Parhaat paikat/aktiviteetit Länsi-Euroopassa?

Looking4adventure

Viime kesänä tuli tyypilliset matkaopas-kohteet käytyä läpi Länsi-Euroopassa (Saksa, Ranska, Espanja, Sveitsi, Alankomaat) ja tänäkesänä tarkoitus lähteä samoihin maihin reilaamaan, vaan erilaiset aktiviteetit mielessä.

Kokemuksia kaivataan kyseisten maiden tarjoamista henkeäsalpaavista elämyksistä (maisemat, aktiviteetit, festivaalit), vähän vähemmän turistien keskuudessa suosituista paikoista, ja muutenkin elämänjanoisten nuorten suosikeista pitkin eurooppaa?

Myös tavotteena vähän harrastaa extremeliikuntaa matkan varrella, esim. laskuvarjohyppyä, kiipeilyä yms. niin mitäs hyviä mestoja osaatte suositella ?

2

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trävelllleri

      Lyhyesti: itä-Eurooppa. Serbia, Kroatia, Bosnia, Montenegro... Helvetin kauniita paikkoja, ihmiset tosi mukavia, halpaa jne. Ei ole paljoa turisteja. Yhtä mukavaa kokonaisuutta ei lännestä löydä.

    • reilaajachick

      Espanjassa must go tapahtuma on Pamplonan härkäjuoksut! ekana iltana on parhaat sangriajuhlat, eli valkosta päälle(ei mitään hienoa koska sotkeentuu sangriaan), jotain punasta mukaan. Ite jätettiin kamat Barcelonaan ja mentiin junalla Pamplonaan ja juhlittiin koko yö. Kaunis kaupunki muutenki. Jos oot juoksemassa, niin valvojat saattaa olla tarkempia jos oot tosi humalassa. Naiset saa juosta mutta säännöt on tiukemmat ku miehille(esim. nollatoleranssi alkoholiin).

      Jos tykkäät surffaa niin Portugali on must go kohde. Ranskassa Biarritzissa on ok aallot, onnistuu sielläki, mutta Portugali on sairaan halpa kaiken lisäks. Käytiin Portossa, mieletön paikka, tosin ei surffaukselle. Lagos on Portugalissa reilaajien tuntema surffi/party paikka.

      Ranskassa jos meette Nizzaan niin kannattaa mennä vasta loppuviikosta. Kaupunki on kuin eläkeläisparatiisi keskiviikkoon asti. Nizzan junien kanssa saa myös vähän improvisoida, lipunmyyjät heinäkuussa sanoo että kaikki paikat on täynnä, mutta reilaajana ei se haittaa jos joutuu jostain vähän kauempaa koukkaa.. Ranskassa opettele edes muutama sana ranskaksi, kun lähet turistialueilta pois niin oot kusessa koska kukaan ei ymmärrä mitä sanot. Vinkki: käsieleet ja jotain englannista ranskaan sörssättyjä sanoja kannattaa koittaa, saattaa johtaa johonkin.

      Pakko olla kyllä samaa mieltä kuin aiempi kirjottaja. Jos aikaa riittää niin entinen Jugoslavian alue on halpa ja kaunis ku mikä ja esim. Kroatiasta varmasti löytyy kalliokiipeilyä, maa kun on vuoristoinen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe