Seksiä ylitöissä

Vaihankotiimiä?

Meillä on ollut naispuoleisen kollegan kanssa pientä viatonta flirttailua jo pidemmän aikaan. Nyt satuimme jäämään toimistolle business parkkiin kahdestaan ylitöihin. Jostain kumman syystä kaikki valot sammuivat, ja vain vihreät exit-valot jäivät päälle. Eipä aikaakaan kun nainen alkoi ehdottelemaan ihan suoraan toimistoseksiä. Ehkä hämärä valaistus teki hänet estottomaksi.

Eipä mennyt kauaa kun minulla oli liituraitahousut alhaalla ja nainen oli jakkussa paita hieman auki pöytäni alla tekemässä arvaatte mitä. Sen jälkeen siirryimmekin yhdessä pöydän päälle, ja loppuilta olikin aikamoista maanjäristystä.

Tuosta on nyt viiko, ja töissä ollut tosi vaivaantunutta hänen kanssaan koko ajan. Meidän pitäisi tehdä yhdessä projekteja, mutta tilanne selvästi molemmille kiusallinen. Lisäksi minua pyydettiin nyt tiimin uudeksi pomoksi, joka tietäisi sitä, että alkaisin hänelle esimieheksi. Joudunki kieltäytymään ja yrittää samalla vaihtaa tiimiä. Olemme lisäksi molemmat naimisissa, mutta ei sentään lapsia vielä.

8

9202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • provooooo

      Liituraitahousut... Just!

    • hyvä stoori

      Haha, jätkä kattonut jotain toimisto-milf-pornoa :D

    • ggggg

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    • YLITYÖ

      Ollin kuustois kesänenä vanhemmalle miehelle "sihteerinä". Pyysi ylitöihin ja vain juotiin sen viinoja. Kysyin mitä töitä pitäs tehdä? Kävi vessassa ja tuli ilman housuja muna pystyssä ja työnsi suuhuni. Sitten lähti farkkuni ja sain kullia "ylitössä" Monta kertaa nai mutta sano että maksaakin YLITYÖT.

    • liituraitahousut

      Meillä on ollut maanjäristystä pöytäni alla. Nyt satuimme yhdessä pöydän päälle alhaalla. Eipä aikaakaan kun minulla oli nainen alhaalla ja liituraitahousut hieman auki pöytäni alla. Tuosta on nyt lisäksi aikamoista toimistoseksiä ollut kahdestaan. Eipä mennyt kauaa kun minulla oli vihreät liituraitahousut naimisissa, ei sentään. Ehkä exit-valot jäivät estottomaksi. Olemme lisäksi molemmat lapsia, mutta ei sentään naimisissa vielä.

    • poikafin1

      Viikko sitten harrastettua seksiä 2 naisten kanssa jotka ovat 25v ja 30v.Työt oli päättynyt ja kaikki muut olivat lähteneet paitsi me kolme. He riisuituivat ja ottivat minulta vaatteeni pois.No eka oli suihin otto... nostin toisen pöydälle ja kaivelin kalun esiin ja työnsin sen syvälle pilluun.Vedin pitkillä vedoilla ja tunsin että spermani meni sisään.Toinen nuoli kyrpäni puhtaaksi.Että se oli kivaa... Ja toinen sattui olemaan pomoni.Toisen naisen piti lähteä.Jatkoin pomoni kanssa puuhia noin 1,5 tuntia. Ja pomo sanoi: että illalla lisää. Sanoin että sehän käypi.No illalla menin pomon luokse ja heti alotimme harrastaa seksiä.Hän sitoi minut käsiraudoilla minut sänkyyn kiinni.Sitten sinne tuli sen kämppis joka oli nainen 29v. Alkoi jo hävettää.No sekin tuli mukaan harrastaa seksiä.Työnsin heitä pitkillä vedoilla.Ne halusivat pyllyyn vähän kyrpääni.No laitoin kyrpäni pyllyyn.Se oli elämäni paras panopäivä.Ja sain pomoni tyttöystäväksi.Tyttöystäväni haluaa joka yö kyrpääni pilluun.

    • tyttö

      Olen 21v tyttö.olin työpaikalla kahden muun miehen kanssa ja muut olivat jo lähteneet.Toinen otti vyötäröstä kiinni ja toinen riisui vaatteeni.olimme alastin ja toinen laittoi kalun sisääni.työnsi pitkillä vedoilla ja sitten toiselta piti ottaa poskeen.halusin eka pois,mutta sitten tajusin.minä tykkään.sitten se toinen nosti pöydälle ja tunsi pitkän kalun pilluuni.huusin:aah,nopeammin.sitten lasti lensi.ne olivat 37v

    • Heidin poikaystävä

      Työpaikallani on 45v heidi joka haluaa minulta munaa.itse olen 22v.Olin työpaikalla suihkussa.No heidi tuli sinne ja kysyi:mahtuuko sinne vielä toinen.vastasin:mahtuu.No hän tuli saman suihkun alle.huomasin hänen isot rinnat.rinnat olivat varmaan c-kuppikoko.hän huomasi minun seisovan kaluni.hän suuteli minua ja laittoi munani pillua vasten.Heidi sanoi:nussi minua.Alotin heti nussia heidiä.No lastini meni sisään ja hän laukesi.lopetimme sitten ja puimme vaatteet päälle.Hän haluaa joka päivä 30minuutin panon.No olen asunut sen luona jo 2viikkoa ja joka päivä seksiä kotona.joka päivä kassini tyhjentyy.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4377
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      241
      2151
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1590
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1401
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      260
      1159
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1087
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1054
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1045
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      949
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    Aihe