Sonnenland,Dunas Mirador Maspalomas

Kitti Kattinen16

Onko kellään kokemuksia tästä hotellista? Mennään 22.3. a.i paketti. Netti on kai vaan kolikkokoneella. Onko nettikahviloita tms Maspalomasissa tai lähistöllä? Kovasti porukat kehuvat,että busseilla pääsee hyvin liikkumaan. Saakohan lippuja hotellista,vai maksetaanko bussiin mentäessä,vai miten? (Tuskin niissä on "pieniä rahastajatyttöjä"...) Onko kellään tiedossa jotain kivaa paikkaa,missä vois istuskella viinilasin ääressä ja kuunnella paikallista trubaduuria. Vaikka kyllä haluaisimme nähdä sitä kuuluisaa suomituristien juhlaa,jos vaikka olisi Matti Nykänen esiintymässä jossain...ei vaineskaan. Ihan innolla odotamme matkaa. Toivottavasti aurinko paistaa,vaikka joku sääennuste lupaileekin sateisia päiviä. Onko Kanariallakin joku kevätsadekausi?

4

2474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masa paloma

      Olemme parhaillaan viikon matkalla ko. hotellissa ja kokemukset ovat olleet aivan hyviä. Bussi rannalle lähtee hotellin edestä neljä kertaa päivässä, 09.30 alkaen, tunnin välein. Emme ole käyttäneet bussia, mutta se on minun käsitykseni mukaan ilmainen.
      Hotelli on melko edullinen all inclusive hotelliksi. Hotelli on ainakin Finnmatkoilla kohteena, me olemme varanneet hotellin booking.comin kautta. Hotellissa on kolikoilla toimivia nettikoneita.Jos on mahdollista ottaa oma tietokone, tai älypuhelin mukaan, niin Wifi yhteyden saa käyttöönsä 18 eurolla viikoksi. Meillä on ollut tuo yhteys käytössä ja se toimii omassa hotellihuoneessa.

      Viikko sitten kanarialla oli ollut pari myrskyisempää päivää, mutta nyt säätilanne on taas normaali.

      Mukavaa lomaa !

      • Kitti Kattinen

        Kiitos Masa Paloma ja aurinkoista lomaa! Toivottavasti olette saaneet paikan altaan aurinkoisemmalta puolelta. Lueskelin Dunas Miradorin miinuksia ja olin ymmärtävinäni, että "solariumeista" saattaa olla kova kilpailu jo kukonlaulun aikaan.


    • Zipadui

      "lasten suosikki" - sanoi matkatoimiston esittely. 90% on 60 ikäisiä. 10-vuotiaani sanoin: mikä on lopputulos? Täällä on vain vanhoja naisia yläosattomissa". Allasbaarissa meno oli kun Kontulan ostarin kippolassa ja brenkku haisi jo pitkälle. Hotelli itsessään ihan ok. Toimii siis tietylle porukalle varmasti, mutta lasten kanssa en lähtisi tänne isosta altaasta huolimatta.

    • Anonyymi

      Epähygieninen, erittäin meluisa ja heikkotasoinen A.I. kohde. Tätä kirjoittaessani ole parhaillaan toipumassa ruokamyrkytyksestä, enkä suinkaan ole ainoa. Ruoka on laadunonta ja lämpimät ruoat maks. haaleita. En suosittele, vaikka hinta olisi kuinka halpa, koska sille ei saa vähäistäkään vastinetta. Kokemusta A.I. kohteista on kuitenkin 15 vuoden ajalta kerran-kaksi / vuosi. Pienenä kuvauksena iltamenot muutama ilta sitten, kun irlantilaisromaniseurue löivät lapsiaan. Ihmiset tietenkin valittavat voimakkaasti henkilökunnalla, mutta he eivät puuttuneet asiaan lainkaan. Poliisit kuintenkin jouduttiin rauhoittamaan tilanne, poliisit tilasivat asiakkaat. Hyvää lomaa kaikille, jossain aivan muualla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe