäätökset sen suhteen, minkälaisten "viestin" mukaan ovat lietsontaan mukaan menneet, ts. muutamat tajunneet joutuneensa huijatuksi. Osahan ei "halua" tajuta, koska heidän pitää uskotella itselleen asioita, jottei heidän altistumisensa ja kyvyttömyytensä toimia tulisi ilmi.

    Mutta eihän se tietenkään sitä poista, että jokuhan heitä vetää seuraamaan lietsojien tempauksia (miten eksyvätkin sinne..juuri heidän juttuja lukemaan), ikäänkuin haluten uskotella, että heillä siihen oikeutus (tunkeutumiseen ja itsensä aivopesuun, viime mainittuun tosin varmaankin, mutta kyllä yhteiskunnassa jokin raja pitäisi sillä olla, miten voidaan sallia ihmisten vajoamiset ja rikosten edistäminen ja vaikeneminen niistä).

    Niin, ketjua on siis levitetty laajasti, jotta ihmiset voivat tehdä omat johtopäätöksensä, mutta tuskin sekään estää lietsojia jatkamasta omia fantasioitaan ja kuvitelmiaan, näin myötämielisten tahojen kanssa.


   • Profilointi..huteraa
    Mahdollista..l kirjoitti:

    Tätä ketjua ja yhtä viestiä on levitetty nyt eri keskustelupalstoilla, ja ihmiset vetäneet omat johtopäätökset sen suhteen, minkälaisten "viestin" mukaan ovat lietsontaan mukaan menneet, ts. muutamat tajunneet joutuneensa huijatuksi. Osahan ei "halua" tajuta, koska heidän pitää uskotella itselleen asioita, jottei heidän altistumisensa ja kyvyttömyytensä toimia tulisi ilmi.

    Mutta eihän se tietenkään sitä poista, että jokuhan heitä vetää seuraamaan lietsojien tempauksia (miten eksyvätkin sinne..juuri heidän juttuja lukemaan), ikäänkuin haluten uskotella, että heillä siihen oikeutus (tunkeutumiseen ja itsensä aivopesuun, viime mainittuun tosin varmaankin, mutta kyllä yhteiskunnassa jokin raja pitäisi sillä olla, miten voidaan sallia ihmisten vajoamiset ja rikosten edistäminen ja vaikeneminen niistä).

    Niin, ketjua on siis levitetty laajasti, jotta ihmiset voivat tehdä omat johtopäätöksensä, mutta tuskin sekään estää lietsojia jatkamasta omia fantasioitaan ja kuvitelmiaan, näin myötämielisten tahojen kanssa.

    Tajuaako he oikeasti vajonneensa täysin sairaaseen pisteeseen? Kannattaahan siitä puhua. He menevät tietoisesti mukaan rinkiin, jonka tarkoitus on rikoksia tehden tunkeutua jonkun ihmisen elämään. Sen jälkeen he rupeavat pikku hiljaa sekoittamaan todellisuuden ja kuvitelmat, ja uskovat että he oikeasti eläisivät "siellä" ja se nettifantasioinnin avulla saavutettu tuntemus/kuvitelma on todellisuutta.

    Tyypit (miehet ja tytöt) suuttuvat siitä, että tunkeutuvat sairaaseen pisteeseen asti toisen elämään, ja kun saavat "siellä" rinkissä lukea jotain epätoivottua, raivostuvat? Terveellä pohjalla elämänrakenteet?

    Alkavat uskomaan, että kun he itse luovat valheellisuuden (joko valeprofiili tai muu kuvaelma), että se olisi sitten heitä vastaan? Että heille, juuri heille on hlö ollut vuorovaikutuksessa tuolla tavalla? Muutenhan he ovat täysin kykenemättömiä vuorovaikutukseen, heidän täytyy tarkistaa jostain nettilahkosta, mitenpäin voi olla? aivan surkeaa.

    Se valekuvaelma, jonka luonnissa he itse ovat aktiivisesti olleet? Luovat siis virtuaalitodellisuudesta heille sellaisen tekijän, että se muodostuu heille tärkeimmäksi todellisuuden kuvaukseksi.

    Monet ihmiset haluavat uskotella itselleen, että heidän on pakko seurata valekuvaelmaa, jonka heidän täytyy tajuta olevan valheellisuutta? vai tajuavatko?

    Silti he aivan täpinöissään, kun saavat olla rinkissä mukana, mikä milloin on "salaisuus" ja milloin sellainen julkaisu, josta hlö itse on vastuussa, vaikka ei olisi edes tietoinen "julkaisuista".

    Mitään rajaa sillä ole, miten asiat halutaan kääntää, ja monihan tippunut kärryiltä jo alkumetreiltä, pyrkivät vain jänkäämään itselleen suotuisaa versioita, koska niin hatarat käsitykset siitä, miten voi yhteiskunnassa toimia, ja millä tavalla pitää heidän osallisuutensa verhota sairaalloisen käyttäytymisen hyväksymiseen asti.

    Verrokkiryhmän ja heidän profilointi, sehän se heitä pitäisi kiinnostaa. Mutta ei tietenkään, koska vuorovaikutustaidot (normaali sosiaalinen kanssakäyminen) ja ymmärrys ihmisten välisistä dynaamikoista on aivan nollalukemissa. Yrittävät vain mielistellä jotain sairasta tyyppiä, joka pyrkii kertomaan miten saadaan ihminen alennettua väittämällä asioita, jotta voisivat päteä "kertomuksillaan" ja uskotella, että kyllä tämä tehoaa oikein hyvin ja voitte pyrkiä vaikuttamaan toiseen täysin sairaalla ja epänormaalilla tavalla, mikä rikkoo sosiaalisen käyttäytymisen normisääntöjä täysin.

    Hyvin osaavat itsensä alentaa ja sekoittaa niin, etteivät enää ymmärrä itse rakentamaansa tarkoitustakaan (mikä oli vain tarkoitus tuhota rajuilla lietsonnilla) sitten rupesivat "elämään" rinkissä ja kertomaan "tarinoita", jotta lauma uskoisi heidän oikeutukseen ja niinhän he alkoivat uskomaan ja sitten ollaan siinä pisteessö, että sairaat tunkeilijat kuvittelevat elävänsä pienlahkossa (eivätkä erota sitä virtuaali"todellisuutta" oikeasti ympäristöstä), jossa pitää olla juuri sellainen tai tälläinen ja toisten heidän mielikuvien mukaisia, muuten heiltä se vähäinenkin järki katoaa.

    Suoraa toimintaa he pyrkivät välttämään, sillä sittenhän he paljastuisivat että se "julkisalainen" toiminta onkin totta ja he ovat sille olleet sairaan myötämielisiä. Raukkamaisilla on tapana pysyä matalana, vain ylimielisten luoman lietsonnan turvin pystyvät hetkittäin esittämään "toimintaa". Niin sairastuneita, että luomansa rinkin sisällä kokevat kaikenlaista, millä ei kuitenkaan ole mitään todellisuuspohjaa. Haluavat uskoa, että kun tarkoitus oli esittää ihminen valheellisessa kuvassa, että kun lukevat sitten valekuvalema juttuja, että ne sitten olisivat juuri sellaisenaan totta.

    Jos asia ei olisi niin vakava ja vakavia seuraamuksia, tuolle ei voisi kuin nauraa.

    Kantaaottamattomat ovat myötämielisiä, niin yksinkertaista se on. Kuvastaa heitä enemmän kuin haluavatkaan myöntää.


  • tiukkatoosa
   • ,bityttö

    Jaan kyseisen kirjoituksen näkemyksen.


  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   454
   3802
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   539
   3366
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   2855
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   1349
  5. 65
   1347
  6. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1311
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1075
  8. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   845
  9. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   492
   835
  10. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   83
   804
  Aihe