Canary Warf

Fototyttö

Kuinka tuonne parhaiten pääsee? Metro? Vesibussi? Tykkään kuvata paikkoja ja tuolla en ole koskaan käynyt..onko alueella mitään muuta nähtävää, kun korkeita liiketaloja? Ruokapaikkoja? Voiko johonkin tornitaloon päästä ylhäältä kuvaamaan? Kiva,jos joku tietäis näistä...lähden viikon päästä

9

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lontoossakäynyt

      Jubilee linen metro kulkee, hauskempi vaihtoehto on DLR (Docklands Light Railway) Bankilta tai Tower Hilliltä; siitä näkee mukavasti Itä-Lontoon maisemia. Vesibussi ja bussikin mahdollisia, en ole kokeillut. DLR jatkaa myös edelleen Greenwichiin, jos se kiinnostaa. (Ja sieltä voi taas palailla vaikkapa bussilla keskustaan, jos ei ole kiire.) Canary Wharf on "uusi City", pääasiassa siis liiketaloja, josta syystä alueella on myös runsaasti ruokapaikkoja. Kauppojakin jonkin verran, muttei mitään ihmeellistä. Bisnesväki kun käy tuolla vaan toissä... Talot ovat liikerakennuksia, joten en usko, että ylös turisti pääsee; en kuitenkaan vanno.
      Mitään varsinaisia "turistikohteita" alueella ei ole paitsi Museum Of Docklands (kertoo alueen historiasta, yllätys yllätys), mutta jos tykkäät kuvailla, niin noilla nurkilla on paljon uutta asuntorakentamista ja ihan vaan ympäriinsä kävelykin voi olla ihan lystiä, jos sellainen kiinnostaa.

    • Londoni

      ^kuten ylla eli Jubilee line tai sitten DLR (mene eka vaunuun ja istu ihan edessa).

      Jos haluat erinlaisen paivaretken tehda niin ota se jokilaiva vaikka Westminsterista ja ajele Greenwichiin. Kay siella lounaalla ja ihailemassa markkinoita ja kavele sitten Thames joen alta (mielenkiintoinen bunkkeri tunneli) Island Gardensiin. Siita kavele puiston ja City Farmin (Mudchute Farm, jossa on myos laamoja) lapi Heron Quay:sille ja siita pienta kavelysiltaa pitkin Canary Wharfille (rakennuksen lapi). Menee nopsaan 20minsaa tai 30minsaa hitaammin. Jos et jaksa kavella tai ei ole aikaa niin ota Island Gardenista vaikka tuo DLR tai bussi.

      Wharfilla on paljon kauppoja siella "maan alla". Kaikki ketju liikkeet ja vahan parempaakin suunnittelija mestaa. Tietty noita ruokapaikkoja on pilvin pimein. Pilvenpiirtajiin saattaa joskus olla ns. yleisopaivia, mutta niita on harvassa. Yleensa pitaa tuntea joku joka on siella toissa niin paasee "huipulle" heidan vieraanaan. Ehka paras mahis nakoaloihin on London Eye ja Shard. Myos Cityssa Tower 42 (jossa on ravintola) on yleisolle avoin.

      Canary Wharfilta kavele siihen South Quay nimeselle asemalle. Siina on pieni kanaali missa on paatteja ja ravintoloita. Kiva paikka tuijotella pilvenpiirtajia. Siella se viimeinen baari on Wetherspoons joka on halvin noista kuppiloista (burgeri ja juoma jotain £6, juomat muutenkin halpoja).

      • Fototyttö

        Kiitos näistä tiedoista. Kaikki kirjattu muistivihkoon:) KÄYKÖ Oyster card noihin vesibusseihin?


    • Londoni

      Oysteri ei kay - lippu taytyy ostaa erikseen. Siita saa 1/3 alennuksen jos on ostanut paivan travelcard:in (pahvisen). Koska Oysterissa ei ole sita mahdollisuutta (Kun on se day travelcard price cap) niin olen aina kiven kovaa vaittanyt etta en osta pahvista kun mulla on tuo Oysteri ja siina on se day travel card maksimi. tietty tassa auttaa kun puhuu vahan samaan tyyliin kuin paikalliset. Informaatiota http://www.tfl.gov.uk/modalpages/21317.aspx Tuolla alennuksella se hinta tais olla £8 siita Westminsterista Greenwichiin. En yleensa ota meno-paluuta vaikka sitakin ne tarjoo (sielta kun yleensa menen Canary Wharfille).

      Se jokilaiva on kiva ja siina on selitys nahtavyyksista Thameksen varrella joten on varmasti valokuvattavaa (se menee myos Tower Bridgen ja London Bridgen ali). Muista etta otat ton river tour jutun etka sita supernopeaa Thames clipperia (muuten menet tukka putkella).

    • 19+18

      Mä olen ollut siinä luulossa että jos menee Thames Clippersillä niin Oysterillä voi maksaa matkan ja siitä saa myös 10% alennuksen. Meidän siis piti käyttää tuota mutta mentiinkin toisella jokilaivalla.

    • 18+16

      Hyvät näköalat yli Lontoon löytyy myös Tower Bridgen ylätasanteilta. Tower Bridge Exhibition on muutenkin kiinnostava nähtävyys, ja edullisempikin kuin Shard tai London Eye.

    • Londoni

      Siis just toi Thames Clipper menee niin nopsaan etta se tukka on putkella ja siina ei ole sita selitysta nahtavyyksista. Se on enempi tarkoitettu tyossakayville niin etta paasevat nopeesti ja siihen kylla (muistaakseni) Oyster kay.

      Niihin hitaampiin jokilaivoihin ei ainakaan viime heinakuussa kayny Oysterit. Eli lipetti piti ostaa.

      • 19+18

        Nämä kai ovat loppupeleissä myös makuasioita. Meille Thames Clippers olisi ollut paras vaihtoehto siirtymisessä paikasta a paikkaan b jos se vaan olisi ollut laiturissa silloin kun mekin siellä oltiin. Jokilaiva näin lopputalvesta voi olla ihan jees jos on kiva sää ja intoa mennä sillä.


    • Lokakuun tyttö

      Kannattaa käydä, kiva ja erilainen kuin tuo ns perinteinen city, joka sekin muuttuu huimaa vauhtia. Muutaman vuoden välein kun käy, niin uutta rakennusta on vanhojen tilalle tupsahtanut runsaasti. Näistä näköalapaikoista kun on puhetta, niin Tate Modernin kahvilasta on joelle hienot näkymät ja siellä on terassi myös ulkona, josta hyvä kuvata maisemia. Ja paikka on ilmainenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe