Ruokapaikkoja New Yorkissa

reissuuun!

Lähdössä parin viikon päästä reissun päälle Nykiin ensimmäistä kertaa ja kiinnostaisi kovasti kuulla omakohtaisia kokemuksia Manhattanin (tai lähialueiden) ruokapaikoista. Hotellimme on Times Squaren vieressä, joten kaikista mieluiten kuulisin suosituksia paikoista tämän läheltä, mutta toki muutkin alueet tulee koluttua!

Kaikista kalleimmissa fine dining-paikoissa emme vieraile, mutta muuten olisi mielenkiintoista kuulla mahdollisimman erilaisista ja mielenkiintoisista paikoista. Perus ranskalainen/italialainen keittiö ei nappaa niin paljon kun kerta USAssa ollaan, erityisesti haluaisin kuulla Soul food-ravintoloista, tai muuten vaan suomalaisen silmin ainutlaatuisista paikoista.

Iso kiitos vastaajille:)

6

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdqwhdsa

      Breslin, Katz´s Deli ja Shake Shack jäivät parhaiten mieleen vuosi sitten siellä käydessä.

    • matkailija-x

      Greenwich Villagessa Cuba, Sohossa Hundred Acres, Lucky Strike, Novecento, Nolitassa Public ja Oficina Latina, Tribecassa Bubby's ja Ivy's, Chelseassa Red Cat...

      Shake Shak on monen suosikki New Yorkissa, itse olin pettynyt, Minusta hampurilainen oli keskinkertainen ja ranskalaiset olivat veteliä ja mauttomia. Onneksi jono ei ollut yhtä pitkä kuin se joskus voi olla.

      Soul foodia olen maistellyut pari kertaa, mm. New Yorkissa Sylvia's-ravintolassa Harlemissa, mutta se on yleensä hyvin rasvaista, joten suosikikseni ei ole päätynyt..

      Times Squaren tuntumassa on paljon ketjuravintoloita, joissa ei välttämättä pääse oikeaan new yorkilaistunnelmaan, kannattaa siis hyvätä metroon ja suunnata vähän kauemmaksi

    • asdqwhdsa

      Joo, Shake Shackin ranskalaiset olivat surkeat mutta hampurilainen oli paras pikaruoka-burgeri mitä olen ikinä syönyt ja peanutbutter-pirtelökin oli hyvää.

    • Hyvää reissua

      Siinä ihan jossei samalla vielä vastakkaisella kadulla (Times Squaren yli) tai sitten yksi ave ylemmäs on semmonen kuin Tony´s Deli. Sitä suosittelen. Myös Upper Eastilla on sellainen maailman kuulu Cafe kuin Serenpidity. Jos kyseessä on tällänen once in a lifetime reissu niin suosittelen lämpimästi.
      Myös Ellen´s stardust cafe Midtownilla on kiva. Siellä on laulavat tarjoilijat, jotka työskentelee siellä toiveena päästä Broadwaylle. Sekä tietysti ihan teidän hotellin nurkalla on Hard Rock café New York joka on mahtava paikka. Sitten siinä lähellä on "kalliimpi" ketjuravintola Ruby tuesday jota kannattaa myös koittaa. Myös olikahan 8 ja 9ave välissä 43 streetillä sellanen paikka kuin 99 cent pizza. Suosittelen!

      Aamukahit ym. kannattaa hakea siitä teidän hotellilta kun lähdette Hudson jokea kohti eli vastakkaiseen suuntaan Times Squarelta. Siellä on huomattavasti halvempaa kun kävelee pari korttelia. Hotellin kanssa samassa on myös Europa Cafe, joka on melko kallis mutta laatu on taattua.

      Kivaa reissua!

    • matkailija-x

      Ellen´s stardust cafe on hauska paikka ja kiva kokemus, mutta parempaa diner-ruokaa saa muualla. Tarjoilijat myös odottavat saavansa lisätippiä laulusita normaali tarjoilutipin lisäksi.

      Itselläni kävi ikävästi aamiasella, tarjoilija tiputti ketsuppipullon vieressäni, kaikki roiskui selkänojalla olleeseen takkiin, joka likaantui pahasti. Kukaan ei tarjoutunut auttamaan puhdistamisessa saati tarjonnut pesulan maksamista. Sain käydä tiukan neuvottelun vuoropäällikön kanssa, lopulta he suostuivat tarjoamaan aamiaisen vain minulle ilmaiseksi. Loppumatka menikin ketsupin hajuisessa takissa, ilma oli sen verran kylmä, etten voinut viedä takkia pesulaan. Onneksi se oli musta, tahrat eivät näkyneet niin pahasti. Seurueessamme ollut ravintolapäällikkö totesi, että normaali käytäntö tällaisessa tilanteessa ympäri maailman on totta kai tarjota pesulapuhdistus ja yleensä vielä ateria kaupan päälle.

    • NY13

      Brasilialainen pihviravintola Belvederen yhteydessä..noin 10min kävellen Times squarelta

      Hells Kitchen...11 Avenuen tienoilla...noin 25 min kävellen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      98
      3037
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      79
      3011
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      311
      1931
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      89
      1434
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1226
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1155
    7. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      869
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      124
      795
    9. 46
      783
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      747
    Aihe