Aihe

tahtoisin kokeilla muitakin..

uskallanko1

Onko muilla samaa ongelmaa.. olen seurustellut aina saman miehen kanssa, enkä ole siis päässyt kokeilemaan ns. muita.. Mietin usein että haluaisin kokea jonkun muun kosketuksen, mutta toisaalta taas en haluaisi satuttaa miestäni.. MITÄ TEEN?

25

7155

  Vastaukset

  • Mikäli rakastat nykyistä älä tee virhettä, että kurkistat aidan toiselle puolelle, se ei 95% todennäköisyydellä ole läheskään niin hyvää kuin mitä saat nyt, jos suhde on kunnossa niin älä hölmöile.

   Saat sellaset morkkikset, että ei ole toista nähty ja jos jäät kiinni menetät myös nykyisen.

  • sinulla on sinkkuaika viettämättä ja nyt sitten kiinostaa seksi muidenkin kanssa kuin oman miehen ja sinulla on ´kolme viahtoehto eli joko käyt salaa kerrämässä koekmuksia tai kysyt mieheltäsi luva tai eroat ja vität sen kaivatun tai halutun sinkkuajan nyt.

   • Opettele vitun idiootti mek kirjoittamaan ensin, ennenkuin tyrkytät täysin idiootteja ja narsistisia neuvojasi muille.


   • sssna kirjoitti:

    Opettele vitun idiootti mek kirjoittamaan ensin, ennenkuin tyrkytät täysin idiootteja ja narsistisia neuvojasi muille.

    Ompa täällä näitä opettajia apljon ja kyllä pienet näppäilyvirheet on sallittuja kun ei näistä kirjoutuksista mitää arvostelua anneta ja opetelkaa loogista jattelua niin osaa lukea tekstin niiden vieheidenkin takia ja jos vielä ymmärtää asiaan niin hyvä tulee.


  • Käy reissussa yksi, etsi sopiva kohde, iske se anna paukkua ja kunnolla. älä kerro kenellekkään, pidä omana titonasi aina vaikka kuinka haluisit kertoa parhaalle kaverillesi. Nauti tekemästäsi ja tiedät oliko sen arvoista, jos oli jätä miehesi ja etsi toinen jonka kanssa ei tahdo muita miehiä...yksinkertaista....itse tein niin ja palasin kotia, kokemusta rikkaampana ja kyllä oli mukavaa, mutta koti on turvallien paikka. En teetoistamisiin.

  • Sama täällä,.. saman naisen kanssa olen ollut ja tekis mieli tosiaan kokea, jonkun muun kanssa, ei sen tarvi olla mikään sillai erikoinen, tavallinen nainen joka pitää itsestään huolen ja nauttii rakastelusta :)
   Anna palaa vain jos löydät jonkun luotettavan,. :)))

  • joo on meitä varmaan aika monta, olen pian 41 v. mies ja sama nainen on ollut yli 20v. ei koskaan muita, kyllä sitä aina välilla mietti miltä se tuntuisi, jääköhän vain haaveeksi? Nykyään sentään seksiä keskimäärin 2 krt. viikossa, hyvä näin!

  • Älä tee sitä. Myöhemmin kaduttaa...

  • Itse olen 17v nainen ja vanhempi mieheni on mustis. Sillä oli 50-60v kaeri saunassa . Vein pyyhhkeitä ja näin oven raosta kun vanhalla iso heilu jalkoken välissä varmaan kaksytsenttinen??. Menin pois housut märkämä. Mieheni lähti työmatkalle ja rohkaistuin,ja panin seksi vaatteet alle ja lyhyen mekon.Menin viemään dvd mitkä olimme lainnanneet. Oli t-paita päällä ja pienet kalsarit. Kyllä kostu housut kun näki sen kalsarit kun oli isot. Ekaa kertaa tuli vierastaikä ja ISOA kokeiltua.Eikä jäänyt kertakokeiluun.

  • olet siis h.uora ja likainen sellainen. Toivottavasti kärähdät ja miehesi ampuu sulta ysimillisellä pi.llun paskaksi.

   • Olet siis neitsyt himassarunkkaaja ja likainen sellainen. Ysimillistä et ole nähnytkään, paitsi jalkojesi välissä.


   • Sivarikivääri kirjoitti:

    Olet siis neitsyt himassarunkkaaja ja likainen sellainen. Ysimillistä et ole nähnytkään, paitsi jalkojesi välissä.

    Kyllähän noita on monenlaisia aseita, massasulkutoimisiakin käsitelty. Joten tiedän mistä puhun. No kaksi lastakin, eli tiedä siitä neitsyyestä. Suosikki konepistoolini on tsekkiläinen vz. 61 skorpion.. sillä päästää monta likaista huoraa beetlehemiin yhdellä liipasimen puristuksella.


  • www . iskuri . net

   • Ilmainen tuo iskuri.net


  • Itse ajauduin kokeilemaan muita. Omassa suhteessa mies on kylmä..ei juuri seksiä,läheisyyttä,romantiikkaa ym. Sitten vaan sattuu kohdalle fiksu komea mies jolla kans puuttuu nämä asiat suhteesta...saatin molemmat sitä mitä haluttiin.

   • nn on persettä jakava jakorasia ja likainen h.uora! toivottavasti kärähdät ja miehesi ampuu sinulta pillun tohjoksi!!!!!


  • Kotona jään lähes kokonaan ilman ja päädyin hommaamaan rakastajan. Loistavaa seksiä vihdoin! Suosittelen muillekin jotka osaa pitää salaisuudet omana tietonaan.

  • Seurustelussa vain yhden kanssa jää usein paitsi suuresta osasta elömisen laatua.
   Omalla kohdallani hieno ratkaisu oli sattumalta perhejuhlissa käynnistynyt parinvaihto. Joku minulle tuntematon seurueessa alkoi juhlajuomien rohkaiseman kysellä parinvaihdosta kiinnostuneita, kukaan ilmoittautunut, mutta paras kaverini katsoi minua kysyvästi silmiin. Käväisimme pihalla tupakalla ja sovimme siellä, että siirretään asia naistemme päätettäväksi.
   Vaihto tapahtuu nykyisin kerran pari vuodessa ja on hienoa vaihtelua jota joskus odotan innolla.

  • Omassa parisuhteessa seksielämä parani kun harrastin syrjähyppyä 20 vuotiaan todella kiihkeän naisen kanssa. Sain uutta energiaa ja intoa kokeilla uusia juttuja sängyssä. Olen huomannut että minulle sopii se että minulla on parisuhteen lisäksi toinen seksisuhde. Kaikki menee silloin paremmin.. uskalla vaan.

   • tkuppi 1!!! Entä mitä ajattelet puolisosi tuumivan tuosta ajattelutavastasi??? Entä jos hänellekin sopisi lisäksesi joku toinen?? Mitä ajattelisit siitä? Kerrothan vaimollesi myös mietteestäsi, että sinulle sopii joku huorakin vielä vaimon lisäksi.. muistathan kertoa?


  • Tietämättä enenpää asiasta ja luonnettasi, niin kehottaisin miettimään ensin, että kestääkö pääsi kokeilun.
   Voitko pitää sen kokeilun omana tietonasi.
   Kokeilu tarvitsee mielestäni luotettavan kumppanin, joka ymmärtää toisen tarpeen. Ei heti tarvitse välttämättä hypätä seksin puolelle. Ensin voi hieman tunnustella ystävyydellä ja kun tuntee olevansa valmis, niin siirtyä kokeilemaan seksiä. Tämän jälkeen tietää, kannattaako??
   Toinen vaihtoehto on puhtaasti hakea kertaseksiä täysin tuntemattomalta henkilöltä riittävän kaukaa kotoa, ettei jää kiinni. Siinä vain on tapeiden ja himojen tyydyttämisestä mielestäni kyse. Kokemus voi olla hyvinkin avartava.
   Pulmasi on todella vaikea.
   Mikäli et kokeile, nin se vaivaa mieltäsi ja kasvaa kasvamistaan. Saattaa myös alkaa vaikuttamaan nykyiseen suhteeseen ja toisen pienet viat ja teot saavat valtavat mittasuhteet.
   Eli minä kokeilisin tavalla tai toisella. Muuten et saa rauhaa asiasta. Voit haudata sen pitkäksikin aikaa, mutta esiin se pulpahtaa aina jossain vaiheessa.
   Ymmmärän hyvin, että et halua satuttaa miestäsi, mutta muista. Mitä toinen ei tiedä, niin se ei satuta.
   Mistä tiedät, että miehelläsi ei ole samanlaisia ajatuksia toisten naisten suhteen. Oletko koskaan kysynyt?

  • siinä taas oikein neuvotaan pettään. "se ei satuta mitä ei tiedä" juupa juu! Onko kiva olla sillain valheessa kokoajan?? Haluaisitko itse olla "tietämätön" asiasta?? Kyllä sen aavistaa, pettäjät vain luulee ettei!

  • Mainitse asiasta puolisolles/kumppanilles :) Meillä on miehen kans sama juttu, ollaan oltu vaan toistemme kanssa. Puhuttiin asiasta ja sovittiin että kumpikin saa käydä hyppäämässä jonkun toisen petiin, jotta oma seksielämä vilkastuis uusien kokemusten myötä. En kadu että mainitsin asiasta, ja oma ""syrjähyppy" on ens viikon aluksi sovittu erään miespuolisen kaverin kanssa jolla tiiän että kokemusta riittää :)

   • Tämä on paras keino keskustella asiasta jos molemmat suostuvat asiaan.Jos toinen on musta sukkainen tämä ei onnistu.
    Kokeila voi että molemat menne eri kapakaan ja etsi itseleen kaverin ja harstaa seksiä mutaman kerran ja sen jälkke keskustelette asiasta,pitääkö molemat osa puolet siitä.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   5143
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   45
   3805
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   225
   2819
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   43
   1868