Don Sfinx tai Sfinx pentu Suomesta tai Virosta kohtuuhintaan?

Nakukisu

Olisin kiinnostunut ottamaan Sfinx tai Don Sfinx pennun Virosta tai Suomesta kohtuuhintaan. Asialla ei ole kiire mutta jos tiedät että jollekin on syntymässä tai syntynyt äsken ja myisi silleen ettei pyydä esim. 1200e... Kiitos kaikille jotka auttavat :)

16

1315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jade.8585

      Hei
      Myydään pennun don sfinks
      Naaras. kesäkuussa on 5 kk
      Musta ja keltaiset silmät
      Kaunis ja kilti
      Käyy WC-ssa ja osaa rapumispuuta
      Kirjoita ja kysyy lisää infoa
      [email protected]

      • Huomio

        Тää ämmä onki niin huijari. Hän tuo venäjältä ja virosta laittomasti rotukotieläimiä ja myy täällä epäkohtuullisella hinnalla!!! HuOMIO SITTEN IHMISET!!!
        Tunnetaan tää nainen jo


      • aniina1
        Huomio kirjoitti:

        Тää ämmä onki niin huijari. Hän tuo venäjältä ja virosta laittomasti rotukotieläimiä ja myy täällä epäkohtuullisella hinnalla!!! HuOMIO SITTEN IHMISET!!!
        Tunnetaan tää nainen jo

        [email protected]
        asuu vantaalla nuori nainen. joka todellakin tekee tuollaisia. hänen takii on lopetettu meidän pentumme ;( mikää ei todistettu ja sen takia asia jäi hiljaselle tielle.


    • anonymous7

      mistä näitä huijarimyyjiä sikiää.....

    • 24+6

      Kannattaa muistaa että hinta jonka ostohetkellä maksat kissasta on todennäköisesti aika pieni osa koko kustannuksia. Että jos sitä hintaa ei ole varaa maksaa niin mistä kustannat kaiken muun? Jos aikoo kissan kunnolla hoitaa niin tuollaisen summan säästää suht nopeasti jos kerran ei ole kiire.

      • 8+8

        Ja tuollako perusteella pitäisi maksaa nurisematta järjettömiä kiskurihintoja pennuista?


    • Miten vain

      Se kiskurihinta perustuu hyvään hoitoon ja siihen summaan joka pennun hoitamiseen on kasvattajalta mennyt.
      Jos ei miellytä niin jostain navetan takaa saa varmasti niitä pentuja joilla on matoja ja korvapunkkeja ja sisäsiitosprosentti 50. Hinta 20e ja ekan eläinlääkärireissun kulut 1000e. Sen lisäksi että hyvällä tuurilla tukee vain vastuutonta kissankasvatusta ja pentutehtailua.

      • 8+8

        Ei perustu. Se perustuu kasvattajan haluun maksimoida voittonsa, eli silkkaan ahneuteen. Pennusta pyydetään niin paljon kun joku vain on valmis maksamaan. Juuri tämä ylihinnoittelu lisää pentutehtailua ja vastuutonta kasvatusta. Viisas ottaa maatiaisen. Muutenkin näytät elävän jossain utopiassa navetan taustoinesi.


    • Kasvattaja2

      Ai ylihinnoiteltua. Just joo. Yks siitos on väh. 1000€, ei tärpännyt, niin toinen tonni. Lihat emolle ja pennuille 200-300€/viikko. Eläinlääkäri, yks ultra 300-500€ paikakunnasta riippuen, niitä on väh kaks. Tarkastukset50-70€ käynti/pentu, niitä on muutama, paperit, hiekat. Ja että voittoa. Tappiolla me tätä tehdän, ja suurella!

      • jo oli puppua

        Mihin siinä siitoksessa tonnin saa menemään, jos pentujakaan ei synny? Uros on usein itsellä ja siitos on silloin käytännössä ilmainen. Ultra maksaa alle satasen, eikä se ole edes tarpeellinen toimenpide. Pentuetarkastuksessa saa huomattavat alennukset kun pentuja on useampi.

        Miksi valehtelet ja liioittelet kuluja? Siksikö että saisit pennuista pyydetyt kiskurihinnat näyttämään edes jossain määrin kohtuullisilta?


      • yllättynyt

        On pakko ottaa kantaa. Itse kissojen kasvattajana. ensiksi pentu juo emon maitoa ja lihan ym syönti ennen myyntiä on aika minimaalista. Pentu ei ole todellakaan 12 viikkoisena niin iso vaikka niitä olisi useampi että se söisi 300e edestä lihaa viikossa ja emon kustannuksethan ei kuulu pennun ostajalle Esim pennun hinta 1200e x 5 pentua voittoa tulee vähintään 4000e


    • puppua todella

      kulut on kyllä melkoisesti yläkanttiin kasvattaja2? Laadukas ruokinta maksaa kyllä mutta että 200-300e/viikko???? Todella edes pk-seudun kissoihin erikoistuneilla klinikoilla ei el-kulut ole tuota luokkaa jne.

    • Kasvattaja2

      Juu paskat liioteltu. Mun kissat syö kuivamuona jw duck, royalin. Märkä ruoka 1pentu 3pus/purkia n.100g liha, se jo tekee 18purkkia päivässä(1,2-1,5€/kpl) naudan sisäfile, joskus ulkofile. Pitää pehmeä liha antaa, marmori.. Emo 200gliha 2 pus märkä ruoka(joskus mene yli) kaikille kuiva ruoka lisäksi(ja kun se odottaa niin syö kun hevonen). Mieti 20 pussia on 24-30€ päivässä märkä muona 800g liha väh.(halv30-40€/kg),se on 170-224€ lihoista vähentään viikossa, mulla onkin 2emoa kotona. Hiekka ei oo betonipölyä, vain pellettiä, 2 pussia/16€ ainakin viikossa. Oma urosta ei ole, ruotsissa halvin 1000€, muuten jotkut jopa 1500€, täällä ne ei käy, täälläkin maksaa 1000 kokonaisuudessa muilla. Venäläisille en luota, ne ei testaa kissoja. Matka ruotsin tulisi 100-150€ halvin laiva 4päivän hotelli mitä saa, n.320 sinne tai tänne, kiima kun yllättää niin ei ehdi halvinta kattoo.
      Ultra tekee kaikki, kuka huol. kissan voinista. Käynti testit ultra maksaa 300-500€ paikakunnasta riippuen. Eläinlääkäri ale jotkut antaa, jotkut ei , pennuista siis. Oma antaakin tonne 50€, muuten 70€, emo tarkistetan myös.
      Ennen siitosta testit felv/fiv/fip kaikki kysy, ne pakko tehä ne maksaa hunaja kanssa. Niin missä on tulosta?
      Mun kissat saa parasta ja saavat parhaimat arvosanat tuomarilta.
      Eikä sua kukaan pakottaa ostaa. Ne kuka ostaa, tietää kuinka kallista tää touhua.
      Että jos sun omat käy betonihiekassa, siitä vaan. Ja latsia voit myös antaa, Niin säästät.
      Että tunnen muitakin kuka kasvatta, niin kuka ajattele parasta, niilläkin menee samoissa hinnoissa. Kunnon kasvattaja ei kasvata latsilla tai muilla merkeillä.

    • Kokemusta on

      Kyllä toi on totta. 1200€ ruotsin pojat. Paperitkin, jos muistan oikein, 50/ naama.
      Että kyllä, 1500-1700€ lemmikki ja 2200-2500€ jalostus.

    • kulut puppua silti

      kissan hinnat ja siitosmaksut on totta, kulut ei...

    • Patukkani

      Minun sfinx maksoi noin 1 300 ja oli luotettava ja rehellinen kasvattaja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe