heinäkuun lopulla hurghadaan?

kiits

terve.
Ollaan perheen kanssa katseltu matkoja heinäkuuksi ja hurghada voisi tulla kysymykseen. Kaipaisin vinkkejä/neuvoja. Meitä olis lähös 2 aikuista ja 2 alle 10v lasta.Onko liian kuuma, jaksaako tehdä mitään vai tarviiko istua varjossa? Onko turvallista? Mikä olisi hyvä hotelli hinta/laatu suhteeltaan? Mitä matkatoimistoa suosittelisitte?
Olemme matkailleet kyllä erimaissa, mutta emme koskaan egyptissä ja tosiaan olemme pakettimatkaajia, koska se on meidän mielestä helppoa ja ressitöntä.

17

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kesällä Egyptiin

      Suosittelen tuon ikäisille Hurghadaa Jungle Aqua Parkkia (Finnmatkat). Myös ihan jees paikka Sinbad Aqua Park (Tjäreborg).

      Kuumahan siellä on (n. 40 astetta päivällä, illalla 30), mutta yllätyksekseni se oli miellyttävä kun se ei ollut sellainen kostea niin kuin Thaimaassa tai täällä meillä.

      Otin aurinkoa klo 10-16 ja olin koko ajan auringossa, välillä tietenkin uin tai laskin vesiliukumäistä.

      Kerran yritin klo 15 maissa käydä shoppailemassa, mutta kuumuuden takia ei jaksanut. Illalla ruokailun jälkeen tai ennen ruokailua kävin shoppailemassa joka oli paljon miellyttävämpää.

      Itse pidän Hurghadaa turvallisena paikkana, ehkä itse pelkään enemmän liikkua Helsingin metrotunnelissa.

      Syksyllä taas Hurgahadaan

    • Kokemusta on

      Heinäkuun lopulta elokuun loppuun EI kyllä kannata suunnata Punaisen Meren rannoille!
      On älyttömän kuuma 42 - 50. Auringossa vielä enemän. Ei jaksamut kävellä huoneesta edes hotellialueen ravintolaan eikä merivesikään viilentänyt kun oli 30 ja silleen.
      Ehdottomasti Välimeren maihin tuohon aikaan...

      • ..............

        Turkissakin on tuohon aikaan älyttömän kuumaa. 50 lähenteli mittari. Loma meni pilalle, kun kuumuuden takia ei jaksanut tehdä mitään edes iltaisin.


      • reiska299
        .............. kirjoitti:

        Turkissakin on tuohon aikaan älyttömän kuumaa. 50 lähenteli mittari. Loma meni pilalle, kun kuumuuden takia ei jaksanut tehdä mitään edes iltaisin.

        ala nyt jauha paskaa, 10 kertaa käynyt turkissa, eikä todellakaan ole mitää 50 ehkä auringossa, mutta varjossa max 40-42c mistä näitä uunoja tänne tulee


      • turkkifan
        reiska299 kirjoitti:

        ala nyt jauha paskaa, 10 kertaa käynyt turkissa, eikä todellakaan ole mitää 50 ehkä auringossa, mutta varjossa max 40-42c mistä näitä uunoja tänne tulee

        itse olen käynyt vain kaksi kertaa, mutta auringossa parhaillaan 53 ja varjossa 43. joten katso vaan peiliin uuno!!


      • reiska299
        turkkifan kirjoitti:

        itse olen käynyt vain kaksi kertaa, mutta auringossa parhaillaan 53 ja varjossa 43. joten katso vaan peiliin uuno!!

        osaatko apina lukea kirjoitn siellä ei ole 50 !!! Tuo sun 43 on aika kaukana vitun hinaaja


    • Takaisin Egyptiin

      Kesällä oli 40 astetta ja kerrankin sai nauttia kunnon kesäkelistä. Takuuvarma aurinko.

    • Kaikki on käyty!

      Hyviä kohteita heinäk loppupuoli-elokuu:
      Epsanjaan; Benidorm (Alicante), Barcelona, Ibiza, Palma de Mallorca, Menorca, Costa del Sol (Aurinkorannikko)
      Portugal
      Italia; mm roomalaiset tulee lomalle elokuuksi "pohjois-Italiaan" San Remo, Rimini, Riccione, Cattolica
      Kreikan saaret
      Ranskan Riviera

    • L***

      Suosittelen Egyptiä ihan talvikohteena, kesällä aivan liian kuuma.

    • Tykkää Egyptistä

      Ei ole liian kuuma vaikka 40 asteen paikkeilla onkin. Se on niin erilainen kuumuus kuin täällä Suomessa. Siis itse uskallan suositella kun tykkään lämpimästä ja kunnon kesän lämpötiloista, mutta Suomessa kun oli 37 astetta en voinut ottaa aurinkoa kostean ilman vuoksi. Egyptin kuumuus on sellaista kuivaa ja paahteista, ja ainakin kesäkuun lopussa tuuli sopivasti ettei tukahduttavaa kuuma ollut. Egyptissä joulu-tammikuussa olleena en tykännyt läheskään niin paljon kuin kesän lämpimästä. Mut siis tämä minun mielipiteeni. Thaimaassa en tykännyt olla sen kostean kuumuuden vuoksi ollenkaan.

    • Kokemusta on

      Vaikka tykkään lämpimästä viimme kesänä heinä- eloakuun alussa oli tukahduttavan kuumaa,varmaan suoraan auringossa 50 - 60 .Siinä on nautinto kaukana,päivälla sakkalan keskusta melkein tyhjä.Kauppiaita ei näkynyt tyrkyttämässä olivat vetäytyneet koloihinsa...TÄYTTÄ TUSKAA!!! En suosittele...Jos kaikki inkkarit on kanootissa...Rannalla hiekka tulikuumaa..samoin vesi,ei virkistä.Ja yölla mittari näytti peräti 32 -35 astetta. vaatteet liimautuivat päälle,jos vaatetus on niukkaa niukempaa kyllä saat hutsun maineen,olet miesten silmissa B luokan kansalainen.Muslimi miehet ajattelevat hyvin erilailla lailla,olet heille kertakäyttö tavaraa joitten kanssa voi pitää hauskaa....siis sänky.

    • kesä <3

      kesäkuun alussa parin viikon reissu hurghadaan jungle aquaparkiin..haussa lämpöä, aurinkoa, meriretkiä ja tietysti vesipuistoilua poitsun kans :)

    • iloveegypt

      oltiin viime vuonna elo-syyskuun vaihteessa kaks viikkoa ja tuolloin päivälämmöt 40 ja yö 30, oli kuuma mut ei liian, kyllähän se toki hikoilutti kun nousit tuolista ja otit askeleen jo oli hiki ja jos illalla oli lähdössä oli hiki jo ennenkun ehti edes baanalle vaik just suihkusta tullut, taksissa tuskaa, nahkapenkit eikä ilmastointia :) toki kuumuus on erilaista kun suomen eli ei tunnu niin kuumalta mut ei aurinkoa kärsinyt kauaa ottaa vaan altaassa oli lilluttava, hyvä reissu, tykkään lämpimästä koskaan en valita siitä mutta tuosta jos olis ollu vielä kuumempi se olis varmasti ollut minullekin jo liikaa eli EN suosittele heinäkuussa matkustamista.

    • Viime kesä olikin harvinaisen kuuma Hurghadassa, jopa paikaillisille ihmisille liikaa. En suosittele varsinkaan lasten kanssa kesällä menoa sinne. Nyt on kesä juuri alkamassa ja lämpötilat lähentelee 40 astetta , tosin välillä on tuulista joka vähän lieventää lämpöä;)

    • Veikkaus

      Saatte koko perheenä vatsataudin ensimmäisinä lomapäivinä. Viikko meneekin sopivasti sairastaessa ilmastoidussa hotellihuoneessa. Seuraavalla viikolla voisi jo lomailla ja shoppailla, mutta mahatauti on heikentänyt voimat, budjetti kului sairasmenoihin ja ulkona on sietämättömän kuuma.

      Semmonen se on pakettimatkaajaensikertalaisten loma.

    • tavalinen rahamies

      ^No sinun kannatta siirtyä veikkaamaan vaikka Kenoa.

      Mutta kuten jo edellä on todettu, niin Hurgada saattaa olla turhan kuuma kesällä. Vesirajassa rannalla varjon alla saattaa vielä menetellä, mutta "maalla ja kaupungin kaduilla" kuumuus on monelle liikaa.

      Eikä vatsatauti yllätä, ellei mokaa. Itse olen huomannut, että pullojuomat on parempia kuin tölkit. Tölkkijuoma nimittäin saattaa olla virunut myynnissä pitkään ja pöpöt ovat kerääntyneet sen avauspinnalle. Sitten kun avaat ja ryystät siitä, niin pöpöt liruvat vatsaasi.
      Pullo on tässä mielessä steriilimpi. Korkki suojaa yläosaa ja pöpöt eivät ole siinä ihan yhtä runsaina.
      Käsien pesu kannattaa aina kun mahdollista ja rahojen käsittelyä kannattaa välttää. Jonkun perheessä kannattaa uhrautua rahamieheksi, joka sitten pesee käsiään tiuhaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe