Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ajan hermolla

savilahti3

pitäi olla näköjään aina. varattiin finnmatkoilta 2014 talveksi tuas matka khaolakiin. oisko ollu bhandari resort tällä kertaa, mut kuiteskin hämmästeltiin et ateriat lennoilla ja lentokenttä kuljetus ei kuulunutkaan hintaan, vaan piti erikseen varata. minusta vielä vuosi sitten tuli automaattisesti. joteskin se oli vielä aika huonosti ilmastu noilla sivuilla ettei meinattu alkuun huomata. eihän tuo nyt paljoo hintaa nostanut mut kenties joku markkinointi kikka. lentokenttä kuljetus itseasiassa halpa.

5

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myös varannut

      Kyllä Finnmatkoilla kuljetus ollut jo vuosia maksullinen kuten lentoateriatkin (tosin Finnairin lennolla sis. hintaan). Aurinkomatkoilla ne sisältyy vielä matkan kokonaishintaan, on selkeämpi muutenkin (ja lapsiperheelle edullisempi) uudemmat koneet.

      • Ihmetys kymysys

        Kertokaapa te jotka käytte useita kertoja samassa paikassa et mikä sinne vetää? Jopa samaan hotelliin varataan missä edellis vuonna on ollu. Itse olin khao lakissa tänä talvena ja paikka oli aivan ihana. Ajattelin kuitenkin ensi talvena taas lähteä Thaimaahan mutta mieleenikään ei tulisi samaan paikkaan mennä sati hotelliin.


    • Mää 111

      Khao Lakissa ei ole häiritsevästi venakkoja. Se sinne vetää.

    • annie star

      Me on oltu nyt kaksi peräkkäistä talvilomaa Khao Lakissa. Koskaan ennen ei olla kahta kertaa noin peräkkäin lomailtu samassa paikassa. Ihastuimme rauhallisuuteen ja ihanaan rantaan ja upeisiin sukellusmestoihin. Tuo sukellus on se, joka meitä sinne ylipäätään vetää ja Khao Lakista pääsee näppärästi Similanille esim.

      • Samaa mieltä edellisen kanssa olin eka kerran Khao Lak ssa v. 08 toisen kerran joulukuussa v. 12 nyt kolmas kerta tänä vuonna joulukuussa myös Khao Lakiin tosin tällä kertaa Bang Niang Beachille kaksi edellistä kertaa Nah Tong Beachillä.Pidän Khao Lakin rauhallisuudesta kauniista maisemistaa hienoista maisemiista ja rannoista jsekä kirkkaista vesistä,tosin Krabissa sijaitseva Ao Nang on luonnon suhteen vielä kauniimpi kuin kuin Khao Lak mutta on kasvanut ja vilkastunut niin paljon v. 06 jälkeen kun olin siellä toisen kerran että täytyy todeta paikan olevan valitettavasti "kaunis turistirysä" toivotaa ettei Khao Lakille käy samoin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe