alkaa mennä liian pitkälle.. :'(

kiusaajat tappavat

Elikkäs… Mua on nyt kiusattu koko yläasteen ajan, koht kaks vuotta. Aluks se oli vaan sellast vieres kikattamista ja porukan ulkopuolelle jättämistä. Sitten musta alko liikkuu kammottavia huhuja! Esim. muka haukuin mun kaikki parhaat kaverit (kiusaajat muokkas tekstareita!!) ja et mä oon pannu yhtä meijän koululaista tosi hilasta poikaa, joka siis on niin likanen ja eristynyt. Ja lopuks, et joku oli nähny muka mun tekemän mainoksen, jos myyn seksiä!!! Siinä vaihees alko ottaa henkisesti aika koville. Koko 800 oppilainen koulu katteli ja sepitti must jotain! Sit siihen alko tulla myös fyysistä kiusaamista; potkimista, tuuppimista, tukistamista, vähän lyömistäkin.. Mutta nyt tää alkaa mennä liian pitkälle! Viime viikolla yhtenä päivänä koulun jälkeen takaovella oli iso, ehkä 10 hengen jengi niit isokokosempii mun kiusaajii. En kerenny kauheesti tekee mitään ennen kuin ne alko tulla mua kohti… Ne hakkas mut ihan henkihieveriin! Makasin vaikka kuinka kauan tajuttomana siellä ulkona! Mun molemma silmät oli turvonnu lähes umpeen ja mun käsi ..! Se on ihan veltto, ihme jos siin joku luu on vielä ehjä. Ne hyppi ja pomppi sen päällä! Ihan järkyttävät kivut! Oon ollu nyt pois koulusta, kun sanoin et mulla on kuumetta, mut ei se loputtomasti mee läpi! Onneks toi on mun vasen käsi, joten en joudu kirjottaa sillä, mut kuitenkin! En voi kertoo tästä kellekkään, koska ne sano, et jos kerron jollekkin ne heti tappaa mut ja hakkaa kaikki mulle tärkeet ihmiset! En oikeesti kestä tätä enää!

27

414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vihaan kiusaajia

      No todellaki on mennyt liian pitkälle, eihän tuommonen oo mistään kotosin. Siis kiusaajat on todella paskoi. Mua ei oo ikinä kiusattu noin hirveel taval, mun kiusaaminen on lähinnä paskan puhumista ja sit on kirjotettu kaikkee paskaa koulun pukuhuoneen seinälle. Mä oikeesti haluun, et sun kiusaajat sais kokee mahdollisimman paljon paskaa. Onko sul yhtään kaverii? Mun mielestä sun kiusaaminen on niin hirveetä, et kyl poliisin pitäs tommoseen puuttuua, sun kiusaaminen ei saa jatkua.

    • sali_va

      Kannattaa kyllä puhua ainakin vanhemmilles, sanot niille että tarttet vaihdosta. JOs esimerkiksi mahdollista vaihtaa koulua, ja maisemia kokonaan, esimerkiksi muuttaa. Tiedän että ei se nyt ole ehkä ihan niin yksinkertaisa, mutta jos on mahdollisuus, kannattaa sitä miettiä. Poliiseihin tulisi ottaa yhteyttä, ja kertoa heille uhkailut suoraan, kertoa että he uhkasivat satuttaa läheisiäsi myös, jos kerrto, kyllä ne osaa toimia hianovaraisesti.

      Ei tuollaisten hirviöiden tule olla vapaalla jalalla ja uhkailla muita ihmsisiä ja satuttaa oman maun mukaan, laitokseen joutaisi tollasen idiootit.

      Keskeytä vaan koulu hetkellisesti ja käy lääkärillä, kyllä sulla on kaikki pätevät syyt esimerkiksi kotiopetukseenkin.

    • jj334

      Saisivat hävetä tommoista käytöstä!!!

    • ErilainenNuori4ever

      Voi vittu mua harmittaa ihan saatanasti sun puolesta muru... Ihan sairaita noi teijän koululaiset...
      Mä oletan että sä oot kasilla (ku oot kuulemma tokaa vuotta yläasteella) eli sillon oisit saman ikäne ku mä... No mutta niin siis MITÄ SAATANAN PALLINAAMOJA MAAILMA PITÄÄKÄÄN SISÄLLÄÄN!!!!!! !!!! !!!
      Mua on kiusattu ala-asteen alussa mutta nykyään kukaan ei ees uskalla ku oon aika raju ja myönnän että mulla on ihan SAATANAN hyvä itsetunto... Voi hony sun pitää kertoo asiasta joillekkin (jos tilanne pahenee yhä ni poliisille)... Jos sua uhkaillaan fyysisesti ni asialle on PAKKO tehdä jotain... Mä oon fyysisesti tosi vahva ja jos mun kavereita kiusattais mä varmaa hakkaisin NE paskaks!!!!! Ittestä ei niin välii...
      Sry että pitkä kommentti mutta^^ niin mä oon ErNu eli musta liikkuu kyllä juttuja mut kyl ihmiset ny on oppinu olemaan sinut sen asian kanssa että me ei vittu olla kaikki samanlaisia...
      Kaikista eniten mua vituttaa just tommonen "Jengi Vs. Minä"- tapahtuma...
      Ja sorry että musta ei oo sulle varmaan mitään apua mutta JOS sulla ei oo kavereita ni kehotan alottaa jonkin uuden harrastuksen mistä pitäisit, sillä se kohottaa (kokemuksella) itsetuntoa ja saat tarvittaessa sikahyviä kavereita... TARKOITAN ETTÄ MAAILMA EI OLE TÄYNNÄ PASKAA!!!! Ja muuteskin kaikkea hyvää sulle...

    • tpoam

      Rikosilmoitus. Tuossa on jo selkeästi törkeä kunnianloukkaus, törkeä pahoinpitely sekä useita pienempiä rikoksia. Tuollaista ei tarvitse kenenkään sietää.

      • potuttaa...

        Oikeesti miten joku voi olla noin ääliö!!!! Ärsyttää ja harmittaa et jokkut on tollasia paskiaisia! Mut musta sun pitäs tehä jotain vaikka vaan kertoo aluks jollekki noista jutuista... ja just esim joku karate tai muu kamppailulaji vois auttaa itsetuntoo ja tietty myös puolustautumaan. Koita pärjäillä :/


    • eiiii

      Oikeesti, tommosten täytyis olla hoidossa! Yritä pärjäillä!

    • http://www.turvakerroin.com/turvasumutin.html

      Osta tommonen ja kanna sitä mukanas. Jos noi helevetin hylkiöt vielä käy kimppuun ni ei muutaku suihkeet naamaan ja voi olla et on hetken niillä itkussa pidättelemistä. Vaikuttava aine tuossa on mentoli, eli siihen ei lupia tarvita. Lisäksi se vielä värjää naaman aika tehokkaasti punaiseksi niin voipi olla hiukan noloa poikien tulla seuraavan kolmen päivän aikana kouluun naama punaisena :P

      Kerran olin itse todistamassa ohikulkijana tällaista hakkausta ja pisti niin kovaa sapettamaan, että pari hakkaajaa löysi itsensä kuraojasta ja toiset pari sai sanallista opetusta rinnuksista kiinni pidettynä. Lupasin, että jos heitä vielä näen samoissa puuhissa niin voi olla et alkaa siloposket mustua. Kiusatulle annoin numeroni ja käskin laittaa viestiä, jos samanlaista tapahtuu vielä.

    • Hei nimimerkki kiusaajat tappavat,

      on kamala kuulla, mitä sinulle on tehty. Mikään noista teoista ei ole millään tavalla oikeutettu. Tuollainen toiminta täyttää rikoslaissa (törkeän) pahoinpitelyn tunnusmerkit. Sinun pitäisi siis ehdottomasti ottaa yhteyttä poliisiin. Poliiseilla, nuorisotyöntekijöillä ja terveydenhoitajilla -kaikilla virkansa puolesta huoliasi kuuntelevalla- on vaitiolovelvollisuus. Toivottavasti olet jo puhunut asiasta turvalliselle aikuiselle. Monesti uhoaminen jää puheen tasolle. Yksin tuohon kärjistyneeseen tilanteeseen jääminen ei saa asioita ratkeamaan.

      Me ollaan sun puolella.

      Sami ja Rosa NettiSaappaasta

    • 7n89

      minulla on pahempi tilanne.
      on oltu yhteydessä poliisiin.
      opettajatkin kiusaa.

    • nytoikeest!

      hei nyt oikeesti otat yhteyttä poliisiin! ei ne sua tai sun läheisii pysty tappamaan, varsinki jos niil on poliisit vastas!!

    • 1+13

      Tossa vaiheessa asiasta ei kerrota enään opettajalle tai rehtorille, vaan otat yhteyttä poliisiin.

      Siis ihan oikeesti. Kerrot kaiken.

      • kyl se siitä!

        sun on todellakin pakko kertoa! Toi on ihan sairasta jo!
        Oikeesti ne kiusaajat on sellasii vitun raukkiksii,ja niil on jossain ongelmii,esim koulus tai kotona ! :) Sano isällesi tai äidillesi asiasta ja sano,ettet mene ennen kouluun kuin kiusaajat ovat sieltä lähteneet. tzemppiä :)


    • hakattiin verille

      Ihan ensiks sun pitäis kertoo sun vanhemmilles. Sitte heti sen jälkeen juokset poliisiasemalle. Vaihda koulua vaan jos se on oikeesti sun viimenen mahollisuus, koska tollaset mielipuoliset kiusaajat pitää kyllä korjata jonnekkin talteen etteivät aiheuta kenellekkään yhtään enempää vahinkoa. Ja vaikka nyt kertoisitki nii ei ne välttii tee OIKEESTI mitään. Ja sitäpaitsi kun poliisi alkaa asiaa selvittämään, niin ne kyllä osaa tehdä sen ilman että tulee ilmi että sä oot niille puhunu, niinkun tossa aiemmin jo mainittiin. Mutta kelaas nyt, jos annat niitten jatkaa tota menoa niin ihan varmasti ne vielä aiheuttaa sulle pysyviä vammoja tai jopa kuoleman, joko tahallaan tai vahingossa. Mutta jos / kun ne joutuu teoistaan vastuuseen nii silloin on isompi todennäkösyys että toi loppuu. Hyvin tää päättyy, voimia sulle! :)

    • :)))))))

      jos vanhemmille et pysty puhumaan, niin sitten vaikka kuraattorille/terkkarille, tai ihan opettajalle. :)

    • fhufbvbv

      Kannattaa hankkia tukihenkilö ja mennä niitten kiusaajien ovel sen kaa. Minun tukihenkilö on kehonrakentaja, että heinään lopettaisin, tai saisivat aika pahasti mottiin :D

    • real rock

      jos asuisin paikkakunnallas niin menisin niitten pahimpien kiusaajien luokse sun puolesta ja sanoisin niin suorat sanat että varmasti menis perille kunnon ojentava sanoma että tuskin enää uskaltaisivat kiusata...tosi surullista...voisin aina olla puolellasi aina enkä ikinä hyljätä...

    • …?!

      ei se ketään tapa! kai...

    • jjhgfgh4567

      tosiasia on se että tälläisella kiusaamisella ne kouluampujat tehdään ja sit itketään
      oikein porukalla ja surraan niitä kiusaajia.

    • Entinen kiusattu

      Kerro reilusti vanhemmillesi, mitä on tapahtunut ja tehkää yhdessä rikosilmoitus poliisille. Kiusaajat eivät saa päästä pälkähästä! Jos pääsevät, he eivät ikinä lopeta. Toivon kaikkea hyvää sinulle ja hirvittävän paljon voimia taisteluusi niitä paskiaisia vastaan!

    • neuvona vain

      Mee poliisille puhumaan asiasta tai jos et voi tai et halua mee koulukuraattorille/ terveyden hoitajalle jutteleen kummallakin on salassapito velvollisuus mutta ne voi tehdä ilmoituksen poliisille puolestas tälläisissä asioissa.
      kertomasperusteella voisin sanoa että juttu lähtis välittomasti tutkintaan rikosnimikkeillä: törkeä pahoinpitely, kunnianlokkaus,ja laiton uhkaus.
      MUISTA: kiusaaminen kin on suomenlaissa kiellettyä ja siitäkin voi saada rangaistuksen. Päätös on sinun hauatko että sinua kiusataan jatkossakin vai haluatko sen loppuvan?

      • RollingStones

        Aivan järkyttävää toimintaa! Kerro heti vanhemmillesi, ja miettikää eri vaihtoehtoja. Itse kannattaisin rikosilmoitusta ja pikaiseen.. Tommosta paskaa ei kenkää tarvii sietää. Viimeistään sillon ku poliisi asiaa tutkii nii sun kiusaajat on jo lampaita, bhää.
        Toivotan sulle toivoa ja kaikkee hyvää


    • Pärjäile :)

      Todella kamalaa tollanen kiusaaminen :'( Sulla on varmasti rankkaa. Sullahan ei oo enää paljoa kouluu jäljellä nii kannattais ehkä vaik muuttaa pois sen jälkee nii sit se kiusaamine vois loppuu :) Kannattaa tosiaan kanssa yrittää puhua jollekki tosta kiusaamisesta, että et oo ihan yksin sen asian kanssa. Mä olen itekki kiusattu ja tiedän ettei se todellakaa oo helppoo ku joutuu kestämää tollasta monta vuotta :( Koita pärjäillä. Siunausta :)

    • voiteinit

      Miten kamalia nämä nykyajan nuoret ovatkaan?!?!

      • ihmiseenuskoja

        No oli ne 20 vuotta sitteki. Samat tyypit vielä vielä nyttenkin samalla tasolla. ja tutkintapyyntö perässä.


    • Eebunpuu

      Hyvä peikotus :DDDDDD

    • mis-vitus

      MYYDÄÄKS TÄÄL SITÄ ASPIRIINIA?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      342
      4044
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2297
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      127
      1630
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      97
      1431
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1403
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1267
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1238
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      51
      1103
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1064
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1006
    Aihe