Intissä

KessuKassu

Ongs kukaan sekstaillut intissä?

-kertokaa storynne

19

8944

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • alikersantti-antti

   joo vedin kerran händyyn sotkun vessassa...

  • Kukkkiuu

   Poikaystäväni oli intissä 9kk eikä sitten keretty panemaan siellä sinä aikana koska pitkä ajomatka sekä kiireiset vklp. No sitten poikaystäväni pääsi intistä mutta onneksemme hyvä ystävämme oli mennyt juuri armeijaan joten menimme häntä sitten tapaamaan. Sotkun Inva/lastenhoito wc panimme pippalot pystyyn;) Hyvä kokemus oli!

  • Tosielämää se on

   Kiellettyähän se oli, mutta kuulemma jo ensimmäiset palvelukseen astuneet naiset rikkoivat sääntöjä. Siellä olikin aikamoisia persoonallisuuksia silloin. Ko. varuskunta on jo lakkautettu. Paikkana oli esim. eräs tyhjä tupa, taisi olla jonkinlaisena varastona. En nähnyt tai kuullut mitään muuta kuin tarinoita. Kummankin sukupuolen edustajat olivat juuri niin kaheleita, että pakkohan se on todeksi uskoa. Eiköhän sama jatku vielä nykyaikanakin.

  • Joo... Santahaminassa siellä laiturilla, joka on oikeella kun on tultu portista sisään... :)

   • Anonyymi

    Vain unelmissas eunukki


  • Anonyymi

   kyllä illalla tupakki paikalla yx kaveri yksinään runkkas oli mahtavan iso kullinen hiivin lähemmäks kaveri silmät kiinni oli just tulossa äkkiä otin suuhuni säikähti mutta spermaa tuli suun täydeltä imeskelin vaan ei pehmennyt riisuin housuni istuin alas voi luoja kipu mutta meni lopuksi kokeilin vasta puolet painoin väkisin alas ja ylös ei kestänyt kauan mutta mukavaa

   • Anonyymi

    Vain unelmissas eunukki


  • Anonyymi

   Keuruulla sotkun takana annoin ja imin ja sain

   • Anonyymi

    Ikäs?


  • Anonyymi

   Näkeekö kasarmilla tai leirillä varustyttöjä alasti,vähissä vaatteissa?

  • Anonyymi

   tupakki paikalla ilman tupakkia otin illan aikaan suihin kaikilta jotka halus joskus mettässä annoin myös peppua parille kaverille

  • Anonyymi

   RUK:n kurssijuhlaan olin puhunut tytön, jota olin muutaman kerran tanssittanut.
   Tyttö oli ihan sievä, mutta ällistyin miten upea hän oli laittauduttuaan ihan viimeisen päälle meikkeihin ja leninkiin.
   Yöllä kävelimme valleille. Minulla oli piilopullo Pernodia tutussa paikassa. Tyttö vähän irvisteli ensin, mutta otti sitten useita kunnon huikkia seurakseni. Suutelimme eikä hän torjunut rintojensa hyväilyäkään. Hän tajusi kuinka minulla alkoi seisoa ja teki siitä pilaa. Painoin hänet vasten muuria ja revin sukkahousut haaroista. Oikeastaan hän ei edes vastustellut kun tungin jäykän kullini hänen pilluunsa. Ennen varsinaista panoa hän pyysi minun laittamaan kondomin ja vasta sitten sain alkaa kunnon panemisen. Lopulta makasin hänen päällään ruohikossa ja laukaisin hampaita kiristellen monen viikon puutteen tuottaman lastin hänen pilluunsa. Hän oli todella upea näky allani leningin yläosa avoinna ja rintaliivit kaulassa - todella kauniit rinnat ja tummat, jäykät nännit imemiseni jäljiltä.

   Joonas

   • Anonyymi

    Spedellä taas jutut ku juosten kustuja buaahaa


  • Anonyymi

   kyllä teltassa kaikkirunkkas joiltakinotin suihin ja annoin peppua fiilis hyvä 4pv reissulla

   • Anonyymi

    Tuokin vain unelmissas finninaama


  • Anonyymi

   Kyllähän sitä on varuskunnassa sekstailtu. Olin ollut varmaan kuukauden intissä kun silloinen tyttöystäväni tuli vierailulle kasarmille. Se on aika iso alueeltaan ja sotkun kahvien jälkeen lähdettiin kävelylle hiukan syrjemmälle. Oli lämmin kesäpäivä ja istuttiin nurmella ja pussailtiin ja kourin rintoja niin että kulli alkoi seisomaan. Ehdotin että mennään tuon varastorakennuksen taakse naimaan. Hän alkuun epäröi mutta sain hänet kumminkin houkuteltua sinne. Laitettiin hänen takkinsa nurmen päälle ja riisuin häneltä housut pois ja kaivoin seisoven kullini esiin. Tyttönikin oli aivan märkänä, olihan se aika rohkeeta olla housut nilkoissa varuskunnan takapihalla. Painoin menemään, eikä siinä kauan tainnut mennäkään kun lasti lähti...kerättiin vaatteet päälle ja hetken päästä palattiin taas sotkuun...

  • Anonyymi

   minä ainakin tiesin kaverin jolla iso himo yllätti tupakki paikalla avasin sen housut imin sain lastin suuhun ei tullut ketään jatkoin housut alas rasvaa taskusta istuin alas ihanaa ratsastusta sitte tuli pari muutakin onneks hämärää jatkoin hidasta keinuntaa poistuivat kontilleen raju pano alkoi tuntui mahtavalta kun pitkä ja paksu kulki ees takasin lasti tuli molemmilta hyvä olo myöhemmin monta kertaa uusiks

   • Anonyymi

    Buaahaa spede Buaahaa


  • Anonyymi

   Olin Niinisalossa vuonna 1999 varusmiespalveluksessa ja siellä nyt kuuli aika juttujakin mm. iltavapailta ja joista varmasti ainakin suurin osa piti vielä paikkansakin.
   Silloin asepalveluksessa olleet pimut, ainakin iso osa heistä, oli ihan holtittomia.
   Itse aloin suhteeseen erään uudempaa saapumiserää olleen muijan kanssa, olin silloin jo alikessuna samassa yksikössä.
   Tää pimu alkoi vielä kyselemään mun perään, kait mä olin jotenkin vetävän oloinen jätkä hänen silmissään, ja totta kai mä lähdin siihen touhuun mukaan. Kuitenkin helvetin hyvännäköinen nainen. Ja hitto kun oli taitava ikäisekseen, helvetin notkeakin vielä.
   Meidän piti alkuvaiheessa odottaa viikonloppuvapaille, että päästäisiin panemaan, mutta eihän sitä maltettu.
   Niin erään kerran, kun olin päivystäjänä, tämä pimu tuli yöllä hiippaillen käytävään ja ei siinä oiekastaan tarvinnut juuri muuta kuin katseiden kohtaaminen. VPOP oli vielä käynyt tarkastuskierroksellaan hieman ennen meidänkin yksikössä, joten tiesin, että saatiin olla nyt ainakin jonkin aikaa rauhassa, joten paineltiin yksikön vessaan, missä naitiin oikein kunnolla. Myöhemminkin vielä naiskenneltiin yksikössä ja varuskunta-alueella muutenkin, vaikka totta kai nyt lomillakin harrastettiin seksiä.
   Myöhemmin, kun olin taas yksikön yöpäivystäjänä, hän tuli taas pitämään yöllä mulle seuraa ja päädyttiin siihen, että otti multa suihin päivystäjän pöydän ääressä. Istuin housut kintussa tuolilla ja hän oli siellä pöydän alla imemässä mun kulliani. Oli ihan helvetin rivo ja hyvä kokemus. Ja muutenkin mukavat 4 kuukautta, mitä meidän suhde ja touhut kestivät.
   Kotiutumisen aikaan meidän tiet erosivat, enkä ole kuullut hänestä sen jälkeen kertaakaan. Tietty kun hän asui ainakin tuolloin Pohjanmaalla ja mä taas Pirkanmaan ja Keski-Suomen rajamailla.

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   81
   1770
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   77
   1388
  3. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   193
   1356
  4. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   106
   1308
  5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   163
   1081
  6. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   64
   1063
  7. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   32
   912
  8. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   62
   896
  9. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   836
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   94
   804
  Aihe