Hei sinä! Osa 2.

fonditrim

Mulla oli hivenen väkinäinen fiilis tätä kirjottaessa, toivottavasti se ei näy tekstissä.
Toinen osa ei ollutkaan niin "helppo", kuin ensimäinen. Jotenkin tuntuu, että toi eka osa ikään kuin pulppus tekstiksi omalla painollaan.

Kommenttejanne odotellen :)

- - - -


MYYTY, mä olin niin myyty! Tuo Matiakseksi esittäytynyt ilmestys oli niin syötävän suloinen, että olisin vain voinut kiikuttaa sen kotiin siltä istumalta ja rakastaa tauotta. Mielikuvitukseni laukkasi jo illan toivetapahtumia läpi, mutta jos kuitenkin sitä ruokaa ensin?

Jalat spagettina jatkoin matkaani sovittuun kohtaamispaikkaan, mä en vieläkään ymmärrä, että miksi mua jännitti näin tajuttomasti. Olinhan nyt aikaisemminkin tavannut uusia ihmisiä tälläin ex tempore. Tää vain tuntui jotenkin erilaiselta.
Sovittu tapaamispaikka läheni uhkaavasti ja aloinkin tiirailla ympärilleni, etsien tuon maakuntamatkaajan sijaintia. Ehdin sytyttää röökin ja huomasin Matiaksen, puhumassa puhelimeen vain muutaman askeleen päässä minusta. Pikaisen arvioinnin lopputulos oli kevyesti kiitettävän puolella. Noin 190 senttinen, hoikka, tummatukkainen ja sinisilmäinen, mitähän tästäkin seuraa?

Otin muutaman varovaisen askeleen eteenpäin toivoen, että Matias huomaisi minut ja tajuaisi kuka olen. Päästessäni lähemmäs hän kyllä rekisteröi läsnäoloni, mutta jatkoi samalla puheluaan, selaten minua päästä varpaisiin näyttäen hieman pettyneeltä. Voi luoja, en muista koska viimeksi olisi tehnyt mieli juosta pakoon niin paljon!

Minä, Jussi. Tuttavallisemmin Juspe tai Jusu. Kakskytkolmevuotias jantteri, en kovinkaan usein se poikien ensimäinen vaihtoehto. Pekasta ja pätkästä se pätkä. Painoa himpun päälle sata, pituutta 181,54 cm. Joo olen mä joskus ollu ihan hyvässäkin kondiksessa, 14-15 kesäsenä. Sillon kilpaurheilu vielä kiinnosti, mutta siitä nyt on jo aikaa, ihan niinkun siinä karkkimainoksessakin sanotaan. Onhan tuo toimistotyö tehtävänsä tehnyt, opiskeluaikana tuli tehtyä yhtä sun toista liikkuvanpuoleista työtä, niin pysyi edes jotenkin kunnossa.

Luovuttaminen ja poislähteminen kävi jo mielessä, mutta Matias lopettikin puhelunsa ja hymyili leveästi. Aapuuva, luoja mikä hymy! Matias pahoitteli juuttumistaan puhelimeen, eihän tuo minua haitannut. Pääasia oli, että pettynyt katse hänen silmissään koski tuota puhelinkeskustelua eikä minua. " Äiti, ei malttanut millään lopettaa". Ainut asia mitä suustani sain ulos oli lyhykäinen kommentti " Sellaisia ne äidit on". Tunsin itseni hivenen hölmöksi.

Ikuisuudelta tuntuneen hiljaisen hetken jälkeen huomasin jumittuneeni tuon suloisuuspakkauksen sinisiin silmiin ja tajusin vain hymyileväni hömelö ilme naamallani. Tuijotukseni sai Matiaksen hieman hämilleen ja kysymään hätäisesti, että josko lähtisimme vähän kaupoille. Tiedustelin Matiakselta, että mitä olemme ostamassa niin osaisin paremmin suunnistaa kohti oikeanlaista liikettä. Matias kertoi, että hänen veljellään on kaksi poikaa, joilla on syntymäpäivä samaan aikaan, mutta ovat syntyneet eri vuosina. Toinen näistä oli Matiaksen kummipoika ja molemmille pitäisi löytyä syntymäpäivälahja.

Voi jumansviidu, enhän minä tiedä keskustassa yhtä ainutta lelukauppaa tai lastenvaateliikettä. Ehdotinkin, että jos lähtisimme keskustasta hieman kauempana sijaitsevaan oikeaan lelukauppaan, sieltä varmasti löytyisi kaikki mitä tarvitaan.
Tuosta samaisesta lelukaupasta ostan aina omien kummilasteni lahjat. Eipähän tarvitse aina koko kylää kiertää penskojen pakettien perässä. Yhteistuumin lähdimme kävelemään autolleni ylläpitäen hivenen kiusaantunutta small talkia hänen matkastaan ja kuluneesta lomasta. Tuntui jotenkin typerältä kerrata samoja asioita, jotka olin jo viimeviikon aikana kuullut lähes reaaliaikaisesti netissä tai tekstiviestillä. Yhteydenpitomme oli todellakin ollut tiivistä.

9

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fonditrim

      Automatka lelukauppaan oli melkolailla yhtä vaivaantunutta mihin olimme jo tottuneet, mutta sisälle liikkeeseen päästyämme tunnelma keveni huomattavasti. Matias päätti mennä sisään lelukauppaan lapsille tarkoitetun tunnelin ja liukumäen kautta. Siinä se jäänmurtaja, jota jo kipeästi ehdin kaivata. Kierros lelukaupassa meni minulta melkolailla ohi silmien, en juuri kyennyt muuhun kun tuijottamaan tuota järisyttävän suloista poikaa, joka oli tapaamispaikaltamme mukaani lähtenyt. Tyydyin vain toteamaan itselleni, että " Äläpäs idiootti nuolaise ennenkuin tipahtaa, eihän tuollainen ilmestys susta voisi kiinnostua. Kunhan kaipasi tekemistä yhdeksi illaksi."

      Tuo taivaallinen takamus, ihanan pyöreä - olematta kuitenkaan liian suuri. Nuo silmät, en vaan saanut katsettani irti niistä, ylipitkä ja tummaksi värjätty otsatukka. Miten joku voi olla noin täydellinen?

      Muutaman perusteellisen kierroksen jälkeen löytyi ajanmukaiset lelut pojille vietäviksi. Päätimme paketoida lahjat samantien, jotta Matiaksen ei tarvitsisi enää kotona lähteä ostamaan pakkaustarvikkeita. Sain paketoitavakseni pojista nuoremman lahjan. Ei mennyt kauaa, kun olin lahjan pyöritellyt ainakin omasta mielestäni siistiin pakettiin ja vielä lahjanarulla koristeltuna. Matiaksen urakka ei puolestaan ollut edistynyt puusta pitkään. Paketti oli kuin viisivuotiaan sanomalehteen pyörittelemä tiiliskivi. Hah, tässä kohtaa minä taisin olla se rouva talossa. SLÄP. Löin itseäni ajatuksissani ja kehoitin mitä ystävällisimmin itseäni olemaan kiirehtimättä asioiden edelle. Muttakun!

      Lelukaupasta siirryimme vieriseen automarkettiin ruokaostoksille. Oltiin kuin majakka ja perävaunu, Matias edellä ja minä korin kanssa perässä. Matias kertoi mitä tarvittaisiin ja minä tyydyin ihmettelemään tyytyväisenä. Kaippa se tietää mitä tekee? Matkalla mun luokseni oli tunnelma jo selkeesti vapautuneempi, juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä. Olin yllättynyt kuinka helppoa Matiaksen kanssa oli jutella. Kaikki oli eriskummallisen luontevaa, ihan kuin oltaisiin tunnettu jo kauan. Ruoanlaittokin meni ihan mukavissa merkeissä, herra raahas tuolin ja läppärin hellan viereen, sekä opasti mua kokkauksessa. Jep. Mies talossa ja nainen lieden ääressä, en mä tätä ihan näin suunnitellut.

      Ilta meni leppoisasti kokkaillessa, syödessä ja leffaa katsoen. Illan elokuva oli Iron Sky, ei ehkä paras vaihtoehto ensitreffeille - hetkinen. Eihän nää mitkään trffit ollu, vai oliko? Keskityin elokuvan ajan johonkin ihan muuhun kuin itse rainaan. Koin vieläkin suuria vaikeuksia saada silmiäni irti tuosta tyypistä. Jännä juttu.

      Kello lähenteli puoltayötä ja kysyinkin Matiakselta, että koska tämän yöbussi kotiin lähtisi. Hieman punastellen Matias kertoi bussin menneen tunti sitten ja toivoi voivansa jäädä luokseni yöksi. Tottakai se sopisi, olisin itsekkin tuota ehdottanut. Leikitellen kysyin, että uskaltaisiko tämä nukkua vieressä vai tekisinkö pedin sohvalle. "URPO! Ei noin kysytä!" Koin sen kuitenkin fiksuksi, enhän tiennyt mitä Matiaksen päässä liikkui. Lisäsin perään, että lupaisin pysyä omalla puolellani, mutta onnekseni se sanoi tulevansa viereen.

      Kello oli pitkälle yli puolenyön ennenkuin aloimme viimein nukkumaan, juttua olisi riittänyt loputtomiin. Aamulla oli kuitenkin pakko herätä ajoissa, joten aloimme unille.
      Vaikkakin mieli olisi salakavalasti tehnyt mieli kaapata Matias kainaloon, en kahdannut. Olinhan kuitenkin luvannut pitää näppini kurissa. Tyydyin toteamaan, että jospa antaisin hänen tehdä aloitteen, niin ei tule ainakaan väärinkäsityksiä.

      Herättyäni ja aamutoimet suoritettuani, vilkaisin nukkuvaa Matiasta vielä kerran, ennen lähtöäni töihin. Voi luoja kuinka suuri kiusaus oli soittaa olevansa sairaana, mutta en kehdannut koska olin edellispäivänä kertonut kaikille, että Matias olisi tulossa käymään. Ei kukaan olisi uskonut minun olevan oikeasti sairaana, lintsariksi olisivat arvanneet.

      Aamupäivä oli yhtä helvettiä, kieriskelin työtuolissani ja odotin viestiä Matiakselta, persuksiini ehti jo hiipiä pelko, että tyyppi on häipynyt sillävälin kun olen töissä enkä kuule siitä enää koskaan. Mä en edes tiedä miksi mä olen näin helvetin epävarma itsestäni. Saanut näpeilleni liian monesti? On mulla mielestäni ihan hyvä itsetunto, mutta näissä asioissa kaikenlainen varmuus ja luottamus vain karisi pois.

      • Riia333

        Kaikki Suomen kansalaiset ovat jo pitkään tunteneet tämän sivuston
        --->> http://datinginlife.com
        On helppoa löytää tyttö tai mies, ilmoittautua pian - se on ilmaista!


    • jatkoa ootan

      hyvä osa! ehdottomasti jatkoa :)

    • kolgrim

      Minusta tämä ei tuntunut mitenkään väkinäiseltä, hyvä osa oli! Itse tiedän kyllä tuon tunteen mikä tulee kirjoittaessa, jotkut osat syntyvät helpommin kuin toiset.

      Kiva kun sait esiteltyä Jussinkin ;) Pidin tuosta alkujännityksen kuvailemisesta ja siitä että tämä tosiaan etenee hieman rauhallisempaan tahtiin kuin useimmat tarinat täällä. Ja odotan mielenkiinnolla minne suhtaan tarina kehittyy, joten toivottavasti jatkoa on luvassa pian :)

      • VITTU PLZ

        tää on seksinovellipalsta...
        niii milloin se toiminta alkaa???


    • arni91

      Mä taas tykkään tällasista, että on muutakin kuin suoraa toimintaa... Toivottavasti saadaan jatkoa?

    • ÄlytönHoi

      Missä toiminta?? Eihän tätä jaarittelua kukaan jaksa!!

    • Lukija

      toi alku hiukan sekava. eri tyyliä kuin jatko. nyt jo hiukan toimintaakin kaivattas.

    • Riia678

      Kaikki Suomen kansalaiset ovat jo pitkään tunteneet tämän sivuston
      --->> http://datinginlife.com
      On helppoa löytää tyttö tai mies, ilmoittautua pian - se on ilmaista!
      Riia

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe